Dodaj do ulubionych

Dziwne objawy podczas jajeczkowania-denerwuje sie

17.10.04, 13:27
Dziewczyny poradźcie mi.
Ostatni okres miałam 2 tyg.temu(tzn wtedy mi sie zaczął)
Teraz jestem w okresie jajeczkowania , boli mnie brzuch i krzyże
Mam powiększone piersi i dziś rano jak nacisnęłam na jedną poleciał płyn taki
sam jak byłam w początkowej fazie ciąży - co ja mam o tym myśleć? czy to
mozliwe że dzieje sie tak podczas jajeczkowania?
Ciąże wykluczam--kochałam sie dwa dni temu z prezerwatywą oraz dzień przed
dostaniem ostatniej miesiączki - tez z prezerwatywą!
Prosze uspokujcie mnie - może u wy też macie takie objawy przy jajeczkowaniu?
Obserwuj wątek
    • mayessa Re: Dziwne objawy podczas jajeczkowania-denerwuje 17.10.04, 13:30
      bole brzucha przy jajecz. sie oczywiscie zdarzaja i to normalne, bóle krzyza
      tez.co do tego wycieku to nie wiem. natomiast 2 dni przed jajeczkowaniem to
      juz okres płodnosci.
      • becho Re: Dziwne objawy podczas jajeczkowania-denerwuje 17.10.04, 13:37
        No tak ale to było w prezerwatywie - na pewno nie pękła!
        Dziwi mnie ten płyn z piersi - jestem przerażaona!
        • l.e.a Re: Dziwne objawy podczas jajeczkowania-denerwuje 17.10.04, 13:43
          Bywa, że zwiększony poziom prolaktyny ( hormonu ) u kobiet powoduje właśnie
          wyciek mleka z piersi. Nie bagatelizowałabym sprawy, może to oznaczać wlasnie
          zwyszony poziom prolaktyny albo jakieś inne schorzenie, jutro powinnaś udać się
          do ginekologa.
          • verdana Re: Dziwne objawy podczas jajeczkowania-denerwuje 17.10.04, 16:09
            Przy wszelkim wycieku z piersi natychmiast nalezy iść do lekarza.
            • kubbik1 Re: Dziwne objawy podczas jajeczkowania-denerwuje 17.10.04, 21:14
              verdana napisała:

> Przy wszelkim wycieku z piersi natychmiast nalezy iść do lekarza.
              No chyba ze jesteś matką karmiącą więc ....
              • sowa_hu_hu Re: Dziwne objawy podczas jajeczkowania-denerwuje 17.10.04, 22:29
                nie-nie karmie

bardzo sie denerwuje
              • sowa_hu_hu no i wydało sie :) 17.10.04, 22:32
                głupia sowa sie nie przelogowała...
                nie chiałam pisać kolejnego postu co by mi nie zarzucono ze to dla
                popularności - bo w ostatnich dniach juz kilka postów napisałam...

mam takiego stracha ze hej sad

• verdana Re: no i wydało sie :) 18.10.04, 10:51
                  Sowo! Idź do lekarza - już! Ale sie za bardzo nie denerwuj. Ja byłam przebadana
                  od stóp do głów własnie z powodu podobnych objawów. Okazało się, ze niestety -
                  ten typ tak ma- u mnie nigdy nie skonczyła sie laktacja. Mija tylko gdy biorę
                  środki antykoncepcyjne - jesli nie, mam trochę pokarmu nawet po 8 latach od
                  ukończenia karmienia. I tyle.
                  • sowa_hu_hu Re: no i wydało sie :) 18.10.04, 10:56
                    ale zrobiłam z siebie idiotke smile
                    mogłam od razu pisac pod swoim nickiem ale jakoś tak obawiałam sie ze
                    moje "wielbicielki" mi zarzucą że zaproblemiona jestem znowu...
                    ale przecież lepiej mi sie z wami rozmawia jak sowa niż jako kto inny smile

deneruwje sie nadal - wizyte mam dopiero na czwartek sad brzuch nadal boli , jak
                    nacisne cycka pojawiają sie przeźroczyste kropelki a czasem białawe...
                    ogólnie źle sie czuje... kupie sobie dziś test no ale przecież ciąża jest
                    praktycznie niemożliwa - gumka nie pękła więc...
                    poza tym do czegoś sie musze przyznać - ja po poronieniu nie poszłam do
                    lekarza sad mineło 3 mies a ja nie poszłam! bałam sie , wstydziłam... odwlekałam
                    to no i teraz mam za swoje! boje sie że sie coś niedobrego stało...
                    jaka stara taka głupia jestem!

• kingaolsz Re: no i wydało sie :) 18.10.04, 12:33
                      no ale przecież ciąża jest
                      > praktycznie niemożliwa - gumka nie pękła więc...

tez tak uwazalam (gumka cala, dobrze zalozona itp), a jednak....
                      idz do lekarza to sie wyjasni

Pozdr
                      Kinga
                      • sowa_hu_hu Re: no i wydało sie :) 18.10.04, 12:36
                        no to mnie nastarszyłaś... ale u mnie jest ten + że zaraz na drugi dzień
                        dostałam okres a poza tym było z gumką ale i tak na zewnątrz - co to za sex co
                        nie? smile więc mam nadzieje że to nie ciąża...
                        • kingaolsz Re: no i wydało sie :) 18.10.04, 19:59
                          Eeee to sie nie martw... szkoda nerwow.
                          Ale z ta wydzielina idz i tak do lekarza, warto takie rzeczy sprawdzac.

Pozdrawiam
                          Kinga
                          • sowa_hu_hu test zrobiłam... 19.10.04, 09:06
                            chcwała Bogu jedna kreska...
                            w czwartek mam wizyte u lekarza - zobaczymy...

dzięki za rady!
                            • kingaolsz Re: test zrobiłam... 19.10.04, 15:14
                              No i widzisz, szkoda czasu na nerwy wink)))))))))
                              Powodzenia u lekarza

Kinga
    • makowapanienka2 Re: Dziwne objawy podczas jajeczkowania-denerwuje 18.10.04, 11:23
      Hej nie denerwój się i czekaj spokojnie na wizyte u lekarza.Po przebytym
      poronieniu organizm tak jak po porodzie przygotowuje się do karmienia i musi
      trochę poczekać aż laktacja zaniknie. Jeżeli wyciek jest z obydwu piersi to nie
      powinno to być nic niepokojącego, ale do lekarza idź powinien Ci przepisać leki
      na zatrzymanie laktacji.
      Pozdrawiam Asia
      • sowa_hu_hu dzięki... 18.10.04, 11:32
        dzięki dziewczyny za pocieszenie... mam nadzieje że to nic poważnego...
        ale ja wyobrażam sobie najdziwniejsze rzeczy...
        moze uda mi sie umówić na wizyte jeszcze na środe - chce miec to za sobą jak
        najszybciej...

• joasiiik25 Re: dzięki... 19.10.04, 18:15
          zakrecona zakreconasmilesmilesmilesmilechyba jestes pod duza presja

pozdrawiam
    • danik1 Re: Dziwne objawy podczas jajeczkowania-denerwuje 19.10.04, 19:41
      Dziewczyny juz Cie pocieszyly a ja jeszcze tylko dodam, ze jednak nie jest tak
      zle w Waszych wzajemnych relacjach (Twoich i Twojego meza). Co prawda
      czestotliwosc przytulan nie jest moze porazajaca, ale tez nie jest to nic!!!
      Pozdrawiam!
      • sowa_hu_hu danik 19.10.04, 19:46
        tak jak pisałam - raz na miesiąc! a poza tym żadna rewelacja sad no ale to juz
        inny temat...
        danik mimo wszystko dzięki za pocieszenie smile
        • magda1711 No i jak tam Sowo wizyta u lekarza?Chyba ok? :) 21.10.04, 12:30

• sowa_hu_hu Re: No i jak tam Sowo wizyta u lekarza?Chyba ok? 21.10.04, 12:59
            madzia jade dziś wieczorem dopiero! i już sie denerwuje - jak przed jakas
            klasówką... poza tym boje sie czy wszystko jest ok czy też nie...
            dam znać!

dzięki smile
            • magda1711 Re: No i jak tam Sowo wizyta u lekarza?Chyba ok? 21.10.04, 13:03
              Nic się nie martw i nie denerwuj! Będzie ok! Trzymam kciukismile
            • ma.pi Re: No i jak tam Sowo wizyta u lekarza?Chyba ok? 21.10.04, 18:51
              Sowa, ale Ty przeciez niedawno przeszlas poronienie. Stawiam na to, ze Twoj
              organizm po prostu troche "zglupial" i pewnie hormony szaleja. Pewnie minie
              troche czasu zanim wszystko wroci do normy. A czasmi trzeba sie wspomoc lekami.
              Sporo koniet ma rozne dziwne objawy po poronieniu, nawet przez dluzszy okres
              czasu.

Pozdr.
              • sowa_hu_hu Re: No i jak tam Sowo wizyta u lekarza?Chyba ok? 22.10.04, 14:30
                ok smile dostałam jedno lekarstwo ale ogólenie jest ok smile ufffffffffffffff ale mi
                ulżyło...

dzięki dziewczyny smile

całuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka