tojamarusia 25.03.19, 19:47 Byłam wczoraj w kinie na tym filmie i powiem jedno- wbija w fotel i ryje beret. Bardzo polecam. Zresztą to film twórcy znakomitego Uciekaj! a to mówi samo za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leanne_paul_piper Re: To my 25.03.19, 19:54 Mówisz? Myślałam, że to normalny horror, nic ponadto. Chociaż zwiastun jest dość creepy. No to mam już chyba z 5 filmów do zobaczenia na już. I tylko czasu brak. Chyba będę je układać w blokach po 3. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamarusia Re: To my 25.03.19, 19:57 No horror ale jakże inny. Perełka. I ta muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: To my 25.03.19, 19:58 "Uciekaj" było bardzo słabe, więc taka rekomendacja raczej zniechęca do obejrzenia filmu "To my". Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: To my 25.03.19, 20:08 grey_delphinum napisał(a): > "Uciekaj" było bardzo słabe, więc taka rekomendacja raczej zniechęca do obejrze > nia filmu "To my". Było słabe niestety . Odpowiedz Link Zgłoś
tojamarusia Re: To my 25.03.19, 20:11 Uciekaj było bardzo dobre a to my jest jeszcze lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: To my 25.03.19, 23:09 jest 3/1 że "uciekaj" było słabe, lub bardzo słabe, więc przegrałaś mała Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: To my 25.03.19, 19:57 Się jutro z dzieckiem wybieramy. Wahaliśmy się między "To my" a "Ciemno, prawie noc". Jednak "To my" ma lepsze oceny, a poza tym zawsze to prawdziwy, soczysty horror. Tak że jutro się wypowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: To my 26.03.19, 03:13 get out było słabe? w/g mnie coś innego, nowego - zupełnie niezle. oskara dostało. i slusznie. Odpowiedz Link Zgłoś