Dodaj do ulubionych

chudniecie

25.03.19, 23:10
Czy ktorejs ematce udala sie ta sztuka, pytam o schudniecie od 20 kilo w zwyz.
Jak to zrobilyscie? Jak opanowalyscie glod? Czy byl efekt jojo? Jak dlugo trwalo? Macie jakies patenty na powazne schudniecie powaznej ilosci kiligramow?
Obserwuj wątek
    • lot_w_kosmos Re: chudniecie 26.03.19, 05:47
      Było ostatnio zatrzęsienie wątków. Skorzystaj z wyszukiwarki, zaprawdę dowiesz się sporo.
    • lidek0 Re: chudniecie 26.03.19, 06:01
      No ja 20 kg, na początku było dodanie ruchu /ale tu trzeba uważać co się robi bo przy otyłości często można sobie np.bieganiem zrobić krzywdę/, modyfikacja tego co jem, wspierałam się też dieta pudełkową /po konsultacji z ich dietetykiem/, która nauczyła mnie regularnych posiłków, pokazała faje pomysły. No i najważniejsze: ja nie zakładam ile schudnę, /miałam owszem z tyłu głowy ile tego jest zbędne/ parcia na konkretną liczbę nie miałam. To wszystko trwało, bo nie chodzi o szybkie schudnięcie ale zdrowe.
    • agrypina6 Re: chudniecie 26.03.19, 06:20
      Z obserwacji zmagań z wagą kilku osób na przestrzeni lat, powiem tylko, że schudnąć nie jest jakoś trudno. Ale utrzymać wagę i zapobiec efektowi jo jo to sztuka.
    • rosapulchra-0 Re: chudniecie 26.03.19, 08:31
      Chyba będzie lepiej dla ciebie, jeśli zgłosisz się do dietetyka. Podobno dieta pudełkowa jest skuteczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka