jola-kotka 29.03.19, 23:34 Dziewczyny najciemniejszy odcien to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 Re: Ziemia egipska. 29.03.19, 23:39 Ziemia egipska firmy Bi-kor ma jeden odcień. I bardzo ją polecam. Używam też zamiennie tej z firmy swederm. też o jednym odcieniu. Też Bardzo wysoka jakość. A z jakiej firmy jest kilka odcieni do wyboru? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Ziemia egipska. 29.03.19, 23:44 No nie ma bo ja kupilam i to nie to ?jest jasniejszy a ta stara mi sie skonczyla byla tak stara ze nic nie moglam odczytac z tego opakowania. Ta kupiona jest z firmy Bikor . Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Ziemia egipska. 30.03.19, 10:33 Przecież przy nałożeniu dwóch warstw ma się cere jak mulatka. Stopniujesz nakładanie i jesteś coraz ciemniejsza. Na tym polega jej działanie. Ja używam jej do konturowania i wygląda to super. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Ziemia egipska. 30.03.19, 15:02 No mowie ci ze ta co mam jest inna od tamtej i wejdz na strone zobacz ze jest ich kilka Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Ziemia egipska. 30.03.19, 15:22 O jakiej stronie mówisz? Ja weszłam na stronę bikor, chociaż nie wiem co to ta ziemia egipska i jak byk tam jest: "Oryginalna Ziemia Egipska Bikor występuje w jednym uniwersalnym odcieniu, który dostosowuje się do Twojej karnacji. Odcień jest neutralny - bez wyraźnych ciepłych i zimnych tonów. Jedyny bronzer, który pozwala osiągnąć efekt naturalnej opalenizny." Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Ziemia egipska. 30.03.19, 15:09 Eee, myślałam, że to będzie wątek biblijny Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Ziemia egipska. 30.03.19, 15:26 Daj ty ludziom pojechać najpierw do Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś