patir23 09.04.19, 11:56 Może ktoś na świeżo jest po wakacjach w tej miejscowości. Chodzi mi głównie o jakieś namiary na dobre jedzonko. I co zwiedzić w pobliżu. Z dziećmi 😉 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paniusia.aniusia Re: Dębki...nad morzem 09.04.19, 12:30 W "Kurczaku " zawsze było fajne jedzenie. I w takim barze na rogu głównego deptaka i Lakowej . Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Dębki...nad morzem 09.04.19, 12:58 Jedzenie w knajpach w tej miejscowości było straszne. Z niektórych odstraszał sam smród i wystrój, w jednej byliśmy i odstraszył smak potrawy. To było parę lat temu, może się poprawiło. Za to są tam takie budki rybackie przy samej plaży i sprzedają w nich naprawdę bez kitu świeże ryby. Sandacze, flądry, dorsze, gładzice, wszystkie pyszne, a sandacze obłędne, stwierdzam z przykrością, że ryba z marketu to zupełnie co innego. W pobliżu do zwiedzenia z dziećmi jest zamek książąt pomorskich i latarnia morska, naszym dzieciom podobało się też wszystko to, co się działo przy kutrach rybackich. Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Dębki...nad morzem 09.04.19, 13:00 A, sorki. Myślałam, że chodzi o DĄbki. Dębki to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś