Dodaj do ulubionych

problem z parkowaniem !

02.02.11, 09:09
dzisiaj rano przyjechał jakiś koleś na teren cementowni i zdrowo operd..... ochroniarza.
głównie o to że wpuszcza samochody, podobno już nie można parkować na tym terenie. jest całkowity zakaz wjazdu na teren cementowni, mogą tam wjeżdzać wyłącznie ich samochody. podobno brama ma być zamknięta i wpuszczane będą tylko ich samochody.

ciekawe co w takiej sytuacji, samochodów jedst już ok 80 do 100,
czy ktoś z was coś wie na ten temat
Obserwuj wątek
    • iska24 Re: problem z parkowaniem ! 02.02.11, 10:07
      Ja słyszałam że mamy teraz parkować na terenie Opery, wjazd obok biura sprzedaży.
      Ale jak sami wiecie z informacjami od GH bywa różnie.
      Ktoś ma taką informację jak ja?
      • gordonblue3 Re: problem z parkowaniem ! 02.02.11, 10:21
        mamy taką samą informacje, ze teraz teren opery to parking, na terenie cementowni zakaz wjazdu...
        • hoogan Re: problem z parkowaniem ! 02.02.11, 11:32
          do 1 kwietnia jeszcze daleko. widzę że GH jakież żarty tutaj sobie robi. przecież teren opery to jakaś kpina, oprócz tego jak oni sobie wyobrażają przejście od opery na osiedle.
          kolejna kpina - miała być śieżka, tyle czasu ją robiono, pytam się więc gdzie ona jest ???
          kiedyś byłem i widziałem to - nie ma ścieżki ale za to jest ślisko, niebezpiecznie i bardzo nierówny treren. poza tym furtka jest na noc zamykana. oni myślą że my umiemy fruwać !!!!
          nie wyobrażam sobie sytuacji np jak przyjadę ok godz 23 do domu to będę dymał na około: do ronda, do cementowni i dopiero do domu - to jakaś kpina
          • iska24 Re: problem z parkowaniem ! 02.02.11, 12:59
            jakiś czas temu zaczęli robić ścieżkę od strony powstańców.Kawałek jest zrobiony a reszta wygląda tak jak opisałeś :( jest ślisko i można sobie zrobić dużą krzywdę, ja ostatnio porządnie zbiłam sobie kolano :(
            ja na początku stycznia miałam info że 20.02 osiedle będzie już oficjalnie użytkowanie i będzie można korzystać z garaży itp - podejrzewam że termin jest nierealny :(((
            • morpheus33 Re: problem z parkowaniem ! 02.02.11, 13:54
              nie wiem dlaczego ale ja mam wrażenie że ten termin zostanie osiągnięty. mam nadzieje że niebawem będzie można w końcu wjechać do garażu. w b2 a obecnie 113E wczoraj znowy unosil się zapach farby (z garażu) podobno linie są już pomalowane :)
          • kerajm Re: problem z parkowaniem ! 02.02.11, 15:48
            Lepszy Rydz niż Nic jak mówi stare przysłowie, a spacerek do domu nic nie zaszkodzi, ja na forum się nie żalę że czasami gdy jadę nocnym autobusem, idę pieszo 1,4 km.
            • iska24 Re: problem z parkowaniem ! 02.02.11, 16:08
              a ja się czasami żalę bo zwyczajnie mam dosyć ciągłego przesuwania terminów itp.
              opóźnienie jest duże i wolałabym parkować samochód pod dachem a nie tracić 15 min na odśnieżanie go jak spadnie śnieg.
              • kruq_1 Re: problem z parkowaniem ! 02.02.11, 16:21
                A swoją drogą to ciekawe co się znowu stało.
                • hoogan Re: problem z parkowaniem ! 03.02.11, 13:28
                  jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.
                  po co mają płacić za wynajmowanie terenu do parkowania za cały miesiąc (luty)
                  pewnie termin 20 lutego jest realnym terminem oddania osiedla a co sie z tym wiąże będzie możliwość wjechania do garażu.

być może się myle ale mam jakieś takie przeczucie że wkońcu dostaniemy to co nasze :)
                  • grzegorz.gwiazda Re: problem z parkowaniem ! 03.02.11, 13:31
                    No tak, ale ... aby bylo pozwolenie na uzytkowanie, musi zostac zlozony wniosek. Wniosek musialby juz byc zlozony, aby np. 20 lutego osiedle mialo juz pozwolenie.

Do dzisiaj nikt nie ma potwierdzenia ani zadnej informacji, ze wniosek zostal zlozony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka