gryfna-frelka Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 21:30 Ma ladna twarz, wloska uroda po przodkach. Ogolnie ladna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 17:47 Brzydka nie jest ale są ładniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 17:47 Gdybyście chciały wiedzieć to Anastazja Waszukiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 21:25 Rosati mi się nie podoba, ale jednak jest ładniejsza Chyba, że wybrałeś jakieś niekorzystne zdjęcie AW. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 21:32 to może takie? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 21:33 albo takie Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 21:40 Na tych zdjęciach rzeczywiście wygląda lepiej, ale jednak Weronika ładniejsza. Powiem krótko-nos. Chociaż ta AW całkiem niebrzydka, i ma w sobie COŚ. I ma chyba większy magnetyzm niż WR (jako kobiecie ciężej mi to wyłapać, mężczyzn pewnie to wali po oczach, podejrzewam). Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 21:46 Czy masz na myśli typowy słowiański kartofel? Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 21:55 Aż kartofel to nie jest, niemniej jej nos piękny nie jest, w przeciwieństwie do nosa Weroniki-ta ma perfekcyjny. Ale ogólnie bardzo atrakcyjna dziewczyna, i (z tego, co widoczne nawet dla kobiet) hiper seksowna. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 21:59 Nos Rosati ma bardzo grubą podstawę. Odpowiedz Link Zgłoś
ferra Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 23:15 www.tapeteos.pl/details.php?image_id=31762&big=1 przytaczana pucułowata pani AW wygląda przy WR jak kelnerka z Zapiecka. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 21:47 U AW to coś to oczy i kości policzkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 21:36 Też nie rozumiem zachwytów, szczurkowata uroda plus wizualnie 10 lat więcej niż metryka podaje. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 21:50 Ani brzydka ani ladna, przecietna dziewczyna ale z niesympatycznym wyrazem twarzy w mojej ocenie. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 22:10 I tak i nie. Z jednej strony ma oryginalną urodę i od 18. roku życia wygląda jak przeczołgana życiem Włoszka, prosto z filmów Vittorio de Siki. Z drugiej, ma nieadekwatnie zniszczoną cerę, fatalne makijaże i zbyt dużą głowę w stosunku do ciała, optycznie powiększaną fryzurami. Odpowiedz Link Zgłoś
thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 22:17 Ona ma zdaje się włoskie korzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 22:20 Tak, ma i wygląda jak z filmów epoki neorealizmu. Przy czym na tle rozmytych słowiańskich ciemnych blondynek, mogłaby wyglądać wyraziście i bardzo efektownie, a jednocześnie nie tak staro. Ona zawsze wygląda na sztywną, drewnianą, jakby nie miała kontaktu z ciałem, zero wdzięku. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 22:22 Co najgorsze, przy włoskiej urodzie, laska sprawia wrażenie kompletnie pozbawionej temperamentu, energii, żywotności. Takie zimnokrwiste drewno. Odpowiedz Link Zgłoś
thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 22:34 Ona aż tak się nie wyróżnia, bo szatynek u nas dostatek, tak na szybko to chociażby Czartoryska, Dereszowska, Więdłocha. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:13 thebeat napisała: > Ona aż tak się nie wyróżnia, bo szatynek u nas dostatek, tak na szybko to choci > ażby Czartoryska, Dereszowska, Więdłocha. No właśnie się wyróżnia - ma bardziej wyrazista urodę niż przedstawione przez Ciebie panie i to właśnie dają jej te włoskie geny. Czartoryska jest blada, Dereszowskiej jakoś nie umiem ocenić, a Wiedlocha to po prostu Rachela - trudno porownywać dwa przeciwstawne typy urody. No sorry - chyba powinno być dość logiczne, ze uroda polskich szatynek czy nawet brunetek nie umywa się do tej południowej pod względem wyrazistości. Nikt o zdrowych zmysłach nie będzie porównywać urody kobiet ze środkowo - wschodniej Europy z uroda Pan typu Sophia Lorem, Claudia Cardinale,itd. Rosati to taki "mieszaniec" - wygrywa właśnie ta wyrazistoscia urody. Tego, ze wygląda starzej niż wskazuje na to jej metryka oceniać już nie chce - samej urody i tak jej to w sumie nie odbiera, a o tych nieszczesnych zmarszczkach tyle razy już było, ze szkodą się powtarzać. Figurę też ma spoko - mimo niskiego wzrostu wydaje się bardziej proporcjonalna od podobnie niskiej Edyty Herbus. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:17 Więdłocha to zła siostra Kopciuszka, spokojnie może ją imo grać. Bardzo antypatyczna (dla mnie kategoria 'atrakcyjna, ale mi się nie podoba'). Odpowiedz Link Zgłoś
thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:26 Ona nie jest bardziej wyrazista, tylko ma pociągłą twarz, po ojcu, ksztalt niezbyt typowy u Słowianek. O właśnie, Herbuś. Też wygląda dosyć poważnie (ale poważnie, a nie staro), ale jeśli chodzi o urodę i twarz, to kosi Rosati w przedbiegach. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:49 thebeat napisała: > Ona nie jest bardziej wyrazista, tylko ma pociągłą twarz, po ojcu, ksztalt niez > byt typowy u Słowianek. > O właśnie, Herbuś. Też wygląda dosyć poważnie (ale poważnie, a nie staro), ale > jeśli chodzi o urodę i twarz, to kosi Rosati w przedbiegach. Wyrazista uroda - wyraźne rysy twarzy (przeciwieństwo tych słowiańskich czesto "rozmytych"), dość wyraźny kolor i oprawa oczu (czyli nie żadne nie wiadomo czy niebieskie czy szare oczy z widocznymi, przynajmniej dość grubymi rzesami i brwiami), dość widoczny kontrast między kolorytem cery a poszczególnymi częściami twarzy (oczy/usta/brwi). Skora albo bardzo jasna i w tym kolorycie ladna albo o ciemnek karnacji- w typie srodziemnomorskim, oliwkowym czy jakim tam jeszcze. Przynajmniej dość grube włosy o konkretnym kolorze. I raczej brak "skaz" typu cienie pod oczami,itd., ale to już może moje czepialstwo. Weronika Rosati te warunki spełnia. Tak, owal twarzy ma nietypowy i to ja właśnie odróżnia od Slowianek - to jest akurat jej duży atut, nie obrazajac pań z naszej części Europy 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 17:11 Tak jak napisalam, dla mnie ten jej "owal" to szczurzy pyszczek. Nadal nie widze gdzie tu wyrazistość większa niz innych szatynek, no chyba ze peruka gigant ją czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:50 Szczurzy pyszczek? Dla mnie- pociągła twarz, zawsze oceniam takie wyżej niż okrągłe twarze (z reguły robią wrażenie nalanych). A jak okrągła twarz ma małe oczy to już naprawdę nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:55 Mozna mieć jeszcze twarz owalną czy kwadratową, ale z dwojga wole okragłą od chudej i pociągłej. Ktorą Wera nie zawsze miała i wtedy nie wyglądała jak 40-tka po przejściach: i.wpimg.pl/960x651/e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/e0dd725c7d841ab57df54c55efa67d58edf815b3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 06:11 Na tym zdjęciu Weronika nie ma przecież twarzy okrągłej- ma swoją tylko trochę grubszą. To zdjęcie sprzed nastu lat. Ona na starość szczupleje, rysy się jej wyostrzyły (jak większości ludzi, którzy w średnim wieku nie utyli). Odpowiedz Link Zgłoś
thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 06:35 Przecież napisałam, że twarze nie dzielą się tylko na okrągłe i pociągłe. I nie każdej twarzy wyostrzają się rysy z wiekiem, chociaż jest to częste. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 07:00 Kości jarzmowe rosną nawet po 25.r.ż. u każdego człowieka. Te osoby, którym się rysy nie wyostrzyły to z reguły te, które utyły, a kości twarzy przykrył tłuszcz. Ewentualnie osoby chore na coś (niedoczynność tarczycy ponoć daje efekt nalanej twarzy). Rosati w średnim wieku chudnie czy odchudza się (tu nie wiem), twarz też jej zeszczuplała. Odpowiedz Link Zgłoś
thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 16:55 Chyba nie odróżniasz delikatnych rysów od grubej, nalanej twarzy. Poza tym jak już napisalam, ne każdemu wyostrzaja się rysy twarzy, szczegolnie prz delikatnej urodzie i miękkich rysach twarzy. Może i niewiele jest takich szczęściar, ale są. A Rosati wcale nie jest szczuplejsza niż 15 lat temu. Zbrzydła, twarz jej zmizerniała, ma zmarszczki jak 50-tka i tyle, nie ma co snuć dziwnych teorii. Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 17:28 Daję Ci dużego LAJKA Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 19:32 Szczęściar z okrągłą twarzą? Zdecydowanie mam inną definicję bycia szczęściarą w kwestii wyglądu twarzy. Nie podobają mi się okrągłe i już, zresztą takie okrągłe puciaste twarze również się starzeją i nie wyglądają wcale dobrze w pewnym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 21:28 Po raz trzeci i ostatni piszę, ze twarze nie dzielą się tylko na okrągłe i pociągłe. I tak, widocznie masz inną definicję niż ja, bo zdecydowanie wolalabym mieć okragłą (ale nie pucolowatą) twarz niz jakąkolwiek o ostrych rysach. Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 22:22 A taka se.. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 22:39 Jest bardzo ładna, w twarzy ma ładne wszystko, a nos przepiękny. Urodowo - nie ma w niej nic przaśnego. Z głową za to ma coś nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:33 jolie napisała: > Jest bardzo ładna, w twarzy ma ładne wszystko, a nos przepiękny. Urodowo - nie > ma w niej nic przaśnego. Z głową za to ma coś nie tak. I właśnie dlatego mi się tak podoba - w ŻADNYM stopniu nie jest przasna. Odpowiedz Link Zgłoś
thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 22:49 No zlitujcie się... Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:06 Tu wyszła niekorzystnie, każdemu można zrobić takie zdjęcie (i Angelinie Jolie, i Monice Bellucci). Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:15 No tak, zdjęcie jest tendencyjne. Choć dobrze uwypukla główny problem Weroniki jako aktorki - to drewniana kukła. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:27 Każdemu można takie zdjęcie zrobić i prawie każdy będzie na nim źle wyglądać - to żaden argument. Odpowiedz Link Zgłoś
thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:28 Ok, nie bede przecież wrzucać 10 zdjęć na których akurat, co za pech, źle wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:38 cos z moim ekranem w laptopie nie tak czy ona ma dwukolorowe czoło? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:41 lampa błyskowa blikuje Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 00:03 fredzia098 napisał(a): > padają ochy i achy na temat > jej wyglądu. Weronika Rosati jest bardzo przystojna. To dużo więcej niż ładna. Jeśli ktoś za młodu jest "tylko" ładny po latach nie zostanie z tego śladu, natomiast osoba przystojna zachowuje piękno twarzy do późnej starości i widać na niej zawsze ślady wielkiej urody. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 00:07 przystojny może być facet, kobieta jest ładna, atrakcyjna itp. ale nie przystojna #back to school Odpowiedz Link Zgłoś
thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 18:59 To jest dobre okreslenie zważając na to, że jest podobna do ojca. Im jest starsza, tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 00:08 Ona jest brzydka i mało kobieca taki wieszak chudy. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 06:22 Nie wnikam we wnętrze jej głowy, ale, moim zdaniem, to bardzo piękna kobieta. Pewnie dlatego, że mało slowianska, ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
inka754 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 06:34 WR dużo dają ładne włosy (zastanawiam się czy naturalne czy doczepy), ale twarz taka sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia.00 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 19:36 Nie wiem czy doczepy, od najmłodszych lat miała taką burzę włosów na głowie. Akurat jej bym o to nie podejrzewała, no ale wszystko jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:45 Ona ma kręcone włosy, gęste. Prostuje je od lat. Nie sądzę, że musi sobie doczepiać (jak Liszowska chociażby). Odpowiedz Link Zgłoś
inka754 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 07:46 Wydaje mi się, że zagęszcza i przedłuża. Włosy też się starzeją, wiele kobiet jako nastolatki miało burzę włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 17:02 Ma treski i nosi peruki, gdzieś to jakiś były kochanek, nie wiem, czy nie Żuławski o tym wspomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 17:07 Andrzej Żuławski w swoim "Nocniku" pisze, że słynna już Esterka "taka mała, malutka, za malutka na brzeżku kanapy, w peruce - a jakże, bez peruki się nie ruszy, peruka ją powiększa, upiększa, jak i upiększa ją nachalno-kurewsko-egipski makijaż". Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 22:20 No i to jest prawda, są zdjęcia, na których ma o wiele mniej włosów, do tego naturalnie loczkowanych Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 07:23 Oh... ten wątek dodam sobie do ulubionych 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 08:57 Uważam, że ma ładną twarz i włosy, ale żeby być taką "rasową laską", to jest za niska. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 09:05 Bardzo ładna babka.Podoba się i facetom i kobietom. Jest bardzo drobna.Widziałam ja kiedyś na żywo jak robiła słynne zakupy w sklepie svarowski Ciężko mi zrozumieć że ktoś może ja postrzegać jako mało atrakcyjną.No ale o gustach...... Odpowiedz Link Zgłoś
moo-n Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 10:27 Ładna, ale tego typu uroda szybko się starzeje, ma 'ciężkie' rysy.Jest na dodatek niesympatyczna, dla mnie przez to odpychająca. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 10:57 fredzia098 napisał(a): > Ale twarz ??? Co wam się podoba w jej twarzy? Po prostu jest ładna, choć bardziej podoba mi się delikatna słowiańska uroda. Rosati ma ładne rysy twarzy, choć fatalna cera/zły makijaż mocno psuje jej urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia.00 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 19:34 Mi się zawsze bardzo podobała. Lubię ten typ urody. Drobna, proporcjonalna, regularne rysy, kości policzkowe, mały nosek, duże oczy. Włosy super. Rasowa kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
bukietlisci Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 19:38 nie podoba mi się ten typ urody. dla mnie przypomina pajęczycę. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 19:55 bukietlisci napisał(a): > nie podoba mi się ten typ urody. dla mnie przypomina pajęczycę. Do tej pory rządzili szympans ze szczurem, ale pozamiatałaś tą pajęczycą. Odpowiedz Link Zgłoś
thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:04 No nie mów, że nie ma podobieństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:17 potworia116 napisała: > bukietlisci napisał(a): > > > nie podoba mi się ten typ urody. dla mnie przypomina pajęczycę. > > Do tej pory rządzili szympans ze szczurem, ale pozamiatałaś tą pajęczycą. A ja bym chciała zobaczyc urode tych dowalajacych krytykantek. Zapewne sa oszałamiające 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:21 A co ma uroda krytykantek do urody Rosati? Jeśli jestem ładna to ona będzie brzydsza, czy odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
bukietlisci Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:37 opiszę: jestem smukłą blondynką o delikatnych kościach i jestem relatywnie brzydsza ( według mnie) od Weroniki. a i tak przypomina mi pająka i okrutnie mnie się nie podoba. no i co? Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:42 Jesteście obrzydliwe. Z charakteru i to wystarczy. Żadna uroda wam nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 07:10 Pytanie było- czy się podoba (czyli o subiektywne odczucie). Odpowiedziałam , że mi się nie podoba. Jakie znaczenie ma mój wiek i uroda?! Ona może się nie podobać tylko młodszym i ładniejszym?! Nie podoba mi się też jej gra aktorska a aktorką (tym bardziej lepszą) nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:25 Borze, co za żałosny hejt bandy podstarzałych pasztetów. Tak, Weronika Rosati JEST ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:38 Jestem młodsza od Rosati i ładna, mogę hejtować? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 18.04.19, 09:40 >Jestem młodsza od Rosati i ładna pokaż swoje zdjęcie! w kilka minut zrozumiesz, że jest zupełnie odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 18.04.19, 09:44 Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:40 No jest ładna, ale szybko jej się skóra starzeje. Ja tu już kiedyś pisałam, ile by mitów na własny temat padło, gdyby na forum obowiązywało aktualne zdjęcie 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 17:05 No, ja kiedyś miałam swoje zdjęcie pstryknięte z dołu z jakimś filtrem halloweenowym, to mnie skrytykowano, że jestem łysa i mam rzadkie brwi, czy coś takiego, czyli nie miano się czego czepiać, pewnie szczurza twarz by była kolejnym zarzutem. Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 07:20 Mam świetne podsumowanie - wyglada jak własna ciotka! 60letnia! 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 17:06 No bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 17:29 Przeczytałam, że wygląda na 50 lat. W tym wątku. No more questions Odpowiedz Link Zgłoś
thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 17:32 Cóz, postaw ją obok Przetakiewicz czy Foremniak (bo oczywiście mowa o 50-tce z gatunku celebrytek ) Odpowiedz Link Zgłoś
ferra Przetakiewicz 20.04.19, 19:22 czyzby? JP jest od lat sukcesywnie zrobiona w celu "uszlachetnienia" wizerunku/stylu. Proces metamorfozy rozpoczal się od czasów relacji ze s.p. dr Janem K. Odpowiedz Link Zgłoś
ferra Re: Przetakiewicz 20.04.19, 19:23 www.plotek.pl/plotek/56,79592,12706208,Pamietacie_te_mode__Przypominamy_najwieksze__skwarki_.html Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Przetakiewicz 20.04.19, 21:23 O, nie wiedziałam, że nasza Jola to JP Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 19:15 pani-nick napisała: > Przeczytałam, że wygląda na 50 lat. W tym wątku. na 50 nie, ale na mocne 40+ zdecydowanie tak. gfx.chillizet.pl/var/chillizet/storage/images/news/weronika-rosati-w-gorzkich-slowach-o-ojcu-swojej-corki-12553/892726-1-pol-PL/Weronika-Rosati-w-gorzkich-slowach-o-ojcu-swojej-corki_article.jpg I nie, to nie jest niekorzystne zdjęcie. To jest bardzo zbliżone do tego, co widzi się stając z Rosati face to face (oczywiście to zdjęcie też jest poddane obróbce graficznej, ale dużo bliżej mu do rzeczywistości, niż sesjom w vivie czy wo). Sylwetkę ma młodzieńczą ale twarz o dobre 10 lat starszą, niż wynikałoby z metryki. Odpowiedz Link Zgłoś
thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 21:30 Gwoli ścisłości ja napisałam, że Wera ma zmarszczki jak 50-tka, a nie że wygląda na 50 lat. No ale nierozumienie takich niuansów to u ematek standard. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 22:03 Ale co z tego, że ona wygląda poważnie (bo wygląda, może przez palenie albo ma takie geny)? I tak wygląda atrakcyjnie i ma ładne rysy (pomijam już jej antypatyczność, pokręconą osobowość i drewniane aktorstwo). Lepiej chyba mieć urodę i wyglądać staro niż wyglądać młodo i być brzydkim. Odpowiedz Link Zgłoś
thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 22:30 Nie poważnie, tylko staro. A najlepiej być ładnym i wyglądać młodo/na swój wiek. Co Rosati się zdarzało, a w kazdym razie była blisko, np. na foto poniżej (makijaż pomińmy). Ale toj nie wróci, patrząc na nią obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 18.04.19, 10:51 A najlepiej być młodym, pięknym i bogatym, to wiadomo. Ale rzeczywistość skrzeczy i na ogólnym tle populacji kobiet (w tym ludzi z szołbiznesu) Weronika wyróżnia się urodą. Na plus. Oczywiście postrzeganie urody jest subiektywne - dla mnie Bellucci wygląda od zawsze staro i grubawo (choć zawsze atrakcyjnie), a inni się zachwycają jej młodym wyglądem. Odpowiedz Link Zgłoś
iimpala Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 18.04.19, 01:09 uważam, że ona ma "starą" urodę. Nieważne, czy ma 18 lat, 20 czy 30, zawsze wygląda tak samo. Taka stara malutka - tak to się kiedyś mowilo? Nie podoba mi sie. Nie ma w niej żadnej delikatnosci, kobiecosci. Taka wyciosana. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 18.04.19, 09:49 Mi się podoba. Ciekawa klasyczna uroda. W stylizacjach widać fascynację dawnymi hollywoodzkimi gwiazdami. Nie da się jej pomylić z nabotoksowanymi glonojadami. Jak dla mnie spoko babka. Odpowiedz Link Zgłoś