Dodaj do ulubionych

Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Serio?

• gryfna-frelka Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 21:30
      Ma ladna twarz, wloska uroda po przodkach. Ogolnie ladna kobieta.
      • tanebo2.0 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 17:47
        Brzydka nie jest ale są ładniejsze https://www.wprost.pl/_thumb/3a/ef/481f5dd91e1ec0c09a9de9c395dd.jpeg
        • tanebo2.0 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 17:47
          Gdybyście chciały wiedzieć to Anastazja Waszukiewicz
          • chatgris01 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 21:25
            Rosati mi się nie podoba, ale jednak jest ładniejsza big_grin

Chyba, że wybrałeś jakieś niekorzystne zdjęcie AW.
            • tanebo2.0 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 21:32
              to może takie? https://www.khaosodenglish.com/wp-content/uploads/2018/06/AnastasiaIG156-cropped-696x470.jpg
              • tanebo2.0 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 21:33
                albo takie https://cdn.cnn.com/cnnnext/dam/assets/180228232739-jailed-russian-model-chance-pkg-exlarge-169.jpg
                • chatgris01 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 21:40
                  Na tych zdjęciach rzeczywiście wygląda lepiej, ale jednak Weronika ładniejsza. Powiem krótko-nos.
                  Chociaż ta AW całkiem niebrzydka, i ma w sobie COŚ. I ma chyba większy magnetyzm niż WR (jako kobiecie ciężej mi to wyłapać, mężczyzn pewnie to wali po oczach, podejrzewam).
                  • tanebo2.0 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 21:46
                    Czy masz na myśli typowy słowiański kartofel? https://s1.dziennik.pl/pliki/12068000/12068049-nastia-rybka-w-areszcie-900-554.jpg https://gdb.rferl.org/C4968E33-8461-4059-8235-04EDF26FFDA6_cx0_cy2_cw0_w1023_r1_s.jpg
                    • chatgris01 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 21:55
                      Aż kartofel to nie jest, niemniej jej nos piękny nie jest, w przeciwieństwie do nosa Weroniki-ta ma perfekcyjny. Ale ogólnie bardzo atrakcyjna dziewczyna, i (z tego, co widoczne nawet dla kobiet) hiper seksowna.
                      • tanebo2.0 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 21:59
                        Nos Rosati ma bardzo grubą podstawę.
                        • ferra Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 23:15
                          www.tapeteos.pl/details.php?image_id=31762&big=1

przytaczana pucułowata pani AW wygląda przy WR jak kelnerka z Zapiecka.
                  • tanebo2.0 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 20.04.19, 21:47
                    U AW to coś to oczy i kości policzkowe.
    • thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 21:36
      Też nie rozumiem zachwytów, szczurkowata uroda plus wizualnie 10 lat więcej niż metryka podaje.
    • jola-kotka Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 21:50
      Ani brzydka ani ladna, przecietna dziewczyna ale z niesympatycznym wyrazem twarzy w mojej ocenie.
    • triss_merigold6 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 22:10
      I tak i nie.
      Z jednej strony ma oryginalną urodę i od 18. roku życia wygląda jak przeczołgana życiem Włoszka, prosto z filmów Vittorio de Siki. Z drugiej, ma nieadekwatnie zniszczoną cerę, fatalne makijaże i zbyt dużą głowę w stosunku do ciała, optycznie powiększaną fryzurami.
      • thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 22:17
        Ona ma zdaje się włoskie korzenie.
        • triss_merigold6 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 22:20
          Tak, ma i wygląda jak z filmów epoki neorealizmu. Przy czym na tle rozmytych słowiańskich ciemnych blondynek, mogłaby wyglądać wyraziście i bardzo efektownie, a jednocześnie nie tak staro. Ona zawsze wygląda na sztywną, drewnianą, jakby nie miała kontaktu z ciałem, zero wdzięku.
          • triss_merigold6 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 22:22
            Co najgorsze, przy włoskiej urodzie, laska sprawia wrażenie kompletnie pozbawionej temperamentu, energii, żywotności. Takie zimnokrwiste drewno.
          • thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 22:34
            Ona aż tak się nie wyróżnia, bo szatynek u nas dostatek, tak na szybko to chociażby Czartoryska, Dereszowska, Więdłocha.
            • nolus Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:13
              thebeat napisała:

> Ona aż tak się nie wyróżnia, bo szatynek u nas dostatek, tak na szybko to choci
              > ażby Czartoryska, Dereszowska, Więdłocha.

No właśnie się wyróżnia - ma bardziej wyrazista urodę niż przedstawione przez Ciebie panie i to właśnie dają jej te włoskie geny. Czartoryska jest blada, Dereszowskiej jakoś nie umiem ocenić, a Wiedlocha to po prostu Rachela - trudno porownywać dwa przeciwstawne typy urody. No sorry - chyba powinno być dość logiczne, ze uroda polskich szatynek czy nawet brunetek nie umywa się do tej południowej pod względem wyrazistości. Nikt o zdrowych zmysłach nie będzie porównywać urody kobiet ze środkowo - wschodniej Europy z uroda Pan typu Sophia Lorem, Claudia Cardinale,itd. Rosati to taki "mieszaniec" - wygrywa właśnie ta wyrazistoscia urody. Tego, ze wygląda starzej niż wskazuje na to jej metryka oceniać już nie chce - samej urody i tak jej to w sumie nie odbiera, a o tych nieszczesnych zmarszczkach tyle razy już było, ze szkodą się powtarzać.

Figurę też ma spoko - mimo niskiego wzrostu wydaje się bardziej proporcjonalna od podobnie niskiej Edyty Herbus.
              • jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:17
                Więdłocha to zła siostra Kopciuszka, spokojnie może ją imo grać. Bardzo antypatyczna (dla mnie kategoria 'atrakcyjna, ale mi się nie podoba').
              • thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:26
                Ona nie jest bardziej wyrazista, tylko ma pociągłą twarz, po ojcu, ksztalt niezbyt typowy u Słowianek.
                O właśnie, Herbuś. Też wygląda dosyć poważnie (ale poważnie, a nie staro), ale jeśli chodzi o urodę i twarz, to kosi Rosati w przedbiegach.
                • nolus Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:49
                  thebeat napisała:

> Ona nie jest bardziej wyrazista, tylko ma pociągłą twarz, po ojcu, ksztalt niez
                  > byt typowy u Słowianek.
                  > O właśnie, Herbuś. Też wygląda dosyć poważnie (ale poważnie, a nie staro), ale
                  > jeśli chodzi o urodę i twarz, to kosi Rosati w przedbiegach.

Wyrazista uroda - wyraźne rysy twarzy (przeciwieństwo tych słowiańskich czesto "rozmytych"), dość wyraźny kolor i oprawa oczu (czyli nie żadne nie wiadomo czy niebieskie czy szare oczy z widocznymi, przynajmniej dość grubymi rzesami i brwiami), dość widoczny kontrast między kolorytem cery a poszczególnymi częściami twarzy (oczy/usta/brwi). Skora albo bardzo jasna i w tym kolorycie ladna albo o ciemnek karnacji- w typie srodziemnomorskim, oliwkowym czy jakim tam jeszcze. Przynajmniej dość grube włosy o konkretnym kolorze. I raczej brak "skaz" typu cienie pod oczami,itd., ale to już może moje czepialstwo. Weronika Rosati te warunki spełnia.

Tak, owal twarzy ma nietypowy i to ja właśnie odróżnia od Slowianek - to jest akurat jej duży atut, nie obrazajac pań z naszej części Europy 😊
                  • thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 17:11
                    Tak jak napisalam, dla mnie ten jej "owal" to szczurzy pyszczek.
                    Nadal nie widze gdzie tu wyrazistość większa niz innych szatynek, no chyba ze peruka gigant ją czyni.
                    • jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:50
                      Szczurzy pyszczek? Dla mnie- pociągła twarz, zawsze oceniam takie wyżej niż okrągłe twarze (z reguły robią wrażenie nalanych). A jak okrągła twarz ma małe oczy to już naprawdę nic ciekawego.
                      • thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:55
                        Mozna mieć jeszcze twarz owalną czy kwadratową, ale z dwojga wole okragłą od chudej i pociągłej. Ktorą Wera nie zawsze miała i wtedy nie wyglądała jak 40-tka po przejściach:
                        i.wpimg.pl/960x651/e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/e0dd725c7d841ab57df54c55efa67d58edf815b3.jpg
                        • jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 06:11
                          Na tym zdjęciu Weronika nie ma przecież twarzy okrągłej- ma swoją tylko trochę grubszą. To zdjęcie sprzed nastu lat. Ona na starość szczupleje, rysy się jej wyostrzyły (jak większości ludzi, którzy w średnim wieku nie utyli).
                          • thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 06:35
                            Przecież napisałam, że twarze nie dzielą się tylko na okrągłe i pociągłe. I nie każdej twarzy wyostrzają się rysy z wiekiem, chociaż jest to częste.
                            • jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 07:00
                              Kości jarzmowe rosną nawet po 25.r.ż. u każdego człowieka. Te osoby, którym się rysy nie wyostrzyły to z reguły te, które utyły, a kości twarzy przykrył tłuszcz. Ewentualnie osoby chore na coś (niedoczynność tarczycy ponoć daje efekt nalanej twarzy). Rosati w średnim wieku chudnie czy odchudza się (tu nie wiem), twarz też jej zeszczuplała.
                              • thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 16:55
                                Chyba nie odróżniasz delikatnych rysów od grubej, nalanej twarzy. Poza tym jak już napisalam, ne każdemu wyostrzaja się rysy twarzy, szczegolnie prz delikatnej urodzie i miękkich rysach twarzy. Może i niewiele jest takich szczęściar, ale są. A Rosati wcale nie jest szczuplejsza niż 15 lat temu. Zbrzydła, twarz jej zmizerniała, ma zmarszczki jak 50-tka i tyle, nie ma co snuć dziwnych teorii.
                                • pani-nick Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 17:28
                                  Daję Ci dużego LAJKA
                                • jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 19:32
                                  Szczęściar z okrągłą twarzą? Zdecydowanie mam inną definicję bycia szczęściarą w kwestii wyglądu twarzy. Nie podobają mi się okrągłe i już, zresztą takie okrągłe puciaste twarze również się starzeją i nie wyglądają wcale dobrze w pewnym wieku.
                                  • thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 21:28
                                    Po raz trzeci i ostatni piszę, ze twarze nie dzielą się tylko na okrągłe i pociągłe. I tak, widocznie masz inną definicję niż ja, bo zdecydowanie wolalabym mieć okragłą (ale nie pucolowatą) twarz niz jakąkolwiek o ostrych rysach.
    • klaramara33 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 22:22
      A taka se..
    • jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 22:39
      Jest bardzo ładna, w twarzy ma ładne wszystko, a nos przepiękny. Urodowo - nie ma w niej nic przaśnego. Z głową za to ma coś nie tak.
      • nolus Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:33
        jolie napisała:

> Jest bardzo ładna, w twarzy ma ładne wszystko, a nos przepiękny. Urodowo - nie
        > ma w niej nic przaśnego. Z głową za to ma coś nie tak.

I właśnie dlatego mi się tak podoba - w ŻADNYM stopniu nie jest przasna.
    • thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 22:49
      No zlitujcie się...

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3c/Weronika_Rosati_2018.jpg/504px-Weronika_Rosati_2018.jpg
      • jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:06
        Tu wyszła niekorzystnie, każdemu można zrobić takie zdjęcie (i Angelinie Jolie, i Monice Bellucci).
        • thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:12
          Aha.
          • jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:15
            No tak, zdjęcie jest tendencyjne. Choć dobrze uwypukla główny problem Weroniki jako aktorki - to drewniana kukła.
            • nolus Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:27
              Każdemu można takie zdjęcie zrobić i prawie każdy będzie na nim źle wyglądać - to żaden argument.
              • thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:28
                Ok, nie bede przecież wrzucać 10 zdjęć na których akurat, co za pech, źle wyszła.
      • 71tosia Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:38
        cos z moim ekranem w laptopie nie tak czy ona ma dwukolorowe czoło?
        • riki_i Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 15.04.19, 23:41
          lampa błyskowa blikuje
    • quba Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 00:03
      fredzia098 napisał(a):

> padają ochy i achy na temat
      > jej wyglądu.

Weronika Rosati jest bardzo przystojna. To dużo więcej niż ładna. Jeśli ktoś za młodu jest "tylko" ładny po latach nie zostanie z tego śladu, natomiast osoba przystojna zachowuje piękno twarzy do późnej starości i widać na niej zawsze ślady wielkiej urody.
      • riki_i Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 00:07
        przystojny może być facet, kobieta jest ładna, atrakcyjna itp. ale nie przystojna

#back to school
        • thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 18:59
          To jest dobre okreslenie zważając na to, że jest podobna do ojca. Im jest starsza, tym bardziej.
    • 3-mamuska Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 00:08
      Ona jest brzydka i mało kobieca taki wieszak chudy.
    • tryggia Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 06:22
      Nie wnikam we wnętrze jej głowy, ale, moim zdaniem, to bardzo piękna kobieta. Pewnie dlatego, że mało slowianska, ale jednak.
    • inka754 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 06:34
      WR dużo dają ładne włosy (zastanawiam się czy naturalne czy doczepy), ale twarz taka sobie.
      • marusia.00 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 19:36
        Nie wiem czy doczepy, od najmłodszych lat miała taką burzę włosów na głowie. Akurat jej bym o to nie podejrzewała, no ale wszystko jest możliwe.
        • jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:45
          Ona ma kręcone włosy, gęste. Prostuje je od lat. Nie sądzę, że musi sobie doczepiać (jak Liszowska chociażby).
          • inka754 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 07:46
            Wydaje mi się, że zagęszcza i przedłuża. Włosy też się starzeją, wiele kobiet jako nastolatki miało burzę włosów.
        • alpepe Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 17:02
          Ma treski i nosi peruki, gdzieś to jakiś były kochanek, nie wiem, czy nie Żuławski o tym wspomniał.
          • ichi51e Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 17:07
            Andrzej Żuławski w swoim "Nocniku" pisze, że słynna już Esterka "taka mała, malutka, za malutka na brzeżku kanapy, w peruce - a jakże, bez peruki się nie ruszy, peruka ją powiększa, upiększa, jak i upiększa ją nachalno-kurewsko-egipski makijaż".
            • alpepe Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 22:20
              No i to jest prawda, są zdjęcia, na których ma o wiele mniej włosów, do tego naturalnie loczkowanych wink
    • pani-nick Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 07:23
      Oh... ten wątek dodam sobie do ulubionych 😀
    • aguar Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 08:57
      Uważam, że ma ładną twarz i włosy, ale żeby być taką "rasową laską", to jest za niska.
    • joanna266 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 09:05
      Bardzo ładna babka.Podoba się i facetom i kobietom. Jest bardzo drobna.Widziałam ja kiedyś na żywo jak robiła słynne zakupy w sklepie svarowski smileCiężko mi zrozumieć że ktoś może ja postrzegać jako mało atrakcyjną.No ale o gustach......wink
      • moo-n Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 10:27
        Ładna, ale tego typu uroda szybko się starzeje, ma 'ciężkie' rysy.Jest na dodatek niesympatyczna, dla mnie przez to odpychająca.
    • miss_fahrenheit Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 10:57
      fredzia098 napisał(a):

> Ale twarz ??? Co wam się podoba w jej twarzy?

Po prostu jest ładna, choć bardziej podoba mi się delikatna słowiańska uroda. Rosati ma ładne rysy twarzy, choć fatalna cera/zły makijaż mocno psuje jej urodę.
    • marusia.00 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 19:34
      Mi się zawsze bardzo podobała. Lubię ten typ urody. Drobna, proporcjonalna, regularne rysy, kości policzkowe, mały nosek, duże oczy. Włosy super. Rasowa kobieta.
    • bukietlisci Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 19:38
      nie podoba mi się ten typ urody. dla mnie przypomina pajęczycę.
      • potworia116 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 19:55
        bukietlisci napisał(a):

> nie podoba mi się ten typ urody. dla mnie przypomina pajęczycę.

Do tej pory rządzili szympans ze szczurem, ale pozamiatałaś tą pajęczycą.
        • thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:04
          No nie mów, że nie ma podobieństwa!

https://gfx.chillizet.pl/var/chillizet/storage/images/news/weronika-rosati-w-gorzkich-slowach-o-ojcu-swojej-corki-12553/892726-1-pol-PL/Weronika-Rosati-w-gorzkich-slowach-o-ojcu-swojej-corki_article.jpg

https://rmax.com.pl/sources/2017/01/szczur.png
        • bergamotka77 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:17
          potworia116 napisała:

> bukietlisci napisał(a):
          >
          > > nie podoba mi się ten typ urody. dla mnie przypomina pajęczycę.
          >
          > Do tej pory rządzili szympans ze szczurem, ale pozamiatałaś tą pajęczycą.

A ja bym chciała zobaczyc urode tych dowalajacych krytykantek. Zapewne sa oszałamiające 😁
          • thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:21
            A co ma uroda krytykantek do urody Rosati? suspicious Jeśli jestem ładna to ona będzie brzydsza, czy odwrotnie?
            • bukietlisci Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:37
              opiszę: jestem smukłą blondynką o delikatnych kościach i jestem relatywnie brzydsza ( według mnie) od Weroniki. a i tak przypomina mi pająka i okrutnie mnie się nie podoba. no i co?
              • bergamotka77 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:42
                Jesteście obrzydliwe. Z charakteru i to wystarczy. Żadna uroda wam nie pomoże.
                • heca7 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 07:10
                  Pytanie było- czy się podoba (czyli o subiektywne odczucie). Odpowiedziałam , że mi się nie podoba. Jakie znaczenie ma mój wiek i uroda?! Ona może się nie podobać tylko młodszym i ładniejszym?!
                  Nie podoba mi się też jej gra aktorska a aktorką (tym bardziej lepszą) nie jestem.
    • piataziuta Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:25
      Borze, co za żałosny hejt bandy podstarzałych pasztetów.

Tak, Weronika Rosati JEST ładna.
      • thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:38
        Jestem młodsza od Rosati i ładna, mogę hejtować? big_grin
        • piataziuta Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 18.04.19, 09:40
          >Jestem młodsza od Rosati i ładna

pokaż swoje zdjęcie!
          w kilka minut zrozumiesz, że jest zupełnie odwrotnie
          • pani-nick Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 18.04.19, 09:44
            Hehesmile
      • beneficia Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 16.04.19, 20:40
        No jest ładna, ale szybko jej się skóra starzeje.
        Ja tu już kiedyś pisałam, ile by mitów na własny temat padło, gdyby na forum obowiązywało aktualne zdjęcie 😄
        • alpepe Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 17:05
          No, ja kiedyś miałam swoje zdjęcie pstryknięte z dołu z jakimś filtrem halloweenowym, to mnie skrytykowano, że jestem łysa i mam rzadkie brwi, czy coś takiego, czyli nie miano się czego czepiać, pewnie szczurza twarz by była kolejnym zarzutem.
    • pani-nick Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 07:20
      Mam świetne podsumowanie - wyglada jak własna ciotka! 60letnia! 😀
      • alpepe Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 17:06
        No bez przesady.
        • pani-nick Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 17:29
          Przeczytałam, że wygląda na 50 lat. W tym wątku.
          No more questionswink
          • thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 17:32
            Cóz, postaw ją obok Przetakiewicz czy Foremniak (bo oczywiście mowa o 50-tce z gatunku celebrytek wink)
            • ferra Przetakiewicz 20.04.19, 19:22
              https://www.plotek.pl/plotek/56,79592,12706208,Pamietacie_te_mode__Przypominamy_najwieksze__skwarki_.html

czyzby?

JP jest od lat sukcesywnie zrobiona w celu "uszlachetnienia" wizerunku/stylu. Proces metamorfozy rozpoczal się od czasów relacji ze s.p. dr Janem K.
              • ferra Re: Przetakiewicz 20.04.19, 19:23
                www.plotek.pl/plotek/56,79592,12706208,Pamietacie_te_mode__Przypominamy_najwieksze__skwarki_.html
                • chatgris01 Re: Przetakiewicz 20.04.19, 21:23
                  O, nie wiedziałam, że nasza Jola to JP big_grin
          • alicia033 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 19:15
            pani-nick napisała:

> Przeczytałam, że wygląda na 50 lat. W tym wątku.

na 50 nie, ale na mocne 40+ zdecydowanie tak.

gfx.chillizet.pl/var/chillizet/storage/images/news/weronika-rosati-w-gorzkich-slowach-o-ojcu-swojej-corki-12553/892726-1-pol-PL/Weronika-Rosati-w-gorzkich-slowach-o-ojcu-swojej-corki_article.jpg
            I nie, to nie jest niekorzystne zdjęcie. To jest bardzo zbliżone do tego, co widzi się stając z Rosati face to face (oczywiście to zdjęcie też jest poddane obróbce graficznej, ale dużo bliżej mu do rzeczywistości, niż sesjom w vivie czy wo). Sylwetkę ma młodzieńczą ale twarz o dobre 10 lat starszą, niż wynikałoby z metryki.
            • thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 21:30
              Gwoli ścisłości ja napisałam, że Wera ma zmarszczki jak 50-tka, a nie że wygląda na 50 lat. No ale nierozumienie takich niuansów to u ematek standard.
            • jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 22:03
              Ale co z tego, że ona wygląda poważnie (bo wygląda, może przez palenie albo ma takie geny)? I tak wygląda atrakcyjnie i ma ładne rysy (pomijam już jej antypatyczność, pokręconą osobowość i drewniane aktorstwo). Lepiej chyba mieć urodę i wyglądać staro niż wyglądać młodo i być brzydkim.
              • thebeat Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 17.04.19, 22:30
                Nie poważnie, tylko staro. A najlepiej być ładnym i wyglądać młodo/na swój wiek. wink Co Rosati się zdarzało, a w kazdym razie była blisko, np. na foto poniżej (makijaż pomińmy). Ale toj nie wróci, patrząc na nią obecnie.

https://v.wpimg.pl/MjczODM2YgsCGDl3YklvHkFAbS0kEGFIFlh1ZmJ9Yl5STTdxegFiA00NP2o9XmILTBxgLj1XKkVQSnx0dB0sARMbfXR8AHxYU08QNiJBLB4KJS0xOVsmNVtJeHVjWD0PBFgy
                • jolie Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 18.04.19, 10:51
                  A najlepiej być młodym, pięknym i bogatym, to wiadomo. Ale rzeczywistość skrzeczy i na ogólnym tle populacji kobiet (w tym ludzi z szołbiznesu) Weronika wyróżnia się urodą. Na plus. Oczywiście postrzeganie urody jest subiektywne - dla mnie Bellucci wygląda od zawsze staro i grubawo (choć zawsze atrakcyjnie), a inni się zachwycają jej młodym wyglądem.
    • iimpala Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 18.04.19, 01:09
      uważam, że ona ma "starą" urodę. Nieważne, czy ma 18 lat, 20 czy 30, zawsze wygląda tak samo. Taka stara malutka - tak to się kiedyś mowilo?
      Nie podoba mi sie. Nie ma w niej żadnej delikatnosci, kobiecosci.
      Taka wyciosana.
    • janja11 Re: Naprawdę podoba się wam Weronika Rosati ? Ser 18.04.19, 09:49
      Mi się podoba. Ciekawa klasyczna uroda. W stylizacjach widać fascynację dawnymi hollywoodzkimi gwiazdami.
      Nie da się jej pomylić z nabotoksowanymi glonojadami.
      Jak dla mnie spoko babka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka