Dodaj do ulubionych

Nieapetyczne nogi

03.05.19, 12:16
Z wątku o rajstopach wynika ze wiele z was nosi je żeby zakryć brzydkie nogi - blado-sine, z żyłkami, cellulitem itp.
Jak w takim razie występujecie z takimi nogami w sypialni i czy waszemu mężowi podobają się takie nieapetyczne nogi?
Obserwuj wątek
    • boogiecat Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 12:17
      jak to jak? w rajtuzkach z dziura
    • lilia.z.doliny Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 12:20
      ja swojemu zawiazuje apaszke na oczy i lecimy
    • jak_matrioszka Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 12:21
      Żeby mu zaoszczedzić widoku, nie tylko nóg ale i całości, gzimy sie po zmroku i po ciemku.
      • kochamruskieileniwe Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 12:24
        i pod kołderką wink
        • qwirkle Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 12:29
          I zasłonietym oknie wink
        • rosapulchra-0 Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 13:59
          Za duszno big_grin
      • lilia.z.doliny Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 12:25
        ja to jeszxze na wszelki przypadek ( jak.mawia drugorodny) trzymam przy lozku papierowa torbe, gdyby chlop musial sie szybko wyrzygac
        • zetkaad Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 12:54
          😂
        • jematkajakichmalo Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 12:57
          Myślałam, że zakładasz mu na głowę...
        • krisdevalnor Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 14:29
          lilia.z.doliny napisała:

> ja to jeszxze na wszelki przypadek ( jak.mawia drugorodny) trzymam przy lozku p
          > apierowa torbe, gdyby chlop musial sie szybko wyrzygac
          >
          😂😂
      • heca7 Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 12:39
        Gdzieś w jakimś filmie widziałam takie specjalne prześcieradło z dziurką na f..ta. Dookoła dziurki był ozdobny haft z napisem- Bóg tak chciał wink
        • thea19 Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 14:13
          a to nie w opowieści podręcznej?
        • grru Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 16:45
          Już sobie to wyobrażam w wersji lokalnej z napisem Chwała Wielkiej Polsce smile
        • abecadlowa1 Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 22:40
          To chyba Przepiórki w płatkach róż.
    • ga-ti Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 12:27
      Nogi idą na bok (i)
    • daniela34 Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 13:07
      No jak to jest? Gruba z księgowości ma cellulit i rozstępy oraz żylaki a takie ma udane życie seksualne. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie
      • 21mada Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 13:25
        No ale w takim razie skoro nie wstydzicie się pokazać mężowi takich nóg (a ematce zależy tylko na podobaniu się mężowi) to dlaczego wstydzicie się pokazać je innym ludziom? To nielogiczne.
        • homohominilupus Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 13:30
          Jessoo a było tak fajnie, jak cię nie było mada
          • 21mada Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 13:41
            Zapędziłam was w kozi róg? 😂
            • daniela34 Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 13:46
              Kogo? Ja się nie wstydzę, rajstopy noszę albo z powodu temperatury albo (wtedy raczej pończochy)- do pełnych butów, które czasem muszę założyć do pracy- żeby mnie nie obcierały. Jeśli żaden z powyższych powodów nie występuje-biegam z golami nogami i bardzo to lubię. Już się zresztą nie mogę doczekać
              • 21mada Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 13:59
                Kogo? Te wszystkie które twierdzą ze wcale im nie zależy na byciu atrakcyjna i podobaniu się otoczeniu, bo opinie ogółu maja gdzieś, a jeśli już to dbają o wygląd wyłącznie dla męża. Po czym w każdym wątku na temat urody / wyglądu okazuje się ze robią zupełnie odwrotnie.
                • andaba Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 14:07
                  Wiesz, może nie muszę się podobać, ale wzbudzać obrzydzenia też nie chcę.
                  • 21mada Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 14:11
                    A w mężu można wzbudzać obrzydzenie? Jak to wtedy funkcjonuje? Serio pytam.
                    • andaba Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 14:17
                      Masz ty w ogóle męża?
                • daniela34 Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 14:11
                  Z tego zo kojarzę w wątku o rajstopach zaledwie kilka dziewczyn (na pewno Andaba) twierdziło, że nogi w rajstopach są bardziej atrakcyjne. Był to pogląd zdecydowanie mniejszosciowy. Andaba z kolei podobać się chyba nikomu obcemu nie chce, skoro całe nogi zasłania długimi spódnicami więc nie wiem, kogo zapędziłaś w ten róg, ale ok, skoro Ci to humor poprawia, to żyj w tym przekonaniu, że wszyscy są zakłamani a Ty jedna taka szczera i postępowa. A tak przy okazji, podrywa Cię ktoś w końcu?
                  • 21mada Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 14:14
                    Nie zaledwie kilka dziewczyn tylko większość pisała ze właśnie w tym celu nosi rajstopy - żeby zakryć trupio sina bladość / pajączki / cellulit itp.
                  • 21mada Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 14:17
                    > wszyscy są zakłamani a Ty jedna taka szczera i postępowa.
                    A żebyś wiedziała. Ja jedna szczerze przyznaje, ze chce się podobać mężczyznom. Inne robią wszystko żeby się podobać, ale za nic się do tego nie przyznają - dlaczego?
                    • daniela34 Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 14:19
                      21mada napisała:

> A żebyś wiedziała. Ja jedna szczerze przyznaje, ze chce się podobać mężczyznom.

I jak Ci to wychodzi? Gruba z księgowości chyba nadal górą smile
                      • gruba_z_ksiegowosci Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 23:50
                        Oj tam zaraz górą. Dołem też czasem, a on wtedy zębami zdziera antygwałtki z moich sinych żylastych nóg.
                    • boogiecat Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 14:27
                      ja sie tez przyznaje! team mada!
                      wierz mi madus, wiekszosc kobiet nie ma zadnego problemu z przyznaniem sie, ze lubia sie podobac
            • homohominilupus Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 14:11
              21mada napisała:

> Zapędziłam was w kozi róg? 😂

Nie. Po prostu jesteś wyjątkowo wk***** trollem
            • danaide Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 17:52
              Przecież to proste - stary przyzwyczajony. I nigdzie nie polezie, bo sam nie lepiej wygląda + gdzie mu będzie tak dobrze jak tu. Tych na ulicy szok mógłby zabić.
        • lumeria Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 14:14
          Kiedy facet ma przed oczami cycusie i cipcie, to raczej jego uwaga jest wypelniona. big_grin

Kiedy facet ma przed oczami cycusie i cipcie, to raczej jego uwaga jest wypelniona. 😂 Celulit? Jaki celulit?

• ck2 Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 17:36
        Skąd wiesz, że udane? Może zamyka oczy i myśli o Anglii, żeby zatrzymać przy sobie faceta? suspicious
        PS. Jestes gruba, prawda?
        • rosapulchra-0 Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 17:43
          To mada jest specjalistką od grubej z księgowości. Ją spytaj.
          • ck2 Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 17:56
            No właśnie kojarzę inne forumki cieszące się z tego, że jakaś gruba chodzi na radki, a nie Madę.
        • daniela34 Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 18:06
          ck2 napisała:

> Skąd wiesz, że udane? Może zamyka oczy i myśli o Anglii, żeby zatrzymać przy so
          > bie faceta? suspicious
          > PS. Jestes gruba, prawda?
          Nie, choć nie masz obowiązku mi wierzyć. Noszę rozmiar 34/36 czyli jestem rasową ematką pod tym względem. Ale uwielbiam droczyć się z Madą, jest tak uroczo zafiksowana ma wyglądzie zewnętrznym a jednoczesnie podziwiam forumkę, która stworzyła postać Grubej z księgowości (nawet nie wiem która to była smile )
          • ck2 Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 18:14
            Czyli Gruba z księgowości to nie jest koleżanka z pracy Mady?
            • daniela34 Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 18:27
              To jest postać fikcyjna, stworzona przez którąś x forumek. Mada zdaje się mieszka w Anglii (choć tego akurat pewna nie jestem)
              • ck2 Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 18:31
                Aaa, ok. smile
          • 21mada Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 20:19
            Ja jestem zafiksowana na wyglądzie? Nie spędzam połowy tego czasu co ematki na dbaniu o wygląd. Nie przesiaduje godzinami u fryzjera bo nie farbuje włosów, nie chodzę na paznokcie ani na wosk. Maluje się oszczędnie - zero podkładu.
            • 21mada Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 20:20
              A jedyne co mnie wyróżnia to ze otwarcie potrafię się przyznać ze zależy mi na powodzeniu.
              • daniela34 Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 20:40
                No przynajmniej na pisaniu o wyglądzie: brzuch po ciąży, czy ćwiczenia pomagają na figurę, czy mężowi podobają się nogi z cellulitem, czy rozeszły wam się mięśnie brzucha... to wybór tematów Twoich wątków z ostatniego okresu. A jak tam z tym powodzeniem u Ciebie? 😉 Bo wiesz, innym nie zależy a mają - na przykład gruba z księgowości 😀
    • czekoladazkremem Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 13:56
      Zakładam pończochy.
    • thea19 Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 14:16
      mam rolety zaciemniające, nawet latem w sypialni jest noc przez cały dzień i nie widać absolutnie niczego. Tym sposobem musimy się nawoływać i po omacku w łóżku trafiamy (albo i nie) do celu.
      • boogiecat Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 14:49
        thea19 napisała:

> Tym sposobem musimy się nawoływać i po omacku w łózku trafiamy (albo i nie) do celu.

No ladnie- a potem takie kwiatki na braciach samcach, ze pan chcial anala i z tego ciaza wyszla bo zle trafil!!!
    • grru Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 16:44
      Nie zakrywam moich nóg z cellulitem. W sypialni także, niemąż nie narzeka, cała mu się bardzo podobam.
      • 21mada Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 20:21
        Czyli podoba mu się cellulit?
        • ewcia1980 Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 22:06
          > Czyli podoba mu się cellulit?

ty tak serio???
          80% mężczyzn nie ma pojęcia czym jest cellulit .
          To tak trochę jak Yeti - większość o tym słyszała, podobno jest straszne ale jak dokładnie wygląda to nie mają pojęcia.

• grru Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 22:33
          Najwyraźniej tak. Zresztą dlaczego heteroseksualnemu mężczyźnie miałoby się nie podobać coś, co jest typowo kobiecym ukształtowaniem ciała i efektem działania kobiecych hormonów?
    • fawiarina Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 23:05
      Normalnie, on zanim jeszcze zacznie mnie całować, ściąga okulary. A bez okularów widzi mnie tylko oczyma wyobraźni big_grin
    • gruba_z_ksiegowosci Re: Nieapetyczne nogi 03.05.19, 23:48
      W łóżku brzydkie nogi zakrywamy w następujący sposób: nogi umieszczamy po obu stronach jego głowy, a to co między nogami - na jego twarzy. Jak jesteśmy grube, to zakryte zostają również oczy. Jeszcze nie słyszałam żeby się któryś żalił. Prawdę mówiąc, w ogóle nie słyszałam, żeby się stamtąd wydobywało choćby piśnięcie, ale skoro on wraca po więcej, to chyba to lubi, prawda? *trzepocze rzęsami*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka