cozabudyn 13.05.19, 14:29 Mam rozmiar 40/42 chodzę na fitness Ale gubia mnie słodycze. Mojemu facetowi się podobam woli okraglejsze ale jak patrzę na te wszystkie kobiety z rozmiarem 36to mi się płakać chce. Od dziś jem same salatki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cozabudyn Re: Jestem gruba 13.05.19, 14:31 U mnie tak tego nie czuje ale byłam w Poznaniu właśnie wróciłam. Wow. Jakie tam są kobiety. No zalamalam się moimi kg Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Jestem gruba 13.05.19, 14:47 Serio jesteś lekarzem? Powiedz,że nie,że kłamałaś. Nie może być takich lekarzy jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
cozabudyn Re: Jestem gruba 13.05.19, 14:52 A co ma to do rzeczy? Jeśli o to Ci chodzi to tak jestem lekarzem Ale nie lecze ludzi, pracuje w działce takiej że za bardzo nie mam kontaktu z ludźmi. Może Cię to uspokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
cozabudyn Re: Jestem gruba 13.05.19, 14:59 Haha dobre Ale tak teraz wybrałbym weterynarie Odpowiedz Link Zgłoś
double-facepalm Re: Jestem gruba 13.05.19, 15:07 Pisałaś tu pod innym nickiem? Podając się za stomatolog z prywatną praktyką? Była taka pani z turrrbobiegunką wątkową i identycznym podejściem do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
cozabudyn Re: Jestem gruba 13.05.19, 15:09 Po 1watku już wiesz jakie mam podejście do zycia ?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
double-facepalm Re: Jestem gruba 13.05.19, 15:45 cozabudyn napisała: > Po 1watku już wiesz jakie mam podejście do zycia ?pozdrawiam Udajesz mało lotną? Na 1szej str forum są 3 Twoje wątki z dziś w południe. Masz wątkowa biegunkę Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Jestem gruba 13.05.19, 15:20 Przeciez to jest to troliszcze co to raz jest lekarzem, raz dentystka i non stop pisze ze mieszka na Slasku a chcialaby to tu to tam, w zaleznosci od watku. Zaburzona na maxa osoba, nie karmcie tego bo to az zal czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Jestem gruba 13.05.19, 15:22 Pielęgniarka chyba też już była. Widać ma niespełnione aspiracje medyczne 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
fawiarina Re: Jestem gruba 13.05.19, 23:31 Tak, tak. Krew pobierała facetom, którzy patrzyli na nią z pożądaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
double-facepalm Re: Jestem gruba 14.05.19, 19:05 I dziwila się ze facet, z którym randkowala, nie używa nici dentystycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Jestem gruba 13.05.19, 15:22 Biorac pod uwagę wagowy ból siedzenia to szybciej proktolog Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 13.05.19, 15:22 raczek47 napisała: > Serio jesteś lekarzem? Powiedz,że nie,że kłamałaś. A lekarz nie moze chciec byc chudy? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: 13.05.19, 17:02 W mojej przychodni jest lekarka, która jest monstrualnie gruba. Naprawdę łatwiej ją przeskoczyć, niż obejść. Nie sądzę, że ona nie wie, że jest otyła. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: 14.05.19, 07:42 U mnie w rodzinnym mieście też taka była. Jej mąż ( też lekarz) dla odmiany chyba nic nie jadł, chudy był jak szczapa i palił fajkę za fajką. Odpowiedz Link Zgłoś
ardiss1 Re: Jestem gruba 13.05.19, 18:01 cozabudyn napisała: > U mnie tak tego nie czuje ale byłam w Poznaniu właśnie wróciłam. Wow. Jakie tam > są kobiety. No zalamalam się moimi kg Odpowiedz Link Zgłoś
astrologia333 Re: Jestem gruba 13.05.19, 15:26 Ja bym chciała być ładniejsza. Jak wychodzę z domu i widzę te ładne kobiety, też chcę mi się płakać 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
astrologia333 Re: Jestem gruba 13.05.19, 15:27 Ehem, kilogramy łatwiej zrzucić, twarzy nie zrzucisz 😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
cozabudyn Re: Jestem gruba 13.05.19, 15:29 No daj spokój napewno ładna jesteś i przesadzasz Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Jestem gruba 13.05.19, 16:57 Zdecydowanie łatwiej domalować niż kilogramy zgubić. Odpowiedz Link Zgłoś
astrologia333 Re: Jestem gruba 13.05.19, 17:23 Zdecydowanie osoba, która jest ładna w makijazu nie może być brzydka bez. Co najwyżej może wyglądać gorzej. A o malowaniu 24 na dobę, planowaniu żeby nie spłynęł itp nie wspomnę. Może sobie jaja trochę robię, ale..wybaczcie ale jak dla mnie wiele kobiet puszystych to piękne kobiety( też mogą się malować). Mężczyźni wbrew pozorom nie lubią wieszaków a ewentualne duże nadwyżki kilogramów można zrzucić bez problemu ( pomijając ekstremane choroby) i można być laską. Ileż łabędzi się narodziło w moim otoczeniu. Zdecydowanie spektakularniej wygląda Małgorzata po zrzuceniu 10/20 khg, niż wychodzona Maria z uznawanymi za nieładne rysami twarzy. Rzadko spotykam nieurodziwe i puszyste Małgorzaty. Dlategoż nie rozumiem tego dramatyzowania osób z nadwyzką kilogramową. 😂😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Jestem gruba 13.05.19, 17:45 > duże nadwyżki kilogramów można zrzucić bez problemu No właśnie - też tak sądzę! Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Jestem gruba 14.05.19, 07:55 Eeee tan zęby sobie zrobi i będzie dobrze 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
hummorek Re: Jestem gruba 14.05.19, 13:24 astrologia333 napisała: > Zdecydowanie osoba, która jest ładna w makijazu nie może być brzydka bez. Też tak myślałam, dopóki nie zobaczyłam tego wyjca - Margaret bez makijażu. Koszmar. Tylko teraz w sumie się zastanowiłam, czy w make up to ona aby na pewno ładna jest. Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Jestem gruba 13.05.19, 16:18 Chyba żartujesz! Mężczyźni lubią tluste. Ja jestem szczuplutka a nikt się za mną nie ogląda - to co ja mam powiedzieć? Nie mogę nawet zrzucić swoich problemów na wagę. Odpowiedz Link Zgłoś
cozabudyn Re: Jestem gruba 13.05.19, 16:33 Kobiety takie jak ja pewnie się ogladaja zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Jestem gruba 13.05.19, 16:26 Rozumiem, że to wpis informacyjny... Popłacz i doprecyzuj - te sałatki to jakie i ile razy dziennie? Bo, jak kilka i na dodatek z majonezem, orzechami i wkładką z boczusia, to facet będzie Cię lubił jeszcze bardziej... A jaki masz kolor włosów? Odpowiedz Link Zgłoś
cozabudyn Re: Jestem gruba 13.05.19, 20:07 Nie, on woli okraglejsze nie grube ale z tylkiem i cyckami I wysportowsne nie podobają mu się wiotkie dziewczęta za to mi taaak Odpowiedz Link Zgłoś
cozabudyn Re: Jestem gruba 13.05.19, 20:46 W jakim sensie przykro? Że nie podobam się sobie? No mi też przykro Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: Jestem gruba 13.05.19, 22:36 Sam rozmiar nic nie mówi. Ile masz wzrostu ? Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: Jestem gruba 14.05.19, 12:00 No to sorry ale nie masz problemu jak nosisz rozmiar 40/42 -albo jak wolisz masz mały problem. Ja mam 176 i tak- góra noszę 44/42 - częściej 44 bo 42 mam za krótkie rękawy. Dół 40/42 w zależności od rozmiarówki danego producenta. Odpowiedz Link Zgłoś
jehanette Re: Jestem gruba 14.05.19, 12:23 Przy 174 trudno o rozmiar 36, nawet w czasach LO gdy byłam wiotka i smukła nie nosiłam 36, tylko 38 - ja mam 176 wzrostu, spodnie na 42, spódnice na 40/42, góra na 38/40. Jestem szczupła, owszem mogłabym mieć bardziej płaski brzuch (i pracuję nad tym), ale w rozmiar 36 nie wejdę nigdy, chyba że pojadę do USA Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: Jestem gruba 14.05.19, 20:49 Dokładnie- 38 to był najmniejszy jaki nosiłam w liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Jestem gruba 14.05.19, 00:30 Nie można być Z ROZMIAREM 36, tylko "w rozmiarze". Odpowiedz Link Zgłoś
paulina_wu82 Re: Jestem gruba 14.05.19, 07:29 i myślisz ze rozmiar 36 daje szczęście? ze jak schudniesz to osiągniesz pełnie szczęścia? EEEE nic bardziej mylnego. Nosiłam rozmiar 42/44 ważyłam 75 kg ale na szczęście jestem bardzo wysoka - 1,79 i jakos mi sie to fajnie rozkładało ale cos mi odbiło i zaczęłam sie bardzo odchudzać. Schudłam 26 kg i wpadłam w anoreksje. Najniższą moja waga to 49 i chyba nie muszę pisac jak wyglądałam przy moim wzroście. Nosiłam rozmiar 32/34, i czy bylam szczesliwa? NIE ciagle bylo mi malo, ciągle mogłam ważyć mniej i mniej.... Zrobiłabym wszystko zeby nie zaczynać tego odchudzania bo ono zmieniło moje zycie i nigdy juz nic nie będzie jak kiedys... choroba zostaje juz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Jestem gruba 14.05.19, 12:18 Jeden troll się zmył, od razu pojawił się drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
jehanette Re: Jestem gruba 14.05.19, 12:19 Rozmiar "z metki" znaczy nic albo bardzo niewiele. Ile masz wzrostu, ile ważysz, jakie masz obwody... Odpowiedz Link Zgłoś