Dodaj do ulubionych

Czarnobyl - serial.

14.05.19, 23:45
Jest fenomenalny. Wszystko jest wręcz doskonałe. Zdjęcia, muzyka (nienachalna), gra aktorska...ok jeden minus ze gadają po angielsku ale serio nie czuje sie tego jak sie ogląda. Brytyjczycy robią fenomenalne seriale a juz te z czasów dawniejszych wręcz doskonałe. W sieci wrze o słabym ostatnim sezonie GoT a prawie nic o tym serialu. Pierwszy odcinek - super. NO ale pokazuje sam wybuch wiec myślałam ze w pierwszym osiągneli co mogli...drugi wbija w fotel. Serio ma ktos możłiwosc niech ogląda warto.
Obserwuj wątek
    • double-facepalm Re: Czarnobyl - serial. 14.05.19, 23:53
      Gdzie? Netflix czy HBO go?
      • hanusinamama Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 09:23
        HBO, we wtorki o 22 jest nowy odcinek na HBO3 ale potem powtarzają w tygodniu ze 3 razy. Tyle ze warto najpierw pierszy zobaczyć...
    • wilowka Re: Czarnobyl - serial. 14.05.19, 23:54
      Oglądam. Podoba mi się
    • norra.a Re: Czarnobyl - serial. 14.05.19, 23:56
      Oglądałam pierwszy na razie i też wbił mnie w fotel, dosłownie nie ruszyłam się z miejsca przez całą godzinę, mimo, że historia tak dobrze znana. Angielski też mnie raził, ale oprócz tego majstersztyk.
    • czarniejszaalineczka Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 00:04
      a gdzie jest ?
      • fajtekkot Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 00:20
        HBO GO
    • daniela34 Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 00:25
      Drugi odcinek nadal super, właśnie obejrzałam
    • triismegistos Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 05:08
      No qrde, drugi odcinek zrobi na mnie wrażenie.
      • hanusinamama Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 09:25
        Ja po pierwszym sie bałam ze nastepne beda juz słabsze bo cały wybuch w pierwszym...a drugi chyba nawet lepszy. Wieczorami cos tam leci w TV a ja koncze zlecenia...prace odłozyłam na bok i z kubkiem herbaty wbita w kanape ogladałam.
        • kryzys_wieku_sredniego Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 11:33
          Pierwszy mnie zainteresował, ale drugi zachwycił.
    • agjot1979 Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 09:07
      Tez mnie zastanawia to usilne promowanie ostatniego słabego sezonu GoT a o tym serialu cisza. Jest fenomenalny! Oglądam w ciszy i skupieniu i bardzo długo zostaje ze mną to co się tam działo. Polecam bo naprawdę warto!
      • marianna1960 Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 09:51
        GoT ma dobrą reklamę a bo jest dużo lepszych seriali na HBO.
    • ela.dzi Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 09:28
      Dla mnie bomba. Proszę nie zdradzajcie szczegółów drugiego odcinka smile
    • mondovi Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 10:28
      Oglądałam wczoraj drugi odcinek z cieniem obawy, że nie utrzyma napięcia i dynamiki pierwszego. Nie potrzebnie się martwiłam.
      • joasia33 Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 14:31
        Jest znakomity!!! Nie wypowiem się o GoT, bo zwyczajnie nie obejrzałam ani jednego odcinka. Może kiedyś obejrzę, ale jest tyle innych znakomitych seriali, a czasu tak mało. Zwykle oglądam po odcinku, ale w przypadku "Czarnobyla" musiałam dwa na raz. Nie wytrzymałabym.
        Polecam też, a propos HBO Go, "The Act".
        • dolores12 Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 19:13
          Zachęciłyście mnie, chyba wezmę HBO Go na miesiąc za darmo specjalnie dla tego serialu.
    • kieszonkowa Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 19:17
      Oglądam, podoba mi się ale chwilowo nie mam netu i czekam niecierpliwie co dalej bo zaliczyłam tylko pierwszy odcinek!
    • asia_i_p Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 19:34
      Oglądałam wczoraj drugi, nadal jest świetnie.
      • asia_i_p Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 19:35
        Jednego mi brakuje, brakuje mi opisu tego, jak doszło do wypadku. Mam nadzieję, że to się pojawi w późniejszych odcinkach jako retrospekcja.
    • tryggia Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 19:50
      Pierwszy i drugi odcinek na wydechu.
    • spanish_fly Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 20:19
      Obejrzałam dwa odcjnki. Przypomniał mi się smak i zapach płynu Lugola. Nigdy się nie interesowałam za specjalnie tym wydarzeniem - nie miałam pojęcia, że były takie duże ryzyka.
    • martaesz Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 20:20
      Dziś obejrzałam ,2 odcinki, spoko są będę oglądać.
    • djhenne Re: Czarnobyl - serial. 15.05.19, 20:44
      Jest doskonały, szczególnie że sam temat dla mnie jest porywający.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka