Dodaj do ulubionych

fatum nad mascara

27.05.19, 20:23
Kupilam sobie czarna maskare. Lepsza. w domu sprawdzam po tygodniu, to nie czarna, brazaowa. rachunek wywalony. No ale pojechalam, moze wymienia. Rachunek maja w komputerze (przez punkty) , HA!!! wymieniaja.
po tygodniu znowu chce uzyc (bo jeszcze stara wykanczam), na opakowaniu napisane: czarna, a w srodku brazowa. Niech to.
Jade znowu, wymianiaja. och mysle, ale sie najezdzilam
wczoraj uzylam, dzisiaj rano jej szukam, ale zaraz, wieczorem sprzatalam smieci I m.in. pudelko z mascara w srodku.
I znowu musze jechac. tylko juz pewnie gdzies indziej I kupie inna.

Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: fatum nad mascara 27.05.19, 21:11
      Tak, myślę, że jedź gdzie indziej smile
    • hrabina_niczyja Re: fatum nad mascara 27.05.19, 21:28
      Wyjmij że śmieci, gorzej jak znowu będzie brązowa 😀
      • fabryka.lodow.napatyku Re: fatum nad mascara 27.05.19, 21:46
        Odjachala
    • aaa-aaa-pl Re: fatum nad mascara 27.05.19, 21:30
      Fatum mascaruss cię prześladuje...nie maluj się przez 7 dni, spluń na lewą rzęsę i będzie dobrze.Sprawdzone.
    • beneficia Re: fatum nad mascara 27.05.19, 21:37
      Ty przynajmniej jeździsz po jedną rzecz.
      Ja kiedyś pojechałem po stanik, a kupiłam kanapę.
      • aankaa Re: fatum nad mascara 27.05.19, 21:50
        poszłam po doniczkę mięty a wróciłam z kompletem garnków big_grin
        mięty nie było
        • beneficia Re: fatum nad mascara 27.05.19, 21:56
          No właśnie, stosownego stanika nie znalazłam, a kanapa akurat była ok.
          Może niech Fabryka jedzie kupić karnisz albo smycz dla fretki, tusz dostanie w promocji...
          • fabryka.lodow.napatyku Re: fatum nad mascara 27.05.19, 22:04
            a przypomniala mi sie inna sytuacja. Kiedys mieszkalismy przy granicy ze Stanami, czesto tam jezdzilismy. Razu pewnego pojechalismy do Zoo z dzieckiem, a pozniej polazic po sklepach. W drodze powrotnej na granicy celniczka pyta po co jezdzilismy, o zoo zapomnielismy I mowimy ze na zakupy, jak zazwyczaj, celniczka pyta co kupilismy, a ja bez zastanowienia "underwear", kupilam wtedy tylko majtki za $3, wyslala nas na bok na szczegolowe sprawdzenie big_grin
        • jak_matrioszka Re: fatum nad mascara 27.05.19, 22:00
          Pojechałam po żarówke, wróciłam ze stołem na 18 osób smile
          • beneficia Re: fatum nad mascara 27.05.19, 22:17
            Wygrałaś, długość jednak ma znaczenie 😄
      • daniela34 Re: fatum nad mascara 27.05.19, 22:02
        beneficia napisała:

> Ty przynajmniej jeździsz po jedną rzecz.
        > Ja kiedyś pojechałem po stanik, a kupiłam kanapę.
        Ja po dżinsy poszłam, a wróciłam z szydełkową ręcznie robioną firanką o szerokości 3,5 m (dżinsów już nie kupiłam, bo ręcznie robiona firanka jest cholernie droga, droższa niż markowe dżinsy)
        • beneficia Re: fatum nad mascara 27.05.19, 22:28
          Powinien powstać osobny wątekbig_grin
          Kiedyś poszłam kupić stanik (znowu!), biały.
          Kupiłam: 3 staniki - bordowy, czarny i cielisty, czapkę uszankę z cekinami (która była bardzo śliczna, ale źle w niej wyglądałam, więc dałam mojej siostrze), spodniczkę (którą założyłam raz i dałam córce) i za małe buty (myślałam, że się rozchodzą, w końcu dałam matce).
          Ktoś przebije? big_grin
          • daniela34 Re: fatum nad mascara 27.05.19, 23:07
            To by był dobry wątek. Ja też często robię takie zakupy- zamiast dywanika do przedpokoju- narożnik, przy okazji zakupów spożywczych na imprezę urodzinową - sukienka, zamiast butów na płaskim obcasie - szpilki itp.itd.
    • jak_matrioszka Re: fatum nad mascara 27.05.19, 22:14
      Siła wyższa Ci trzy razy mówi, że powinnaś brazowa mascare używać, a Ty lekceważysz?!?
    • konsta-is-me Re: fatum nad mascara 27.05.19, 22:21
      Eeh, a moglas mi wyslac, ja szukam brazowej 😂
    • szafireczek Re: fatum nad mascara 27.05.19, 22:53
      Poszłam po worki do odkurzacza, ale zapomniałam jaki to model, więc kupiłam nowy dywan, taki z wełny, której się na początku nie odkurza, bo musi się ulezec.
      • daniela34 Re: fatum nad mascara 27.05.19, 23:08
        O, bardzo słusznie, po co odkurzyć, można zmienić dywan smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka