minniemouse 08.06.19, 04:20 niedługo Dzień Ojca, z tej okazji leci u nas reklama ze wszyscy tatusie są wspaniali i maja cudne ciała Manifique: A Father's Day Gift | Dad Bod | Dollar Shave Club Minnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kouda Re: Na Dzień Ojca... 08.06.19, 05:27 Ojej - fujka trochę.powinno być tatusiu , zrób coś ze swoim tluszczem trzewnym, bo chcemy cie mieć zdrowego jak najdłużej A nie, jesteś piękny z tym bebzonem Nie jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Na Dzień Ojca... 08.06.19, 09:32 kouda napisała: > A nie, jesteś piękny z tym bebzonem > Nie jesteś c'mon, to jest do pośmiania sie nie do krytykowania no weź się uśmiechnij, no, oni z siebie samych mogą a ty nie 😄🍹🍸🥂🍬 Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Na Dzień Ojca... 08.06.19, 09:35 Jak znacie wspaniałych ojców to dalej, proszę mi fotki bądź historyjki wrzucać Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Na Dzień Ojca... 08.06.19, 09:41 Najbardziej w końcu liczą się intencje ... Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Na Dzień Ojca... 08.06.19, 09:53 Od radosnego tatusia GoTa dla innych tatusiów GoTów 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Na Dzień Ojca... 08.06.19, 09:47 Nie będzie Ci tak do śmiechu, jak mąż się tak roztyje Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Na Dzień Ojca... 08.06.19, 10:02 Nie kocham go za kaloryfer na brzuchu (bo go nigdy nie mial) Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Na Dzień Ojca... 08.06.19, 10:24 Też nigdy nie miałem (to zbyt dużo wyrzeczeń, a poza tym pasuje do przystojniaków z ładną buźką oraz linią włosów NW1 i u nich też procentuje, u innych facetów nie robi wielkiego wrażenia), ale co innego być po prostu normalnej budowy, a co innego rzucić się w wir tłustego żarcia, piwa i gorzały. Ja mam wyrzuty sumienia, jak zjem pizzę. Rodzina, zwłaszcza babcia bardzo krytykuje mój reżim żywieniowy, ale to ja jestem najchudszy z całej rodziny i obiektywnie najzdrowszy. Żeby jednak było po mesku solidarnie, to niech Twoja córka wręczy tacie na dzień ojca jakieś dobre piwo, ja już dla swojego kupiłem niezłą buteleczkę, chociaż mama pewnie będzie narzekać że go znowu tuczę, przynosząc do domu sery i piwka Ty masz w ogóle zdrowe podejście do facetów i nie wymagasz od nich doskonałości i czytając Ciebie naprawdę mi się głupio robi, jak pomyślę o tym co czasem czytam o kobietach. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Na Dzień Ojca... 08.06.19, 10:29 miało być co czasem wypisuję o kobietach Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Na Dzień Ojca... 08.06.19, 10:06 heavy_metal_thunder napisał: > Nie będzie Ci tak do śmiechu, jak mąż się tak roztyje eeetam, jak mi będzie tak ładnie tańczyć to się w nagrodę przytulę do jego nowego tłustego brzuszka 🤣 ale nie zanosi na to - skubaniec nie ma skłonności do tycia. ja mam, na stare lata 😣 Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Na Dzień Ojca... 08.06.19, 10:27 Pisałaś kiedyś, że jesteś mniej więcej w wieku mojego ojca. On też się wiekiem tłumaczy, ale je fatalnie. Z kolei w wielu kiedy ja byłem małym prosiakiem, to on był szczupły. Dopiero nie tak dawno temu ciężką walką odzyskałem figurę, którą może ostatni raz miałem koło 20tki. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Na Dzień Ojca... 08.06.19, 10:40 Dzięki, teraz ojca odchudzę Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo-dobry-kochanek Re: Na Dzień Ojca... 08.06.19, 09:48 To jest reklama dla gejów? Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Na Dzień Ojca... 08.06.19, 10:10 tu dla każdego jest coś miłego, ale głownie honorujemy (rozpoczynamy) Tatusiów w ich Dniu Ojca 😘 ty tez możesz mieć w tym udział, jakaś laurka albo co 😄 Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo-dobry-kochanek Re: Na Dzień Ojca... 08.06.19, 10:15 minniemouse napisała: > tu dla każdego jest coś miłego, ale głownie honorujemy (rozpoczynamy) Tatusiów > w ich Dniu Ojca 😘 No to rozpoczynajcie Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Na Dzień Ojca... 08.06.19, 10:33 Najbardziej zaradni ojcowie (z Pudelka) dobre 😂 Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo-dobry-kochanek Re: Na Dzień Ojca... 08.06.19, 10:50 minniemouse napisała: > Najbardziej zaradni ojcowie (z Pudelka) > > dobre 😂 Głupie te zdjęcia. Tu tatuś pije kolejne piwo. A przyssanie dziecka za pomocą przepychacza do zlewów ma być śmieszne? Szkoda że nie ma zdjęcia sińców czy krwiaków na plecach dziecka po tej "zabawie". Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Na Dzień Ojca... 08.06.19, 11:17 Haha świetne! I ta gra słów. A swoja droga nie widziałam grubych Kanadyjczykow gdy tam spedzilam ongis kilka tygodni. Fajni faceci - z dystansem Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Na Dzień Ojca... 09.06.19, 01:31 jeszcze to, bo jakby nie bylo to o Dniu Ojca Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Na Dzień Ojca... 09.06.19, 01:47 ps tylko który z nich jest dziadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ajrisz.ka Re: Na Dzień Ojca... 09.06.19, 09:04 minniemouse napisała: > ps > tylko który z nich jest dziadkiem? Ten niższy. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Na Dzień Ojca... 09.06.19, 10:41 Tez mowie, ze ten nizszy, farbuje moze, zdjecie genialne- skad je wziales kochanku? Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo-dobry-kochanek Re: Na Dzień Ojca... 09.06.19, 16:10 boogiecat napisała: zdjecie genialne- skad je wziales kochanku? > Stąd --> womanadvice.pl/20-zdjec-po-obejrzeniu-ktorych-bedziesz-chciala-zadzwonic-do-babci Odpowiedz Link Zgłoś
qs.ibidem Re: Na Dzień Ojca... 09.06.19, 10:48 Żaden nie jest dziadkiem: to dwóch ojców! A ich syn ma podwójny dzień taty Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Na Dzień Ojca... 09.06.19, 17:03 Duzo lepsze niz obrzyganie mezczyzn przez gillete To juz chyba z dwa miesiace a gillete na 50% sejlu wisi w miejscowych supermarketach Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Na Dzień Ojca... 09.06.19, 17:10 To coś jak kampania Dove i ich "prawdziwe kobiety" Odpowiedz Link Zgłoś