petto 19.10.04, 10:16 czy ktos wie cos na temat wynmiany kodow na zabawke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daaisy1 Re: KODY PASKOWE PAMPERS 20.10.04, 14:03 podciągam, bo również jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
jaga38 Re: KODY PASKOWE PAMPERS 21.10.04, 11:19 Jeśli nie dostałyście broszurki pocztą to możecie ją zamówić. Tutaj jest regulamin niemowle.onet.pl/regulamin1.html punkt 6. Uzyskanie Broszurki z Puli o której mowa w pkt. 5 jest możliwe po złożeniu pisemnego zgłoszenia w Centrum Informacyjnym, pod adresem PMI Combera Promocje Marketing Interakcje Sp z o.o., skr. Poczt nr 91, 03 – 966 Warszawa 131, tel. kontaktowy: Maciej Torski (0-...-22) 512-01-12 Odpowiedz Link Zgłoś
iiiiiii Re: KODY PASKOWE PAMPERS 23.10.04, 08:22 trzeba zebrac kody i wymienic na zabawke,ktora jest w broszurce.broszurke mozna zamowic albo kilka.ja zamowilam 5 szt i przyszly do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gwx Re: do iiiii 23.10.04, 10:14 Kiedy zamawiałaś broszurki?(tzn. np. ile tyg.temu?) Napisz też proszę,jakie zabawki tym razem proponuje za kody Pampers (dzięki za wymienienie). Czy może takie same,jak kiedyś,gdy organizował konkurs? Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
gwx Re: a jakie numery kodów z pieluch biorą udział? 23.10.04, 10:24 Jeśli któraś z Was otrzymała już broszurkę,może napisałaby jakie nr kodów biorą udział.Ja niestety nie mam broszurki, stąd też nie wiem. Wiem,że zabawkę można otrzymać tylko mając książeczkę i tylko jeden rodzaj pieluch wchodzi do konkursu. iiiii jeśli to nie tajemnica,jak się Tobie udało,że przysłali Tobie aż 5 książeczek (na ten sam adres????). Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
iiiiiii Re: a jakie numery kodów z pieluch biorą udział? 23.10.04, 12:38 dzwonilam 5 razy.i przyslali mi, bo za jednym razem nie da się. Odpowiedz Link Zgłoś
gwx Re: do iiii ponownie 23.10.04, 13:10 A mogłabyś zdradzić, jakie zabawki "daje" firma Pampers, bo nie wiem, czy warto starać się o książeczkę. No i napisz, proszę (podobno z tyłu broszurki są wymienione kody z pieluch), które biorą udział w promocji, bo nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji. Dzięki mój adres: asia@pb.bialystok.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula.m Re: a jakie numery kodów z pieluch biorą udział? 08.11.04, 12:05 A czy mogłabyś się ze mnąpodzielić i przysłać mi jedną książeczkę, np. za 1 kod z Jumbo Paczki? Dzwoniłam dziś, ale już nie ma książeczek. A ja jednak i tak będę kupować Active Baby, bo w naszej okolicy są w dobrej cenie i już się do nich przyzwyczaiłam... Jeśli się zdecydujesz, to napisz na mój adres gazetowy. Pozdrawiam, kasiula.m Odpowiedz Link Zgłoś
maewka Re: KODY PASKOWE PAMPERS 23.10.04, 13:44 Cześć, ja mam pytanko, czy aby zamówić broszurkę to pod podany powyzej adres piszę zamówienie własnego pomysłu czy na jakimś specjalnym formularzu? Magda Odpowiedz Link Zgłoś
lalusia2 Re: KODY PASKOWE PAMPERS 25.10.04, 19:02 Pod nr podanym wyżej odbiera miły męski głos, który bierze do Ciebie namiary i obiecuje wysłać broszurkę do końca tygodnia. Dzisiaj dzwoniłam. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
maewka Re: KODY PASKOWE PAMPERS 26.10.04, 10:26 Dzięki, rzeczywiście miły pan i broszurkę już mam zamówioną! Odpowiedz Link Zgłoś
matusia3 Re: KODY PASKOWE PAMPERS 26.10.04, 12:30 Ja też dzisiaj zadzwoniłam pod podany nr tel.Miły Pan przyjął moj adres,ciekawe ile trzeba czekać? matusia3 Odpowiedz Link Zgłoś
basha Re: KODY PASKOWE PAMPERS 27.10.04, 10:41 I ja zadzwoniłam po broszurkę ale szczerze mówiąc nie wiem czy ten miły pan jest taki wiarygodny, bo w zeszłym roku mimo iż był miły bruszurki mi nie przysłał. Zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
jaroosi Re: KODY PASKOWE PAMPERS 02.11.04, 11:36 A z jakich pampersów muszą byc te kody? Czy rodzaj pampersa jest obojętny? wspominacie cos o nr kodów, to musze szukac paczki z odpowiednim kodem, czy ... o co chodzi? Proszę jestem chyba "zakręcona, tempa i nie wyspana" - oświecicie mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
basha Re: KODY PASKOWE PAMPERS 04.11.04, 08:46 Niestety nie odpowiem ci na pytanie,a chcę zadać inne do dziewczyn, które dzwoniły po broszurkę. Po jakim czasie od telefonu została wam przysłana? Ja czekam juz tydzień i nic. Swoją drogą myślę że o rodzaju pieluch dowiesz się właśnie z broszurki. Ja kupuje active baby bo one teraz są w sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
amj2 Re: KODY PASKOWE PAMPERS 04.11.04, 11:27 A ja wydzwaniam ,wydzwaniam i ...miły pan nie odbiera. Pewnie broszurki się już skończyły.... Odpowiedz Link Zgłoś
jaroosi Re: KODY PASKOWE PAMPERS 04.11.04, 11:59 A ja właśnie się dodzwoniłam. Zgłoszenie przyjęto i podobno czas oczekiwania to tydzień. Pożyjemy i zobaczymy czy dojdzie. Prosze powiedzcie mi "dziewczyny "czy takie kody mogą być: na jednym jakieś dwa misie i napis JP UNISEX, a na innym dwa misie i UNISEX 28. czy to o to chodzi? Podzielcie sie swoja wiedzą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: KODY PASKOWE PAMPERS 04.11.04, 13:31 Chodzi o kody kreskowe, ale tylko z tych nowych pieluszek Active Baby. Odpowiedz Link Zgłoś
beatagl Re: KODY PASKOWE PAMPERS 04.11.04, 13:50 żadna z was nie odpowiedziała ile kodów potrzeba i co to są za zabawki? Beata Odpowiedz Link Zgłoś
silije.amj Re: KODY PASKOWE PAMPERS 04.11.04, 22:08 Broszurka do mnie przyszła sama, bez telefonu, już ponad 2 tygodnie temu i ja już kody wysłałam i zamówiłam zabawkę. W grę wchodzą kody z pieluszek Active Baby od mini do extralarge, za średnią paczkę 5 punktów, za megapaczkę 10 punktów i za jumbopaczkę 15. Zabawki są firmy Fisher price. Za 40 punktów można wybrać kolorowy telefonik, wiaderko z klockami do sortowania lub kaczuszkę kąpielową. Za odpowiednio więcej punktów klocki sensoryczne, grającego ślimaka, arkę noego i kurczę dalej nie pamiętam, bo musiałam ten kupon im odesłać. Odpowiedz Link Zgłoś
basha Re: KODY PASKOWE PAMPERS 05.11.04, 10:01 Witam! A czy brałaś udział w ostatniej promocji pampersa? Bo z tego co piszesz zabawki są takie same. Czy był jeszcze może piesek i zabawka do kąpieli? Zastanawiam się czy jak ktoś brał udział w ostatniej ich promocji to jeszcze może. Aha jak myślisz skąd oni mieli twoje dane? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maewka Re: KODY PASKOWE PAMPERS 06.11.04, 11:23 Zamówiłam broszurkę już ponad tydzień temu i nic... A może do kogoś już przysłali? Odpowiedz Link Zgłoś
maewka Re: KODY PASKOWE PAMPERS 06.11.04, 20:45 chyba gdzieś czytałam, że do marca. Odpowiedz Link Zgłoś
gwx Re: KODY PASKOWE PAMPERS 06.11.04, 21:57 Ja zamówiłam i czekam już trzy tygodnie,od poniedziałku zacznie się czwarty tydzień. Oni chyba przyjmują zgłoszenie,a potem nie wysyłają.Dzwoniłam do tego Pana on potwierdził wysłanie broszurki i mówił czekać. Ponawiam pytanie, która z Was po wykonanym telefonie otrzymała broszurkę? Odpowiedz Link Zgłoś
maewka Re: KODY PASKOWE PAMPERS 07.11.04, 16:50 Gdzieś niżej jest wątek na ten temat i z tego co tam czytałam to jeszcze do nikogo nie doszły broszurki. Odpowiedz Link Zgłoś
aania79 Re: KODY PASKOWE PAMPERS 07.11.04, 18:36 ja tez dzwonilam i mi nie przysłali Odpowiedz Link Zgłoś
cesarzowa Re: KODY PASKOWE PAMPERS 08.11.04, 12:11 Hej! Ja właśnie przed chwilą dzwoniłam i nie pan a pani oznajmiła mi, że lilit broszurek juz się wyczerpał. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
selin77 Dziś dostałam broszurkę :)) 08.11.04, 20:21 Czekałam ponad dwa tygodnie Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
jaroosi Re: Dziś dostałam broszurkę :))do gwx 09.11.04, 08:50 Witaj, mam prośbę, czy możesz podać z broszurki ile należy zebrać punktów i jakie są zabawki. Podobno też podane są nr kodów. Jeśli to nie jest zbyt duży problem, to proszę prześlij te dane. Zamawiałam broszurkę i narazie czekam. Nie wiem jak długo to potrwa a za ten czas moge kompletować kody. Proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 Dziewczyny może któraś się podzieli broszurką 09.11.04, 11:09 Dzwoniłam ale niestety już nie ma może któraś z was ma wiecej i są jej niepotrzebne Z góry wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
kbart Re: Dziewczyny może któraś się podzieli broszurką 09.11.04, 11:50 ja tez dzwonilam i juz nie ma i nie bedzie! szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
mascarbone Re: Dziś dostałam broszurkę :)) 09.11.04, 16:01 Hej! A kiedy dzwoniłas? Bo ja 25 października i wciąż czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
gwx Re:Do jarosi 09.11.04, 21:37 Za 40 pnk są zabawki: telefon z lusterkiem, kaczuczka w kuli z wodą, wiaderko z klockami do wrzucania Za 80 pnk: klocki sensoryczne, telefon, zabawka kąpielowa Za 120 pnk: ślimak grający, arka Noego, piesek Zabawki są identyczne, jak we wcześniejszej promocji. Przelicznik punktowy identyczny. Kody, jak zbierałaś kiedyś i masz je jeszcze pasują i teraz,nie ma rzadnej różnicy między Activ B., a Total C. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
selin77 Jak wysyłacie?? 09.11.04, 22:13 dziewczyny a jak wysyłacie kupony z kodami?? Poleconym?? Czy zwykłym listem ??? Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
jaroosi Kody z pampersów do gwx od jaroosi 10.11.04, 06:55 Dziekuje za info. Mam nadzieje, że książeczka dojdzie do mnie. Jeśli nie to najwyżej obdaruje kodami inną mamę. A czy to prawda, że: za jumbopaczkę jest 15 pkt, a za megapaczkę 10 pkt? Jak na paczce pisze JP to jambopaczka a jak piszę 28 unisex to co to? Przepraszam, ze tak przynudzam, ale jestem nie doświadczona w tej kwesti mamą. Odpowiedz Link Zgłoś
edward77 Re: KODY PASKOWE PAMPERS 10.11.04, 09:26 Ja zamowilam broszurke z 3 tyg temu i wczoraj przyszla. Jest w niej napisane,ze biora udzial tylko nowe kody,ale sprawdzilam i te z total care sa identyczne.I co robic zbierac z nowych?Czy mozna dolaczyc te stare? Odpowiedz Link Zgłoś
annba1 Re: broszurek już nie ma :(( 10.11.04, 10:33 Hej! Dzwoniłam przed chwilka do "miłego pana" i z przekrościa pionformował mnie że już się skonczyły....buuu a ja mam tyyle kodów! Może któraś mama chcialaby się pozbyć broszurki lub wspólnie odebrać nagrody łaczac ze mna zapasy kodów?? pozdrawiam Ania annba1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gwx Re: do jarosi 10.11.04, 13:41 z jumbo paczek-15 pnk, z mega paczek-10 pnk, z mini- 5 pnk. Pozdrawiam Asia A do Annba1 Łączyc swoich kodów z inną mamą nie możesz,bo jest tylko jedna zabawka, którą raczej trudno podzielić na pół bedzie(wybierasz oczywiście z 9 zabawek). Ewentualnie możesz tylko oddać swoje kody w zamian np. za coś. Co do książeczki to w regulaminie jest podane,że odebrać nagrodę może tylko osoba do,której drogą pocztową firma przesłała broszurkę-więc mogłabyś mieć kłopoty z odbiorem nagrody,jeśli podarowałaby kupon Tobie inna mama. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 Zbierać dalej???? 10.11.04, 16:13 Dziewczyny a nie wiecie może czy taki konkurs jeszcze będzie kiedys? Nie dostałam broszurki ale może na wszeli wypadek zbierać kody? Jak myślicie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
selin77 Jak wysyłacie?? 13.11.04, 14:19 Czy wysyłacie listem zwykłym czy poleconym kody ze zgłoszeniem?? Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
matusia3 Re: Jak wysyłacie?? 14.11.04, 16:01 Ja wysyłam listem priorytetowym,już nie raz zdarzyło się,że listy nie doszły. Wolę nie ryzykować! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
selin77 Re: Jak wysyłacie?? 14.11.04, 20:07 tzn.?? poleconym priorytetowym?? czy tylko priorytetowym??? grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: Jak wysyłacie?? 16.11.04, 13:53 polecony to minimum priorytet doda szybkości wysyłce. konieczny nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
matusia3 Re: oki dzieki 16.11.04, 21:39 Ja wysyłam listem priorytetowym,kosztuje bodajże 1,70,ale mam pewność,że dojdzie w powołane ręce szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: oki dzieki 17.11.04, 23:57 priorytet niestety nie daje ci potwierdzenia ze wyslalas tylko polecony je daje Odpowiedz Link Zgłoś