mamablue 06.09.19, 17:45 takie jak "Wyspa miłości" (Polsat) albo "Projekt lady" (tvn) albo "Sanatorium miłości"? I po co? Żenada, żenada i jeszcze raz żenada. Jeśli nie wiecie, że takie programy istnieją, to lepiej się nie dowiadujcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
21mada Re: Kto ogląda programy 06.09.19, 17:49 Ja! Właśnie miałam pytać o to samo. Ale ciacha w tej Wyspie Miłości mmmmmmm...! Dziewczyny też mają boskie ciała. Jak takie mieć? Tylko jedna ma walki na plecach i biust do pasa. Mnie się podoba ten co zarywa do tej blondynki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamablue Re: Kto ogląda programy 06.09.19, 23:05 Dżizas mada, właściwie to ty spójny obraz siebie kreujesz Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Kto ogląda programy 07.09.19, 00:00 Ja to oglądam tylko w celu obserwacji socjologicznych! 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Kto ogląda programy 06.09.19, 17:49 jestem wielkim fanem pamietniki z wakacji panny na wydaniu tez bylo dobre ale chyba szybko sie skonczylo Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladazkremem Re: Kto ogląda programy 06.09.19, 18:14 Ja tam się zastanawiam, kto ogląda te wszystkie paradokumenty - "Ukryta prawda", "Szkoła", "Lombard", "Trudne sprawy" - to jest dopiero szit. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Kto ogląda programy 06.09.19, 22:43 Moja babcia. I wierzy, że to wszystko prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
mamablue Re: Kto ogląda programy 06.09.19, 23:07 czekoladazkremem napisała: > Ja tam się zastanawiam, kto ogląda te wszystkie paradokumenty - "Ukryta prawda" > , "Szkoła", "Lombard", "Trudne sprawy" - to jest dopiero szit. Pacjenci szpitali Jak leżałam, to cały czas leciało Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Kto ogląda programy 06.09.19, 18:27 Ja oglądam, jak się trafi , Projekt Lady. Fascynuje mnie Rozenek w roli mentorki. I dziewczyny uczestniczki. Moze i to ustawka, ale wyrywają im się takie teksty, takie pojmowanie świata, czasem brak wiedzy elementarnej, że patrzę zafascynowana. Takie podgladactwo poczyniam, resetując się bezmyślnie😉. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Kto ogląda programy 08.09.19, 15:20 Ja w celu takiego podglądactwa oglądam czasem Googlebox. Zwłaszcza fascynuje mnie rodzina z Chodzieży Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Kto ogląda programy 06.09.19, 23:23 Fajne były na początku, teraz troche grubymi nićmi szyte te ich "przygody" Odpowiedz Link Zgłoś
delauras Re: Kto ogląda programy 08.09.19, 17:07 znowu.to.samo napisała: > Fajne były na początku, teraz troche grubymi nićmi szyte te ich "przygody" > Tak, teraz widać że ustawki po całości. Szczególnie w przypadku miłości Edzi i Jacka Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Kto ogląda programy 08.09.19, 18:28 Goglebox lubię,królowe życia lubię a szczególnie Rafała i Gabriela😁 Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Kto ogląda programy 06.09.19, 23:19 Eeeee projekt Lady fajny jest, jak te niektóre dziewczyny naprawde z patologii sie starają wyjść na ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Kto ogląda programy 07.09.19, 00:42 Nie mogę spać. Projekt Lady - oglądałam dwa odcinki, jeden środkowy jakiś i ostatni, nie pamiętam, którego sezonu. Pierwszy z własnej woli i stwierdziłam, że chamstwo mentorek jest dla mnie nie do przeskoczenia. Ten ostatni, a właściwie jego fragment zobaczyłam przez przypadek i to był akurat ten na balu kiedy to Radosław Majdan opowiadał zażenowanym mentorkom takie brednie, że jego żona wykonując facepalm poprosiła niby żartem "Radosław, nie pij więcej". Na co oburzony Radosław: "Ale ja nic nie piłem". Pierwsze co pomyślałam to, że osoba odpowiedzialna za efekt finalny odcinka organicznie nie cierpi państwa Majdan. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Kto ogląda programy 08.09.19, 15:12 Ooooo tego odcinka.nie widziałam! A może chodziło o to żeby wyszło na luzie, a nie wiecze ą ę??? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Kto ogląda programy 08.09.19, 20:33 Na pewno nie 😃. A scena była znakomitą ilustracją haseł: "nie pomogą dobre chęci..." oraz " I w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu" Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Kto ogląda programy 06.09.19, 23:41 Chicarica właśnie leci w"Randce w łóżku"! 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Kto ogląda programy 07.09.19, 02:12 Wyznam wam ze chociaz z zasady nie ogladam takiego badziewia to wessal mnie tutejszy 90 Days Fiance i 90 Days Fiance: The Other Way. Pierwszy polega na tym ze Amerykanie sponsoruja narzeczonych i aby oni mogli zostac na specjalnej K1 wizie w Stanach, musza pobrac sie przed uplywem 90 dni. drugi polega mniej wiecej na tym samym ale tym razem to Amerykanie wyjezdzaja dla swoich ''ukochanych'' za granice. dzizas, skad tacy ludzie sie biora? niektorzy poznaja sie na wakacjach, niektorzy przez Interet. Najbardziej fascynuja mnie te pary: - Summit i Jenny. Jenny jest z USA i ma 60 lat, Summit jest Hindusem i ma 30. ale jest w niej "strasznie zakochany" a ona wnim, rzucila wiec dla niego wszystko i wyjechala do Indii (przewracam oczami) Laura, 51 i Alladin, 29 - Laura wyszla za Alladina po 9 dniach i wyjechala dla niego do chyba Qataru albo Tunezji, dokladnie nie pamietam. i teraz jest zdziwona ze "on nie jest taki fun jak byl przedtem" - lololol Poza tym z tego pierwszego 90 Days .. jest taka para od ktorej nawet powstal spin off Family Chantel ale o jezu tego juz nie moge zdzierzyc. co za porabana familia.... W ogole obydwa showy, zwlaszcza ten pierwszy, to parada egos, niedojrzalosci i braku edukacji Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Kto ogląda programy 07.09.19, 05:38 Zapomniałaś o “Before 90 days” 😉 . Wdzystkie trzy to moje ulubione shows w telewizorze 😜🤪. No i jeszcze “My 600 lb life”. A te polskie ogladam jak jestem w PL - te wszystkie damy, szkoly, trudne sprawy - palce lizać po prostu 👍😂. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Kto ogląda programy 08.09.19, 06:40 nie ja nie zapomniałam, ja juz tylko z nerwów nie wyrabiam po prostu.. ale czasami z perwersyjna przyjemnością oglądam Pillow Talk - milo zobaczyć ze niektóre pary dobrały się całkiem niezle ( Annie i David, Loren i Alexei) a widziałaś moze te pare: Nicole i Azan? To jest dopiero heca Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
ewiedzma Re: Kto ogląda programy 08.09.19, 08:32 O rany, mieszkam w Pl, ale ja też to oglądam. W necie. Co gorsze, śledzę też recaps na Youtube. Nicole mnie irytuje i wzrusza jednocześnie. Sytuacja jej córeczki i tego chłopca, który wyjechał z matką do RPA - dramatyczne. Młode matki bez poczucia własnej wartości to straszny dramat dla dzieci. Sama taką miałam - ile ona głupot naodstawiala, zanim skończyłam 10 lat to trudno uwierzyć. Z powodzeniem mogłaby startować w takim show. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Kto ogląda programy 09.09.19, 07:57 Tak, masz racje. ludzie za wszelka cene chca znalezc szczescie, do tego stopnia ze odpychaja rzeczywistosc. przeciez nawet pozostali uczestnicy 90DF przestrzegaja Nicole ze Azan ja tylko wykorzystuje. ale ona po prostu nie chce przyjac tego do swiadomosci. nie chce bys sama, za wszelka cene chce byc kochana, a do tego przez tak przystojnego chlopca. Azan swietnie to wie. on jest 'smooth operator' Tiffany i Ronald - coz, czas pokaze co z tego wyjdzie. z nalogiem jest taki problem ze lubi wracac. tu wiele zalezy od charakteru. jesli czlowiek jest zdeterminowany zmienic swoje zycie i uwaza dzieci, rodzine za bardzo wazne - to moze wygrac. jesli pozwala sobie ulegac wplywom... to nie wroze dobrego zycia. sooner o later bedzie jakis problem.... Odpowiedz Link Zgłoś
deneris06 Re: Kto ogląda programy 08.09.19, 15:27 Oglądam wszystkie trzy Ciekawe przypadki osobowości, w normalnym życiu nie mam do czynienia z taką patologią, jeśli mowa o Project Lady. Sanatorium miłości oglądałam, bo to coś innego, nowego. I w miarę trzymającego poziom. W roli głównej starsi ludzie, poukładani, życiowo ogarnięci, ale samotni. Fajnie było oglądać, jak zawiązują się przyjaźnie, poruszają tematy tabu, bo przecież w tym wieku seksu już nie ma, ludzie uważają, że to obrzydliwe, a tu takie pikantne żarciki, podteksty.cChyba najmniej wyreżyserowany tego typu program. Jak będzie 2 sezon, to też chętnie zobaczę. Na wyspę miłości trafiłam przypadkiem i cholercia, znowu mnie wciągnęło Ten program jest taki głupi, że aż fajny. Typowy odmóżdzacz po ciężkim dniu w pracy. Konwersacje na poziomie zero. Odpowiedz Link Zgłoś