Dodaj do ulubionych

Logo czy no logo :) :) :)

• raczek-nieboraczek Re: Logo czy no logo :) :) :) 18.09.19, 09:07
      bywa "logo" na guzikach,

kupiłam synkowi koszulę w lumpeksie, z kompletnie od czapy ozdobnymi guzikami,
      bo ktoś chłopięcą koszulę na dziewczęcą stylizował,
      wymieniłam na guziki od "levisa", kolor i rozmiar pasował

miałam czarną bluzkę w białe kropki, guziki perłowe
      czarne "mustangi" przyszyłam
      • raczek-nieboraczek Re: Logo czy no logo :) :) :) 18.09.19, 09:12
        doszywam sobie logo
        • double-facepalm Re: Logo czy no logo :) :) :) 23.09.19, 22:48
          raczek-nieboraczek napisała:

> doszywam sobie logo
          https://www.80scasualclassics.co.uk/blog/wp-content/uploads/2019/04/lacoste-polo-shirt-crocodiles.jpg
    • mid.week Re: Logo czy no logo :) :) :) 23.09.19, 19:43
      Nie mam takich problemów bo taki H&M czy Orsay nie robią ciuchów ologowanych big_grin
    • double-facepalm Re: Logo czy no logo :) :) :) 23.09.19, 20:00
      Znowu Cię dziesieciolatka meczy o zakupy w Vitkacu?
      • kosmos_pierzasty Re: Logo czy no logo :) :) :) 23.09.19, 22:09
        Ty to masz słoniową pamięć! tongue_out
        Nie, bynajmniej, mądrze mi doradzono - jak tzw. markowe rzeczy zaczęły być na porządku dziennym, to problem znikł. A tu akurat buty wybierałam, ale dla siebie. I takie trzy warianty widziałam, jak w poście startowym. Na C się zdecydowałam.
        • double-facepalm Re: Logo czy no logo :) :) :) 23.09.19, 22:45
          najtrudniej ze sportowymi, ale da sie w obrebie nawet jednej marki znalezc A, B i C.
    • leanne_paul_piper Re: Logo czy no logo :) :) :) 23.09.19, 20:10
      Wybieram bramkę B.
      A zdecydowanie nie, ale C też nie.
      Nie zapłacę 500$ za torebkę no name, chyba, że będzie bardzo charakterystyczna dla danej marki.
      Nawet moja rodzinka, która wybierała mi ostatnio w prezencie torebkę, operowała markami, oprócz wysyłanych zdjęć. No i teraz mam zagwozdkę czy ostatecznie wybrali RLL czy Fossil. Albo NineWest.
    • kocynder Re: Logo czy no logo :) :) :) 24.09.19, 08:48
      Kompletnie nie zwracam uwagi na metki, loga itp. Np ciuch ma być dobry jakościowo, dobrze uszyty, a czy ma napis "Calvin Klein" czy czerwony kwiatek - to mi lata, o ile całość odpowiada wybranej przeze mnie kolorystyce i stylowi. Więc ani a, ani b. ani c. Bo mam rzeczy oznakowane dużym logo - jeśli mi pasują to czemu nie? Mam takie, na których symbol producenta jest dyskretny - bo mi pasują. I mam takie, na których metki nie widać wcale - zarówno dlatego, że tak ją umieścił producent jak i dlatego, że produkt jest "no name" - i także mi pasują.
    • m.matlak [...] 07.04.20, 08:46
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • lily_evans11 Re: Logo czy no logo :) :) :) 07.04.20, 08:55
      Ups myślałam że teraz taki wątasek popełniłaś, a to pewnie spamer jakiś wyciągnał big_grin
      • kosmos_pierzasty Re: Logo czy no logo :) :) :) 07.04.20, 09:51
        Nooo...
    • pitupitt Re: Logo czy no logo :) :) :) 07.04.20, 09:42
      Od zawsze "c"
    • anika772 Re: Logo czy no logo :) :) :) 07.04.20, 13:34
      B i C
    • mim288 Re: Logo czy no logo :) :) :) 08.04.20, 12:08
      Duże logo raczej odpada (wyjątek to sprzęt turystyczny gdzie tylko walory użytkowe w relacji do ceny się liczą). Poza tym kupuję raczej bezlogowe rzeczy, zwracając uwagę na to czy mi się podobają, czy produkcja jest etyczna, lokalna itp
    • fraudes Re: Logo czy no logo :) :) :) 30.03.21, 13:39
      B lub C. A absolutnie odpada.
      Jak to było ?
      "Dyskretny urok burżuazji"? wink
      • kosmos_pierzasty Re: Logo czy no logo :) :) :) 30.03.21, 13:41
        Spamer wyciągnął prehistoryczny wątek wink
    • nangaparbat3 Re: Logo czy no logo :) :) :) 30.03.21, 13:43
      Raczej nie kupiłabym czegoś z rzucającym się w oczy logo, ale jeśli coś mi się podoba, pasuje, wydaje się wygodne i żadne logo nie rzuca się w oczy z daleka, kupuję (o ile mnie stać), zazwyczaj nie zajmując się tą sprawą. Nie wiem na przyklad, czy dżinsy, które ostatnio kupiłam mają jakieś logo na tyłku czy nie, o mają małe z tylu na pasku, zazwyczaj gonie widać, bo zaslonięte bluzką.
      Jakoś nie zauważam tych rzeczy i zupełnie nie znam się na markach, jak byłam młoda też się nie znałam, po prostu tego typu informacje przelatują przeze mnie i znikają sad
    • ichi51e Re: Logo czy no logo :) :) :) 30.03.21, 13:48
      raczej chyba wole bez logo ale nie sadze żeby ci którym logo nie przeszkadza czerpali z tego wielkiego podpisu jaka pozerska przyjemność. myśle ze im się takie duże logo po prostu podoba
    • pelissa81 Re: Logo czy no logo :) :) :) 30.03.21, 13:48
      opcja d) bez znaczenia jak ciuch mi się podoba big_grin
    • pani07 Re: Logo czy no logo :) :) :) 07.05.21, 14:20
      Najbardziej C.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka