Dodaj do ulubionych

Mała Klara

• thank_you Re: Mała Klara 29.09.19, 13:02
      Nawet jesli nie uwazam czyjegoś dziecka za ladne, to zachowam to dla siebie. Naprawdę nie widze ani jednego powodu, aby kogoś interesowała opinia w temacie urody jego dziecka. Każdy ma oczy i widzi, jak jego dziecko wyglada. Ja tez wiem jak wyglada/wyglądało moje.
    • m_incubo Re: Mała Klara 29.09.19, 14:20
      Dziecko jak dziecko, niczym szczególnym się nie wyróżnia.
      Za to wątek bardzo interesujący...
      • karme-lowa Re: Mała Klara 29.09.19, 15:09
        Wstrętny ten wątek. Nie spodziewałam się hejtu na dziecku.
    • ninanos Re: Mała Klara 29.09.19, 15:15
      Ona jest jeszcze tak mała, że trudno rozwodzić się nad jej urodą. Mam syna w jej wieku i w zależności od humoru może na zdjęciu wyjść ślicznie i brzydko. W tym wieku maluchy przeważnie mają papuśne twarze, jak są niezadowolone, zmarznięte to na zdjęciu to od razu to widać. Dziewczynka równie dobrze na zdjęciu w zaciszu domowym mogłaby wyglądać ładnie.
      • potworia116 Re: Mała Klara 29.09.19, 15:27
        Dzieci są piękne. Ich piękno jest poza dorosłymi kanonami, tamte kryteria nie mają tu zastosowania. Piękno dziecięcych twarzy leży w ich czystości, świeżości każdej komórki, doskonałej szczerości ekspresji, wyrazistości każdej, przewijające się przez umysł emocji. Trzeba mieć mocno stępioną wrażliwość, żeby tego niecwidzieć, nawet półprzytomni z przepicia menele reagują uśmiechem na dziecko - jego niewinność, bezbronność, jego bezwarunkowe piękno.
        • alpepe Re: Mała Klara 29.09.19, 15:38
          Odleciałaś.
          • potworia116 Re: Mała Klara 29.09.19, 16:11
            alpepe napisała:

> Odleciałaś.
            >

Jakże merytoryczniesmile
        • marisol25 Re: Mała Klara 29.09.19, 16:05
          potworia116 napisała:

> Dzieci są piękne. Ich piękno jest poza dorosłymi kanonami, tamte kryteria nie m
          > ają tu zastosowania. Piękno dziecięcych twarzy leży w ich czystości, świeżości
          > każdej komórki, doskonałej szczerości ekspresji, wyrazistości każdej, przewijaj
          > ące się przez umysł emocji. Trzeba mieć mocno stępioną wrażliwość, żeby tego ni
          > ecwidzieć, nawet półprzytomni z przepicia menele reagują uśmiechem na dziecko -
          > jego niewinność, bezbronność, jego bezwarunkowe piękno.

🤯🤦‍♀️
          W założeniu miało być coś a'la Maria Pawlikowska-Jasnorzewska ale wyszło jakbyś przedawkowała amfetamine(ten słowotok..)
        • edelstein Re: Mała Klara 29.09.19, 16:15
          Nigdy o zadnym dziecku nie pomyslalas, je jest brzydkie? Santo subito
          • double-facepalm Re: Mała Klara 29.09.19, 16:39
            Na szczescie nie kazdy ma dar wypisywania po internetach lub paplania na głos wszystkiego co sobie pomysli.
            • edelstein Re: Mała Klara 29.09.19, 17:53
              No i? Moj syn byl brzydki jako male dziecko.Nie mam z tym problemu? Ty masz
              • double-facepalm Re: Mała Klara 29.09.19, 17:58
                Nic takiego nigdzie nie napisalam, zdarza mi się pomyśleć na temat czyjegoś braku urody, ale zachowuję to dla siebie. Tym bardziej nie plodzę s*aczki watkowej na taki temat.
                • alpepe Re: Mała Klara 29.09.19, 18:02
                  No i świetnie, pytanie, po co się wpisujesz? Nie przepuścisz okazji, by pokazać wyższość moralną???
                  • potworia116 Re: Mała Klara 29.09.19, 18:20
                    Może to rozpaczliwa próba zawalczenia o standardy forumowe? Parę osób wciąż ma ambicje prowadzenia tu dyskusji na poziomie. A ten wątek to szambo.
                • edelstein Re: Mała Klara 29.09.19, 19:08
                  No a tu otwarcie napisano co myslisz, co cie oburza?
          • potworia116 Re: Mała Klara 29.09.19, 16:39
            Świętości się raczej nie zdobywa z tytułu upodobań estetycznych, ale nie, nigdy. W ogóle rzadko myślę w ten sposób o ludziach. A dzieci (tak do pięciu lat) są w ogóle fenomenem - im mniej harmonijna, bardziej odległa od kanonów buzia, tym więcej ma ujmującego czaru.
            • edelstein Re: Mała Klara 29.09.19, 17:54
              No coz, dla mnie dzieci dziela sie na ladne, srednie, brzydkie
              • potworia116 Re: Mała Klara 29.09.19, 18:11
                Cóż, współczucie.
      • marisol25 Re: Mała Klara 29.09.19, 16:42
        ninanos napisała:

> Ona jest jeszcze tak mała, że trudno rozwodzić się nad jej urodą.

Nieprawda. To nie jest noworodek tylko 2 latka. Doskonale już widać rysy twarzy ect. Są przepiękne 2,3 letnie dzieci, duże oczy, ładnie wykrojone usta, gęste włosy.
        Chyba większość z was jakoś nie umie się z tym pogodzić, widzicie w Klarze własne dzieci i dlatego reagujecie taka agresja na nieprzychylne uwagi.

• mary_lu Re: Mała Klara 29.09.19, 16:58
          Ale jakie to ma znaczenie? Jak byłam mała, miałam ciemne, kręcone, gęste włosy, wielkie czarne oczy i maleńkie czerwone usta. Teraz mam 3 włosy w kolorze mysim na krzyż, małe czarne oczy, duże jasne usta big_grin

Ludzie, opanujcie się.
          • jolie Re: Mała Klara 29.09.19, 18:22
            U niektórych ma, a u niektórych nie ma. Vivien Leigh była prześlicznym dzieckiem, wyrosła na piękność. Kto powiedział, że ktoś ładny w dzieciństwie na pewno zbrzydnie później? To tak nie działa.
            • ichi51e Re: Mała Klara 30.09.19, 09:16
              Pewnie tyle samo brzydnie co pieknieje
            • ichi51e Re: Mała Klara 30.09.19, 09:32
              VL jako bobo byla uroczym malym kluskiem i na pewno srednio spelnila tutejsze standardy
        • ninanos Re: Mała Klara 29.09.19, 19:17
          Ja akurat w klarze nie dostrzegam własnego dziecka, bo moi synowie maja inną urodę, ale to jest dwulatka, twarz pyziata i jeszcze rysów twarzy nie widać, poza tym ona jeszcze się zdąży 10 razy zmienić.
          • ninanos Re: Mała Klara 30.09.19, 09:11
            Poza tym jak nawet klasyczną pięknością nie będzie, to co z tego? Każda musi być jak z okładki, każda dziewczynka musi być śliczna? Klara jest normalnym dzieckiem, ani nie wyjątkowo pięknym, ale przecież też nie brzydkim, normalnym jak 98% jej rówieśników.
    • mail-na-gazecie Re: Mała Klara 29.09.19, 15:44
      Przecież tak wygląda większość polskich dzieci! Mówię o kolorze włosów, braku brwi i jasnych oczach. Dziewczynka jest zmęczona, ale słodka i fajne ma te pućki smile I też typowo słowiańskie. I typowo polski jest ten hejt. Popatrzcie na swoje pociechy smile
      • marisol25 Re: Mała Klara 29.09.19, 16:01
        mail-na-gazecie napisał:

> Przecież tak wygląda większość polskich dzieci! Mówię o kolorze włosów, braku b
        > rwi i jasnych oczach. Dziewczynka jest zmęczona, ale słodka i fajne ma te pućki
        > smile I też typowo słowiańskie. I typowo polski jest ten hejt. Popatrzcie na swoj
        > e pociechy smile

😀😀😀
        Chciałam tylko nieśmiało zauważyć, że nie każda emama ma dziecko z Polakiem więc typowo bezbarwna polska uroda nie jest czymś co cechuje każde dziecko. smile

Dwa, posiadanie swojej opinii i wypowiadanie jej nie jest równoznaczne z hejtem.

Świadczy raczej o sprawnym mózgu - czego to nie posiada zazwyczaj stadko potakujacych sobie kwok 😉

• alpepe Re: Mała Klara 29.09.19, 16:20
          tu się zgodzę.
        • ichi51e Re: Mała Klara 29.09.19, 17:24
          Polacy tez sa mniej jednorodni genetycznie niz by chcieli. Historie wspomnijmy...
        • mail-na-gazecie Re: Mała Klara 29.09.19, 17:27
          marisol25 napisała:

> Dwa, posiadanie swojej opinii i wypowiadanie jej nie jest równoznaczne z hejtem
          > .
          >
          > Świadczy raczej o sprawnym mózgu - czego to nie posiada zazwyczaj stadko potak
          > ujacych sobie kwok 😉
          >

Haha.. no ubawiłam się! Gratuluję zatem sprawnego mózgu, który pozwala Ci wypowiedzieć się samodzielnie na ten jakże ważny temat smile
          • potworia116 Re: Mała Klara 29.09.19, 18:13
            Aaa, toż to marisol, w co drugiej wypowiedzi sławi potęgę własnego intelektu, w pozostałych obraża interlokutorówsmile
            • marisol25 Re: Mała Klara 29.09.19, 18:22
              potworia116 napisała:

> Aaa, toż to marisol, w co drugiej wypowiedzi sławi potęgę własnego intelektu, w
              > pozostałych obraża interlokutorówsmile

O, Maria Pawlikowska od amfy. Mam nadzieję, ze nie naduzywasz stymulantow na potrzeby forum, nie warto 😀😀
              BTW twoja wypowiedź jest idealna na mema, muszę komuś podrzucić
          • marisol25 Re: Mała Klara 29.09.19, 18:20
            mail-na-gazecie napisał:
            > >
            >
            > Haha.. no ubawiłam się! Gratuluję zatem sprawnego mózgu, który pozwala Ci wypow
            > iedzieć się samodzielnie na ten jakże ważny temat smile

No ty kwoko już dawno zrobiłaś mi dzień XD chociaż nie odbiegasz mocno od forumowej przeciętnej w tym względzie. Niemniej cóż ty robisz w tym jakże ważnym wątku, nie powinnaś samodzielnie płodzic postów na jakiś bardziej wyrafinowany temat? smile
            • simply_z Re: Mała Klara 29.09.19, 18:33
              o marisol, też cie lubię.obrażanie zamiast merytorycznej dyskusji, paskudny typ.
            • mail-na-gazecie Re: Mała Klara 29.09.19, 20:14

> No ty kwoko już dawno zrobiłaś mi dzień XD chociaż nie odbiegasz mocno od forum
              > owej przeciętnej w tym względzie. Niemniej cóż ty robisz w tym jakże ważnym wąt
              > ku, nie powinnaś samodzielnie płodzic postów na jakiś bardziej wyrafinowany tem
              > at? smile
              Nie mogę, za głupia jestem 😂😂😂
        • lauren6 Re: Mała Klara 30.09.19, 14:02
          > Chciałam tylko nieśmiało zauważyć, że nie każda emama ma dziecko z Polakiem więc typowo bezbarwna polska uroda nie jest czymś co cechuje każde dziecko.

Myślisz, że sam fakt, że twoje dziecko zostało spłodzone przez obcokrajowca ochroni je przed obrzydliwym hejtem. Spójrz na to:

www.wykop.pl/wpis/26688131/pamietacie-polska-jutuberke-ktora-zatosowala-dwa-f/

W przeciwieństwie do Lewandowskiej:
          - ta pani nie "wstydziła się" swojego dziecka- czytaj: publikowała jego zdjęcia w Internecie
          - jej dziecko nie jest bezbarwnej słowiańskiej urody, bo nie spłodził bo Polak.

I co mądralo? W moich oczach niczym, ale to absolutnie niczym nie różnisz się od inceli z wypoku, którzy nabijają się z wyglądu tej malutkiej i przerabiają jej zdjęcia na podobiznę orka.
    • rozwiane_marzenie Re: Mała Klara 29.09.19, 16:09
      Zaskoczyłam samą siebie tym, że po zobaczeniu Klary wykrzyczałam "jakie brzydkie dziecko". Zwykle nie oceniam ludzi za wygląd, tym bardziej dzieci. Po zastanowieniu się, chyba wiem dlaczego. Lewandowscy ciągle ją ukrywali, publikowali setki zdjęć od tyłu i zwykle w oczy rzucały się super ciuszki, wyczesane kucyki i takie tam. I chyba przez to stworzyliśmy sobie (przynajmniej ja) nieprawdziwy jej obraz w głowie, po prostu spodziewaliśmy się "czegoś więcej". A tu mówiąc krótko dziecko jest mniej niż przeciętne.
      • nolus Re: Mała Klara 29.09.19, 16:59
        Stworzylismy? No nie wiem 😉. Mnie śmieszy to zakrywanie twarzy dziecka, bo nabieram przy skojarzeń jakby tu chodziło conajmniej o potomka pary książęcej.To ukrywanie wizerunku zastanawia i śmieszy i urasta wręcz do rangi tajemnicy narodowej.Tak, wiem że przesadzilam z tym stwierdzeniem, ale nie bardzo wiem o co w tym chodzi.Państwo Lewandowscy jako znani i o bardzo grubym portfelu boją się, ze upublicznienie wizerunku dziecka moze sprawic, ze ktoś mógłby mała Klare porwac?
        • rosapulchra-0 Re: Mała Klara 01.10.19, 09:46
          Wszystko jest możliwe.
    • kozica111 Re: Mała Klara 29.09.19, 17:00
      Mały mopsik.
    • lauren6 [...] 29.09.19, 17:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • alpepe Re: Mała Klara 29.09.19, 17:12
        Piłaś?
        • sumire Re: Mała Klara 29.09.19, 17:15
          Nie trzeba pić, żeby dojść do takiego wniosku, niestety.
          • alpepe Re: Mała Klara 29.09.19, 17:26
            Sumire, zwykle piszesz logicznie, z tego, co kojarzę, więc wytłumacz mi, w tym wątku starły się ematki, które się zachwycają dzieckiem, świętoszkowato unikają tematu urody dziecka, ale walą obuchem w te, które się nie zachwycają, oraz takie, które piszą wprost, że K. jest brzydkim dzieckiem, a lauren objechała wszystkie te matki bezwględnie. Gdzie jest błąd?
            • nenia1 Re: Mała Klara 29.09.19, 17:44
              alpepe napisała:

> Sumire, zwykle piszesz logicznie, z tego, co kojarzę, więc wytłumacz mi, w tym
              > wątku starły się ematki, które się zachwycają dzieckiem, świętoszkowato unikają
              > tematu urody dziecka, ale walą obuchem w te, które się nie zachwycają, oraz ta
              > kie, które piszą wprost, że K. jest brzydkim dzieckiem, a lauren objechała wszy
              > stkie te matki bezwględnie. Gdzie jest błąd?

Nie jestem sumire, ale spróbuję odpowiedzieć z mojego punktu widzenia. Błąd leży w twoim sposobie rozumowania, bo dwa odmienne zjawiska zlewają ci się w jedno. Tymczasem komentowanie wyglądu konkretnego z imienia i nazwiska małego dziecka w sposób, ujmijmy to, mało wybredny, to zupełnie coś innego niż zwracanie uwagi anonimowym hejterom, że to co robią to dno dna.
              • alpepe Re: Mała Klara 29.09.19, 17:58
                Mnie się nic nie zlewa, to ona skomentowała en gross.
                • nenia1 Re: Mała Klara 29.09.19, 19:10
                  Skomentowała, ale nie to samo. Jest różnica w prymitywnym obrażaniu dziecka, a prymitywnym określeniu prostackich zachowań. W przypadku tego wątku nie jest rzeczą nadrzędną spór o wyszukany język.
            • lauren6 Re: Mała Klara 29.09.19, 17:44
              Jakie by to dziecko nie było dla rodziców zawsze będzie najpiękniejsze na świecie. Trzeba mieć równo zryty beret by twierdzić, że Lewandowscy nie pokazują twarzy córki, bo się jej wstydzą.
        • lauren6 Re: Mała Klara 29.09.19, 17:48
          > Piłaś?

To pytanie powinno się zadać tobie. Obstawiam jednak, że wystawiłaś sobie w tym wątku laurkę całkowicie na trzeźwo.
          • alpepe Re: Mała Klara 29.09.19, 18:00
            Ja nie piłam. I proszę, jakąż to sobie wystawiłam laurkę? Casus Wędzikowskiej, jak dla mnie, nic więcej. Mnie to obojętne, doskonale.
      • mail-na-gazecie Re: Mała Klara 29.09.19, 17:33
        lauren6 napisała:

> Jprl jak można pisać takie rzeczy o 2 letnim dziecku.
        >
        > Banda poyebanych samic psa.

Może ujęłabym to inaczej, ale generalnie się zgadzam z tą opinią.
        • homohominilupus Re: Mała Klara 29.09.19, 18:10
          Jezusie Nazaretański, wątek na ponad 200 postów o jakimś dziecku... Normalnie oczom nie wierzę.
        • potworia116 Re: Mała Klara 29.09.19, 18:14
          Ja też.
      • marisol25 [...] 29.09.19, 18:30
        • lauren6 Re: Mała Klara 29.09.19, 18:37
          Uderz w stół i nożyce się odezwą. Przezabawne jest twoje święte oburzenie, bo ktoś w krótkich żołnierskich słowach nazwał cię po imieniu.

A teraz kilkaj w kosz i płacz za moderacja. Biedna hejterka, wyrzygująca swoje kompleksy na malutkie dziecko, sama jest hejcona 😂 Tak bardzo mi ciebie nie żal.
          • manon.lescaut4 Re: Mała Klara 29.09.19, 19:09
            No marisol oburzająca się czyimś rzekomym hejtem jest kuriozalnym żartem!smile
            Kosz, mówisz? Kliknęłam już, spokojnie, mam nadzieje, ze nie ja jedna. Oczywiście na twoja wypowiedz.
            • marisol25 [...] 30.09.19, 09:27
              • sumire Re: Mała Klara 30.09.19, 09:56
                "Prostaczka loren" napisała prawdę. Czasami trzeba użyć takiego języka, żeby dotarło. Nie rozumiem, czym pańcie są takie oburzone. Szambem to jest masturbowanie się brzydotą czyjegoś dziecka i choćby oburzone komentarzem Lauren pańcie nie wiadomo jak protestowały, to generalnie w konkursie na bucówę miesiaca mają dużo większe szanse na wygraną.

PS Nie wiem, o co kaman z familokami w twojej wypowiedzi, to nie slumsy, choć ludzie z pewnymi brakami w wiedzy ogólnej często sądzą, że tak.
                • kropkacom Re: Mała Klara 30.09.19, 10:52
                  A ja się nie zgadzam. Zawsze masz wybór co i JAK napiszesz.
                  • lauren6 Re: Mała Klara 30.09.19, 13:54
                    Oczywiście, że miałam wybór formy. Całkowicie celowo wybrałam taką, a nie inną formę 😂

Do chama trzeba mówić jego językiem, inaczej nie zrozumie. Co widać po tym wątku, bo inne osoby wyrażał już swoje oburzenie postami marisol i nie zrobiło na niej najmniejszego wrażenia. Naprodukowała jedynie głupich emotikonów.

To teraz ja mogę popisać emotikony pod wpisami biednej ofiary nagonki i hejtu 🤣🤣🤣
                    • kropkacom Re: Mała Klara 30.09.19, 16:15
                      Nie mam wątpliwości, że celowo. Myślisz, ze zrobiłaś wrażenie na tym nicku? Nie tylko na nim.
          • marisol25 [...] 30.09.19, 09:21
            • kropka_kom Re: Mała Klara 30.09.19, 10:58
              podwójne standardy...jak to lemingi
            • lauren6 Re: Mała Klara 30.09.19, 13:56
              Pisze się: współczuję twoim dziecią. Taka obeznana w internetach, pisze XDDDD jak gimbaza, a jednak klasyka forumowa jest jej całkowicie obca 😂
    • fornita111 Re: Mała Klara 29.09.19, 18:17
      Dziecko jak dziecko, watek jak watek... ale, ze Lewego uwazacie za brzydkiego/przecietnego to mnie zszokowalo wink Wyglada staro jak na swoj wiek, ale poza tym to ma naprawde swietne cialo i przystojna gebe. Zaliczylabym go bez wahania do kategorii "ciacho" tongue_out
      • potworia116 Re: Mała Klara 29.09.19, 18:25
        No coś ty, Formitta, gdzie tam Lewemu do męża ematkismile
        • potworia116 Re: Mała Klara 29.09.19, 18:25
          Sorry, Fornita.
      • jolie Re: Mała Klara 29.09.19, 18:26
        Rysy twarzy ma....nijakie moim zdaniem. Ciało lepsze niż dyskobol, to prawda, zbudowany jest doskonale, ale twarz imo baaaardzo przeciętną. Nie podobają mi się jego oczy.
        • fornita111 Re: Mała Klara 29.09.19, 18:48
          No to zawsze jest rzecz gustu, ale... myslalam, ze Robertowi urodowo blizej do Beckhama, niz Bale'a. Czyli, ze jest to typ "dla wiekszosci atrakcyjny" a nie typ "po moim trupie/ interesujacy brzydal" wink
          • jolie Re: Mała Klara 29.09.19, 19:49
            Jako mężczyzna jest atrakcyjny, bo ma wspaniale ciało - i w tym sensie większość pewnie stwierdzi, że jest atrakcyjny. Twarz ma imo mało męską i nijaką, ale to nie jest typ urody dla konesera (jak Adrien Brody np.).
      • marisol25 Re: Mała Klara 29.09.19, 18:33
        fornita111 napisała:

> Dziecko jak dziecko, watek jak watek... ale, ze Lewego uwazacie za brzydkiego/p
        > rzecietnego to mnie zszokowalo wink Wyglada staro jak na swoj wiek, ale poza tym
        > to ma naprawde swietne cialo i przystojna gebe. Zaliczylabym go bez wahania do
        > kategorii "ciacho" tongue_out

Lewandowski jest sexy, ja nie mówię że nie 😁
      • edelstein Re: Mała Klara 29.09.19, 19:09
        No ja uwazam totalnie nie moj typ.
      • ninanos Re: Mała Klara 29.09.19, 21:10
        Mi tam lewy podoba się, ciało ma świetne, a twarz też ciekawa, jest przystojny.
        Nie jest lalusiem, jest męski, myślę że zdecydowanie bliżej mu do ciacha niż brzydala.
        • bookends Re: Mała Klara 30.09.19, 10:40
          A ja myślę, że to kwestia gustu. Bardzo mi się nie podoba taki typ urody. Moim zdaniem gdyby nie cialo atlety na które ciężko pracuje i kupa kasy ładowana w kosmetyczki, fryzjerów i ciuchy byłby wręcz okropny.
          • mamaafg Re: Mała Klara 30.09.19, 14:49
            O to to. Gdyby go ubrac w dresik i postawic pod brama to taki zwykly chlopek roztropek. Dla mnie ponizej przecietnej.
      • aerra Re: Mała Klara 30.09.19, 18:31
        Nie mój typ zupełnie, jasne, jest wysportowany, zero tłuszczu, mięśnie, bla bla, ale z twarzy jest tragiczny.
        W życiu nie zaliczyłabym go do kategorii "ciacho".
    • mai-ra3 Re: Mała Klara 29.09.19, 18:57
      masakra ten wątek...
      Dla mnie Klara jest całkiem ładnym dzieciaczkiem. Widac po tych zdjęciach że mała bywa zmęczona. Jest w niej coś co mi się podoba. w takim ogólnym wyglądzie/wyrazie twarzy. Fajne dziecko.
    • glamstronaut Re: Mała Klara 29.09.19, 19:54
      Ciekawe czy gdyby urodził im się chłopiec to na forum też powstałby kilometrowy wątek odnośnie jego urody/brzydoty ... uncertain
      • ninanos Re: Mała Klara 29.09.19, 21:06
        Urodę chłopców/ mężczyzn w innych kategoriach ocenia się.
    • pani-nick Re: Mała Klara 29.09.19, 20:42
      Cudny wątek - jak wiele mówi o poszczególnych forumkch... 👏👏👏
      • rosapulchra-0 Re: Mała Klara 01.10.19, 09:56
        No. Podoba mi się określenie szambiary 😀
    • piekna_remedios4 Re: Mała Klara 29.09.19, 20:49
      już bez przesady z tą krytyką, normalna fajna dziewczynka.
    • pelissa81 Re: Mała Klara 30.09.19, 08:07
      A wystarczy minimum wysilku by zobaczyć, że to mama w dzieciństwie

https://s3.viva.pl/newsy/anna-lewandowska-w-dziecinstwie-anna-lewandowska-468587-GALLERY_600.jpg

https://i.wpimg.pl/669x0/portal-parenting.wpcdn.pl/imageCache/2017/11/23/23846419-1995737294045328-1624955930-n_0edd.-x0y0xx0yy0.jpg

I trochę starsza
      https://s3.party.pl/newsy/anna-lewandowska-w-dziecinstwie-506562-MT.jpg
      • kropka_kom Re: Mała Klara 30.09.19, 11:00
        tyle ze dziecko to cały tatuś...
    • kotejka Re: Mała Klara 30.09.19, 08:28
      a wiecie, co fajne
      ze ona wcale nie musi byc ładna big_grin
      choc pewnie i tak bedzie
      ani ani
      bogata juz jest
      a i sylwetke bedzie miala cudowna, juz mama i tato o to zadbaja
      ladna figura, zdrowe zeby i mile usposobienie to i tak wiecej niz wiekszosc ma
      wiec na pewno bedzie atrakcyjniejsza niz słitasne corki emam wink
      to ze lansu na corke nie robia mnie sie osobiscie podoba

• bookends Re: Mała Klara 30.09.19, 10:44
        Nie komentuje w żaden sposób urody dziecka Lewandowskich. To nie moja sprawa i nie moje dziecko, ale, przepraszam, skąd możesz wiedzieć, że będzie w przyszłości atrakcyjniejsza niż inne dziewczynki? Szklana kule masz czy jak?
        • marisol25 Re: Mała Klara 30.09.19, 10:59
          bookends napisał(a):

> Nie komentuje w żaden sposób urody dziecka Lewandowskich. To nie moja sprawa i
          > nie moje dziecko, ale, przepraszam, skąd możesz wiedzieć, że będzie w przyszłoś
          > ci atrakcyjniejsza niż inne dziewczynki? Szklana kule masz czy jak?

Panie dostały w tym wątku zajoba bo zobaczyły w dziecku Lewandowskich swoje własne-postanowiły zakrzyczec, zapluć jadem i personalnie poobrażac wszystkie osoby, które nazwały dziecko nieatrakcyjnym.

Te same panie pluja hejtem w każdym innym dowolnym wątku, wtedy nie bawią się już w żadna moralność.

Wątek zaiste pouczający..
          • kura17 Re: Mała Klara 30.09.19, 11:36
            > Te same panie pluja hejtem w każdym innym dowolnym wątku, wtedy nie bawią się już w
            > żadna moralność.

pokaz, w ktorym watku "pluja hejtem" Chocolatemonster, Beataj1, Tryggia, czy nawet ja (przepraszam inne nie-plujace, te mi sie na szybko skojarzyly).
        • iberka Re: Mała Klara 30.09.19, 13:04
          Bo kasę już ma wink
        • ichi51e Re: Mała Klara 30.09.19, 13:08
          Jest na to duza szansa jako ze matke ma widocznie zainteresowana wygladem zewnetrznym i ze swiadomosci ze opakowanie ma znaczenie. Do tego rodzice maja kase na korekcje wszystkich niedoskonalosci. Raczej szklanej kuli nie potrzeba.
          • bookends Re: Mała Klara 30.09.19, 15:03
            Naprawdę nie wiadomo jaka będzie w przyszłości, a pewnych rzeczy nie da się poprawić vide córki Willisa. Nie twierdzę, że tak będzie w przypadku Klary, ale nie jest to wykluczone, bo ma 2 lata i nie wiadomo jaka będzie.
            • ichi51e Re: Mała Klara 30.09.19, 15:21
              Ale moze u Willisow nie bylo takiego parcia na wyglad? Demi Moore nie jest znana z urody a z aktorstwa a i ojciec to chyba szybko z roli amanta wyszedl i tez talentem nadrabial?
              • jolie Re: Mała Klara 30.09.19, 15:27
                Demi Moore nie ma parcia na wygląd? Błagam.
                • aerra Re: Mała Klara 30.09.19, 18:34
                  Kiedyś nie miała. Odwaliło jej dopiero przy Kutcherze.
                  • ichi51e Re: Mała Klara 30.09.19, 21:33
                    No on jest o 10 lat starszy od jej corek
                • ponis1990 Re: Mała Klara 30.09.19, 19:04
                  Demi Móore jest ładna przecież smile
    • mona-taran Re: Mała Klara 30.09.19, 10:58
      Dziecko jak dziecko, czym tu się podniecać. Widać, że zmęczona na tych fotkach.
    • aagnes Re: Mała Klara 30.09.19, 12:49
      Okropny wątek, lubie takie czasami wink
      dzieci nie mozna oceniać, ale jaki jest koń każdy widzi. Natomiast mamusia jest tak poprzerabiana, doinwestowana, ze w zasadzie niespecjalnie przypomina sama siebie sprzed kilku lat. na dodatek zawsze fatalnie ubrana. dziecko odziedziczy urode po rodzicach to ma pozamiatane, na szczescie nieograniczone fundusze zdziałają prawdziwe cuda wink
      • homohominilupus Re: Mała Klara 30.09.19, 13:23
        Ja pierdzielę, a dajcie wy tej Lewandowskiej spokój! Ładna, zgrabna, własny biznes rozkręciła, nikogo nie okradła, niech jej się wiedzie. Nie jestem jej fanką, produktów by Ann nie kupuję ale już bez przesady.
        • lauren6 Re: Mała Klara 30.09.19, 14:39
          > Ładna, zgrabna, własny biznes rozkręciła, nikogo nie okradła

I to są jej największe zbrodnie. Ładna kobieta, ma za męża CHADa, jest bajecznie bogata i do tego realizuje się prowadząc własną firmę.
          Jak chce się uderzyć to kij się znajdzie.
          • ponis1990 Re: Mała Klara 30.09.19, 19:07
            Zazdroszczą że nie latają helikopterem po bułki smile Ja też nie latam, ale co z tego? Są ludzie zamożni i ,mniej zamożni, zdrowie najważniejsze. A dziecko takie se, nie za ładne ale pewno wyrośnie.
      • potworia116 Re: Mała Klara 30.09.19, 14:15
        Kolejna frustratka.
    • znowu.to.samo Re: Mała Klara 30.09.19, 23:01
      Znam dziewczyne która NIEPRAWDOPODOBNIE sie zmieniła i kompletnie nie przypomina siebie z dzieciństwa.
      Kiedyś mały pękaty blondas, dzisiaj szczupła wysoka szatynka kompletnie inna od siebie samej w dzieciństwie. Jak dwie różne osoby

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka