Dodaj do ulubionych

Ruszow ksiadz Piotr M

25.10.19, 23:41
Ogladam material o pedofilu w sultannie. Pokazuja mloda kobiete (Monike) prowadzaca wozek, przy ktorym idzie dziewczynka ok.10 lat. Pytaja, co siadzi o ksiedzu, a ona, ze kazdy ma swoje slabosci i nie jej oceniac, no zesz kurwa, az mna zatrzeslo. Kiedy w tej Polsce minie zaczadzenie kadzidlem? Musialby zgwalcic jej dziecko?
Obserwuj wątek
    • livia.kalina Re: Ruszow ksiadz Piotr M 25.10.19, 23:46
      Też to właśnie widziałam i pomyślałam, żeby tylko nie trafiło na jej dziecko bo gotowa jest to swoje własne dziecko oskarżyć, byle by tylko zboczeńca w sutannie obronić....

w głowie mi się to nie mieści.
    • morekac Re: Ruszow ksiadz Piotr M 26.10.19, 04:33
      Bo to taki dobry ksiądz był i się go czepili. Parafianki na różańcu się pod salą rozpraw modliły na różańcu.
      To wszystko atak ns KK i łamanie praw człowieka.
      Co ci ludzie biorą?
    • tifa_lockhart Re: Ruszow ksiadz Piotr M 26.10.19, 07:08
      Zobaczyłam to i już tego nie odzobaczę. Gdyby dziecko tego babska z wózkiem zostało zgwałcone to prędzej by się dziecka wyrzekła.
      PIątkowy wieczor w TVN24 był bardzo przygnebiający. Materiał z miejscowości gdzie PiS wygrał z rekordowym wynikiem tylko utwierdził mnie w przekonanaiu, że ludzie głosujacy na pis nie mają rozumu i godności.
      Czego można było się dowiedzieć? Tusk budował orliki żeby dzieci od kościoła odciągną.
      A loty Kuchcinskiego? Należały mu się.
      Kiedy dziennikarz delikatnie przyciskał tych ludzi pytaniami to mieli jedną obronna odpowiedź. "Jaaaa taaam paanniiiie nie wim"
      Obrzydliwi i psakudni ludzie.
    • evolventa Re: Ruszow ksiadz Piotr M 26.10.19, 07:59
      ja miałam takie przemyślenia po filmie "Kler", oczywiście, że potępiam w czambuł księży-pedofilów, ale o drgawki przyprawiają mnie rodzice, którzy bagatelizują i czasem wręcz pchają dzieci w ręce takiego zboczeńca......
    • chicarica Re: Ruszow ksiadz Piotr M 26.10.19, 11:08
      Jak ktoś się czasem zastanawia, dlaczego ofiary pedofilów zaczynają mówić dopiero po kilkudziesięciu latach o tym co je spotkało, to już ma odpowiedź.
      Komu mają powiedzieć, matce?
      • aniani7 Re: Ruszow ksiadz Piotr M 26.10.19, 12:16
        Niestety jest w tym co napisalas cala, brutalna prawda. Do kogo takie dziecko ma isc, matka powie, ze przesadza i zeby glupot nie gadalo, no sasiedzi beda sie z nich smiali.
    • araceli Re: Ruszow ksiadz Piotr M 26.10.19, 14:11
      Przeraża mnie jaką sieczkę z mózgu robi ludziom religia, że nie potrafią dobra od zła na podstawowym poziomie odróżnić. Rzygać się chce jak się czyta ich wypowiedzi:
      wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,25346213,ksiadz-oskarzony-o-pedofilie-wszedl-na-rozprawe-spiewajac.html
      • morekac Re: Ruszow ksiadz Piotr M 26.10.19, 15:14
        Odkąd to macanie i rozbieranie dzieci komunijnych to
        "odważnie i bezkompromisowe przekazywanie zasad wiary dzieciom"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka