tifa_lockhart 05.01.20, 12:47 Pamiętajcie, że niezależnie ile przeznaczycie na pomoc to dorzućcie stówkę żeby wkurzyć prawaków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiszantul Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 13:03 Kto "dorzuci stówkę, żeby wkurzyć prawaków"? Zachęcam do wsparcia idei. Nawet nie trzeba naprawdę dorzucać stówki, wystarczy tylko zadeklarować. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 13:56 Kilka dni temu zrobiłam przelew. Dla dzieci, na prawaków mam wywalone. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 14:17 Ale dlaczego dla WOŚP, skoro potem pieniądze leżą na koncie, a wydawane są w najlepszym przypadku za rok? Nie lepiej komuś, kto potrzebuje leczenia natychmiast? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 14:46 W PL leczenie jest bezpłatne. W dodatku Polska wstała z kolan i jest bogata. Stać nas na utrzymanie kościoła, dotacje dla Rydzyka, 2 lekcje religii, farmy trolli w ministerstwach, 500+, 300+, 14 emeryturę i panbuk wie co tam jeszcze. Nie ma zatem nikogo kto "potrzebuje leczenia natychmiast". Z definicji bowiem, szczególnie dla takich ludzi państwo ma pieniądze na ich leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Ty żyjesz w Polsce 05.01.20, 17:17 woman_in_love napisała: > W PL leczenie jest bezpłatne. W dodatku Polska wstała z kolan i jest bogata. St > ać nas na utrzymanie kościoła, dotacje dla Rydzyka, 2 lekcje religii, farmy tro > lli w ministerstwach, 500+, 300+, 14 emeryturę i panbuk wie co tam jeszcze. > Nie ma zatem nikogo kto "potrzebuje leczenia natychmiast". Z definicji bowiem, > szczególnie dla takich ludzi państwo ma pieniądze na ich leczenie. Czy nadajesz z Madagaskaru? Wszystkie twoje posty sprowadzasz do PIS ,kościoła i Rydzyka.Jaki by nie był wątek.Czyli do dna i kupy mułu .Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Zgadzam się! 08.01.20, 01:06 taniarada napisał(a): > Czy nadajesz z Madagaskaru? Wszystkie twoje posty sprowadzasz do PIS ,kościoła > i Rydzyka.Jaki by nie był wątek.Czyli do dna i kupy mułu .Wstyd. Chyba po raz pierwszy się z tobą zgadzam. PiS, kościół i Rydzyk to dno i kupa mułu. S. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Ty żyjesz w Polsce 08.01.20, 10:55 "Czy nadajesz z Madagaskaru?" nie, kuźwa, z San Escobar. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 16:07 to, że idziesz na ilość wypowiedzi w tym wątku, nie oznacza, że cokolwiek do tej dyskusji wnosisz. Tzn. w sumie tyczy się to kazdego wątku, w którym się wypowiadasz. Jedni dają na Tadka z Torunia oraz na pedofilów w sutannach, inni na chore dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 14:12 Napisałem, ze w poprzednich latach o tej porze była już nakręcona atmosfera oburzenia i "dam trzy razy tyle na złość prawakom". W tym roku nic takiego nie ma, a nawet jeśli w ostatniej chwili jakiś pisior z czymś się wyrwie, to atmosfery wzmożenia moralnego Owsiak już nie zdąży zorganizować Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 17:15 tiszantul napisała: > Napisałem, ze w poprzednich latach o tej porze była już nakręcona atmosfera oburzenia i "dam trzy razy tyle na złość prawakom" Bo w poprzednich latach była duża nagonka na WOŚP. Albo Kk "nalatywał" na WOŚP, albo PiS Dlatego ludzie dawali więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 14:18 Ja daje 5 stowek w tym roku, stac mnie i na ten cel mi nie szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
agrypina6 Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 14:41 Mój mąż wplaci jak co roku. Zawsze też wpłaca sumę w moim imieniu chce co roku mu mówię, żeby tego nie robił. Odpowiedz Link Zgłoś
agrypina6 Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 14:42 Choć co roku, muszę czytać przed wysłaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 14:49 Wpłacilismy spora kwotę. W zeszłym roku niespełna 3 letni syn był zachwycony faktem, że za banknot dostaje serduszko , że obkleil nimi siebie i siostrę w wózku. Za tydzień będziemy chodzić z dwójka maluchów, a synek już wie, że to dla dzieci, które potrzebują pomocy aby wyzdrowiec i tym bardziej chce pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 14:59 Przynajmniej synek rozumie, na czym polega WOŚP, nie to co hejterzy Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 14:55 My też już wpłaciliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
m.y.q.2 Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 15:21 WOŚP zawsze wspieram, tylko do Jurka Owsiaka mam zaufanie. Wcale nie "na złość" komukolwiek, ale dlatego, że cel szczytny. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 20:40 Procesy sądowe WOŚP o nieudzielenie informacji publicznej nie osłabiają Twojego zaufania? A wyroki Owsiaka za naruszenie dóbr osobistych, czyli potocznie mówiąc hejterstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 20:47 Mi nie: brakuje mi za to wyroków za hejterstwo dla Pawłowicz i Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 20:49 Jakie procesy, o czym Ty bredzisz? Sprawozdania finansowe WOŚP są ogólnodostępne, tylko trzeba umieć je czytać. A jeśli chodzi o procesy typu ten ostatni z p. Pawłowicz, to no cóż😂 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Za tydzień finał WOŚP 08.01.20, 01:09 tiszantul napisała: > Procesy sądowe WOŚP o nieudzielenie informacji publicznej nie osłabiają Twojego > zaufania? A wyroki Owsiaka za naruszenie dóbr osobistych, czyli potocznie mówi > ąc hejterstwo? The Beatles bardziej hejtowali: www.youtube.com/watch?v=dsxtImDVMig "All you need is love All you need is love All you need is love, love Love is all you need" Pawłowicz powinna ich pozwać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wrazliwa_lelija Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 15:49 Stówkę to może nie, ale coś wrzucę jak co roku. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 17:12 wrazliwa_lelija napisała: > Stówkę to może nie, ale coś wrzucę jak co roku. > Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
ivanova Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 16:12 W tym roku moj najstarszy będzie wolontariuszem WOŚP. Wspieramy od zawsze. Kwoty różne, zwykle ponad 100. Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 17:07 Ja razem z synem, kolejny już rok, jesteśmy wolontariuszami. Oczywiście finansowo też wspieramy. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 16:31 Już w Lidlu wrzuciłam bo stały puszki przy kasach. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 17:22 Czy zamiast napisać ile przeznaczacie pieniędzy na WOŚP.To to napisało : Pamiętajcie, że niezależnie ile przeznaczycie na pomoc to dorzućcie stówkę żeby wkurzyć prawaków.Czy twoja pomoc to wkurzanie ludzi ? Jak bym był Owsiakiem ,to bym podziękował za taką pomoc.Żenada.Za hejt ci płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
inka754 Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 17:33 Wpłacałam jak byłam młoda i naiwna. W dobie szerokiego dostępu do informacji sektom mówię nie. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 20:51 Cóż, niektórzy na starość głupieja, zdarza się Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 20:49 Polecam Google. Szczególnie ciekawe są firmy Złoty Melon, Mrówka Cała, Jasna Sprawa, Tabasco, Feel Mint Production Odpowiedz Link Zgłoś
laaisa Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 19:49 Zawsze daje ile mogę. Celuje zawsze w górny maksymalnie limit. Nigdy zaś nie mieszkałam się w politykę. Daje bo chcę. Na Caritas też daję. Odpowiedz Link Zgłoś
laaisa Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 19:51 Wspieram projekt budowy hospicjum pod patronatem Hołowni. Swoim apatem zrobiłaś dużą szkodę idei. Ale mam to gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_harper2 Re: Za tydzień finał WOŚP 08.01.20, 07:03 Podpisuje się. Wpłacam co rok bo idea super. Tylko właśnie, polityka, lewaki, prawaki , ja pierdziu pan Owsiak mógłby sobie darować agitacje. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Za tydzień finał WOŚP 08.01.20, 10:57 A to Owsiak agituje? Nie zauważyłam Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Za tydzień finał WOŚP 08.01.20, 11:49 paskudek1 napisała: > A to Owsiak agituje? Nie zauważyłam No niestety, ale tak. I to zanim pomyśli. Vide przypadek tego Haidara. Odpowiedz Link Zgłoś
bobbiedraper myślę że Owsiak by się tobą brzydził 05.01.20, 20:50 Datki na WOŚP są ze szczerego serca, by pomóc ludziom w potrzebie, nie po to, aby "dowalić" prawakom. Tym się różnisz od niego, mały człowieczku. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowa_aprilla Re: Za tydzień finał WOŚP 05.01.20, 21:03 Ja proponuje haslo daj na wosp dodatkowo to co chciales dac ksiedzu na koledzie Odpowiedz Link Zgłoś
korag100 Re: Za tydzień finał WOŚP 08.01.20, 00:40 No i Rydzyk dary od bezdomnych powinien przekazać na WOSP Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Za tydzień finał WOŚP 08.01.20, 10:14 Czyli u mnie i tak wychodzi zero. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Za tydzień finał WOŚP 08.01.20, 11:50 marcowa_aprilla napisała: > Ja proponuje haslo daj na wosp dodatkowo to co chciales dac ksiedzu na koledzie Hm. A dlaczego niby? A, przepraszam, chodnik dookoła kościoła i placyk zabaw to się z czego zrobią? Odpowiedz Link Zgłoś
m.y.q.2 Re: Za tydzień finał WOŚP 08.01.20, 12:47 45rtg napisał: > Hm. A dlaczego niby? A, przepraszam, chodnik dookoła kościoła i placyk zabaw to > się z czego zrobią? A to tych ogromnych kwot, ktore panstwo przekazuje Kk nie starcza na chodniki? Na palace starcza, a na chodniki nie? Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Za tydzień finał WOŚP 08.01.20, 13:51 m.y.q.2 napisała: > 45rtg napisał: > > > Hm. A dlaczego niby? A, przepraszam, chodnik dookoła kościoła i placyk za > baw to > > się z czego zrobią? > > A to tych ogromnych kwot, ktore panstwo przekazuje Kk nie starcza na chodniki? > Na palace starcza, a na chodniki nie? Na jakie pałace? Kościół postawił jakiś nowy pałac? Bo z tego, co się orientuję, to użytkuje owszem, pałace, ale zabytkowe. Które też trzeba utrzymać. I w ogóle gdzie po parafiach są te "ogromne kwoty"? Bo jakoś nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Za tydzień finał WOŚP 08.01.20, 10:13 Ja nie daję na te telewizyjne zrzuty, od kiedy dałam penwego roku, a potem miałam najazd wszelkiej maści stowarzyszeń potrzebujących, którzy męczyli mnie telefonami z prośbą o datki. Nie wiedziałam, że takie zacne organizacje są w stanie opchnąć moje dane. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Za tydzień finał WOŚP 08.01.20, 10:44 Daje co roku, tyle ile moge. nie po to żeby kogokolwiek wkurzyc, nie "przeciwko komus/czemus". Daję bo chcę dac Odpowiedz Link Zgłoś
super_hetero_dyna Re: Za tydzień finał WOŚP 08.01.20, 12:56 Prawaków możecie jeszcze wkurzyć zrzucając się na jakieś Cinquecento dla ofiary reżimu. Odpowiedz Link Zgłoś