iberka 05.01.20, 21:36 Dla rozluźnienia i oderwania od oczywistości 😋. Oglądacie? Mnie przerażają niektóre Panie......... nachalnością swoją 😂 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meres8 Re: "Sanatorium miłości" 07.01.20, 15:40 Po pierwszym odcinku mam pozytywne wrażenia, babeczki fajne, zwłaszcza Iwona i Halina. Wiesia to chyba będzie takim Ryszardem z pierwszej edycji, trochę marudna. Panowie też ok, myślę że będzie rywalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kermicia Re: "Sanatorium miłości" 07.01.20, 16:48 Iwona cudna baba, mimo wielkiej różnicy lat chętnie bym się z nią zaprzyjaźniła. Ale panowie... No nie ma na kim oka zawiesić. W poprzedniej edycji podobał mi się siwy Ryszard. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: "Sanatorium miłości" 07.01.20, 16:51 Nie oglądam. A Ty pamiętaj, że ktoś pisze scenariusz, który ma wywołać emocje. Jedne panie są nachalne, inne zupełnie nie. Podobnie panowie. Mówi Ci to bywalczyni sanatoriów. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: "Sanatorium miłości" 07.01.20, 17:03 Oglądam z wypiekami. We wszystkich tego typu programach, a zwracam na to szczególna uwagę, to właśnie kobiety zawsze robią pierwszy krok, starają się i podrywają facetów. Pisałam o tym w wątku o Rolnik szuka żony. Czy to polska specyfika że panie są strona aktywną, a panowie łaskawie dają się podrywać? Czy takie czasy? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: "Sanatorium miłości" 07.01.20, 18:24 oglądam - może i bez wypieków, ale oglądam Dobór osób jest nieprzypadkowy - same szare myszki byłyby po prostu nudne, więc musi się dziać Wiesia irytująca będzie i widać, ze nie przypasowała jej współlokatorka, więc będzie iskrzyć i o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: "Sanatorium miłości" 08.01.20, 14:05 Ja myśle ze w życiu tez babki podrywają. Czy to spojrzeniem, czy kręceniem tyłkiem, ale to kobiety polują, a raczej zastawiają pułapki na misiów. Odpowiedz Link Zgłoś
bominka Re: "Sanatorium miłości" 08.01.20, 16:42 Oglądam. Już niemal od pierwszych chwil w sezonie 2 odnoszę wrażenie, że wszyscy z większym parciem babeczek są dobrze nastawieni na zabawę i przygode😀 Odpowiedz Link Zgłoś