mokrasa71 Re: Ulubione perfumy 10.02.20, 15:11 Aura (thierry mugler) i Eden (cacharel) Odpowiedz Link Zgłoś
joasia33 Re: Ulubione perfumy 10.02.20, 15:24 Całe lata moje ukochane perfumy to były Extravagnace d'Amarige Givenchy. Najpiękniejszy zapach na świecie. I co, najpierw dokonali reformulacji, a teraz w ogóle już nie ma nic. Jestem zrozpaczona. I pocieszam się J'adore Joy. Ale to nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Ulubione perfumy 10.02.20, 15:40 Aktualnie mam edp My Burberry Black i edp Hermès 24 Faubourg; oba zapachy nadają się wyłącznie na zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Ulubione perfumy 10.02.20, 19:09 Nie mam perfum wyłącznie na zimę. Mam moje ulubione zapachy ale używam ich kiedy mam na nie ochotę, a nie w zależności od pory roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Ulubione perfumy 10.02.20, 19:45 Aktualnie po latach znów mi się zaczął podobać Ultraviolet Pacco Rabanne. A miałam okres że znieść tego zapachu nie mogłam, nie wiem od czego to zależy.. Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: Ulubione perfumy 10.02.20, 20:01 Cały rok używam Allure Chanel na zmianę z Emporio Armani Elle. Kiedyś lubilam w zimie Paco Rabanne BlackXS ale mi się znudził Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Ulubione perfumy 10.02.20, 20:14 Aktualnie Serge Lutens -Arabie , Comme des Garcons -Amazingreen i Floriental i Voyage d'Hermes. Odpowiedz Link Zgłoś
neroli20 Re: Ulubione perfumy 10.02.20, 22:08 Aktualnie Alaia Nude, przystępniejsza wersja Crystal Noir, za ktorym niezbyt przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Ulubione perfumy 11.02.20, 11:34 Nie mam ulubionych...w zasadzie każde mnie nudzą po jakimś czasie. Niedawno kupiłam i używam tych...no ale żeby od razu ulubione to nieeeee www.notino.pl/marc-jacobs/daisy-love-daze-woda-toaletowa-dla-kobiet/ Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Ulubione perfumy 18.02.20, 13:21 niezależnie od pory roku używam Coco Noir naprzemiennie z Bourjois Evasion. Ten drugi zapach wielbię także za cenę Na cieplejsze pory mam jeszcze jakiś Chanel, nie pomnę teraz nazwy, ale używam z mniejszym entuzjazmem, a czaję się na kolejny całoroczny - Petite Robe Noire. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja-jadrowa Re: Ulubione perfumy 18.02.20, 14:27 Nie mam ulubionych, ostatnio najczęściej sięgam po Lipstick Rose, Baiser Vole, No 19 i No 22. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Ulubione perfumy 18.02.20, 16:12 Mania. Armaniego. Wracam do nich czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
joann_80 Re: Ulubione perfumy 18.02.20, 19:01 Nasomatto - Blamage na zmianę z Marc Jacobs - Decadence. Lubię zimą jeszcze Jo Malone Oud&Bergamot Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: Ulubione perfumy 18.02.20, 21:29 Na zimę od lat mam Organzę Givenchy. Odpowiedz Link Zgłoś
oreo91 Re: Ulubione perfumy 20.11.21, 02:21 moje ulubione są z kolekcji Paris Avenue edp24.pl/ i są to zazwyczaj odpowiedniki perfum, wychodzi dużo taniej bo zamiast 300 czy 200 zl płaci się po 30 więc różnica jest. A jeśli chodzi o konkretne to Szara Pantera : edp24.pl/pa-101-paris-avenue-pantera-szara-panthera-perfumy-50ml-20ml-gratis-p-97-p-97.htmlodpowiednik już wycofanej Szarej Pumy, Diana czyli odpowiednik Dolce od Dolce Gabbany, Chelio czyli odpowiednik Chloe, Cocoe Marybelle czyli Channel Mademoisselle często też zamawiam próbki i próbuję nowych zapachów. Poza tym jak kupuję odpowiedniki to zazwyczaj w wersjach de luxe kosztują kilka złotych więcej, a wzrost trwałość jest spory. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_i_brzydka Re: Ulubione perfumy 20.11.21, 08:27 I jeszcze LolitaLand Lempickiej Odpowiedz Link Zgłoś