mama30stka
11.02.20, 22:39
Mamy powiedzcie mi co byście zrobiły w sytuacji gdy wygrywacie wakacje marzeń egzotyczna wyspa dla dwóch osób a macie 3 letnie dziecko i jego nie możecie że sobą zabrać.? Dziecko jest bardzo przywiązane do mamy, każde rozstanie z nią jest dla niego trudnością , chodzi do przedszkola i codziennie rano lecą łzy przy rozstaniu.... Wyjście do sklepu mamy jest problemem.... Od urodzenia to ja najwięcej czasu jej poświęcałam i stąd to... Nigdy nie została sama na noc beze mnie... A teraz mam ja zostawić na 10 dni ... Bez obojga rodziców, my gdzieś na drugim końcu świata... Nawet nie wiem czy kontakt będziemy mieć dobry.... Ja nie jestem na to gotowa i myślę że ona też.... Wszyscy wkoło mówią że popełnia błąd rezygnując z wakacji marzeń i to darmowych.... Że będę żałować.... Mąż tak samo... On chce jechać i chyba pojedzie z kimś innym bo kompletnie mnie rozumie... A ja jestem taka rozdarta.... Jak tam pojadę to będę się tylko zamartwiać o dziecko.... Nie czuję się na siłach jechsc.... boje się że mogło by się coś stać, mogłabym do nie wrocic.... Czy naprawdę popełniam straszny błąd rezygnujac? Jak wy byście się zachowały na moim miejscu?