filga 15.02.20, 20:49 www.onet.pl/styl-zycia/kobietaxl/terror-synowych-tesciowe-w-odwrocie/jdmxnhe,30bc1058 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamtrzykotyidwa Re: A są i takie artykuły 15.02.20, 22:33 No i co, że są? To przecież bardzo ematkowe zachowanie względem teściowej. Odpowiedz Link Zgłoś
bo_gna Re: A są i takie artykuły 15.02.20, 23:52 Może te kobiety mają pretensje do teściowych o to jak wychowały synów? Często tak jest. Ja mam fajną teściową, ale gdzieś w środku we mnie siedzi: czemu go tego nie nauczyłaś i dopiero teraz ja go tego uczę? Przykładowo mój mąż przepuszczania kobiet w drzwiach nauczył się dopiero ode mnie, wcześniej zaliczyliśmy mnóstwo stłuczek aż łopatologicznie zrozumiał. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: A są i takie artykuły 16.02.20, 04:25 bo_gna napisała: > Przykładowo mój mąż przepuszczania kobiet w drzwiach nauczył się dopiero ode mnie, Łomatko! A pierdział też przy kobietach? Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: A są i takie artykuły 16.02.20, 06:57 O ludzie. W piwnicy go trzymała ta matka przez, życie mlode? Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: A są i takie artykuły 16.02.20, 07:34 jeśli mają pretensje, to po co owe księżniczki brały owyh facetów? Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: A są i takie artykuły 16.02.20, 08:22 bo_gna napisała: > Może te kobiety mają pretensje do teściowych o to jak wychowały synów? E tam, zwyczajnie rządzą się, choćby były nie u siebie. Obecne kobiety są apodyktyczne, wiedzą wszystko najlepiej, często stosują przemoc jako metodę rozwiązywania problemów albo się zwijają i grają dziećmi. Na normalną trafić, to jest wielki sukces, a jeszcze jedna drugą nakręca na takie zachowania. A co do wychowania synów, nie można mieć pretensji względem ojców? Ojciec też mógłby tego wszystkiego nauczyć. Żeby być uczciwym, obecne chłopaki, też nie są takie słodkie. Mają wymagania. Byle małe utrudnienie, już się czują pokrzywdzeni przez los. Ja się z nich naśmiewam, że zawsze mają pod górkę, bo nie ten dezodorant kupili, drzwi skrzypią, w pracy muszą wykonać jedną malutką czynność dodatkowo i już jest wielka tragedia. Mówię im, żeby zmienili swoje życie, swoją pracę, miejsce zamieszkania, żonę, jeśli są tacy nieszczęśliwi, to się dziwnie na mnie patrzą. Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: A są i takie artykuły 16.02.20, 00:12 dużo kobiet w PL durnych niestety Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: A są i takie artykuły 16.02.20, 01:33 A na forum ematka durni są za to faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: A są i takie artykuły 16.02.20, 07:19 No toż przecież tam została opisana Synowa-Ematka. Wypisz, wymaluj. Jedyna teściowa, która mogłaby trochę skruszyć swój beton myślowy, to ta ostatnia. Bo palenie naprawdę szkodzi. Sama nie pali, a całe życie pozwala truć siebie i dziecko ( teraz dorosłe, ale całe życie będące biernym palaczem). I jak widać, glupio zazdrosna, że mąż dał się obcej babie namówić do biegania na balkon... A nie jej? Pozostałe przypadki, jeśli przedstawione obiektywnie - zwyczajnie smutne, tragiczne i takie - powtórzę - ematkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: A są i takie artykuły 16.02.20, 10:57 No u tej pierwszej, to ja bym chętnie usłyszała też wersję synowej Bo możliwe też, że teściowa (która od początku była jej niechętna, co sama przyznaje) wszystko krytykuje (że nic jej się nie podoba, to sama przecież przyznaje w swojej wypowiedzi) i we wszystko by się chciała wtrącać, tylko synowa jest asertywna i stawia granice, i o to teściowa ma największe pretensje Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: A są i takie artykuły 16.02.20, 20:22 Ja też opieprzam moją teściową o palenie w jej własnym domu. Co mam wdychać smród? Sprawdzam daty ważności produktów w lodówce. I też zwracałam uwagę że w aluminiowym garnku nie gotuje się. Juz tego nie robi. Ona też nie pozostaje mi dłużna i tak żyjemy już 15 lat. Lubimy się choć lekko nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś