homohominilupus 10.04.20, 10:06 www.fakt.pl/wydarzenia/polska/syn-zenka-martyniuka-uciekl-z-kwarantanny/44mh8f8 Było na onecie, nie czytam faktu 😜 Ale jeżeli to prawda, to nie mam słów. I oczywiście dobrze, ze gnojka wsadzili. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyjkama Re: młody Martyniuk 10.04.20, 10:14 Współczuć trzeba i leczyć. On już nie raz udowodnił że jest chory psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: młody Martyniuk 10.04.20, 12:14 Trudno mi wykrzesać współczucie dla alkoholików. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyjkama Re: młody Martyniuk 10.04.20, 12:27 Alkoholizm to choroba. Mi zawsze szkoda osób chorych.☹ Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: młody Martyniuk 10.04.20, 12:48 Kieruj tsunami współczucia w inne rejony, skoro masz empatii w nadmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: młody Martyniuk 10.04.20, 12:38 Kulsony, jak to było jeszcze... aha, pałowi i jeszcze: psy BTW widzę nakręcający się hejt na kolejną grupę zawodową, po lekarzach i nauczycielach. I tak zupełnie offtopowo: w Hiszpanii wysokie mandaty za wychodzenie są na porządku dziennym i ludzie z dziećmi kiblują w domach, a policji nikt od psów nie wyzywa, jeszcze im brawo biją i smakołyki przywożą. Ok, trochę inna sytuacja niż w PL ale jakby ludzie tu bardziej ogarniają,że to zupełnie nie chodzi o śmiercionośny las czy jogging. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: młody Martyniuk 10.04.20, 12:42 co ty gadasz? jak ogarniaja? dopoki fala zachorowan nie zaczela rosnac lawinowo, radosnie sobie imprezowali I wychodzili gdzie chca albo jezdzili nad morze, bo przeciez laba sie zaczela. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: młody Martyniuk 10.04.20, 13:12 simply_z napisała: > co ty gadasz? jak ogarniaja? dopoki fala zachorowan nie zaczela rosnac lawinowo > , radosnie sobie imprezowali I wychodzili gdzie chca albo jezdzili nad morze, b > o przeciez laba sie zaczela. Przecież te 3 tygodnie temu była jednak inna sytuacja, niż obecnie. W mojej okolicy siedzą karnie w domach, na balkonach. Jak idę z psem, nie widzę nikogo na ulicy, poza innymi psiarzami i ludźmi z wózkami na zakupy. Serio. Jak się zabłąka jakiś spacerowicz w parku czy nad rzeką, 600 euro bez dyskusji. Policja kontroluje nawet kierowców, zatrzymują samochody i sprawdzają, dokąd jadą. A ludzie tym kulsonom przynoszą tortille. I brawo biją. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: młody Martyniuk 10.04.20, 14:33 Ale zauważ, że i policja tutaj, przynajmniej na północy, jest fajna. Ludzka. Zatrzyma, każe w balonik dmuchnąć a na koniec przeprosi za niedogodności i pożyczy miłej podróży. Nie zapomnę, jak jechałam rowerem po polnej, wąskiej drodze, z naprzeciwka nadjechał radiowóz Forali po czym... zjechali w pole, żebym mogła przejechać Uśmiechnęli się, ja im pokazałam kciuka. (A to, jak jadę po wsi nieświadomie pod prąd, zza rogu wyjeżdża radiowóz, prawie w niego wpadam a policjant mnie przeprasza to mam nawet chyba nagrane, jeśli nie wyrzuciłam) Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: młody Martyniuk 10.04.20, 14:55 cauliflowerpl napisała: > Ale zauważ, że i policja tutaj, przynajmniej na północy, jest fajna. Ludzka. Za > trzyma, każe w balonik dmuchnąć a na koniec przeprosi za niedogodności i pożycz Tak, masz rację ale teraz egzekwują to samo prawo, co w PL. Mandaty wlepiają słuszne. I nie spotykają się z takim hejtem, a wręcz przeciwnie. Wcześniej nie byli zbyt lubiani. Teraz natomiast społeczeństwo okazuje im sympatię. Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: młody Martyniuk 10.04.20, 16:48 U nas tez. Jedna staruszka w miescie miala 102 urodziny, policjanci sie zebrali, kupili jej ciasta i babeczki, odkazili opakowania i zawiezli do domu Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: młody Martyniuk 10.04.20, 16:56 U nas w Pl krazyl po internecie filmik z policjantami, ktorzy dla jakichs dzieci bedacych na kwarantannie zatanczyli, pod ich oknami. Wszyscy sie nimi zachwycali. Ale tych naduzywajacych wladzy, aroganckich i agresywnych policjantow jest u nas tak wielu i sa tak bezkarni, ze ludzie maja tego dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: młody Martyniuk 10.04.20, 16:50 U nas tez. Jedna staruszka w miescie miala 102 urodziny, policjanci sie zebrali, kupili jej ciasta i babeczki, odkazili opakowania i zawiezli do domu Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: młody Martyniuk 10.04.20, 17:45 U nas przedwczoraj przyjechali przez megafony złożyć życzenia wesołych świąt i urodzinowe jakiejś dziewczynce z naszej ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: młody Martyniuk 10.04.20, 17:44 A to jest wg mnie właśnie to, o czym pisałam w innym wątku. Spójność. Cały rząd zgodnie twierdzi, że jest chu*owo jak nie wiem co i mamy siedzieć w domach. Wprowadza stan wyjątkowy, przedłuża stan wyjątkowy, mówi "jest chu*owo ale RAZEM z tego wyjdziemy, cierpliwości, posiedźcie w domach jeszcze trochę" (tak, wiem, że się daję nabierać na gadki pięknego Sancheza a to w końcu polityk jak każdy). No to jakoś ludzie czują, że ci, którzy mają dbać o to, żeby przestało być chu*owo działają na naszą korzyść. Tyle, że ten polski policjant też tylko wykonuje rozkazy... ale trzeba przyznać, że Policja od czasów Milicji ma kiepski PR i nie zdołała tego zmienić przez tyle lat. Ciekawe zjawisko, bo za Franco też Guardia Civiles byli jednymi z najbardziej znienawidzonych funkcjonariuszy, dalej ze wszystkich policji chyba najmniej się ich lubi, ale bez porównania... Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: młody Martyniuk 10.04.20, 17:59 Myslisz sie, niejeden polski policjant wlasnie nie "tylko wykonuje rozkazy". I sa o tym watki nawet na tym forum, sa filmiki dokumentujace bezprawne dzialania policji. Oni nie obrywaja za niewinnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: młody Martyniuk 10.04.20, 18:42 cauliflowerpl napisała: > A to jest wg mnie właśnie to, o czym pisałam w innym wątku. Spójność. > Cały rząd zgodnie twierdzi, że jest chu*owo jak nie wiem co i mamy siedzieć w d > omach. Wprowadza stan wyjątkowy, przedłuża stan wyjątkowy, mówi "jest chu*owo a > le RAZEM z tego wyjdziemy, cierpliwości, posiedźcie w domach jeszcze trochę" (t > ak, wiem, że się daję nabierać na gadki pięknego Sancheza a to w końcu polit > yk jak każdy). > No to jakoś ludzie czują, że ci, którzy mają dbać o to, żeby przestało być chu* > owo działają na naszą korzyść. > > No tak, masz rację. Rząd w Pl wiadomo, w sumie to nie dziwię się, ze ludzi trafia, zwłaszcza, jak widzą, ze przepisy naszych polityków nie dotyczą i dziś z zapałem składają durne wieńce i celebruja. Tylko z przerażeniem obserwuję, jak się nakręca hejt na poszczególne grupy, narciarzy, pielęgniarki, nauczycieli, policjantów. W komentarzach pod artykułem na wp o tej smazalni koleś pisze, ze ma nadzieję, ze wszyscy poznaja nazwisko policjanta i liczy, ze straci on pracę. To jest już nawoływanie do linczu, wiadomo jak się takie nastroje kończą. Apropos policji, w Hiszpanii nie jest łatwo dostać te pracę, egzamin państwowy, testy sprawnosciowe i kilkudziesięciu kandydatow na miejsce. I pensja przyzwoita, i warunki pracy dobre. Zupełnie odwrotnie niż w Pl, nie dziwota, ze przyjmują tu byle kogo. Ale nie usprawiedliwia to nakrecanie hejtu i tego, co ludzie wypisują. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: młody Martyniuk 10.04.20, 12:47 Hiszpanie ogarniają?! od kiedy to? Przecież to z udziałem ich kibiców były mecze- rozsadniki wirusa, to Hiszpanie masowo i tłumnie przesiadywali w pubach, barach, restauracjach, biesiadowali rodzinnie, macali się, ściskali i całowali obcych ludzi jak zwykle, dopóki liczba zmarłych nie wzrosła im skokowo. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: młody Martyniuk 10.04.20, 18:31 A to nie w Hiszpanii obrzucono karetke wiazaca zakazonych wirusem chorych kamieniami? Odpowiedz Link Zgłoś
vodyanoi Re: młody Martyniuk 10.04.20, 12:48 Ja jeszcze dodam - niepotrzebni nikomu, ćwoki, imbecyle, debile, nic nie potrafią, więc nie odejdà. A Martyniuk swój chłop, lewacko-prawacka gooopia władza go prześladuje. W normalnym kraju wyjąłby broń i przed totalitarnymi zakusami władzy się obronił. Durne ustawy i sprzeczne ze wszystmim rozporządzenia dają za duże pole do interpretacji dla psów. Bo niby dlaczego Martyniukowi jego konstytucyjną wolność ograniczać? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: młody Martyniuk 10.04.20, 12:49 Nie wytrzeźwiałaś od wczoraj czy masz męża policjanta z targetem mandatów do wyrobienia? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: młody Martyniuk 10.04.20, 14:08 Chyba jedno i drugie, patrzac na jej dzika ekscytacje, tym jaka sie kulsonom krzywda dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: młody Martyniuk 10.04.20, 13:20 Nie po to tata udziela się w kurwizji i pisze poematy o miodzie płynącym z ust Dudy ( swoją drogą miód to chyba z ucha??), żeby synalkowi miało się cokolwiek stać. Odpowiedz Link Zgłoś
basiastel Re: młody Martyniuk 10.04.20, 18:04 W/g Rzecznika Praw Obywatelskich kwarantanna jest nielegalna, więc raczej mu nic nie zrobią, jeszcze dostanie odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
astrologia333 Re: młody Martyniuk 10.04.20, 12:50 Ja nie uważam, że on jest chory czy potrzebujący współczucia. To niestety ktoś kogo wychowano na pępek świata, czy turlające się jajeczko. Wszystko to na jakimś zadupiu, gdzie był postrzegany dokładnie tak samo przez małomiasteczkową społeczność o małych horyzontach, w czasach gdzie lekko nie było, bo to synek króla disco polo. Wow, duża kasa, popularność, jameryka i te sprawy. No i teraz mamy takiego królewicza czy to trzeźwego czy zjaranego/ pijanego. Naprawdę to nie kwestia kasy i nałogu. To widać. Ma bardzo zaburzoną percepcję rzeczywistości i tym kim w niej jest. Podsumowując to czysty debil. Pogratulować rodzicom. W tym przypadku uważam że go zepsuli. Jeśli genowo miał zadatki na głupiego do dołożyli mu łańcuchy aby się utopił. Odpowiedz Link Zgłoś
hummorek Re: młody Martyniuk 10.04.20, 13:52 astrologia333 napisała: W tym przypadku uważam że > go zepsuli. Jeśli genowo miał zadatki na głupiego do dołożyli mu łańcuchy aby s > ię utopił. Idealnie ujęte. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: młody Martyniuk 10.04.20, 16:27 Wygląda na to że tak właśnie jest. Młody, głupi i palma mu odbiła Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: młody Martyniuk 10.04.20, 18:09 znowu.to.samo napisała: > Wygląda na to że tak właśnie jest. Młody, głupi i palma mu odbiła > Hmmm...ten pan ma 31 lat, tak młody, ale już chyba nie na tyle, żeby wiekiem usprawiedliwiać głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: młody Martyniuk 10.04.20, 17:12 Dobrze to ujełaś. Ale wychowywanie to trudne zadanie. Nie dziwię się, że zenek chciał synowi nieba przychylić. Który rodzic by nie chciał. Coś mu się jednak zupełnie wymknelo spod kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: młody Martyniuk 10.04.20, 17:50 Nie wiem. Wiem, że efekt niezadawalajacy. Młody chyba za dużo kasy na starcie życia dostał, bez wysiłku. Zenek nie wygląda na takiego, co by młodego tłukł regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
astrologia333 Re: młody Martyniuk 10.04.20, 18:00 Zenek i jego żona, która uważa że w naszym kraju nie ma wystarczająco dobrych dla niej namiotów, czytaj ubrań i musi je sprowadzać z wielkiego zagranicznego świata, wraz z całą społecznością tej pipizdówki wypowiadali się na temat tego królewicza, któremu owszem próbowano nieba przychylić i wmawiano, że jest wyjątkowy. Czego specjalnie rodzice nie ukrywają. Zapomnieli jednak o wychowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: młody Martyniuk 10.04.20, 20:23 Żona Zenka to już ikoną mody podobno została jak tu się kilka tygodni temu ematki zachwycały tym , że jeździ za granicę po ciuchy. Bo u nas tylko marny Vitkac a to za niskie progi dla Martyniokow. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: młody Martyniuk 10.04.20, 19:43 kropkacom napisała: > Przecież nie wiesz jak było. Było tak, że Zenka prawie wcale nie było w domu, bo nieustannie jeździł po Polsce i po świecie. Gdy ok. 1998-99 roku wygasła pierwsza fala popularności disco polo, oba polsatowskie programy zleciały z ramówki i rynek stał się kruchy, jedyną formą zarobku dla już wypromowanych gwiazd tej muzyki było nieustanne koncertowanie. Zenek zjawiał się w domu rzadko i zawsze z naręczami prezentów dla syna, które kupował hurtowo wszędzie, gdzie tylko zjechał. W ten sposób junior ojcowskiej ręki po prostu nie miał. Inna sprawa, czy obecność ojca cokolwiek by dała - często człowiek po prostu rodzi się głupi i choćby skały srały nic z niego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: młody Martyniuk 10.04.20, 20:12 "Inna sprawa, czy obecność ojca cokolwiek by dała - często człowiek po prostu rodzi się głupi i choćby skały srały nic z niego nie będzie." Zgadza się. Młody Martyniuk zachowuje się (od lat) jak kompletny idiota, alkoholizmem czy nadmiarem luzu w wychowaniu nie da się tego wytłumaczyć. Zdaje się mieć coś poważnie nie tak z głową. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: młody Martyniuk 10.04.20, 13:32 najgorsze połączenie to cham z pieniędzmi, a ta kreatura to właśnie reprezentant Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: młody Martyniuk 10.04.20, 14:38 To nie jest cham. Źle określenie. Cham to na przykład właściciel Jagiellonii Białystok i firmy discopolowej Green Star Pan Cezary K. O, to jest modelowy cham z prowincji, wyposażony w pieniądze. A syn Zenka to duży dzieciak, średnio gramotny i do tego z dwiema lewymi rękami do wszelkiej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: młody Martyniuk 10.04.20, 16:15 riki_i napisał: > To nie jest cham. Źle określenie. Cham to na przykład właściciel Jagiellonii Bi > ałystok i firmy discopolowej Green Star Pan Cezary K. O, to jest modelowy cham > z prowincji, wyposażony w pieniądze. A syn Zenka to duży dzieciak, średnio gram > otny i do tego z dwiema lewymi rękami do wszelkiej roboty. Burak pastewny Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: młody Martyniuk 10.04.20, 18:27 młody martyniuk to cham, czytałeś jak publicznie się wypowiadał o swojej żonie? cham to człowiek ordynarny, grubiański, nieokrzesany, niekulturalny; grubianin, prostak, gbur, prymityw - i taki dla mnie jest ten chłopak. ..a właściciel Jagiellonii, to ten co wykrzykiwał na boisku co i za ile robi żona jakiegoś piłkarza, to to jest zwykły przestępca, kryminalista Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: młody Martyniuk 10.04.20, 18:55 Tamten od przekleństw to był właściciel Warty Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: młody Martyniuk 10.04.20, 19:53 Tamten to gangster, zaczynał zdaje się od napadów na tiry. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: młody Martyniuk 10.04.20, 19:52 Tak, czytałem to co mówił o żonie, twierdził, że go wrobiła w dziecko i kłamała odnośnie środków antykoncepcyjnych. Ale czytałem też co mówił o własnym ojcu, że to "piszczałka", że jego kierowca udaje klawiszowca itp. teksty postponujace człowieka,który jest jego żywicielem. Po prostu rozpuszczony bachor z nikłą znajomością realnego życia i niedużym rozumkiem. Ale to z chamstwem ma niewiele wspólnego. Podobnego pokroju osobnikiem jest np. Warszawiak Piotr Kukulski vel "Pikej", syn wybitnego kompozytora Jarosława Kukulskiego i Moniki Borys. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: młody Martyniuk 10.04.20, 17:08 Trochę szkoda Zenka. Nie cenię ani jego intelektu ani jego muzyki. Ale jest chyba dobrym, normalnym człowiekiem. Z żoną jest już 3O lat. Pewnie bardzo kochali i rozpieszczali syna. No i co poszło nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: młody Martyniuk 10.04.20, 17:12 No cóż, omijać z daleka faceta. Syn się Martyniukowi nie udał. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: młody Martyniuk 10.04.20, 17:26 Trudno sie dzieic skoro notorycznie sie wymykal Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir_czarodziejski Re: młody Martyniuk 10.04.20, 19:05 No coz, tak to jest jak:"miaaaala matka syna, syyyna jedynego, chciała go wychooooowac na pana wielkiego"... Odpowiedz Link Zgłoś