jehanette 03.05.20, 21:03 Wyszlam do śmietnika bez szmaty na twarz. Zapomnialam. 5 pieter w dół, dwadzieścia metrów przez podworko, smietnik no i z powrotem. Powinnam oddac sie w rece sluzb, czy covid zza kublow na smieci dopadnie mnie pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malia Re: Samodenuncjacja 03.05.20, 22:28 Ja dzisiaj wyszłam psa wysikać, też bez maseczki. Przypomniało mi się dopiero po powrocie. Deszcz kropił, żywego ducha nie widziałam. Zresztą, jak chodzę z psem normalnie to też bez maski, bo to odludzie, ale przy sobie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Samodenuncjacja 03.05.20, 22:59 No nareszcie ktoś samodzielnie myślący wśród tej panikarskiej ferajny. Wirtualny piątak za (wybacz męską metaforę) jaja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a23a23 Re: Samodenuncjacja 03.05.20, 22:59 Z całym szacunkiem, ale te wszystkie śmieszno-ironiczne rozważania przypominają rozmyślania młodziaka-cwaniaczka z blokowiska, który jest mistrzem kierownicy, bo ma prawo jazdy od dwóch tygodni i udowadnia, że na pustej drodze nie ma sensu używać kierunkowskazów. Odpowiedz Link Zgłoś
jehanette Re: Samodenuncjacja 04.05.20, 00:15 Pojemniki na BIO pełne wiec nawet gdyby covid sie czail to i tak nie oddychalam xD Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Samodenuncjacja 04.05.20, 00:21 Serio porównujesz wyjscie bez maseczki z jazdą bez kierunkowskazów? Kurła jakim cudem nadal zyjemy...jeszcze niedawno nikt w maseczkach nie chodził, a pandemia juz była.... Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Samodenuncjacja 03.05.20, 23:03 Wez, bo przyjdzie tandebo i bedzie plakal, ze go zabijasz Odpowiedz Link Zgłoś
ivanova Re: Samodenuncjacja 04.05.20, 08:10 Ja wczoraj wylazlam z dzieckiem na spacer. Dziecko w maseczce a ja radosnie bez... Mąż mi z balkonu zrzucal. Odpowiedz Link Zgłoś