joasiiik25 24.10.04, 12:18 czesc, cos mnie dopadlo mam dreszcze, katar, bola mnie kosci i ta temperatura : 39st chyba sie wykoncze kto choruje razem ze mna? Ja zmykam do lozeczka. pozdrawiam ps:chyba to grypa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma.dzia Re: kto tez choruje :( 24.10.04, 19:26 Joasiiik nie trzeba bylo przesiadywac w lodowce)) A tak na powaznie to wczoraj wieczorem czulam sie paskudnie, mialam dreszcze, temperature i bylo mi ciezko na zoladku a do tego wszystko mnie bolalo, nawet palce od nog. Myslalam,ze to grypa nadchodzi ale dzis rano obudzilam sie zupelnie zdrowa, byla w szkole i jest ok. Mam nadzieje,ze Ci przejdzie i nie zarazisz synka Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek06 Re: kto tez choruje :( 24.10.04, 20:08 dołączamy do Ciebie, my chorujemy już kilka dni, dzieci mają juz tylko stan podgorączkowy, lub 38 , nie więcej, ale i do 40 doszło ...była i biegunka... Nie jest miło, ale już lepiej, jednak jestem wykończona Zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
katka7 Re: kto tez choruje :( 24.10.04, 22:14 Małgoś po miesiacu czasu choroby w czwartek poszła wreszcie do przedszkola, za to młodszą córcię Ewelusie znowu dopadła angina. Pimpek06 trzymaj sie a Wasm wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrawiam katka7 Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: kto tez choruje :( 25.10.04, 08:49 okropnosc nic nie pomaga goraczka nie spada, lekow nigdy tyle nie bylo w domku jak w tej chwili. Kacper na razie zdrowy,ale maz cos sie "rozklada" na razie poszedl do pracy. Mowilam mu, zeby sie do mnie nie przytulal ma.dziu no widzisz, juz uciekam z tej lodowki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś