Dodaj do ulubionych

Baron i Blanka

15.05.20, 15:19
Czytam o nich, poniewaz swietnie sie bawilam przy hm zapoznawaniu tresci jej powiesci smile
Jedno co przychodzi mi na mysl: Blanka uciekaj!!! Jest zbyt szczera, zbyt oddana, zbyt w koncu transparentna...zbyt szybkie uczucie, takie wrazenie
Luzny watek, jestem ciekawa co myslicie o nich jako parze...

Obserwuj wątek
    • milva24 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 15:22
      Wątek dla mnie aż za luźny bo nie wiem o co chodzi wink
      • vre-sna Re: Baron i Blanka 15.05.20, 15:25
        Czy on ja kocha?
        Tak stwierdzil ze dwa dni temu
        Yyy, publicznie.
        Imho, nie kocha, niestety, a ona troche w tych emocjach do niego naiwna.
        Obserwacja i wnioski
        Jestemzainteresowana o tyle, ze zastanawiam sie, czy w pewnym wieku naprawde jeszcze mozna pokochac
        • 35wcieniu Re: Baron i Blanka 15.05.20, 15:34
          Nie no co Ty, po trzydziestce już trzeba trumnę kupować, nie wiesz?
        • mid.week Re: Baron i Blanka 15.05.20, 15:45
          pewnie, ze można tylko trudniej trafic na kogoś do pokochania wink
          • znowu.to.samo Re: Baron i Blanka 15.05.20, 19:39
            Kto wierzy że to jest miłość, to chyba gupi jest.
        • milva24 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 20:12
          W każdym wieku można się naprawdę zakochać. Mam w bliskim otoczeniu taką dojrzałą parę, która poznała się w wieku okołoemerytalnym.
    • anika772 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 15:25
      Blania i Baruśbig_grin
      • vre-sna Re: Baron i Blanka 15.05.20, 15:28
        Hmmm, no tak.
    • princy-mincy Re: Baron i Blanka 15.05.20, 15:28
      Ja z forum sie dowiedzialam kim ona jest, poszlam na film (bo mialam bilet gratis) i to ematka podsunela jej powiesc na niezatapialnej armadzie.
      Dla mnie ona jest zenujaca, ale ogolnie mi nie przeszkadza ani ona ani on. Tylko te jej pierdy o tym gwalcie sa okropne i to jest szkodliwe.
      Oni jako para- wisi mi to, choc gdybym miala zgadywac, zyskuja na wspolnym lansowaniu sie (klikalnosc, popularnosc, wazne, by o nich mowili)
      • vre-sna Re: Baron i Blanka 15.05.20, 15:29
        W sumie to wyrachowane
        Ale byc moze ona go kocha jednak?
        • princy-mincy Re: Baron i Blanka 15.05.20, 15:31
          Nie wiem i kompletnie mnie to nie interesuje.
          • rosapulchra-0 Re: Baron i Blanka 16.05.20, 04:12
            Nie wiem, ale się wypowiem, co? big_grin
            • princy-mincy Re: Baron i Blanka 16.05.20, 17:51
              Drzewko ogarniasz? Przecież napisałam wyżej, a to czy się kochają czy nie, to przecież nie jest wiedzą powszechna.
    • mona-taran Re: Baron i Blanka 15.05.20, 15:39
      vre-sna napisała:

>
      > Luzny watek, jestem ciekawa co myslicie o nich jako parze...
      >
      Kompletnie nic o nich nie myślę i na tyle mnie to nie obchodzi, że dłuższą chwilę zajęło mi zajarzenie o czym jest wątek. A ciebie dlaczego to tak frapuje?
      • daniela34 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 15:58
        Ja podobnie. Kojarzę osoby i nawet kojarzę, że są parą, natomiast losy tego związku są mi kompletnie obojętne. Chyba wiem, na co jest za późno jak człowiek kończy 35 lat- na przejmowanie się związkami celebrytów 😉
    • pola84 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 15:42
      Myślę, że on sobie zaraz pójdzie. Takie cliché jednak mam. Jego oceniam jako kolekcjonera, a o niej myślę, że jakiś kryzys ją dopadł i że może się np. w to zaangażować.
    • ola_fatyga Re: Baron i Blanka 15.05.20, 15:48
      Dla mnie to pan to gej, tak wiec Blanka uciekaj.
    • riki_i Re: Baron i Blanka 15.05.20, 16:06
      vre-sna napisała:

> Jedno co przychodzi mi na mysl: Blanka uciekaj!!! Jest zbyt szczera, zbyt oddan
      > a, zbyt w koncu transparentna...zbyt szybkie uczucie, takie wrazenie

Błędne wrażenie. Ta pani pracowała jako sutenerka - naganiaczka w the roof, zatoce sztuki i innych szemranych klubach trójmiejskich. Jest w przyjaźni z właścicielami gangusami, dzięki ktorym wykonując pozornie poślednie prace jeździła sobie na Mauritius. Za kasę z tej roboty również totalnie się zoperowała (obecnie nie przypomina sobie, ma nową twarz z drastycznymi ingerencjami m. In. wycięte gruczoły tłuszczowe z policzków oraz nowe cycki), a także drastycznie schudła.

To, że dla mediów robi z siebie słodką idiotkę zakochaną w Barusiu, nie zmienia tego, jaką osobą jest naprawdę.

BTW to istny koszmar, że grupa wokół Siwiec, Pietrasinskiej, Szczepańskiej, Marcina Turczyńskiego, Bieniuka itp. nadal potrafi kreować wydarzenia medialne i celebrytów.
      • kasiaabing Re: Baron i Blanka 15.05.20, 16:21
        Zawsze mnie bawi jak wypowiadasz się w plotkarskich wątkach. Taki Ty światowy i wszystko o wszystkich wiesz 😂
        • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 16:33
          Prawda?
        • alicia033 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 16:42
          akurat w tym poście riki od początku do końca ma rację.
          • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 16:49
            W czym ma rację? W tym, że jest Natalią Siwiec, Bieniukiem, Blanką Lipińską w jednej osobie. Do tego ich chirurgiem plastycznym od gruczołów tłuszczowych 🤣🤣🤣. Czekam na jakieś pamiętniki czy coś.

PS zapomniał o Iwionie Wieczorek.
            • riki_i Re: Baron i Blanka 15.05.20, 17:29
              Czego się rzucasz? Napisałem kim jest ta pani, wiedza na jej temat jest powszechnie dostępna. Jeśli jara cię wykreowany na potrzeby mediów wizerunek zakochanej szczebiotki z psychiką nastolatki, to przykro mi, ale to Twój problem.
              • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 17:36
                Nie rzucam się, bo nie mam takich umiejętności. Ciekawe gdzie jest powszechna wiedza nt gruczołów tłuszczowych 🤣.
                Nie dopowiadaj sobie aby u usprawiedliwić to, że się ośmieszasz i jarasz się w sposób niezdrowy seksualnym i rozwiązłym życiem celebrytek, poczytując i upowszechniając swoje rewelacje z jakiegoś faktu albo gościa niedzielnego bo tylko tam mogli ci podać jakieś gruczoły tłuszczowe. A wszystko w sposób taki jakbyś z nimi i się tarzał w wydzielinach intymnych. 🤣
                • riki_i Re: Baron i Blanka 15.05.20, 17:51
                  Akurat opowiedziała o tym sama, pomęcz trochę wujka Google i przestań przenosić jakieś osobiste uprzedzenia co do mojej osoby na merytoryczny temat rozmowy.
                  • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:03
                    No widzisz. Taki jesteś doinformowany, pewny a wujek google mówi, że to torebki a nie gruczoły. Zresztą nie musiałam nawet szukać, bo wiem że nie czegoś takiego jak gruczoły tłuszczowe. Zresztą to i tak się inaczej nazywa. Ciekawe czy tak rzetelnie podajesz inne informacje 🤣
                • simply_z Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:13
                  przecież sama o tym mówiła w wywiadach, że wycięła sobie poduszki, cycki zrobiła itd.
                  • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:15
                    Poduszki czy gruczoły łojowe?
                    • szmytka1 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 09:36
                      no i kto tu się jara astrologio big_grin
            • heca7 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 17:58
              To chyba były torebki tłuszczowe 😉
              • riki_i Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:00
                Tak, sorry, jako facet średnio się na tym znam. Torebki tłuszczowe.
        • m_incubo Re: Baron i Blanka 15.05.20, 17:46
          Akurat tutaj ma rację i wie to co i wszyscy wiedzą. Ty jak nie wiedziałaś to też już wiesz.
          • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 17:59
            Ale czego nie wiem, że są jakieś poduszki tłuszczowe?
            Nijak nie interesuje mnie życie seksualne rozwiązłych celebrytów. Bo i po co? Mniej więcej przypomina mi to dewoty że wsi, które niezdrowo fascynują się życiem seksualnym Kasi, która zamiast się uczyć do matury szlaja się po wsi oraz Mietków z dyskoteki, których grzeczne dziewczynki nie interesują, ale niegrzeczne już bardzo. Niestety te im nie udostępnią kakaowego, gościnnego oczka, dlatego chętnie będą z detalami wszędzie przeżywać ich seksualne życie nawet 100 lat później.
            A taki tutaj mamy przykład podstarzałego Pana, który po raz enty opowiada o seksualnych ekscesach kobiet w wolnym kraju jako newsa dnia z perspektywy materaca. Widocznie bardzo go to ekscytuje. Podejrzewam nawet, że kiedy np Siwiec czy tam Lipińska będą mieć po 101 lat i będą od 20 lat żyć w celibacie nadal będzie żył ich przeszłością. Ja nie wiem jaką miały przeszłość bo nie byłam ich materacem ani nawet mnie to nie obchodzi. Zapomniał tylko wpleść w to Iwonę wieczorek, wszak legendy krążą, o tym, że Lipińska jest w to zamieszana. Takie oto prawdy.
            • riki_i Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:05
              Nie ja założyłem ten wątek. Wątkodajka podzieliła się swoim wrażeniem, a ponieważ jest ono stety/niestety całkowicie błędne, no to je skorygowałem o fakty.

IMO nawet jak wątek jest o dupie Maryni, to wypada trzymać się faktów. EOT
              • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:13
                Każdy ma prawo do własnego zdania, ty również. Jednak to już kolejny wątek w którym widzę jak się bym jarasz co jest dla mnie nie zdrowe i podejrzane wręcz.

A teraz odpowiedź mi na dwa pytania. Znasz osobiście te osoby? Byłeś, widziałeś, korzystałeś. Brałeś udział w rozprawie sądowej?
                Ja np nie. W związku z czym ani nie wiem tego ani mnie to nie interesuje.
                • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:14
                  Niezdrowe. Słownik.
            • jowita771 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:08
              Życie seksualne kobiety to jej prywatna sprawa, ale sutenerstwo to inna para kaloszy.
              • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:10
                Sutenerstwo jest karalne. Czy jest jakiś wyrok sądu? Poproszę.
                • pola84 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:16
                  chyba właśnie o to chodzi, że nie ma. Oraz o to jak i kto kreuje w Polsce celebrytów.
                  • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:30
                    Niestety prawo mówi jasno, że dopóki nie ma wyroku, nie można ci przypisać winy. Nie wiem jak ty ale ja bym nie chciała aby ktoś mógł operować w stosunku do mnie epitetami bo tak.
                    Sutenerstwo to poważny zarzut. Krystek siedzi. Nijak nic mu nie pomogło. Jeśli macie wiedzę, która was boli, to może warto nadal drążyć sprawę na policji?
                    Na szczęście towarzystwo raczej antykościelne, niezbyt pro life, i pewnie antypisowskie. Jest więc szansa, że nikt się nie wstawi.

Kto kreuje celebrytów. Społeczeństwo. Nikt inny. Można ci do lodówki wstawić jakiegoś Leona a jeśli społeczeństwo go nie kupi, to żadna siła go nie przepchnie. Nie czarujmy się że zarówno Siwiec jak i Lipińska nie jadą na zainteresowaniu takich Mietków bo Dubaj, bo Sopot, bo gangsta 🤣. Trochę dupy do tego i się kręci. Lipińska to wie, więc i książkę tematyczną napisała i trochę zaczerpneła podobno inspitracji z wzorców seksualnych klubów w których się obracała.
                    • pola84 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:36
                      niestety, ale chyba jestem mniej niewinna w poczuciu tego kto i jak się kreuje celebrytów i na ostatnim miejscu ma tutaj do powiedzenia coś społeczeństwo. Może kiedyś, przed falą lajków i mediów społecznościowych, ale teraz się nie łudzę, że jednak wiele jest kreowanych na zamówienie.
                      Myślę, że lepiej by młode dziewczyny wiedziały, iż pieniądze bardzo rzadko zarabia się na pięknym profilu z Insta, a bardzo często stoi za tym mało fajna rzeczywistość.
                      • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:42
                        Ciekawe jak sobie Wyobrażasz kreowanie celebryty, którego nikt nie chce oglądać? Siwiec zapewne ktoś wypuścił ale dalej się to potoczyło bo ktoś chciał ją oglądać.
                        Myślę, że dziewczyny które chcą być celebrytkami często gęsto w tym celu świadomie chcą użyć swojego ciała lub jakiegoś jelenia, przy którym będą stać.
                        • pola84 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:56
                          Sztucznie wykreowanymi lajkami, followsami na Instagramie, umowami z paparazzi i portalami, gdzie te dziewczyny, nagle dziwnym przypadkiem są cały czas pokazywane, historiami, które się przy tym sprzedają. Kardashianki też się nie wzięły z tego, że są takie interesujące do oglądania i mają tyle do powiedzenia. A młodym dziewczynom bardzo łatwo sprzedać historyjkę, jak to urodą albo ćwiczeniami na siłowni albo specjalną dietą można zarabiać tyle, że w sumie wykształcenie to jest dla idiotów. O tym też jest książka Dziewczyny z Dubaju. Jak się nagania nowe dziewczyny, w jakich się sytuacjach jest stawia, etc.
                          • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 19:40
                            Instagram dopiero od niedawna świeci popularnością.
                            Siwiec to chyba euro 2012 po którym była już wszędzie. Nawet jeśli ją ktoś wystawił to nie świeciła tyłkiem na instagramie ale była z nim wszędzie indziej.
                            Celebrytę a inaczej potencjalnie osobę kontrowersyjną, która zrobi szum i nabije kasy ktoś wystawia, wynajduje itp ale to celebryta musi zdobyć odbiorców. Jeśli ich nie ma, to celebryta nie ma racji bytu. A kto jest odbiorcą? Społeczeństwo. Czy tego chcesz czy nie.
                            Wystaw celebrytę na okładkę jakiegoś szmatławca np. Można wcisnąć tam kogokolwiek, ale jeśli nikt tego nie kupi to komu się to opłaca? Nikomu.
                            Parcie na szkło ma wielu, ale nie wszyscy się przebiją. Ciekawe jest to że np Siwiec jest bardzo nisko ceniona a wręcz nielubiana jako celebrytka a i tak nabija kasy i to na barkach tych którzy ją krytykują a to dlatego że niezdrowo interesują się jej życiem, przeszłością nabijając njej kliknięć, zasięgów a co za tym idzie reklam, co z kolei zapewnia jej stały rozgłos i się kręci.
                            • pola84 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 19:56
                              Astrologio, naprawdę sądzisz że Siwiec zarabia na swoim modelingu pieniądze i to takie, które jej pozwala tak luksusowo żyć?
                              Instagram istnieje od naprawdę dobrych paru lat. A gazetom się to opłaca, bo właśnie ktoś im za to płaci. Więc nieważna jest wtedy liczba odsłon, skoro i tak dostają za to pieniądze.
                              • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 20:09
                                Nie interesuje mnie na CZYM Siwiec zarabia. Ma prawo zarabiać na czym chce jeśli nie łamie prawa. Jeśli je łamie, a ty o tym wiesz złóż zawiadomienie o przestępstwie.
                                Proste. Nie można bezkarnie operować oskarżeniami o przestępstwa karalne bez pokrycia. I TO budzi to mój sprzeciw. A śmiech, nadmierna ekscytacja życiem seksualnym i aferami seksualnym celebrytów
                                Nie napisałam, że instagram istnieje od niedawna, tylko że od niedawna jest popularny.
                                Taa, świetny interes ktoś wystawia celebrytę i przez około 10 lat dopłaca wszystkim aby wszędzie była i pokrywa straty gazet, firm które ją wystawiają a nikt tego nie kupuje. Serio?
                                • pola84 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 20:17
                                  czy tak samo byś pisała, gdyby sąd umorzył sprawę seksualną jakiegoś pisowskiego aparatczyka? Albo prokuratura w ogóle nie chciała się nią zająć? Nie ma wyroku więc nie można o tym pisać? Wiem, że intencje masz dobre, ale akurat w przypadku Zatoki Sztuki (wobec najemcy są dwa zarzuty o wykorzystywanie seksualne nieletnich, a miasto wypowiedziało im umowę, właściciel miał kierowcę Krystka który zgwałcił kilkanaście kobiet, klub miał pokoje do wynajęcia na miejscu a Blanka była odpowiedzialna za moetki) to jednak jest trochę poszlak, to się nie bierze z powietrza.
                                  • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 20:30
                                    Proszę podaj kiedy sąd umożył sprawę Siwiec czy Lipińskiej w związku z sutenerstwem lub kiedy i czy zostało zgłoszone powyższe przestępstwo a następnie umożone itp.
                                    Wtedy nie będę tak pisać.

Nie ma wyroku, nie ma nawet informacji o procesie, o zawiadomieniu o przestępstwie - są tylko insynuacje. Jeśli się mylę podaj źródło takiego faktu.

To, że Krystek został skazany a najemca ma zarzuty - jednak się da, oznacza że wszyscy dookoła muszą być zamieszani bo twierdzi tak anonimowe konto tu i tam? Nie mówię, że NIE są, ale nie ma żadnych dowodów, poza wydaje mi sie. Jak będą, zwrócę Ci honor.

Nie zapominaj też, że pewni ludzie, panią na L łączą z głośnym zaginięciem bo są te powyższe poszlaki. I to są też te dowody 🤣 bo skoro tam była i tamta też to czemu nie?

• pola84 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 23:45
                                      astrologia333 napisała:

> Proszę podaj kiedy sąd umożył sprawę Siwiec czy Lipińskiej w związku z suteners
                                      > twem lub kiedy i czy zostało zgłoszone powyższe przestępstwo a następnie umożon
                                      > e itp.
                                      > Wtedy nie będę tak pisać.
                                      >
                                      > Nie ma wyroku, nie ma nawet informacji o procesie, o zawiadomieniu o przestępst
                                      > wie - są tylko insynuacje. Jeśli się mylę podaj źródło takiego faktu.
                                      >
                                      > To, że Krystek został skazany a najemca ma zarzuty - jednak się da, oznacza że
                                      > wszyscy dookoła muszą być zamieszani bo twierdzi tak anonimowe konto tu i tam?
                                      > Nie mówię, że NIE są, ale nie ma żadnych dowodów, poza wydaje mi sie. Jak będą,
                                      > zwrócę Ci honor.
                                      >
                                      > Nie zapominaj też, że pewni ludzie, panią na L łączą z głośnym zaginięciem bo
                                      > są te powyższe poszlaki. I to są też te dowody 🤣 bo skoro tam była i tamta też
                                      > to czemu nie?
                                      >
                                      >
                                      Łączyć to można także technologię 5g z rakiem. Bo ktoś kto był w pobliżu anten kiedyś, dostał pięć lat później raka. W przypadku jednak Zatoki Sztuki śledztwa są, skazania są, oraz wiadomo jaki biznes się tam kręcił (inaczej nie byłoby podstaw wypowiadania umowy). Ja nie twierdzę że Lipińska porwała Wieczorek, ale twierdzę że musiała wiedzieć co tam się dzieje. A że prokuratura nie stawia zarzutów... Trochę to kuriozalne polegać na prokuraturze i jej dobrych intencjach w czasach PiS, ale ok. Poczekam jak będzie jakaś afera i postawią zarzuty ludziom z PO jak nie będziesz miała innego wyjścia jak mówić że coś musiało być na rzeczy i są winni.
                        • szmytka1 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 09:39
                          przecież kreowanie celebrytów to jest cały biznes, chociażby o fermach lajkow nie słyszałas?
                    • riki_i Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:43
                      Miałem się do Ciebie nie odzywać, ale nie wytrzymam. Ty masz w ogóle jakieś pojęcie o funkcjonowaniu sądów w Polsce? Masz pojęcie o skali wyroków za sutenerstwo? Otóż, informuje Cię, że w naszym pięknym kraju sprawa z tego paragrafu trafia przed oblicze Temidy dopiero wtedy gdy jest to działalność na skalę przemysłową i/lub międzynarodową. Wyroki mikre , najczęściej w zawieszeniu oraz możliwość wykupienia się kasą w pakiecie. Vide córka Jana Borysewicza z Lady Pank, czy niejaka Czekolinda prowadząca wielki burdel "Rasputin" na warszawskim Wilanowie. Krystek dostał raptem 3 lata, a już kombinuje z pomocą papugi Marcina T. żeby oskarżyć swoją ofiarę o fałszywe zeznania i wzruszyć wyrok. A drobne rękodzieła w sutenerskim fachu, typu wypuszczanie jednej ekskluzywnej baby na zarobek, w ogóle nie są ścigane inaczej jak z oskarżenia prywatnego. Znajdź mi szantazowanego biznesmena, który został sfilmowany na igraszkach z Natalką, a następnie musiał zapłacić opłatę specjalną Panu Diabłowi, który chciałby z tego powodu iść do sądu. Powodzenia życzę!
                      • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 19:28
                        O łaskawco, dzięki Ci wielkie, że postanowiłeś się odezwać. Chyba się ze szczęścia opije herbatą.
                        Owszem mam pojęcie o prawie i niezależnie jak ono funkcjonuje i jakie ma dziury( czemu nie zaprzeczam) nadal jest dla mnie podstawą do oskarżeń. A ty masz takie samo pojęcie o nim jak o gruczołach tłuszczowych?
                        Rozumiem, że teraz jak uważasz, że Mariola- mieszkanie nr 5 jest puszczalską, bo może nią być. A jej sąsiad - mieszkanie nr10 jest jej alfonsem bo wszystko na to wskazuje, a że nie ma wyroku to tylko nieudolność sądu?
                        Chcesz mi w związku z tym teraz powiedzieć, że wyroku o który pytam nie ma, bo to były mikro przewinienia na mikro skalę. A złożył ktoś informację o przestępstwie? Czy nie, bo to tylko mikro skala?
                        To żaden argument.
                        Powiedz mi lepiej czy jesteś w posiadaniu dowodów na sutenerstwo i są one ogólnie dostępne a sąd tego nie uwzględnił bo pojawiły się wpływu osób trzecich. Wtedy możemy gadać. I się zdziwię. Co prawda nie interesują mnie sex afery celebrytów ale skoro już tyle wiesz, to przynajmniej będę wiedzieć, że są niezbite dowody i będę zdziwiona, że nie ma wyroku.
                        Jeśli było zawiadomienie, proces choćby umorzony, są dowody a ty byłeś, widziałeś uczestniczyłeś to przyjmę do wiadomości.Jeśli nie to tylko plotki. Może prawdziwe, może nie. Któż to wie. No sorry. Krystek siedzi a to chyba te czasy. To, że kombinuje jest zrozumiałe.
                        Lipińską także wiążą niektórzy z Iwoną W. To że nie ma wyroku znaczy, że nie można jej udowodnić, że jest zamieszana a na pewno jest bo ktoś tak twierdzi?
                        Słabe.

Puszczanie się póki co nie jest karalne. A sutenerstwo to przestępstwo. Karalne.

Ja rozumiem że bardzo ekscytują cię te tematy i te kobiety. Seks, sutenerstwo, celebrytki, bogaci których oskubują to bliskie twemu serduszku tematy.

To Ty byłeś tym sfilmowanym bizmesmenem. Materacem podczas tych igraszek? Kamerą.
                        Nie twierdzę, że zdarzenie nie miało miejsca, ale mnie tam nie było, żaden wyrok w tej sprawie nie zapadł więc to powtarzanie czegoś bo ktoś coś, gdzieś. Na takiej zasadzie każdy może powiedzieć wszystko.
                        Akurat poszkodowany bizmesmen o którym piszesz, chyba jakoś nie udowadnia nieudolności sądu..bo sąd nie działa, więc się nie zgłosił.

Bez obrazy ale uważam, te dwie panie za puste kobiety, z ostrym cieniem mgły w mózgu. Bez obrazy ale jeśli ktoś chce się puszczać - proszę bardzo.
                        Bez obrazy ale całe życie uważam, że oskarżanie kogoś o przestępstwa karalne powinno mieć podstawy w postaci niezbitych dowodów albo wyroku sądu. Nawet jeśli sąd okaże się ułomnie niewydolny - to jest akt oskarżenia i dowody.
                        Patrz np ksiądz który kogoś zgwałcił. Nawet jeśli sad z irracjonalnych przyczyn oddali wniosek na skutek nacisków osób nieokreślonych to masz ofiarę, jej zeznania, świadków, dowody a nie jakieś przebąkiwania, których nie potrafisz nawet sprecyzować.
                        • pola84 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 19:52
                          astrologia333 napisała:

> Bez obrazy ale całe życie uważam, że oskarżanie kogoś o przestępstwa karalne po
                          > winno mieć podstawy w postaci niezbitych dowodów albo wyroku sądu. Nawet jeśli
                          > sąd okaże się ułomnie niewydolny - to jest akt oskarżenia i dowody.
                          > Patrz np ksiądz który kogoś zgwałcił. Nawet jeśli sad z irracjonalnych przyczyn
                          > oddali wniosek na skutek nacisków osób nieokreślonych to masz ofiarę, jej zezn
                          > ania, świadków, dowody a nie jakieś przebąkiwania, których nie potrafisz nawet
                          > sprecyzować.

Masz dostęp do dowodów w sprawie karnej? Do listy świadków i do zeznań? I to jeszcze w sprawie pedofilskiej? Masz naprawdę w procesie opierającym się o zeznania "niezbite dowody"? I skoro sąd ich nie uzna, ty masz dostęp do dokumentacji by wiedzieć co i jak się zadziało? Ech...
                          • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 19:56
                            Podaję przykład, sprawy pedofilskiej gdzie ofiara walczy o sprawiedliwość udostępniając materiały no jako ofiara ma do nich dostęp. Pełno tego.

A ty jakie dowody masz, prócz plotek?
                            • pola84 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 20:01
                              Ile ofiar udostępnia cokolwiek innego oprócz swoich zeznań o ile w ogóle je udostępnia skoro po przegranej sprawie mogą spotkać się z procesem o zniesławienie?
                              Pełno tego??? Pełno jest procesów, które zakończyły się niekorzystnie dla oskarżającego i są niezbite na to dowody. Przepraszam, ja rozumiem że dyskusja jest tylko średnio poważna, ale nie aż chyba tak.
                              • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 20:16
                                Ty się jakoś nie przejmujesz procesiem o zniesławienie operując nazwiskami i oskarżeniami o sutenerstwo a nie jesteś ofiarą i nie masz żadnego dowodu a żadne postępowanie sądowe nie zostało umożone bo się nawet nie zaczęło.

To był tylko i wyłącznie przykład, na podstawie którego zrozumiałabym ewentualne oskarżenia i nieudolność sądu. A ty nie masz nic.
                                • pola84 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 20:20
                                  Ale jak nic? O Zatoce sztuki gdzie pracowała Blanka, o tym kto jest jej właścicielem i jakie ma zarzuty, o wypowiedzeniu umowy przez miasto... Nie, nie jest tak że nie ma nic. I wiesz, w przypadku Dziewczyn z Dubaju (ktoś te dziewczyny promował na Instagramie, w mediach) też się zrobiło głośno po śledztwie. Dziennikarskim.
                                  • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 20:34
                                    I to jest ten dowód? Wow, rzeczywiście - oczywisty. 🤣
                                    • pola84 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 21:14
                                      Wybacz, ale ja nie mam dostępu do akt sprawy. Krag jednak znajomych najemcy Zatoki Sztuki ma coraz większe kłopoty z prawem a wszystkie łączą się z wykorzystaniem seksualnym nieletnich. Więc, powtarzam, nie ma tak że nie ma nic (przy okazji jakie to szczególne zadanie ma opiekunka mostek że trzeba do tego zatrudniać osobną dziewczynę)
                                      • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 21:37
                                        Nie masz dostępu a łączysz nazwiska bo ci się wydaje bo pasuje. Blania jest medialna. Nie martw się jesli tam jest media ją wytropią a riki- tiki nam doniesie. Póki co żadnych dowodów. Sorry.
                            • chicarica Re: Baron i Blanka 15.05.20, 22:24
                              Proszę cię, ludzie z tego środowiska siedzą lub za chwilę będą siedzieć, są poważne dowody na przestępstwa, 90% przestępstw które się tam działo nie trafi przed sąd, ale całe Trójmiasto doskonale wie co działo się w zatoce świń, a Ty bronisz kurwiów w to zaangażowanych? Litości.
                              • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 22:43
                                Nie bronię. Jeśli pójdą siedzieć, to pójdą. Płakać za nimi nie będę. Jeśli będą winni, niech siedzą. Nawet trzymam kciuki za śledczych.

Nie ma jednak mojej aprobaty na operowanie poważnymi oskarżeniami w stosunku do ludzi, bo podobno są dowody, ale w zasadzie to tylko ktoś coś słyszał, bo wszędzie piszą, szeptają ale to prawie tak jakby każdy był, każdy widział a dowodów nadal brak i niestety nic się nie da z tym zrobić. A najwięcej mają do powiedzenia mają Ci, którzy nie są poszkodowani. Ciekawy ten świat.
                                W takiej sytuacji o każdym można takie rzeczy bezkarnie opowiadać.
                                To tak jak z Iwoną, wszyscy wiedzą, a nikt nie wie, wręcz każdy ma swojego podejrzanego na którego bezkarnie po internetach opowiada całe legendy a wręcz nawet śledzi. Pragnę po raz kolejny zauważyć, że szepta się, że zamieszana jest w to owa celebrytka. W sumie po co szukać dowodów, pewne tak było, bo w sumie się zgadza i to i tamto.
                                • riki_i Re: Baron i Blanka 15.05.20, 22:58
                                  astrologia333 napisała:

> Nie ma jednak mojej aprobaty na operowanie poważnymi oskarżeniami w stosunku d
                                  > o ludzi, bo podobno są dowody, ale w zasadzie to tylko ktoś coś słyszał, bo wsz
                                  > ędzie piszą, szeptają ale to prawie tak jakby każdy był, każdy widział a dowod
                                  > ów nadal brak i niestety nic się nie da z tym zrobić. A najwięcej mają do powie
                                  > dzenia mają Ci, którzy nie są poszkodowani. Ciekawy ten świat.
                                  > W takiej sytuacji o każdym można takie rzeczy bezkarnie opowiadać. /.../
                                  > W sumie po co szukać dowodów, pewne tak było, bo w sumie się
                                  > zgadza i to i tamto.

W kwestii pijanego Kwaśniewskiego też byli tacy co to uparcie twierdzili , że chodziło o "zespół przeciążeniowy goleni prawej" , "chorobę filipińską" itp. Jednoznacznych dowodów nie było, bo wszak alkomatem ani badaniami krwi nikt go nigdy nie potraktował. Więc na tej samej zasadzie mogłabyś również i jego bronić w nieskończoność... ale niestety... w końcu sam się przyznał Przykładowy link.

Uparcie bronisz rzeczy nie do obrony.

• astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 23:25
                                    A czyli to taks zabawa. Jest historia i jest układanka ale bez połowy klocków. Układam pół, drugie pół dopowiadam. To, że dopowiem nie znaczy, że kłamię, bo mogę trafić. Trafię, to trafię. Nie to nie.

W istocie jest to prawda. Mogłeś podejrzewać z a nawet mieć rację ale bez dowodów to były tylko pomówienia.

Ogólnie jak niżej kończę z tobą dyskusję. Wszelką.
                                    • riki_i Re: Baron i Blanka 15.05.20, 23:31
                                      Aha, czyli jesteś z tej frakcji, że jak ktoś idzie w zaparte, to trzeba mu wierzyć. W takim razie najlepiej chyba być Twoim zdradzającym mężem, przynajmniej łykniesz jak pelikan każdą ściemę.
                            • alessa28 Re: Baron i Blanka 16.05.20, 23:30
                              astrologia333 napisała:

> Podaję przykład, sprawy pedofilskiej gdzie ofiara walczy o sprawiedliwość udost
                              > ępniając materiały no jako ofiara ma do nich dostęp. Pełno tego.
                              >
                              > A ty jakie dowody masz, prócz plotek?

Jesteś wyjątkowo użyteczna idiotką albo masz cel w szerzeniu głupot. Twoi interlokutorzy włączając w to rikiego, piszą ci jak jest, a ty głuptaku dalej swoje.

Pozostan przy lekturze "Na żywo" do niczego innego się nie nadajesz z tym małym rozumkiem.moze do wylizania miseczki miodu 🤣🤣🤣
                        • riki_i Re: Baron i Blanka 15.05.20, 21:30
                          astrologia333 napisała:

> Rozumiem, że teraz jak uważasz, że Mariola- mieszkanie nr 5 jest puszczalską, b
                          > o może nią być. A jej sąsiad - mieszkanie nr10 jest jej alfonsem bo wszystko na
                          > to wskazuje, a że nie ma wyroku to tylko nieudolność sądu?
                          > Chcesz mi w związku z tym teraz powiedzieć, że wyroku o który pytam nie ma, bo
                          > to były mikro przewinienia na mikro skalę. A złożył ktoś informację o przestęp
                          > stwie? Czy nie, bo to tylko mikro skala?
                          > To żaden argument.
                          > Powiedz mi lepiej czy jesteś w posiadaniu dowodów na sutenerstwo /.../
                          > Bez obrazy ale całe życie uważam, że oskarżanie kogoś o przestępstwa karalne po
                          > winno mieć podstawy w postaci niezbitych dowodów albo wyroku sądu. Nawet jeśli
                          > sąd okaże się ułomnie niewydolny - to jest akt oskarżenia i dowody.

A Ty Kochaniutka jak widzisz dowolne czyny karalne, to od razu lecisz na policję i do prokuratury? Jesteś jak ten stulejarz z warszawskiego Powiśla, co sobie jeździł na rowerku nad Wisłą, filmował każdą osobę pijącą piwo, a nocami preparował gotowe doniesienia do Straży Miejskiej? A może w aucie zamontowałaś kamerkę i przesyłasz codziennie do drogówki raporcik na temat wykroczeń kierowców jadących przed Tobą? Złożyłabyś donosik na swoją Mariolę spod piątki i sąsiada z dziesiątki? Nie??? Naprawdę???

Rozmawiasz z człowiekiem, który ma doświadczenia z policją, prokuraturą i sądami. Składałem doniesienia do prokuratury. Dokładnie wiem , co się z tym wiąże. Jest to gotowy przepis na spier.d.olenie sobie hektolitrów czasu ze skrajnie wątpliwymi szansami na satysfakcję. Tylko ktoś ze skrajnie złą wolą, albo zwyczajnie głupi, może "doradzać" składanie zawiadomień o przestępstwie w sprawie osób trzecich.

Ponadto, są ogólnodostępne dane na temat ilości zgłaszanych przestępstw z tego obszaru.
                          www.polsatnews.pl/wiadomosc/2016-04-20/94-proc-zgwalconych-lub-molestowanych-nie-zglasza-sprawy-ani-policji-ani-prokuraturze-raport/
                          Jaką trzeba być wredną suką, aby wycierać sobie twarz sądami i twierdzić, że skoro nie ma sprawy na wokandzie, to temat nie istnieje, nawet jeśli jest tajemnicą poliszynela i piszą o tym WSZĘDZIE?

• astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 22:04
                            Serio się mnie pytasz czy jeśli widzę czyny zabronione to lecę na policję? Tak, czy to nie oczywiste?
                            Nijak jedynak nie mogę zweryfikować tego czy jedna pani się puszcza i jeśli tak to czy ma sutenera, za to ty możesz, bo się w tym zaczytujesz namiętnie.
                            Nadal nic nic nie widziałeś, tylko czytasz wszędzie ale nie wiadomo gdzie to wszędzie jest.
                            Wiesz kto używa takich tekstów jak: dziecinko, kochaniunia, kochaniutka? Prócz starszych dziadków, erotomanów, podekscytowanych życiem erotycznym i seks skandalami celebrytek wyglądających jak porno lalki, robią to ci, którzy nie mają nic sensownego do powiedzenia.
                            Odleciałeś i to grubo. Picie piwa - przestępstwo. 😂
                            Auta nie mam. Pudło?
                            Widać jak bardzo jesteś nakierowany na kobiety. W moim przykładzie Mariolka się puszcza, a to nie jest karalne. To sąsiad jest pseudo streczycielem. Czemu więc miałabym zgłosić Mariolę? Panie władzo bo się puszcza. Serio?
                            Pominę, że w całym przykładzie chodziło o " bo mi się wydaje" a nie bo mam dowody.
                            Zdecyduj się w końcu najpierw się dziwisz, że przestępstwa się zgłasza i porównujesz takie osoby do kabli, ukazując irracjonalne przykłady a później wklejasz link ile osób zgłasza gwałt. Nie wiedziałam że Lipińska i Siwiec gwałcą ludzi.

Jeśli składasz doniesienia " bo mi się wydaje", że Mariola się puszcza a jej sąsiad to sutener to przykro mi ale się nie dziwię.
                            Wyskakujesz jak Filip z konopii z mecenasem. Czemu ten biedny poszkodowany mecenas nie może i nie mógł nigdy złożyć zawiadomienia o przestępstwie? No, niie mógł, musiałbyś ty go wyręczyć bo tak słyszałeś i potem się dziwić.

Jakim trzeba być chamem aby w dyskusji na forum anonimowym wyzywać kobietę od suk, bo zwraca ci uwagę na niezdrowe zainteresowanie tymy paniami po raz kolejny i zwraca ci uwagę, że tak poważne oskarżenia bo piszą w internetach i szpecą po kątach w różnych wersjach są mocno dyskusyjne. Dla mnie w tym momencie jesteś SKOŃCZONY. I nie zasłaniaj się ofiarami gwałtów, bo tak naprawdę chodzi Ci tylko i wyłącznie on samozadowolenie się tymi porno celebrytkami i daje ci to dziką satysfakcję.

Tfu.
                            • riki_i Re: Baron i Blanka 15.05.20, 22:29
                              Jaką satysfakcję? Kobieto, ja 10 lat pracowałem w mediach (nie jako cieć) i miałem celebrytów codziennie na pęczki. Siedzisz sobie na swojej przyzbie i wypisujesz androny, więc to prostuję. Kłamiesz w oczywisty sposób, że lecisz na policję, bo gdybyś leciała, to wiedziałabyś choćby to, że zgłoszenie czegokolwiek na komisariacie to droga przez mękę i strata najmarniej kilku godzin. No chyba, że puszczasz sobie anonimowe donosiki... to co innego. Nie jestem nakierowany na kobiety, Pan Diabeł czy inny Marcin T. również budzą moje obrzydzenie. Nie wiem, czy z premedytacją rżniesz głupa, czy też jesteś po prostu głupia, ale Twoje dywagacje podnoszą mi ciśnienie z powodu swej oczywistej absurdalności (wygłaszanej do tego tonem ex cathedra). Nie jestem bytem internetowym, żyję prawdziwym życiem, ze służbami miałem do czynienia nie raz i jak ktoś mi pisze, że nie ma wyroku czy sądowych dowodów, to nie ma przestępstwa, to mi się nóż w kieszeni otwiera.

A a propos tych dowodów. Kelnerzy w "Sowie i przyjaciołach" działający na zlecenie Pana Falenty nagrali między innymi sporo zbliżeń seksualnych. Okazało się , że politycy wynajmowali sobie celebrytki do umilenia tych kolacyjek i obiadków (nawet podano publicznie stawkę - 3000 zł plus nielimitowana konsumpcja przy stole). Także córka miliardera dr Jana K. zabawiała się przy jedzeniu z jego przystojnym lobbystą Piotrem W. Mając takie dowody podane na tacy wydawałoby się, że ich formalne potwierdzenie jest błahostką, prawda? A jednak nie. Wzywane na przesłuchania kolejne celebrytki zgodnie zeznawały "byłam pijana, nic nie pamiętam" . I teraz mądralińska astrologio co powiesz? Są "niezbite dowody" na puszczalstwo za kasę owych celebrytek (pomijam oczywiście Dominikę K., bo tutaj nie o kasę chodziło), czy też nie ma? Wedle Twoich "mundrych inaczej" wywodów - NIE. Bo przecie żaden sąd tego spółkowania nie potwierdził, a zeznania osób zamieszanych są niejednoznaczne. ROTFL!
                              • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 23:20
                                Ponieważ post mi się skasował. W skrócie.
                                1. Jesteś dla mnie skończony jako osoba na forum. Osoba, która wyzywa obcych ludzi, kobiety na forum od suk bo ciśnienie skacze(cóż za usprawiedliwienie) budzi we mnie podobne obrzydzenie jak te wszystkie bieniuki, którym też skacze ale trochę inaczej. Podciaranie sobie tyłka ofiarami z słowami suka - jakoś mi nie gra. Ta suka, tamta cacy.

2. Widać na kilometr jak miłujesz się w celebryckim świecie i ich bagnie.

3. Nigdzie nie napisałam, że coś nie miało miejsca a wymienione osoby to ofiary. Miało albo nie miało.
                                Czy tego jednak chcesz czy nie prawo stanowi zaprzeczenie twoich słów. Możesz sobie pluć i tupać.

4. Nie będziesz mi mówił co zgłaszam a co nie. Nie zgłosiłabym, że jakiś mecenas został szantażowany bo niby co miałabym powiedzieć i skąd to wiedzieć? Jeśli takie rzeczy chciałeś zgłaszać to jestem aż zaskoczona. A temu mecenasowi to rozumiem trzeba było pomóc w dotarciu na komendę.

5. Co powiem? Powiem, że póki co prostytucja jakkolwiek o niej myślisz nie jest karalna. I to są te dowody na Blankę i Siwiec? Nagrania? Widziałeś? Potem następował szantaż, kotego nie pamiętała nie tylko celebrytka ale i co wpływowi?
                                • riki_i Re: Baron i Blanka 15.05.20, 23:30
                                  astrologia333 napisała:

> Nie zgłosiłabym, że jakiś mecenas został szantażowany bo niby co miałabym powiedzieć i skąd to wiedzieć?

A wyobraź sobie, że "na podstawie doniesień prasowych".

Gazeta XXX pisze artykuł, a obywatel Y idzie z tą gazetą pod pachą do prokuratury i zgłasza doniesienie.

Ćwiczone w realu tysiące razy.

Potwierdza się, że z rzeczywistością postępowań prokuratorskich i sądowych masz doświadczenia żadne.

• m_incubo Re: Baron i Blanka 15.05.20, 21:22
                      astrologia333 napisała:

> Kto kreuje celebrytów. Społeczeństwo. Nikt inny.

Doprawdy?
                      Nie, jest wprost przeciwnie. Celebrytki typu Siwiec, różne instamodelki, wyciągane jak królik z kapelusza na "przypadkowych" fotkach z meczu nie są kreowane przez żadne "społeczeństwo".
                      • waleria_s Re: Baron i Blanka 15.05.20, 21:33
                        Dokładnie, a samo społeczeństwo ma coraz bardziej dość takich celebrytów. Obecnie na salony wchodzą z całym szacunkiem, ale coraz większe doły społeczne. Choćby ta Blania, wystarczy posłuchać, jak ona się wypowiada, jakie to jest ubóstwo językowe, pustota, coś mi mignęły jej wynurzenia, że pierwsze porno to oglądała w wieku 7 lat. Promowanie patologii i tyle.
                      • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 22:20
                        Dobra. Wytłumaczę ostani raz. Łopatologicznie.
                        Niech będzie jakiś Janek. Spodobała mu się jakaś Irenka. Irenka chce być celebrytką, jak tysiące dziewcząt i chłopców. Janek chętnie ją zabierze i tu i tam i załatwi i to i tamto. Bo ma takie wpływy. Oczywiście jak będzie miła. Ona specjalnie nie musi być o to proszona bo i tak żeby się wybić miała zamiar być bardzo miła. Żenada, dno i kilo mułu.
                        I się pojawia. Nie wiadomo skąd.
                        I teraz ilu ludzi się tak pojawia.. i znika? A znika bo nie ma chętnych na towar.
                        Celebryci żyją z odbiorców. Jeśli ich mają to istnieją, jeśli nie nikt o nich nie mówi, bo się to nie opłaca. Taki Janek może raz czy dwa kupić Irence okładkę, zabrać ją tu i tam, załatwić program ale jeśli ona nie załatwi sobie odbiorców - to znika.
                        Siwiec sobie kupiła i bardzo wielu sobie kupiła tych, którzy niezdowo interesują się jej życiem erotycznym i szemraną przeszłością i napędzają jej tym zasięgi.
                        A, przepraszam jest jeszcze Blania. Analalfabetka Blania. Rozumiem że jej wielkie dzieło literackie to kupują polskie prostytutki i ich opiekunowie? Jakiś Janek. Nikt inny i na jej film wielkich lotów to też chodzą tacy a nie społeczeństwo, czyniąc z niej świetnie zarabiająca autorkę bo z tytułu pisarza łaskawie zrezygnowała?

Może wybiera je ktoś i wpycha do tego celebryckiego świata, ale to społecznenstwo decyduje kto zostaje a decydują oglądając je.
                        • riki_i Re: Baron i Blanka 15.05.20, 22:35
                          astrologia333 napisała:

> A, przepraszam jest jeszcze Blania. Analalfabetka Blania.

Sama bardzo się pilnuje, żeby nie mówić o niej "pisarka" tylko autorka. Ponadto krążą pogłoski, że to nie ona napisała, tylko wzięli ją aby firmowała owo "dzieło". No ale to tylko niepotwierdzone pogłoski, więc litościwie je pomińmy.
                          • vre-sna Re: Baron i Blanka 15.05.20, 23:43
                            Myslisz, ze to przekret?
                            Hm, historia powstania dziela jest dosc dziwna.
                            Majac 30 okolo lat jestem z typem, ktory przez poltora roku ma mnie w dupie w sumie a ja wowczas pisze ksiazke jednoczesnie pracuje w miejscach w ktorych pracuję.
                            Wiesz co, ale zycie jest tak popierdolone, ze to moze byc prawdą.
                            • riki_i Re: Baron i Blanka 15.05.20, 23:44
                              Być może, tutaj nie ma żadnej pewności.
        • anika772 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 17:59
          Ale riki ma rację.
        • semihora Re: Baron i Blanka 15.05.20, 19:35
          Akurat tu riki nie jest daleki od prawdy.
          • astrologia333 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 19:50
            Rację w czym? że była sutenerką bo tak krążą plotki? Że ma przyjaciół gangsterów?
            To że riki wie jaka jest naprawdę? A skąd?
            W sumie to zabawne. Tak samo wiedzą wszystko wszystkie dewoty i Mietki o osiedlowych dziewczynach, które lubią to i owo.
            Ja o tej pani mam bardzo kiepskie zdanie. Bardzo. Dziwię się, że budzi takie zainteresowanie.
            Jednak mnie tam nie było a oskarżenia o sutenerstwo to bardzo poważne zarzuty. Tyle postów a gdzie dowody?

Na jednym z portali kilka osób twierdzi, że Lipińska jest zamieszana w sprawę Iwony W bo układanka sie zgadza.
            • michalinalis Re: Baron i Blanka 16.05.20, 23:31
              Ale jakich Ty dowodów oczekujesz ?
              Wiele ludzi mieszka w Trójmieście, tam ta banda była i jest znana każdemu. Oni się ze swoją działalnością nie kryli. Serio, nie trzeba być dewotą ani Mietkiem. Matki z wielu miast, wiedzą jakie knajpy, dyskoteki i kluby odradzać swoim córkom. W Trójmieście też tak jest i nikt nie potrzebuje żadnych dowodów. To, że ją wiążą z IW, też wynika z tego, że ich drogi się w tych samych klubach przecinały. Ale Tu już ktoś chyba kogoś wyobraźnia poniosła.
              • astrologia333 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 00:00
                Pół celebrytow z piątej wody tam się bawiło. Wiesz który co tam robił? Tak dokładnie?
                Połowa gazetek i portali posikałaby się za materiał nt Blanki w tej materii. Jedna nawet chciała wyżebrać jakieś info bo "niestety" nie są w stanie powiązać i udowodnic jej udziału w czymś poza tym czym się oficjalnie zajmowała bez oskarżenia o pomówienia i płacenia odszkodowania. No ale walić prawo. Jak wali je pół tej bandy, prawda?
                Nie mam obowiązku śledzić życia seksualnego celebrytów, ani się ekscytowania tym nawet 50 lat później.
                A skąd wiesz, że kogoś wyobraźnia poniosła, może też słyszał, mieszka, czytał? A cała grupka znajomych zaginionej, od 10 lat jest przerabiana przez publiczność piątej wody bo ktoś myśli, czytał, słyszał.
                Nie mam z tym problemu, że rozwalą jakaś mafię streczycieli, proszę bardzo. Sypną blanię i inne twory - proszę bardzo. Póki się to nie stało - czytałem, słyszałem, szeptali, opowiadali jest słabo wiarygodne. Dokładnie tak samo szeptali na braci Ł, po zabójstwie pewnej dziewczyny. Bo rozpuszczeni, bo bogaci, bo wpływowy tatuś, bo byli wtedy, bo była z nimi widziana jak z setką innych. Tak się tworzą legendy.

Nie piszę nic o klubach, o anielskim krystku, czy dobrodusznym rodzeństwie.
                • michalinalis Re: Baron i Blanka 17.05.20, 00:21
                  Ponosi Cię kobieto wink
                  Co mnie obchodzi że połowa celebrytów się tam bawiła? Lipińska tam pracowała, i każdy kto tam bywał jako gość widział ją i widział czym się zajmowała, dla kogo pracowała.
                  Wyluzuj już bo cię poniosło.
                  Nie wiem o jakich braciach piszesz i mało mnie to interesuje bo temat jest inny.
                • nuclearwinter Re: Baron i Blanka 17.05.20, 08:47
                  Astrologio, kogo ty bronisz 🤦🏻‍♀️ to środowisko to totalne bagno a ta kobieta tam pracowała, rozumiesz, a nie była sobie przypadkowo na imprezie. Chyba się zapętliłaś i brniesz już tak dla zasady, bo nie wierzę, że można być tak naiwnym.

I co to w ogóle za myślenie - nic nie udowodnili, za rękę nie złapali, to wszystko jest na pewno w porządku. Wzruszająca wiara w sprawiedliwość, niezawisłość i skuteczność wymiaru sprawiedliwości...
      • jowita771 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:03
        Chyba pierwszy raz zgodzę się z rikim. Doszukiwanie się naiwnej gąski w pani naganiaczce - to jest naiwność level master.
        • vre-sna Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:25
          Nooo, czytalam o tez i o tej stronie mocy w jej zyciu, jednak bez potwierdzenia
          Skad pewnosc, ze te role pelnila?
          Innymi slowy, opisuje sie jej nowy zwiazek, wrzuca sie jej entuzjastyczne wypowiedzi, wygladajace na szczere i jednoczesnie sprowadza do roli prawie ze kurwy... i naganiaczki.
          Ona nie wyglada na az zdeprawowana, za to wydaje sie byc szczesliwa...
          • riki_i Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:32
            Pisanie książek z tezą, że przymusowe uwięzienie i gwałt może być czymś przyjemnym, to nie jest zdeprawowanie?
          • lauren6 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:48
            www.pudelek.pl/tylko-na-pudelku-od-wizazystki-z-pulaw-do-najbogatszej-pisarki-w-kraju-skad-sie-wziela-w-show-biznesie-blanka-lipinska-i-co-ja-laczy-z-zatoka-sztuki-6502681586379264a
            • lauren6 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:50
              To wyniki... ekhm śledztwa dziennikarskiego Pudelka w sprawie przeszłości Blanki.
          • thank_you Re: Baron i Blanka 15.05.20, 19:01
            Ekhm, wiesz co to za kluby? Nie? To poczytaj o Krystku. To jej towarzystwo.

Riki ma 100% racji z tym towarzystwem.
            • chicarica Re: Baron i Blanka 17.05.20, 12:59
              Przede wszystkim to towarzystwo odpowiada za gwałty, prostytucję nieletnich, prawdopodobnie pedofilię i niewykluczone że śmierć co najmniej jednej nastolatki. Nie no, spoko, niewiniątka.
              Jestem z Trójmiasta i gdybym się dowiedziała że któryś z moich znajomych się w tych kręgach obraca, to serio zerwałabym z nim kontakty, bo to szlam i dno.
              • i_m.norwood.3 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 13:08
                Lipińska pewnie pracowała tam, gdzie menadżerowi najwięcej płacili.
              • riki_i Re: Baron i Blanka 17.05.20, 13:09
                chicarica napisała:

> Przede wszystkim to towarzystwo odpowiada za gwałty, prostytucję nieletnich, pr
                > awdopodobnie pedofilię i niewykluczone że śmierć co najmniej jednej nastolatki.
                > Nie no, spoko, niewiniątka.
                > Jestem z Trójmiasta i gdybym się dowiedziała że któryś z moich znajomych się w
                > tych kręgach obraca, to serio zerwałabym z nim kontakty, bo to szlam i dno.

Och, popełniłabyś straszny błąd! Toż astrologia pisze, że jak żadnego wyroku sądowego nie ma, postępowania w toku i dowodów sądowych, to znaczy, że jest czyściutko. ☺
                • vre-sna Re: Baron i Blanka 17.05.20, 13:28
                  No ale astrologia odnosi sie do zarzutow kierowanych w sposob plotkarski w kierunku Blanki.
                  Faktem jest, ze w tym srodowisku sie ibracala, ale jezeli juz nie policja, to teraz, przy tym rozglosie dziennikarze wpadliby na jakies konkretniejsze afery, w ktorych ona powiedzmy brala udzial. A tu jednak nic sie nie dzieje, Ty mowisz, ktos tam w komentarzu napisze ktos inny bedzie twierdzil, ze z pewnoscia... Ale nadal nic na te akurat osobe konkretnego nie ma.
                  • riki_i Re: Baron i Blanka 17.05.20, 13:55
                    Nie "obracała się w środowisku", tylko w nim pracowała. Na stanowisku nadzorczyni naganiaczek. Prezentowała dochody nijak nie pasujące do zajmowanej funkcji. Dla mnie to wystarczy, aby było pozamiatane. No chyba, że przyjmujemy na poważnie historie typu "tak Rysiu,wlasnie przechodziliśmy sobie obok z tragarzami..." 😂
                • 18lipcowa3 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 13:32
                  Mój bosze przecież to każdy w trójmieście wie co to za towarzycho
                • pola84 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 13:52
                  riki_i napisał:

>
                  > Och, popełniłabyś straszny błąd! Toż astrologia pisze, że jak żadnego wyroku są
                  > dowego nie ma, postępowania w toku i dowodów sądowych, to znaczy, że jest czyśc
                  > iutko. ☺

Bez względu na poglądy, pisanie do jakiejkolwiek kobiety tak jak napisałeś do Astrologii jest niedopuszczalne.
                  • riki_i Re: Baron i Blanka 17.05.20, 13:56
                    Dobrze, cofam 'wredną suke' wywód merytoryczny pozostawiam.
                    • pola84 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 14:01
                      riki_i napisał:

> Dobrze, cofam 'wredną suke' wywód merytoryczny pozostawiam.

W idealnym świecie pewnie wypadałoby żebyś ją jednak przeprosił. Zwłaszcza, że to naprawdę było niepotrzebne. W tym wątku większość się z tobą zgadza. Astrologia myślę że ma dobre i szlachetne intencje, tylko niesłychanie idealistyczne (papieża czy chasydzkiego rabina żadnego nie skazano za zło które wyrządzili, a ono jest bardzo realne).
                      • riki_i Re: Baron i Blanka 17.05.20, 17:43
                        pola84 napisał(a):

> riki_i napisał:

> W idealnym świecie pewnie wypadałoby żebyś ją jednak przeprosił. Zwłaszcza, że
                        > to naprawdę było niepotrzebne. W tym wątku większość się z tobą zgadza.

OK, przepraszam Astrologię za agresywny styl polemiki.

> Astrolo
                        > gia myślę że ma dobre i szlachetne intencje, tylko niesłychanie idealistyczne (
                        > papieża czy chasydzkiego rabina żadnego nie skazano za zło które wyrządzili, a
                        > ono jest bardzo realne).

Szlachetne naiwne intencje można nawet zrozumieć, w końcu masa ludzi z takich pobudek zapisywała się, o zgrozo, do PZPR za komuny (zwłaszcza w czasach Gierka). Tutaj jednak przypadek jest naprawdę drastyczny, siatka sutenerów łowiących za pomocą Pana Krystka młodziutkie dziewczyny dla gości VIP oraz ponure lokale z dragami i prostytucją, gdzie się to wszystko odbywało. Po jednym dniu pracy w takim miejscu dla każdego człowieka, który trafiłby do takiego pracodawcy wszystko jest jasne. W dodatku nasza bohaterka popełniła literackie "dzieło" wmawiające jak to dobrze jest być przymusowo uwięzionym i gwałconym.... wróć!... , jak to dobrze zakochać się w swoim oprawcy. A forumowiczka radośnie relatywizuje i wmawia, że przecież nie ma dowodów sądowych, otwartego postępowania prokuratorskiego, ani prawomocnych wyroków. Pan Krystek zapewne działał w próżni i na własny rachunek (to, że obecnie adwokat właścicieli tych szemranych interesów za pomocą kruczków prawnych usiłuje go wyciągnąć z pierdla, znaczenia oczywiście nie ma żadnego). No, jeśli są ludzie, którzy nawet na tak jednoznaczne sytuacje reagują z niedowierzaniem i idealistycznie wybielają osoby tkwiące w tym bagnie, to mogą puścić nerwy. Co stało się moim udziałem w tym wątku.
                        • astrologia333 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 18:37
                          Miałam już Ci nie odpisywać bo jesteś dla mnie dnem dna. Nie istniejesz dla mnie na tym forum. Nie potrzebuję twoich przeprosin, bo jeśli ponoszą cie emocje żeby kobietę na forum internetowym nazwać suką w dyskusji internetowej to sorry. Bieiuk też się tak tłumaczy.
                          A teraz stawaj sobie w obronie ofiar, dopóki ci znów któraś ciśnienia nie podniesie i nie stanie się suką.

Manipulujesz bezczelnie moimi wypowiedziamu a dla mnie jesteś kimś kto niezdrowo interesuje się życiem seksualnym celebrytek. I nie chodzi o Lipińską czy Siwiec ale masz wiele do powiedzenia na wiele z nich w kontekście seksualnym. Choćby Saszę czy niżej Wieniawę. I tego tyczył się mój pierwszy post. Jak na kogoś kto ma dość celebrytów, wyjątkowo cie interesują. I o ile są to często infantylne i dość proste twory, to są to kobiety które podsumowujesz w sposób obrzydliwy i robi się to niesmaczne coraz bardziej.
                          1. Nigdzie nie napisałam, że te kluby to przybytek niewinności. I są niesłusznie oskarżane. Co ciekawe większość klubów, nawet tych umiłowanych przez ciebie z dawnych lat to czesto miejsce wyjątkowo paskudnych rzeczy.
                          2. Nigdzie nie napisałam, że Krystek jest niewinny, niesłusznie skazany.
                          3. Nigdzie nie napisałam, że nie istnieje tam żadna siatka pedofilsko- streczycielska i że to popieram.
                          4. Nigdzie nie napisałam, a wręcz wróć napisałam, że Blanka ma niezdrowe i patologiczne wyobrażenie seksu, które skąd wyniosła. Ale ty przecież nie chcesz widzieć tego? Tylko to co Ci wygodnie widzieć, aby pasowało, prawda.
                          5. Twój keler jakoś pracował. Zdecyduj się.
                          6. Krystek działał na polecenie Blanki i Siwiec a Siwiec gwałciła czy w końcu była ofiara strecyzyciela? I to one chcą wyciągnąć Krystka? Za tym stoją o wiele wyższe siły.
                          Jak wszystko wiesz.
                          Z tego co mi mignie, a miga mi 5 przez 10 bo bo raz enty powtarzam nie interesują się życiem seksualnym celebrytekani ich przeszłością ani nawet sopotem i ich klubami - wali się tam owa machina pedofilsko- streczycielska. Jeśli wpadną blanie, siwce i inne celebrycki twory - to bardzo dobrze, płakać nie będę. Co więcej nigdy nie twierdziłam, że muszą być niewinne. Ale człowiek w tym kraju czy tego chcesz czy nie, jest niewinny przed wyrokiem a ona nie ma zarzutów, ani oskarżenia ani nic. Póki co.
                          • astrologia333 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 18:38
                            I nie wycieraj sobie tyłka moim nickiem bo rzygnę z niesmaku jak struta... Suka.
                    • vre-sna Re: Baron i Blanka 17.05.20, 14:11
                      Tak mi sie skojarzylo
                      Jakos ostatnio ogladalam dokument o dawniejszych i mniej dawnych gwiazdach porno, na Netfliksie
                      Dla zainteresowanych jedna osoba z pozostalych ok dziesieciu bohaterow zalowala tej sciezki, co nie oznaczalo zakonczenia kariery
                      Dlaczego mi sie skojarzylo, bo byl tam pan, ktory dosc mocno skrytykowal dzisiejszy sposob krecenia filmow, ze dawniej byl jeden na kilka tygodni krecony i on jako aktor czul sie z tym dobrze
                      Teraz kreci jeden aktor po trzy dziennie bedac na wspomagaczach...
                      I zauwazyl ten pan aktor, ze to juz nie jest to, ze seks przestaje byc przyjemnoscia, staje sie mechaniczny i ze to jest upadek tej branzy
                      Skojarzyla mi sie ta wypowiedz z ta cala"miloscia" Barona i Blanki, takie uwspolczesniony dokument porno bez glebi, pomimo, ze on akurat nie epatuje tak jak ona swoja wiedza w tym temacie
                      Ale to po powyzszych wypowiedziach bo jednak wierzylam w to, ze przynajmniej ona jest zakochana i to bylby mily akcent w tym smutnym obecnie jak p. swiecie.
                • chicarica Re: Baron i Blanka 17.05.20, 20:21
                  Jedna moja koleżanka osobiście zna kobietę, matkę tej nastolatki która się rzuciła pod pociąg. To ta matka doprowadziła do tego, że policja zainteresowała się Krystkiem.
                  Astrologia może sobie pisać co chce. Ja z kolei myślę, że jeśli Krystka nie wyciągną z pierdla, to może będzie druga opcja: seryjny samobójca.
                  • vre-sna Re: Baron i Blanka 17.05.20, 20:28
                    Myslusz, ze Blanka ich ze soba poznala?
      • delauras Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:33
        👍👍👍👍
      • chicarica Re: Baron i Blanka 15.05.20, 19:11
        Rzadko się z tobą zgadzam ale tym razem muszę. Całe to towarzystwo to curwy i sutenerzy, wszystko kute na cztery kopyta.
        • i_m.norwood.3 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 20:47
          Z dwojga złego lepiej dla Blanki, jak była sutenerką, niż prostytutką.
          • lauren6 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 23:32
            Za sitenerstwo idzie się siedzieć, za prostytucję nie.
          • chicarica Re: Baron i Blanka 17.05.20, 12:57
            Sutenerstwo to przestępstwo, prostytucja nie.
            • anika772 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 18:13
              Lecz dla józka naistotniejszy jest "przebieg" i poziom "zbrukania", zatem logiczne jest, że ma szacunek do przestępstwa sutenerstwa,a nie do prostytucji.
      • i_m.norwood.3 Re: Baron i Blanka 16.05.20, 08:07
        Riki, to że ona robiła w brudnym biznesie, to nie znaczy że sama osobiście musiała tyłkiem pracować. Może ma po prostu męski charakter, jeśli chodzi o robienie kasy i zatrudni się każdym podmiocie, byleby płacił dobrze.
    • agonyaunt Re: Baron i Blanka 15.05.20, 16:36
      Ale żeby tak przeżywać kolejny "romans" wykreowany na potrzeby reklamy...
    • simply_z Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:08
      to brzmi jak tytuł jakiejś powieści romantycznej Barbary Cartland.big_grin
    • treo.tralve Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:22
      co za żenada.... ematkę to intersuje???
      • vre-sna Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:31
        Oczywiscie, poniewaz on jest sliczny w przeciwienstwie do brzydkich grubych gosci - alkoholikow z paczka wypalonych petow obok w popielniczce... samotnie siedzacych przed ekranem kompa i czyhajacych na obrzyganie swym zgorzknieniem kogolwiek ciut fajniejszego od nich.
        Dlatego wzbudza tez cos, co w przypadku tych drugich jest niemozliwe - zachwyt i niemozebna eksytację smile
        • memphis90 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 18:53
          Cóż, jeśli jakaś celebrytka znana z kiepskich pornosow wzbudza w Tobie zachwyt i niemozebną ekscytację.... Każdemu wg potrzeb...
          • alpepe Re: Baron i Blanka 15.05.20, 19:07
            podpiszę się.
          • vre-sna Re: Baron i Blanka 15.05.20, 19:20
            Nie, to bylo celowe
            Powiem tak, czytam tez komenty pod tekstami z pomponikow oraz innych takich
            To, jaki na akurat te osobe wylewa sie hejt i nienawisc jest zastanawiajacym zjawiskiem
            Ona nie jest szkodluwa dla kogos kto ma wladne zdanie, a w jej akurat sprawie to prawie kazdy, kogo spotkalam ma odwrotne do zachwytu
            Ale pomyslalam sobie, ze jednak to ona w tym calym zwiazku jest bardziej naiwna
            A tu sie okazuje, ze najbardziej naiwnymi sa ci, ktorzy wierza w jej czy tez ich milisc
            Szkoda.
            • lauren6 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 20:16
              Jeżeli ani trochę nie bulwersuje Cię fakt, że w Polsce robi się karierę i zarabia grube pieniądze dzięki znajomościom z półświatkiem związanym z m.in. z pedofilem gwałcącym nastolatki to ja nie mam więcej pytań.
              • vre-sna Re: Baron i Blanka 15.05.20, 20:25
                Alez o tym akurat sie nie mowi oficjalnie
                A zalozylam ten watek opierajac sie na doniesieniach prasowych a nie plotkach w ponizszych komentarzach
                • memphis90 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 20:42
                  No trudno to skomentowac... Jak mówiłam - jest popyt, jest podaż, możesz żyć w niemozebnej ekscytacji przed szczerą niewinną leliją, co to się właśnie wyczolgala spod Aleksandra, o czym skwapliwie informuje cały Instagram. Ale nie trzeba chyba byc geniuszem żeby zdawac sobie sprawę, że wszystkie te internetowe kreacje mają tyle wspólnego z rzeczywistością, co dzieje Niewolnicy Isaury...
          • thank_you Re: Baron i Blanka 16.05.20, 08:23
            Przez ten wątek obejrzałam ja na Instagramie. Z reka na sercu, jeszcze nigdy takiego pustostanu nie widziałam. I ona ma pol mln obserwatorów...
    • 12gram Re: Baron i Blanka 15.05.20, 19:14
      Ja wiem, że Gazeta promuje od lat różne prostytutki typu Siwiec wiec ma tu opłaconych trolli którzy mają popularność nabijać,
      czy ty vre-sna jesteś jednym z nich?
      bo raczej watpię, żeby temat jakichś pustych dziumdź ze świata przestępczego aż tak interesował prawdziwe "wąsike specjalistki" by w ogóle o czymś takim wątki zakładać.
      • vre-sna Re: Baron i Blanka 15.05.20, 19:27
        Nie?
        Jestem kobieta po przejsciach, ktora akurat dopatrzyla sie chyba mylnie uczucia tam gdzie go raczej nie ma.
        A natchnal mnie wywiad dany przez Barona chyba ze dwa dni temu Gali (on-line) oraz dzisiejsze zdjecia z ich wypadu do sklepu, gdzie sa wobec siebie jak obcy q przeciwienstwie krzyczacych informacji z instastory jej (ponoc) i jego
    • znowu.to.samo Re: Baron i Blanka 15.05.20, 19:38
      Przecie ta baba jest walnięta. Ona sama na tego Barona czatowała jak miał koncert. Sama się "chwaliła" pierwszy raz ją olał, dopiero potem poszło
      Pewnie dlatego żeby było o niej jeszcze głośniej

A on to chyba już połowe celebrytek przewalił, ten baron
    • ginger.ale Re: Baron i Blanka 15.05.20, 19:43
      pl.m.wikipedia.org/wiki/Blanka_Lipi%C5%84ska

Wygooglałam ją, ona ma 35 lat?? 😱
      Wygląda na 10 więcej, chyba przez tą dziwną twarz.
      • alba27 Re: Baron i Blanka 15.05.20, 21:34
        No właśnie ja ich nie znam, ale z ciekawości sobie wgooglowalam i widzę potwornie brzydką babę ok 50. Ona ma 35? Niedługo będzie to druga minge.on w moim typie😉
    • tryggia Re: Baron i Blanka 15.05.20, 23:41
      Baron jest kolesiem-wywłoką. O pani dowiedziałam się tu, na forum. Kimkolwiek by nie była, za chwilę będzie w gronie ex.
      • vre-sna Re: Baron i Blanka 15.05.20, 23:46
        Szkoda.
        Mowie serio, bo o ile jej ksiazek nie uwazam za dziela szkodzace wiekszosci, to akurat historie ich milosci, jezeli to okaze sie jakas nieprawda, juz tak...
        • angazetka Re: Baron i Blanka 16.05.20, 18:23
          To całkiem odwrotnie niż jest faktycznie - dzieła tej pani są szkodliwe i źle napisane, a jej romans czy "romans" - who cares? Poza tobą?
      • vodyanoi Re: Baron i Blanka 15.05.20, 23:53
        No właśnie Baron wydaje mi się kolesiem, który przechodzi z rąk do rąk. Można sobie poużywać, pobawić się, aż się znudzi i wrócić do normalnego życia. Więc kimkolwiek Baron by nie był, na pewno będzie szybko ex.
        • chicarica Re: Baron i Blanka 17.05.20, 12:56
          Też mi się tak wydaje. Fajny, uroczy, pewnie fajnie puka i ma coś co pozwala się przy nim dobrze czuć kobietom. Na dłuższą metę pewnie się do związku nie nadaje, ale na jakiś czas, czemu nie? Też miałam swego czasu takiego dobiegacza, mile wspominam.
      • i_m.norwood.3 Re: Baron i Blanka 16.05.20, 00:11
        Ten Baron to syn zwolennika PiS.
    • i_m.norwood.3 Re: Baron i Blanka 16.05.20, 00:12
      Badon ma ojca zwolennika PiS.
    • i_m.norwood.3 Re: Baron i Blanka 16.05.20, 00:13
      Z tego co widzę, ten Baron jakoś super przystojny nie jest, a ma opinię niezłego yebaki co silikonowe plastiki zalicza.
      • turzyca Re: Baron i Blanka 17.05.20, 10:48
        >Z tego co widzę, ten Baron jakoś super przystojny nie jest,

Józiu, no wreszcie! Nie jest przystojny, nigdy nie był, na żywo nie jest lepiej. Tyle że fajnie opowiada o rzeczach, które robi, ma błysk zachwytu w oku. A potem zaczyna się patrzeć z tym samym błyskiem na kobietę i robi się fajnie. Jest miły, akceptujący i fascynujący.
        Po czym robi się niefajnie, na długi termin on się nie nadaje.
        • nuclearwinter Re: Baron i Blanka 17.05.20, 10:55
          A na mnie on robi wrażenie troszkę głupiutkiego i mocno skoncentrowanego na sobie. Nie wiem, nie znam gościa, ale jakoś nie widzę w nim nic fascynującego. Może na żywo zyskuje.
          • turzyca Re: Baron i Blanka 17.05.20, 11:18
            No toż mówię, że na długi związek się nie nadaje. Na krótki dystans przestaje się skupiać na sobie, zaczyna na kobiecie, potem wraca do ustawień fabrycznych.
            Ale Józio się dziwi, że taki niewyględny a przebiera w babeczkach. Nie ma ani 40 w bicepsów, ani fajnej linii Norwooda, ani nie jest jakoś super wybitny. I jak to możliwe?
            Tylko że jest z nim miło, zabawnie, można się pośmiać, to nie jest facet, który będzie się zastanawiać, z kim dana kobieta co robiła i dlaczego i jak ona mogła.
            Tyle, cała tajemnica.
            • nuclearwinter Re: Baron i Blanka 17.05.20, 11:36
              Ale właśnie w tym sęk, że on we mnie nie wzbudza zainteresowania nawet na krótko 🙂 ale jak mówię, możliwe, że na żywo zyskuje.
        • i_m.norwood.3 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 11:00
          A czy on jakimś wybitnym artystą jest? Drugim Brucem Dickinsonem? Raczej nie.
          • turzyca Re: Baron i Blanka 17.05.20, 11:11
            Józiu, no i właśnie o to chodzi. Nie jest wybitnym artystą, nie jest też przystojny, ale ciekawie opowiada o tym, co robi, można z nim fajnie spędzić czas i jak mu się chce, to jest wobec kobiety uroczy.
            I tyle.
          • evolventa Re: Baron i Blanka 17.05.20, 11:40
            Wiesz co, widziałam go na żywo na koncercie Hansa Zimmera, gdzie został zaproszony na scenę i zapowiedziany jako bardzo dobry i obiecujący gitarzysta i powiem szczerze, że wymiatał na gitarze jak ta lala. Naprawdę czapki z głów dla jego umiejętności muzycznych. I co prawda, osobiście, wnioskując po tym ile już tych plasikowych lalek z szołobizu przewalił, uważam go za totalnego pustaka, to muzycznie nie ma się do czego przyczepić.
            • turzyca Re: Baron i Blanka 17.05.20, 14:01
              >wymiatał na gitarze jak ta lala. Naprawdę czapki z głów dla jego umiejętności muzycznych. I co prawda, osobiście, wnioskując po tym ile już tych plasikowych lalek z szołobizu przewalił, uważam go za totalnego pustaka, to muzycznie nie ma się do czego przyczepić.

A widzisz umiejętności muzycznych to ja sama porządnie ocenić nie umiem, rozpoznaję gdy coś jest takie, że klękajcie narody i rozpoznaję badziew, ale brakuje mi gradientu. Wierzę więc na słowo.
              Ale w kontekście józkowych rozkmin to nie jest ważne.
              Ważne jest coś innego, to co tych 15 lat temu mogłam zaobserwować: że przy nim jest miło, ma facet pasję, ma błysk w oku, jak się skupia na dziewczynie, to jej jest super miło. Nigdy nie był super wyględny, ale trudno się z nim nudzić.

Przy czym on był rozrywkowym towarzystwem dla mojego rozrywkowego towarzystwa czyli dla mnie zdecydowanie za dużo, to wtedy były kręgi ledwo styczne, teraz na szczęście zupełnie odległe, ale wrażenie zostało. I taką mniej więcej karierę lowelasa mu wróżyłyśmy albo to albo zakocha się bez pamięci i na paręnaście lat zbastuje, bojąc się utraty bogini.
              • vre-sna Re: Baron i Blanka 17.05.20, 18:30
                Taki troche narcyz z urokiem.
          • anika772 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 18:15
            i_m.norwood.3 napisał:

> A czy on jakimś wybitnym artystą jest? Drugim Brucem Dickinsonem? Raczej nie.

A jednak miał mnóstwo kobiet, wkurzające, nie?
            • i_m.norwood.3 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 18:53
              A niech sobie ma.
    • kornelia_sowa Re: Baron i Blanka 16.05.20, 19:48
      O, żle ze mną- nie wiem czemu pomyślałam że to świetne imiona dla psów
    • michalinalis Re: Baron i Blanka 16.05.20, 23:03
      Kobieta - żenada, z nizin społecznych. Nie zaprzeczam, że jest zakochana, nie wiem. Wiem natomiast, że pomimo zarobionych pieniędzy, kręci ją ogrzewanie się w blasku celebrytów. "Jara" się tym celebryctwem, wewnętrznie nadal jest brzydką grubaską, leczącą kompleksy. To już ta młoda Wieniawa, nie zachowywała się tak słabo, mimo, że jej z racji wieku, można byłoby to wybaczyć.
      A już jak słyszę porady ekspertki Blanki w dziedzinie seksu, zwlaszcza dla nastolatek, nie nie wiem śmiać się ? płakać ? Koszmar jakiś.
    • euze_bia0 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 10:03
      To ten Baron, co to yebał gówniarkę Wieniawe? To w sumie.. Ten sam poziom. Pasuje Blania do niego
      • i_m.norwood.3 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 11:01
        Akurat Wieniawę to każdy facet by zaliczył bez poczucia obciachu. A Lipińska wygląda jak stara blachara z tatuażami.
        • euze_bia0 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 13:57
          Wieniawa to już - mimo młodego wieku, bo nawet jeszcze 22 lat nie ma - jest mocno przechodzona, wiec zobaczymy, co będzie, jak jej 40 stuknie.
          • riki_i Re: Baron i Blanka 17.05.20, 17:52
            euze_bia0 napisał(a):

> Wieniawa to już - mimo młodego wieku, bo nawet jeszcze 22 lat nie ma - jest moc
            > no przechodzona, wiec zobaczymy, co będzie, jak jej 40 stuknie.

Dla mnie to ona mentalnie już ma 40. A co będzie, jak jej te 40 faktycznie stuknie? Będzie niezbyt wysoka i niezbyt atrakcyjna, krępa pani w pretensjach do całego świata. Wszak "zjawisko Wieniawy" to w całości produkt geniusza marketingu w postaci jej mamusi. Mamusia budzi nabożny respekt w całym polskim show biznesie.
    • 18lipcowa3 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 13:34
      Sa siebie warci. Para idealna.
      • vre-sna Re: Baron i Blanka 17.05.20, 18:32
        Byc moze
        Natomiast na instagramie niektore zdjecia jej figury zwlaszcza robia wrazenie
        Ty mowisz, ze ona ma ja biedna
        Powiem tak, wg mnie akurat te nisze ma dopracowana perfekcyjnie
        • 18lipcowa3 Re: Baron i Blanka 18.05.20, 08:16
          Jej figura to koszmar
    • ursydia Re: Baron i Blanka 17.05.20, 18:34
      150 odpowiedzi pod tytułem: "nie znam Państwa i nie interere celebrą". Fascynujące.
      Ja Blanię i Barona kojarzę bo przeglądam Pudla codziennie (bo lubię i co mi zrobicie?wink) i uważam, że jedno drugiego warte. On Piotruś Pan z gitarką i dredami w jakichś szamańskich płaszczykach a ona chce być jak Jenny from the Block ale coś poszło nie tak.
      Poza tym kiedyś włączyłam jakiś filmik w którym się wypowiadała i jeśli ona pisze tak jak się wysławia to niech mnie pambuk broni przed jej literaturą.
      • vre-sna Re: Baron i Blanka 17.05.20, 18:40
        Alez wlasnie dlatego mozna sie nawet dobrze bawic
        Mnie oni wciaz wyskakuja, no dzis i wczoraj nie, to prawda, na: google, yt.
        Widzialam w nich, do popelnienia tego watku, przynajmniej w niej, szczesliwa kobiete.
        W tym watku uswiadomiono, ze to nie o to chodzi i ze to czy jest szczesliwa to jest nieistotne, istotnym jest fakt, ze to zla kobieta o mrocznej szemranej przeszlosci.
        • ursydia Re: Baron i Blanka 17.05.20, 18:53
          A nie wydaje Ci się, że nad nią jest 5 na 5 serduszek a nad nim pół serduszka na pięć, jeśli wiesz o co chodzi?smile mam wrażenie, że tu będą płaczki na koniec u Blani.
          W każdym razie ona wygląda na szczęśliwą ale może dlatego, że ma pierwszy raz faceta który np.. no nie wiem.. ma wszystkie zęby? bo jak ona się w takim szemranym towarzystwie obracała to sama wiesz, to musiały być jakieś kompletne łachudry z półświatka wprawdzie w BMW czy inny Maserati ale bez górnej póły.
          smile
          • vre-sna Re: Baron i Blanka 17.05.20, 19:04
            Hm, to widze i od poczatku o tym mowie, ze to ona powinna uciekac, on nie wydaje sie byc wiarygodny w kwestiach damsko-meskich uncertain
            • i_m.norwood.3 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 19:17
              Ona nie jest święta, umówmy się. Zapewne ma niezły przebieg i szemraną przeszłość, nie zasługuje na porządnego faceta.
              • i_m.norwood.3 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 19:18
                Taka tylko dla babiarza się nadaje.
                • triismegistos Re: Baron i Blanka 19.05.20, 14:28
                  "nie oceniam nikogo po przebiegu"
                  czytal józef głosem Krystyny Czubówny
          • vre-sna Re: Baron i Blanka 17.05.20, 19:08
            Och no, rozpatrywalam to tez dlatego, bo w sumie on po wielu zwiazkach, ona tez po przejsciach i mozna bylo uwierzyc, ze a jednak mozliwe jest no to zakochanie

• ursydia Re: Baron i Blanka 17.05.20, 19:18
              No tak. U niej widać to zaangażowanie, którego wcale nie ukrywasmile
              • i_m.norwood.3 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 19:34
                Pytanie, czy tak wychowana kobieta jest jeszcze w stanie kochać. Zaangażowana może być z całej tej euforii, bo jej Baron funduje seks jak z pornosa.
                • ursydia Re: Baron i Blanka 17.05.20, 19:40
                  Pojęcia nie mam jak jest wychowana ale jak zwykle (być może naiwnie) wierzę w ludzismile
                  • i_m.norwood.3 Re: Baron i Blanka 17.05.20, 19:42
                    Ona jest oskarżana o współpracę z sutenerami.
                    • ursydia Re: Baron i Blanka 17.05.20, 20:58
                      No ale czy to kwestia wychowania?
                • riki_i Re: Baron i Blanka 17.05.20, 22:13
                  i_m.norwood.3 napisał:

> Pytanie, czy tak wychowana kobieta jest jeszcze w stanie kochać. Zaangażowana m
                  > oże być z całej tej euforii, bo jej Baron funduje seks jak z pornosa.

Ekhem, wiesz... jak się pracowało w cukierni, to nie dostaje się ekscytacji na widok pączka.
      • nuclearwinter Re: Baron i Blanka 17.05.20, 19:11
        To ty chyba jednak tego wątku nie przeczytałaś, bo mało kto napisał, że ich nie kojarzy.
        • ursydia Re: Baron i Blanka 17.05.20, 19:20
          No.
      • 18lipcowa3 Re: Baron i Blanka 18.05.20, 08:17
        " On Piotruś Pan z gitarką i dredami w jakichś szamańskich płaszczykach a ona chce być jak Jenny from the Block ale coś poszło nie tak."

Cudne.
    • riki_i Re: Baron i Blanka 19.05.20, 12:19
      youtu.be/wMDn2Dw5Buc
      • vre-sna Re: Baron i Blanka 19.05.20, 13:26
        Straszne, oczywiscie, ze o tych sprawach czlowiek slyszal i bolalo to cale skurwysynstwo, ktore sie obnazylo po samobojstwie tej mlodziutkuej dziewczyny.
        Ale teraz wracajac do postaci Blanki i jej pracy w tym klubie (ona otwarcie mowi o doswiadczeniu na stanowisku menadzerki sopockiego klubu, ale nazwy nie podawala, szczerze nikt o zdrowych zmyslach raczej by nie chwalil sie stanowiskiem akurat w tej knajpie)
        I tak, na zdrowy rozum ta kobieta musiala byc przynajmniej swiadoma drugiego dna tego miejsca. I teraz ten obraz zakochanej prawie ze (w zachowaniu) nastolatki i udajacej naiwnej kloci sie z tym jako kto pracowala, chwalila sie praca w takim miejscu bez zadnych wyrzutow sumienia..., bez zadnej zblakanej mysli.
        Inaczej, nawet gdybym chodzila jako klient w takie miejsce (a nie pracowala!) to w momencie pozyskania wiedzy wiecej bym tam nie wrocila, a co dopiero pracowac, widziec i nie reagowac, nadal uczestniczyc.
        A naprawde wydawala sie byc osoba pelna dobrej energii i pozytywnego myslenia oraz niewyrachowana w swym zachowaniu. No i dobrą...
        • vre-sna Re: Baron i Blanka 19.05.20, 13:47
          Choc z drugiej strony, yrzeba poczekac na film, a ze to tvpis to byc moze bedzie to kolejna manipulacja
          Komentarze pod tym zwiastunem sa tez ciekawe, ale nic poza plotkami wiecej nie widac.
          • simply_z Re: Baron i Blanka 19.05.20, 13:56
            serio jestes taka nawina czy taka mloda? Blanka jestr przede wszystkim niezbyt madra. Sprytna ale malo inteligentna. Oczywiscie, ze wiedziala co sie tam swieci, inna sprawa, ze matka tej mlodej Ormianki nie wiedziala gdzie jej corka sie szlaja? 14 lat I kluby? serio?
            • vre-sna Re: Baron i Blanka 19.05.20, 14:26
              Mloda? Naiwna?
              Wiesz, nie siedze w takich klimatach w ogole, dlaczego bym miala przypuszczac i nie wiadomo jak sledzic osobe, ktora napisala ksiazke, podala zwiezla biografie i udziela sie w wywiadach nt zachwytu nad swoim nowym "chlopakiem". Dziewczyno, to trzeba chciec poswiecic czas na to, a ja zalozylam watek nt jej uczucia na podstawie pojedynczych artykulow ktore sobie wyskakiwaly w necie.

• simply_z Re: Baron i Blanka 19.05.20, 14:32
                nie trzeba siedziec w klimatach, zeby wiedziec, ze caly show business to jedna wielka sciema i oszustwo. Raz po raz pojawiaja sie info na temat tej Pani w necie, wiec nie trzeba szczegolnie sledzic "romansu".Zwykla naganiaczka, ktora w pewnym momencie zaczela prowadzac sie z Siwiec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka