fraudes 27.05.20, 22:13 Czy zaproszenie w weekend na grilla koleżanki z dwójką dzieci jest złamaniem przepisów sanitarnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna05 Re: Grill teraz 27.05.20, 22:16 Od 6 czerwca - jeśli zachowacie 2 metry odstępu od siebie albo będziecie wciągać kiełbaski przez dziury w maseczkach - to nie Ba, 150 osób może razem grillować. Ale w ten weekend - wciąż 10 tys. kary. Fajnie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Grill teraz 27.05.20, 22:19 wciągać Autorka wątku nie przeobraziła się w odkurzacz, więc nie WCIĄGA jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: Grill teraz 27.05.20, 22:30 taki-sobie-nick napisała: > wciągać > > Autorka wątku nie przeobraziła się w odkurzacz, więc nie WCIĄGA jedzenia. No sorry, przez dyskretny otwór w maseczce to tylko wciągać się da. Kiełbaska lub parówka spoko. Resztę kroimy w cienkie paseczki. Ew. widziałam patent z dwoma maseczkami na raz i szczeliną pomiędzy - wtedy może nawet sobie normalnie, w ukryciu, zjeść Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Grill teraz 27.05.20, 22:39 Moim zdaniem wskazane są w tym przypadku rozwiązania dalekowschodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Grill teraz 27.05.20, 22:18 maseczki zdejmujecie tylko w momencie gryza, dzieci bawią się (każde) 2 m od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Grill teraz 27.05.20, 22:52 Marzę o wolnym weekendzie, bez gości... Drzwi się nie zamykają. To wina ogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Grill teraz 27.05.20, 22:58 Serio, ktoś sie przejmuje pisowymi przepisami sanitarnymi¿ Odpowiedz Link Zgłoś
fraudes Re: Grill teraz 28.05.20, 12:16 Wiesz wolałabym nie dostać mandatu... stąd się pytam. A grill - mimo, że elektryczny -będzie widoczny dla sąsiadów, i moje pytanie co - jak doniosą? Czy coś mi grozi? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Grill teraz 28.05.20, 12:20 Powiesz, że rodzina. Serio, ktoś się tym przejmuje? W Warszawie w weekend w parkach i nad Wisłą całe grupy piknikowały, place zabaw i siłownie oskubane z folii. Odpowiedz Link Zgłoś