Dodaj do ulubionych

Grill teraz

27.05.20, 22:13
Czy zaproszenie w weekend na grilla koleżanki z dwójką dzieci jest złamaniem przepisów sanitarnych?
Obserwuj wątek
    • joanna05 Re: Grill teraz 27.05.20, 22:16
      Od 6 czerwca - jeśli zachowacie 2 metry odstępu od siebie albo będziecie wciągać kiełbaski przez dziury w maseczkach - to nie wink Ba, 150 osób może razem grillować. Ale w ten weekend - wciąż 10 tys. kary.
      Fajnie, nie?
      • taki-sobie-nick Re: Grill teraz 27.05.20, 22:19
        wciągać

Autorka wątku nie przeobraziła się w odkurzacz, więc nie WCIĄGA jedzenia.
        • joanna05 Re: Grill teraz 27.05.20, 22:30
          taki-sobie-nick napisała:

> wciągać
          >
          > Autorka wątku nie przeobraziła się w odkurzacz, więc nie WCIĄGA jedzenia.
          No sorry, przez dyskretny otwór w maseczce to tylko wciągać się da. Kiełbaska lub parówka spoko. Resztę kroimy w cienkie paseczki. Ew. widziałam patent z dwoma maseczkami na raz i szczeliną pomiędzy - wtedy może nawet sobie normalnie, w ukryciu, zjeść wink
          • taki-sobie-nick Re: Grill teraz 27.05.20, 22:39
            Moim zdaniem wskazane są w tym przypadku rozwiązania dalekowschodnie.
    • aankaa Re: Grill teraz 27.05.20, 22:18
      maseczki zdejmujecie tylko w momencie gryza, dzieci bawią się (każde) 2 m od siebie
    • em_em71 Re: Grill teraz 27.05.20, 22:52
      Marzę o wolnym weekendzie, bez gości... Drzwi się nie zamykają. To wina ogrodu.
    • kotejka Re: Grill teraz 27.05.20, 22:58
      Serio, ktoś sie przejmuje pisowymi przepisami sanitarnymi¿
      • fraudes Re: Grill teraz 28.05.20, 12:16
        Wiesz wolałabym nie dostać mandatu... stąd się pytam. A grill - mimo, że elektryczny -będzie widoczny dla sąsiadów, i moje pytanie co - jak doniosą? Czy coś mi grozi?
        • triss_merigold6 Re: Grill teraz 28.05.20, 12:20
          Powiesz, że rodzina.
          Serio, ktoś się tym przejmuje? W Warszawie w weekend w parkach i nad Wisłą całe grupy piknikowały, place zabaw i siłownie oskubane z folii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka