Dodaj do ulubionych

Dotarłem do końca internetu...

01.06.20, 23:01
... przeglądając emamę dostrzegłem reklamę reklamującą chińskie wynalazki do kupienia na Allegro:
1. Szablon do brody z grzebieniem - przykladasz szablon do policzka i strzeżesz wokół smile
2. Naklejki na piersi podnoszące biust
3. Szablon do depilacji włosów łonowych - możesz sobie np łono wydepilować by z włosów powstało serduszko albo trójkącik

allegro.pl/oferta/hit-szablon-wzornik-do-depilacji-okolic-bikini-7886273338
Szok szok szok
Obserwuj wątek
    • spirit_of_africa Re: Dotarłem do końca internetu... 01.06.20, 23:04
      eee to akurat mało dziwne. Kiedyś na fb wyświetliła mi się reklama strony wish. A na niej zestaw sztucznych pryszczy do wyciskania 😣
      • mrs.solis Re: Dotarłem do końca internetu... 01.06.20, 23:20
        No nie gadaj!!!!! O czyms takim jeszcze nie slyszalam . Zaraz poszukam i sobie kupie 😜
        • mikams75 Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 00:02
          widzialam te reklame, wyjatkowo badziewnie to wygladalo, bez "tego" efektu.
          • mrs.solis Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 00:04
            Z tym kupnem zartowalam, a wynalazek wyguglowalam i faktycznie totalne badziewie.
            • annajustyna Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 07:27
              Ale po co to komu? 🙄
              • maly_fiolek Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 08:42
                Przykleić koleżance jak śpi. Taka subtelniejsza wersja domalowywnych wąsów.
          • spirit_of_africa Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 09:25
            Szczerze to wyglądało to jak larwy muchy na tym zdjęciu. Ale doczytałam nazwę 😀
            • mikams75 Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 10:01
              ja tez, bo w pierwszym momencie nie zrozumialam co to jest.
    • mary_lu Re: Dotarłem do końca internetu... 01.06.20, 23:06
      Reklamy są personalizowane. Najwyraźniej szukałeś wcześniej brodaczy, wystrzyżonych piczek i opadających biustów.
      • bywalec.hoteli Re: Dotarłem do końca internetu... 01.06.20, 23:10
        Nie szukałem
        • iwles Re: Dotarłem do końca internetu... 01.06.20, 23:15

To moze twoja kobieta szukala.
        • mary_lu Re: Dotarłem do końca internetu... 01.06.20, 23:18
          Tia. Nie pamiętasz afery z Lisem i ukraińskimi panienkami? Toż on wpadł z komentowaniem wyświetlających mu się reklam lata temu.

Ja mam reklamy tego co niedawno wyszukiwałam w necie.
          • bywalec.hoteli Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 00:10
            EEEE, ona by na coś takiego nie wpadła. A nawet jakby, to może mnie zaskoczy jakimś serduszkiem na łonie smile
          • turzyca Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 08:03
            Zupełnie serio, jak czasem widzę jakie reklamy mi się wyświetlają, to podejrzewam się o schizofrenię. Bo nie jestem w stanie wypić tyle alkoholu, żeby szukać czegoś pasującego do wyświetleń.
            • iwles Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 08:09

Wystarczy, ze czytałaś np artykul czy wątek na forum z jakimis słowami, które nadawca reklamy sobie ohasztagował (nie wiem, czy jest takie słowo 😉) i juz wyświetlą ci się reklamy.
              • turzyca Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 13:42
                Specjalistyczny osprzęt do mleczarni?
                Hebrajskie reklamy serwisów do tradingu?
                Chińskie reklamy randek z grubymi kobietami?
                • memphis90 Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 14:31
                  U mnie pasza dla koni... I sztuczny camel toe... Nie wyszukiwałam niczego nt bydla, wielbłądów, koni ani palcow (nawet lakierów do paznokci nie). Niżej wspomniałam już o jajołapce dla kur...
            • znowu.to.samo Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 08:10
              To sprawka ciasteczek
              Nieraz wyszukiwarka na kompie z windowsem pokazuje to, co ktoś korzystający z tego samego neta, szukał w tel z androidem. U mnie tak jest. Szukam czegoś w tel a na kompie ni z gruszki ni z pietruszki wyskakują reklamy tego i mąż mocno się dziwi "ja tego nie szukałem"
        • mrs.solis Re: Dotarłem do końca internetu... 01.06.20, 23:23
          szukales hahahaha.
          • bye-bye Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 07:06
            To by wyjaśniało dlaczego poza torebkami i kosmetykami pokazuje mi się "jak spalić tłuszcz z brzucha"🥴
      • chococaffe Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 08:36
        big_grinbig_grinbig_grin
    • mikams75 Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 00:13
      weszlam i wcale mnie to nie zaskakuje, ale wyswietlilo mi sie urzadzenie do ksztaltowania nosa.
      • bywalec.hoteli Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 00:38
        możesz to nazwać i nosem smile jeśli wystrzyżesz wąsy big_grin
    • 3-mamuska Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 00:16
      Dobre 🤣
    • hanusinamama Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 00:36
      Ok reklamy są dedykowane...mi sie kilka dni temu wyświetlił gadżet dla Pan do sikania na stojąco....nosz kurła nie szukałam niczego takiego, nawet nie wiedziałam ze istnieje.
      • simply_z Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 01:25
        a no wlasnie,,.mnie sie wystwietla klimatyzator mobilny..w ogole czegos takiego nie szukalam..
      • heca7 Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 06:51
        Mnie też się ten lejek wyświetla a w życiu go nie wyszukiwalam.
      • mona-taran Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 07:10
        Mnie się wyświetla płyn do soczewek kontaktowych i jakąś firma typu Western Union do wysyłania kasy. Nikt w mojej rodzinie nie nosi soczewek, kasy raczej też nie wysyłamy nikomu takimi metodami:p
        • mona-taran Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 07:30
          O, jeszcze systemy rynnowe..
          • jak_matrioszka Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 13:06
            Western Union wyświetla sie z powodu IP plus zainteresowanie polskimi stronami. Też to mam, na wypadek gdybym chciała zagrać role bogatej cioci z ameryki.
            Rynny też mam, i systemy dachowe, z tym że ja mam norweskie - a Ty? Może w jakimś watku natknełyśmy sie na wyzwiska typu "Ty masz nierówno pod kopuła" i tłumacz zadziałał, to sie na te dachy łapiemy? 😂
            • mona-taran Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 14:18
              To nie konkretnie western union, ale coś podobnego.
              Rynny miałam polskie, płyn do soczewek holenderski i jeszcze holenderskie ubezpieczenia :p
              • mona-taran Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 14:19
                A teraz mam " petite Amelie" - meble do pokoju niemowląt:p
              • jak_matrioszka Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 15:36
                Ja mam reklamy wyłaczone nie w komputerze czy telefonie, ale w oczach i mózgu, wiec też nie wiem co to za firma smile Czasami zwróce uwage na reklame, bo ktoś na forum o tym napisał, wiekszość przelatuje mi przed oczami jako kolorowe płaty wink
                Rynny faktycznie moga być od watku o skośnych dachach, a te dyndajace rowerowe serduszko/jajca to chyba też ktoś kiedyś linkował smile
            • hanusinamama Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 14:35
              Ja te dachy mam od wątku "czemu ludzie budują skośne dachy" smile
              • eveeveeve Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 22:52
                A ja mam teraz tylko auta. Mitsubushi volvo toyote...
                A kiedyś miałam jeszcze reklamy po hebrajsku...
              • bywalec.hoteli Re: Dotarłem do końca internetu... 03.06.20, 00:07
                hanusinamama napisała:

> Ja te dachy mam od wątku "czemu ludzie budują skośne dachy" smile
                >

możesz mi podziękować big_grin
          • mona-taran Re: Dotarłem do końca internetu... 03.06.20, 09:01
            Dziś mi się wyświetla McDonald's... Pewnie dlatego, że sporo czytam o odchudzaniu i ćwiczeniach, taki trening silnej woli 😅
      • eveeveeve Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 07:48
        O, mi tez ten lejek sie wyświetla i rozne inne gadzety ktorych zastosowania nie jestem w stanie zgadnąć.
        A i jeszcze dyndajace różowe swiatelko do riweru do podwieszenia pod siedzeniem, kyire wyglada jak męskie jajca tongue_out
        • hanusinamama Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 09:23
          Jesu...korci zeby sprawdzić jak to wygląda ale strach pomyśleć co mi sie wtedy będzie wyświetlać w reklamach smile
      • beataj1 Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 10:21
        Kochana, po tym jak mi się wyswietlila reklama zatyczki analnej z fidget spinnerem z LED na końcu to mnie już nic nie zdziwi.
        • bywalec.hoteli Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 12:54
          Może mąż szukał? wink
          • beataj1 Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 13:25
            Nie. To tylko mój komp i tylko moje ip. Zatem moja historia wyszukiwania. Przy czym nawet pasuje bo pomysł zrobił mi dzieńsmile
        • memphis90 Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 14:35
          O kurla, ktoś ze znajomych wysłał na grupie zatyczkę analną ze światełkiem, żeby "tuningować podwozie" podczas noszenia mini - myślicie, że dlatego aliexpress proponuje mi teraz jakieś zabawki erotyczne i parujące męskie gacie?
          • mona-taran Re: Dotarłem do końca internetu... 03.06.20, 09:02
            Parujące gacie??
      • laura.chiara Re: Dotarłem do końca internetu... 06.06.20, 17:20
        A, nie przeczytalam i to samo wrzucilam ponizej.
    • etata Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 01:06
      "3. Szablon do depilacji włosów łonowych - możesz sobie np łono wydepilować by z włosów powstało serduszko albo trójkącik"

To trochę jakby w klimacie Walentyneksmile
    • lot_w_kosmos Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 06:52
      Ohoooo....
      Do końca internetu to ty masz jeszcze daaaaaaaleeeeeeekoooooooo!
      • konsta-is-me Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 07:10
        Oj tak...
        Wypuscil sie chlopaczyna 3 m od domu i wydaje mu sie zeszedl na koniec swiata
        • bywalec.hoteli Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 07:26
          Dawajcie swoje
          • eveeveeve Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 08:04
            Lampka w kolorze czerwonym (rozowym?) do roweru do powieszenia pod siedzeniem w ksztalcie dyndajacych meskich jajek.
            • hanusinamama Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 09:24
              Widziałam, własnie wyszukałam i czekam co mi sie będzie wyświetlać teraz wink
            • alpepe Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 11:10
              Te dyndające jaja, tylko pod hakiem od auta, to są bardzo popularne w Niemczech, tylko bez światełek...
            • annajustyna Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 11:55
              W życiu nie widziałam 🤪
      • trampki-w-kwiatki Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 11:01
        Słuszna uwaga big_grin
    • hanusinamama Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 11:58
      To jest nawet ciekawe...po wpisaniu w wyszukiwarkę lapki pod siodełko rowera wyglądającej jak męskie jaja...teraz mi w reklamach wyskakują sztuczne kupy na aliexpress smile
    • znowu.to.samo Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 12:27
      Z góry uprzedzam jakbyście próbowali zakupić te niezbędne gadżety, to po wirusie na aliekspresie powstał megakorek i na paczkę czeka się teraz wieki.
      • annajustyna Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 12:58
        I jak tu żyć 😩
      • hanusinamama Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 14:36
        Kurła a miałam mamie zamówić kapelusz..zapomniałam, jak jej etraz zamówie to dostnie w grudniu smile
        Identyczne są w resered za 10x tyle
      • memphis90 Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 14:37
        Zależy od poczty. Jak "aliex standard shipping" to bardzo szybko idzie, 2 - 3 tyg.
    • lot_w_kosmos Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 13:04
      Był z pół roju temu wątek o końcach internetu.
      Przeszukaj forum po haśle i może znajdziesz.
      Było sporo kąsków wink
    • memphis90 Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 14:27
      Phi, mi aliexpress zaproponował ostatnio kurzą "pieluszke" do lapania jajek... A zaraz potem damski (!!!) bodystocking, ale modelką był ewidentnie Azjata płci męskiej... Algorytm doboru aliex nawet jestem sobie w stanie wyobrazić - tu jajkai tu jajka...

Natomiast nie wiem dlaczego kogokolwiek miałby szokować samoprzylepny biustonosz? Takie można kupić od ilu to już - 15 lat?
      • bywalec.hoteli Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 14:37
        Nie, to były jakieś kwadratowe przezroczyste naklejki niewiele większe od brodawek, które zapewne miały cos podnosić? Takie cos jest juz od 15 lat znane?
        • laura.palmer Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 15:45
          To są naklejki na sutki, których używa się po to, by brodawki nie prześwitywały przez bluzkę, gdy nie założy się stanika. Plastry modelujące biust też istnieją, używają ich np. celebrytki poubierane w wydekoltowane kreacje. I tak, to jest znane od ponad 15 lat. smile
          • bywalec.hoteli Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 16:22
            Czemu nie maja prześwitywać? Przecież chyba po to się nie zakłada stanika smile
            • mikams75 Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 19:05
              zeby sie nie slinily takie oblechy jak ty.
            • hanusinamama Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 19:19
              Zeby zrobić takim orłom jak ty na złość...swoja drogą czasami piszesz jak 12latek.
              • bywalec.hoteli Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 20:27
                Nieprawda ja pisze co mysli zdrowy normalny facet.
                • beneficia Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 21:27
                  > Nieprawda ja pisze co mysli zdrowy normalny facet.
                  >
                  Jeżeli to prawda, to cieszę się, że moi znajomi tego nie artykułują.
                  • bywalec.hoteli Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 22:29
                    ale tu emama, tu takie konwenanse nie istnieją!
      • znowu.to.samo Re: Dotarłem do końca internetu... 02.06.20, 19:35
        O też widziałam tych azjatów w bodystockingach.... co się zobaczyło to....
    • bywalec.hoteli Re: Dotarłem do końca internetu... 06.06.20, 13:22
      Macie swoje końce internetu?
      • laura.chiara Re: Dotarłem do końca internetu... 06.06.20, 17:17
        To moj najnowszy koniec internetu: www.lightinthebox.com/en/p/1pc-rubber-modern-high-quality-cleaning-tools-other-bathroom-accessories-camping-hiking-caving-traveling_p6601787.html?currency=CAD&litb_from=paid_adwords_shopping&sku=1_395&country_code=ca&utm_source=google_shopping&utm_medium=cpc&adword_mt=&adword_ct=393038185109&adword_kw=&adword_pos=&adword_pl=&adword_net=u&adword_tar=&adw_src_id=4674349488_7686071961_79591878605_pla-809625085141&gclid=Cj0KCQjw_ez2BRCyARIsAJfg-ku6CGnT3BK1JtsvAiT2toLm2SqrJBvwvWxkYUQ6Ah9PghtL9r1q1IgaAtivEALw_wcB
        • laura.chiara Re: Dotarłem do końca internetu... 06.06.20, 17:19
          Widzialam z tym reklame, nie pamietam gdzie, chyba na FB, gdzie bardzo dokladnie i w kilk roznych wersjach pokazuja jak panie z tym siusiaja. Nie widac zadnej nagosci, ale siusiu owszem.
        • bywalec.hoteli Re: Dotarłem do końca internetu... 06.06.20, 17:24
          Niby bezsens ale nie musisz siadać na klapie i nie opryskasz klapy
          • laura.chiara Re: Dotarłem do końca internetu... 06.06.20, 17:47
            Pokazywali, ze to nosic w torebce... No, nie wiem, nawet i przed sikaniem to chyba malo higieniczne, ale po? Take zasikane pozniej wrzucic z powrotem do torebki?
            • bywalec.hoteli Re: Dotarłem do końca internetu... 06.06.20, 17:54
              no tak, może to raczej traktować jako ratowanie w sytuacjach mało higienicznych? np. w pociągu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka