i_m.norwood.3 02.06.20, 00:34 Nagle nawiązuję do Jana Pawła i udaje, że był dumny z Lecha Kaczyńskiego? Podły człowiek, który potrafiłby ronić krokodyle łzy. #Duda2020 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tanebo001 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 00:39 Ma ktoś przepis na dobrą sałatkę? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 00:44 józkowi to się raczej przydadzą jakieś przepisy na jutrzejszego kaca. Może woda po kiszonych ogórkach? Odpowiedz Link Zgłoś
i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 06:54 Nie ja mam problem z alkoholem. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 08:03 i_m.norwood.3 napisał: > Nie ja mam problem z alkoholem. Wydaje ci się. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 09:18 Widać. Twój problem jest bardziej złożony😂 Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 00:47 Normalnie bym ci podała, ale to e-matka i mnie zjadą za majonez. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 00:56 asia_i_p napisała: > Normalnie bym ci podała, ale to e-matka i mnie zjadą za majonez. Widze, ze Trzaskowski to dla was wstydliwy temat. Wcale sie nie dziwie, tez jestem zazenowana. No i te smutne oczy spalenia. Pewnie mial nielatwe dziecinstwo. Teraz tez ma nielatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 01:01 A co mi tam, będzie z majonezem. Max prosta i smaczna. Właśnie niezdrowo na noc wciągnęłam - puszka tuńczyka w sosie własnym - odsączyć - cebula nieduża - drobno pokroić - pół ogórka kiszonego - drobno pokroić - pęczek natki pietruszki - też pokroić - łyżka majonezu - dodać Wszytko wymieszać i gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 08:26 Ja też robię z tuńczykiem, ale inaczej: dwie puszki tuńczyka + 100 gr ryżu (ważę suchy, po ugotowaniu jest więcej) + 2 - 3 jajka + 3 ogórki konserwowe + puszka kukurydzy osączonej + majonez, ile zabierze. Sól, pieprz. Strasznie to dobre, chociaż wszystko puszkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 08:38 Znam to! Królowało na imprezach jak byłam studentką Lubiłam! Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 11:44 Z tuńczyka robię pastę kanapkową - drobno pokrojony por, dość dużo, tuńczyk rozciapany widelcem, jajka na twardo, pieprz i trochę zakazanego składnika, bardzo lubię Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 03:44 asia_i_p napisała: > Normalnie bym ci podała, ale to e-matka i mnie zjadą za majonez. > Podaj podaj. W miejsce majonezu wpisz "składnik X" 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 07:47 Ok. W takim razie por drobno pokrojony, kukurydza z puszki, jabłko, żółty ser w kostkę i składnik X. Kurcze, powinnam mieć też coś zamiast sera, no i kukurydza z puszki nie wypada. OK - por drobno pokrojony, kukurydza w stanie wiadomym, jabłko, składnik Y w kostkę i składnik X. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 00:59 aktualnie najlepsza to truskawki skropione balsamico. Jak ktoś koniecznie musi, to dorzucić młodego szpinaku i czerwonego pieprzu ale naprawdę nie warto psuć tego smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
wipsania Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 01:04 Szpinak nie, ale dorzuć pokruszony ser pleśniowy, typu roquefort. Wtedy dopiero są boskie. Aha - i czarny pieprz, nie czerwony Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 01:12 wipsania napisała: > Szpinak nie, ale dorzuć pokruszony ser pleśniowy, typu roquefort. Wtedy dopier > o są boskie. > Aha - i czarny pieprz, nie czerwony Ja bym dodala troche chrzanu, czosnku i pare kropel syropu klonowego. Pycha. Jesli ktos lubi moze dodac musztardy, anyzku i pare ziarenek kminku czarnego. Bron Boze zadnych ziol typu prowansalskie. Odpowiedz Link Zgłoś
wipsania Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 01:43 Won, trollu, z mojego przepisu. Ty możesz budyniu się nażreć Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 01:48 wipsania napisała: > Won, trollu, z mojego przepisu. Ty możesz budyniu się nażreć Musze Ci uswiadomic, ze to Ty jestes trollem w tym watku. A wiec "won trollu". Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 08:00 E, no nie bądź taka. Jak chcę rozmawiać konstruktywnie, to nie sekuj. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 08:39 wipsania napisała: > Won, trollu, z mojego przepisu. Ty możesz budyniu się nażreć 😂😂😂😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:24 Do truskawek????? Czosnek, chrzan? Ja to jednak mali wiem o jedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 08:27 > aktualnie najlepsza to truskawki skropione balsamico. Truskawki, balsamico, a to wszystko na plastrach boczku wypieczonych na chrupko. Znika u mnie zanim zdążę na talerz nałożyć. Truskawki mogą być albo surowe, albo podduszone w syropie na bazie balsamico i cukru Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 01:18 tanebo001 napisał: Zupelnie zapomnialam. Okropne imie Rafalek. Zupelnie jak Adrianek. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 12:24 Mnie się imiona Adrian i Andrzej podobały. Teraz to wstyd tak nazwać syna. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 07.06.20, 20:22 lauren6 napisała: > Mnie się imiona Adrian i Andrzej podobały. Teraz to wstyd tak nazwać syna. A Ojciec Rafalka mial na imie Andrzej. Jaki to wstyd okropny. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 08.06.20, 12:55 ojciec Rafałka jest młodszy od Dudy ? a właściwie młodszy od kadencji prezydenckiej Dudy ? Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 07:59 Arbuz, feta, czarne oliwki, mięta. Lub bazylia. Ew. odrobina czerwonej cebuli pokrojonej w zarąbiście małą kostkę. Fetę kroić w kostki o objętości cztery razy mniejszej niż arbuza, wtedy jest dobry balans chrupkości. Odpowiedz Link Zgłoś
mikawi Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:23 Oj tak, to jest pycha, ja dodaję jeszcze truskawki i surowego ogórka. A z majonezem to lubię taki mix: por, kukurydza, korniszony, papryka czerwona, kurczak pieczony najlepiej pierś, ananas, majonez z jogurtem, sól, pieprz. Ale fajny wątek - lubię sałatki Odpowiedz Link Zgłoś
delauras Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 08:03 tanebo001 napisał: > Ma ktoś przepis na dobrą sałatkę? Sałatkę 😂😂😂 jakie panisko. Brukiew wchrzaniaj . Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 08:20 A prosze bardzo: 1 brukiew, 2 marchewki, 1 jabłko - zetrzec na tarce. Skropic cytryną. Dodac łyżeczkę chrzanu, posolic, popieprzyc, troszke cukru, 4 łyżki oliwy z oliwek. Wymieszac. Opcjonalnie mozna dodac posiekany koperek. (dla mniej wytrawnych smakoszy skladnik X zamiast oliwy) I voila, bomba witaminowa na talerzu 😋 Odpowiedz Link Zgłoś
delauras Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 09:05 To surówka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 09:20 Jak zamienisz oliwe na majonez, to bedzie sałatka ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 08:21 Zamiast sałatek polecam zielone koktajle Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 09:38 Ja czekam na tańsze i najdojrzalsze arbuzy. Przepadam za sałatką z arbuza, fety, mięty. Bez przypraw, jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:25 Arbuz najlepszy jest sote. Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 15:10 Nie. On jest też najlepszy sote. Albo jako soczek. Lodowaty. O matko, ślina mi leci. Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 12:56 To tak, jak truskawki IMO. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 12:16 Bardzo prosta, ale nie wiem, czy surówka czy sałatka, dwie-cztery porcje: 2x czerwona papryka pokrojona na małe kawałeczki, jedna mała cebula pokrojona w kostkę, wymieszać, dodać oleju, balsamico i majeranku, odczekać, aż się przegryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:50 Sezn na bób się zaczyna Bób, ogórki, kupa mięty, oliwa, cytryna. Można dać dumkę, świeżą albo duszona na oliwie, albo takiż czosnek. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:08 Dumkę na dwa serca? 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 09:12 Wesoła nutka... A Ram Sam Sam Song ♫ Dance Songs for Children ♫ Kids Songs ♫ The Learning Station Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 11:48 Chyba najlepszy zagłuszac Józka Odpowiedz Link Zgłoś
paniusiapobuleczki Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:59 ależ to guli guli wchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 09:16 Czas wygasić łysego... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 09:20 Nie wygaszaj, w wątkach józka są najlepsze przepisy 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 11:47 daniela34 napisała: > Nie wygaszaj, w wątkach józka są najlepsze przepisy 😀 Hahaha, padłam Oraz - przepięknie go robicie, wściekły, a nic nie może Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:20 Niestety powoli się przyzwyczaja, jak się rozhula za bardzo, to trzeba zacząć mówić o krwi. Hmmm, w sumie pieluchy też byłyby niezłe. Tylko czy ematka pamięta jeszcze takie szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 14:41 Spod klawiatury mi to wyjęłaś. Właśnie miałam spytać o czym może świadczyć zielona kupka u niemowlęcia karmionego piersią. Normalnie jest taka w kolorze i o konsystencji musztardy. Francuskiej, a nie sarebskiej czy dijon, bo jest z takimi grudkami. Teraz wpada w taką lekką zieleń. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 15:19 Lauren urodziłaś niedawno dziecko? Gratuluje! (Ja tez, ale kupy co żółte żółciutkie, zielone były tylko przejściowe między smolka a właściwa musztarda) Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 19:58 A dziękuję za gratulacje! Również gratuluję. Smółka to taka bardziej zgniła zieleń, a mojemu czasem trafia się jaśniejszy odcień, taki trochę trawiasty. Może jakaś inna mądra głowa coś wymyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:11 Zdarza się. Moi tak miewali, też się za pierwszym razem trochę wystraszyłam. I wtedy z bardziej taką glutowatą konsystencją. Nic im nie dolegało, nie zauważyłam też żadnej prawidłowości. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 12:28 W sumie powtórzę to co mówią mi położne i pielęgniarki dziecięce. Jeśli z dzieckiem wszystko ok, je bez problemu i moczy pieluchy (bo ze wyproznia się to już wiemy ) to wszystko z nim ok. Układ pokarmowy ma jeszcze niedojrzały wiec i jakieś dziwne rzeczy mogą się zdarzać. Moj znowu ma problemy skórne jakieś suche łuski i to nie na głowie (ciemieniucha) tylko na brwiach i pomiędzy nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 15:09 Mój pies ma biegunkę. A ja jestem porządny obywatel co sprząta. Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 15:21 turzyca napisała: > Niestety powoli się przyzwyczaja, jak się rozhula za bardzo, to trzeba zacząć m > ówić o krwi. > Hmmm, w sumie pieluchy też byłyby niezłe. Tylko czy ematka pamięta jeszcze taki > e szczegóły? Niedawno czytałam dość naturallistyczny tekst o obfitym krwawieniu miesięcznym połączonym z ostrą niestrawnością, może znajdę, ale raczej nie zajrzę do niego, mogę podrzucić bez ponownego czytania Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:17 Ha! Przypomniało mi się! Jakiś czas temu czytałam o grupie dziewczyn w USA, w którymś ze stanów mocno antyaborcyjnych. Otóż grupa ta używała dość prostych narzędzi do ekstrakcji okresu. Żeby był krótszy, mniej obfity, a w dodatku jeżeli ktoś przypadkiem akurat zaskoczył a nie chciał, to też sprawę załatwiano we własnym zakresie.Otóż zgodnie z tym, co owe dziewczyny twierdziły, można pozbyć się szybciej tych krwawych smarków i skrzepów jeżeli wejdzie się z jakimś prostym próżniowym ssakiem przez szyjkę macicy i ją niejako od wewnątrz odessie z błony śluzowej. Gdyby przypadkiem w błonie zagnieździła się komórka jajowa, to również była tą metodą wyproszona. Przyznam, że zrobiło to na mnie takie wrażenie, że aż konsultowałam z kumplem-ginem. Który odradzał, uważając, że amerykańska grupa nie docenia ryzyka zakażeń i ewentualnego uszkodzenia szyjki. Więc nie zachęcam. Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 11:50 No ja mam odruch psa Pawłowa, widzę nick Józka i coś politycznego i zaczynam być głodna. A on nawet gotować nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 12:08 Ja też, a tam wyżej takie pyszne sałatki. Truskawki z balsamico, arbuz i feta- uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 11:49 Szkoda, jego wątku są super. Takie multitematyczne. Troche kuchni, troche ogrodu..jakiś film czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 11:52 pitupitt napisał(a): > Czas wygasić łysego... Jezu, powiem Wam, że ja ich nie odróżniam. Riki, norwood, zaganiacz i hotelowy - to nie jest jedna osoba? Nieszczęśliwy, samotny rasista i prawak, kobiet i nienawidzi i chciałby popróbować? > Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 15:22 lauren6 napisała: > O dziwo nie. Hm, a mówią, że natura lubi różnorodność A tu panowie trochę jak spod sztancy Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 15:09 A to nie nie, musisz się podszkolić, oni wszyscy są bardzo charakterystyczni i różnią się od siebie. Zaganiacz jest najmniej rozpoznawalny, chyba ze tylko po tym, ze jest analfabeta. Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 15:20 manon.lescaut4 napisał(a): > A to nie nie, musisz się podszkolić, oni wszyscy są bardzo charakterystyczni i > różnią się od siebie. Zaganiacz jest najmniej rozpoznawalny, chyba ze tylko po > tym, ze jest analfabeta. A, to się przyjrzę, bo głupio tak się krzywić i nie wiedzieć, na którego w sumie A zaganiacz to nie jest ten najbardziej obleśny? Co napisze, to mnie aż skręca, choć obiektywnie - bywa, że panie, ze mną włącznie, pozwalają sobie bardziej ryzykownie. Ale on jakoś tak... desperacko i widać, że niekoniecznie w żartach, o. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 17:25 Naprawdę ciężko ocenić, który jest najbardziej obleśny Każdy z nich ma swoje momenty. Ale w sumie najczęściej widuje usunięte pozostałości po wpisach zaganiacza - nick zobowiązuje w końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 18:39 Co ja niby obleśnego piszę? Fakt, nicki typu Kongijczyk z Rimini były prowokacyjne, ale celowo miały obrzydzać relokację. Nie miały na celu pochwalić gwałtów. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 12:55 Nie Jozek wcale nie piszesz obleśnych rzeczy. Fantazje o asslicking w wykonaniu wiecznego frustrata, nienawidzącego kobiet, to nie jest coś co przyjemnie się czyta. Niestety ale nie dociera do Ciebie nic po dobroci, to czasem trzeba walnąc wprost. Odpowiedz Link Zgłoś
i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 23:20 Czy ja o tym pisałem? Nie jest to moja fantazja. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:06 Zaganiacza jako jedynego z tej czwórki mam wygaszonego, bo jest autentycznie obleśny. Józka kiedyś wygaszałam, ale przestałam, bo w jego wątkach są najlepsze przepisy. Bywalca i rikiego moderacja sensownie ogarnia. Sama długo zastanawiałam się co forum ma przeciwko bywalcowi, bo po prostu najbardziej soczyste wypowiedzi szybko lecą w niebyt 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:38 lauren6 napisała: > Józka kiedyś wygaszałam, ale przestałam, bo w jego wątkach są najlepsze przepis > y. > Bywalca i rikiego moderacja sensownie ogarnia. Sama długo zastanawiałam się co > forum ma przeciwko bywalcowi, bo po prostu najbardziej soczyste wypowiedzi szyb > ko lecą w niebyt 😂 No i tam właśnie powinny zostać. Ale przyznam, że po przeczytaniu paru opisów sałatek tu pognałam po warzywa jak zaprogramowana Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 22:31 lauren6 napisała: > Bywalca i rikiego moderacja sensownie ogarnia. Sama długo zastanawiałam się co > forum ma przeciwko bywalcowi, bo po prostu najbardziej soczyste wypowiedzi szyb > ko lecą w niebyt 😂 Moderatorka ma mi za złe niewłaściwe sympatie polityczne, dodatkowo jest w komitywie z morgęką, więc mnie tnie za niewinność. Odpowiedz Link Zgłoś
i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 23:20 Dokładnie, nas tu nienawidzą za bycie prawicowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 23:29 W tym tygodniu to jesteś za prawicą? A co z godnym życiem ludzi pracy, za czym gardłowałeś w zeszłym miesiącu? Odpowiedz Link Zgłoś
i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 23:41 W Polsce prawicowość oznacza bardziej strefę ideologiczną, niż poglądy gospodarcze. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:55 Józek jest moim zdaniem najbardziej rozpoznawalny. Ja tak nie wyłapuje nowych nicków innych forumek, tak jego pierwszy wpis z nowym nickiem i wiem na 100% ze to Józiu. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 09:20 Do sałatki, zamiast majonezu, nadaje się sos jogurtowy... A w kwestii formalnej - logika twierdzi, że podwójne zaprzeczenie daje w efekcie brak zaprzeczenia fałszywy i farbowany lis... ktoś nie uważał na lekcjach... Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:22 Jogurt zamiast majonezu😳. No co Ty??? Majonez jest zdecydowanie najlepszym składnikiem sałatek ... no może poza boczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 19:50 No doprze...przebiłaś boczusiem Odpowiedz Link Zgłoś
huexido Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:25 Boczek i jajo takie z na wpół ściętym żółtkiem. Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 10:11 Ej, Józek, ale on ma włosy! Czy nie powinieneś na niego głosować? przeciez PAD ma już któregoś tam Norwooda, tak z Norwoodem u władzy??? No weź... Odpowiedz Link Zgłoś
i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 19:24 Ja tam wolę się z łysymi utożsamiać. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:05 Duda ma zaawansowanego norłuda. A Trzaskowski ma piękną czuprynę i Józek mu zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:15 Nadal mi bliżej do Trzaskowskiego niż Dudy. A Norwood Dudy jest nietypowo, bo ma nadal niezły przód jak na takie wielkie gniazdo wstrętne. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:35 Duda cię brzydzi? A Trzaskowskiemu zazdrościsz, że ma co farbować,😏 Odpowiedz Link Zgłoś
i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:35 Sam mam. W zasadzie to bardziej jestem Norwood 2, niż Norwood 3 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 11:38 Fałszywy farbowany lis, czyli że udaje, że kłamie? Skomplikowane... Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:01 Też zwróciłam uwagę na podwójne zaprzeczenie. Józek chciał pewnie skomplementować prawdomówność Trzaskowskiego. Choć przyznaję, że trudno uwierzyć, że można szczerze komplementować tak słabego polityka jak L. Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 11:58 wracając do tematu, kto ma dzis okres? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 12:06 Jeszcze nie mam, ale będę mieć za chwilę. Będzie lecieć kreeew, kreeew, kreeew to zuo😀😀😀 Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 12:13 bib24 napisała: > wracając do tematu, kto ma dzis okres? Jozek. Nie tylko dziś, ale permanentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 12:28 józek to ma permanentne zatwardzenie a nie okres. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:41 Teraz się nie mówi zatwardzenie, tylko obstrukcja 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 14:11 mentalna obstrukcja ilością partnerów każdej mijanej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:19 Mnie się szykuje na przyszły tydzień. A wyjazd planuje 🤨. Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 16:16 Ja mam. I nauczyłam się w końcu obsługiwać kubeczek. Cudo, mówię Wam. Nic mi nie cieknie. Ale musialam zmienić rossmanowy na selenę. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 16:23 Ja już też mam. Ledwie zdążyłam napisać, że nie mam i dostałam 😀😀😀 Odpowiedz Link Zgłoś
i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 19:25 Fuj. Brzydzą mnie takie opisy. To jest obleśne i niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 19:31 Wiemy, wiemy i dlatego tak piszemy 🙂🙂🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 00:13 To jest naturalne, słyszałam też, że niektórzy faceci wręcz lubią Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:09 Ja właśnie najbardziej się obawiam, że przy nieumiejętnej wymianie wszystko można upaćkać krwią. Wszędzie krew, dużo krwi - to musi być straszne 😱😱😱 Odpowiedz Link Zgłoś
tairo Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 08.06.20, 12:47 Na szczęście przy typowym okresie wystarczy wymiana dwa razy dziennie, więc można to robić pod prysznicem. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:55 A dziś właśnie dostałam, hurrraaa i la la la🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 12:14 Jak nawiązuje do patrona pedofilów i to w pozytywnym sensie, to jest dla mnie skreślony. Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 12:16 Duda sie nie udal Wypad Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:21 Dziewczyny, czy któraś próbowała ten olejek Khadi stymulując porost włosów? Działa? Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:31 na męską łysinę nic nie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:39 Ale ja pytam dla siebie! Jestem osobników płci żeńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:42 no to w takim razie zależy, czy masz kobiece łysienie typu męskiego, czy nie. na nie tj androgenowe w zasadzie nie działa nic. ono niestety występuje też u kobiet. na inne wypadanie włosów pewnie ma szansę zadziałać. popatrz po chemii ludziom lecą włosy i odrastają bez niczego, bo to jest łysienie nie androgenowe. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:48 gaskama napisała: > Ale ja pytam dla siebie! Jestem osobników płci żeńskiej. > A jaką masz linię Norwooda? Bo słyszałam, że owszem działa, ale tylko przy stopniu I i II. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:55 Nie mam żadnej linii. Z natury mam jasne, cienkie i delikatne włosy. Zawsze były bardzo gęste. Teraz (45++) przerzedziły się po całości. Tak delikatnie. I zastanawiam się, czy jakiekolwiek wcierki mają sens. Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 14:10 u kobiet nie ma norwooda, u kobiet łysienie męskie to właśnie łysienie po całości, aczkolwiek gównie z przodu i na środku. dobry dermatolog rozpoznaje od razu, bo to w sumie widać po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 18:42 U kobiet jest skala Ludwiga, czy tam Ludwiga. U mężczyzn też się to może zdarzyć, oprócz Norwooda jest też DPA i Norwood A (moim zdaniem gorszy od zwykłego Norwooda). Odpowiedz Link Zgłoś
rexona_sport Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:21 Co wy dziewczyny, przecież to prawda ze taki niby liberalny prezydent miasta Warszawy okazał się wydmuszka, jego dokonania w stolicy to betonoza i ochrona interesów poprzedników a teraz ten papież i Lechu... żenada. Czy już treść się nie liczy, ważne kto publikuje i na ślepo wszystko na nie? Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:25 Ale majonez czy bez jednak? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:28 Sos czosnkowy na jogurcie z odrobiną majonezu Odpowiedz Link Zgłoś
rexona_sport Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:16 Ok dziwne to forum jednak Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 22:36 Ale kroplę cytryny do tego też! Taki fajny posmaczek się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:22 I po co karmicie trolla? Przecież to od razu widać post jest po to, aby zasiać ferment. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:28 Karmimy? Chyba sałatką 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:35 Nie czytałam wszystkiego ale wątek wyszedł dosyć długi. Wszystko o salatkach? A tak w ogóle na Trzaskowskiego się taki hejt leje od pisuarów ze muszą nieźle się już bać. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:38 To poczytaj, jest o sałatkach, o okresie, o Norwoodzie. Wątki Józka to kopalnia przydatnych porad 😀😀😀 Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:59 Ale to by jednak się przydało uporządkować. Np. umówić się, że do Trzaskowskiego dajemy tylko sałatki, a porady urodowe do Unii Europejskiej albo jakoś tak. Ze względu na wyszukiwanie. Bo wyszukiwanie po autorze jakoś nawala ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:09 A tu się zgodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
rexona_sport Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:41 A to nie wiedziałam ze jak się widzi hipokryzje nie pisowskiego kandydata to się jest pisuarem z automatu. Wstyd. Żeby wymyślał na niego zarzuty z zadka ale przecież wskazał tylko fakt, ciężko zaprzeczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 22:33 asia_i_p napisała: > Ale to by jednak się przydało uporządkować. Np. umówić się, że do Trzaskowskieg > o dajemy tylko sałatki, a porady urodowe do Unii Europejskiej albo jakoś tak. Z > e względu na wyszukiwanie. Bo wyszukiwanie po autorze jakoś nawala ostatnio. > Absolutnie tak, lecz wnoszę o przyporządkowanie tematów/autorów również innym, pożytecznym kategoriom, postuluję: ciasta, które zawsze się udają, obiady szybkie a efektowne, moje popisowe danie, przepisy babci... ależ to będzie pożyteczna pula Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 00:25 asia_i_p napisała: > Ale to by jednak się przydało uporządkować. Np. umówić się, że do Trzaskowskieg > o dajemy tylko sałatki, a porady urodowe do Unii Europejskiej No i wyszlo szydlo z worka. Tak jakos czulam, ze sztuczna lala z Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:30 na temat Ps. Przepis na renifera z borówkami w ramach rekompensaty podam pôźniej Odpowiedz Link Zgłoś