Dodaj do ulubionych

Fałszywy farbowany lis Trzaskowski

02.06.20, 00:34
Nagle nawiązuję do Jana Pawła i udaje, że był dumny z Lecha Kaczyńskiego? Podły człowiek, który potrafiłby ronić krokodyle łzy.

#Duda2020
Obserwuj wątek
    • tanebo001 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 00:39
      Ma ktoś przepis na dobrą sałatkę?
      • livia.kalina Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 00:44
        józkowi to się raczej przydadzą jakieś przepisy na jutrzejszego kaca. Może woda po kiszonych ogórkach?
        • i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 06:54
          Nie ja mam problem z alkoholem.
          • iwles Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 08:03
            i_m.norwood.3 napisał:

> Nie ja mam problem z alkoholem.

Wydaje ci się.
          • pitupitt Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 09:18
            Widać. Twój problem jest bardziej złożony😂
      • asia_i_p Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 00:47
        Normalnie bym ci podała, ale to e-matka i mnie zjadą za majonez.
        • malgosiagosia Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 00:56
          asia_i_p napisała:

> Normalnie bym ci podała, ale to e-matka i mnie zjadą za majonez.

Widze, ze Trzaskowski to dla was wstydliwy temat. Wcale sie nie dziwie, tez jestem zazenowana. No i te smutne oczy spalenia. Pewnie mial nielatwe dziecinstwo. Teraz tez ma nielatwo.
        • ewka.n Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 01:01
          A co mi tam, będzie z majonezem. Max prosta i smaczna. Właśnie niezdrowo na noc wciągnęłam smile

- puszka tuńczyka w sosie własnym - odsączyć
          - cebula nieduża - drobno pokroić
          - pół ogórka kiszonego - drobno pokroić
          - pęczek natki pietruszki - też pokroić
          - łyżka majonezu - dodać
          Wszytko wymieszać i gotowe smile
          • szarsz Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 08:26
            Ja też robię z tuńczykiem, ale inaczej:
            dwie puszki tuńczyka + 100 gr ryżu (ważę suchy, po ugotowaniu jest więcej) + 2 - 3 jajka + 3 ogórki konserwowe + puszka kukurydzy osączonej + majonez, ile zabierze. Sól, pieprz.
            Strasznie to dobre, chociaż wszystko puszkowe.
            • trampki-w-kwiatki Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 08:38
              Znam to! Królowało na imprezach jak byłam studentką smile
              Lubiłam!
            • malia Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 11:44
              Z tuńczyka robię pastę kanapkową - drobno pokrojony por, dość dużo, tuńczyk rozciapany widelcem, jajka na twardo, pieprz i trochę zakazanego składnika, bardzo lubię
        • iwles Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 03:44
          asia_i_p napisała:

> Normalnie bym ci podała, ale to e-matka i mnie zjadą za majonez.
          >

Podaj podaj. W miejsce majonezu wpisz "składnik X" 😉
          • asia_i_p Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 07:47
            Ok. W takim razie por drobno pokrojony, kukurydza z puszki, jabłko, żółty ser w kostkę i składnik X. Kurcze, powinnam mieć też coś zamiast sera, no i kukurydza z puszki nie wypada. OK - por drobno pokrojony, kukurydza w stanie wiadomym, jabłko, składnik Y w kostkę i składnik X.
            • iwles Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 08:02

😄 dzięki
      • alicia033 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 00:59
        aktualnie najlepsza to truskawki skropione balsamico.
        Jak ktoś koniecznie musi, to dorzucić młodego szpinaku i czerwonego pieprzu ale naprawdę nie warto psuć tego smaku.
        • wipsania Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 01:04
          Szpinak nie, ale dorzuć pokruszony ser pleśniowy, typu roquefort. Wtedy dopiero są boskie.
          Aha - i czarny pieprz, nie czerwony
          • malgosiagosia Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 01:12
            wipsania napisała:

> Szpinak nie, ale dorzuć pokruszony ser pleśniowy, typu roquefort. Wtedy dopier
            > o są boskie.
            > Aha - i czarny pieprz, nie czerwony

Ja bym dodala troche chrzanu, czosnku i pare kropel syropu klonowego. Pycha. Jesli ktos lubi moze dodac musztardy, anyzku i pare ziarenek kminku czarnego. big_grin Bron Boze zadnych ziol typu prowansalskie.
            • wipsania Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 01:43
              Won, trollu, z mojego przepisu. Ty możesz budyniu się nażreć
              • malgosiagosia Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 01:48
                wipsania napisała:

> Won, trollu, z mojego przepisu. Ty możesz budyniu się nażreć

Musze Ci uswiadomic, ze to Ty jestes trollem w tym watku. A wiec "won trollu".
              • turzyca Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 08:00
                E, no nie bądź taka. Jak chcę rozmawiać konstruktywnie, to nie sekuj.
              • trampki-w-kwiatki Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 08:39
                wipsania napisała:

> Won, trollu, z mojego przepisu. Ty możesz budyniu się nażreć

😂😂😂😂😂😂
            • gaskama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:24
              Do truskawek????? Czosnek, chrzan? Ja to jednak mali wiem o jedzeniu.
        • szarsz Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 08:27
          > aktualnie najlepsza to truskawki skropione balsamico.

Truskawki, balsamico, a to wszystko na plastrach boczku wypieczonych na chrupko. Znika u mnie zanim zdążę na talerz nałożyć.
          Truskawki mogą być albo surowe, albo podduszone w syropie na bazie balsamico i cukru
      • malgosiagosia Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 01:18
        tanebo001 napisał:

Zupelnie zapomnialam. Okropne imie Rafalek. Zupelnie jak Adrianek. big_grin
        • lauren6 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 12:24
          Mnie się imiona Adrian i Andrzej podobały. Teraz to wstyd tak nazwać syna.
          • malgosiagosia Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 07.06.20, 20:22
            lauren6 napisała:

> Mnie się imiona Adrian i Andrzej podobały. Teraz to wstyd tak nazwać syna.

A Ojciec Rafalka mial na imie Andrzej. Jaki to wstyd okropny. sad
            • iwles Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 08.06.20, 12:55

ojciec Rafałka jest młodszy od Dudy ? a właściwie młodszy od kadencji prezydenckiej Dudy ?
      • turzyca Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 07:59
        Arbuz, feta, czarne oliwki, mięta. Lub bazylia. Ew. odrobina czerwonej cebuli pokrojonej w zarąbiście małą kostkę.
        Fetę kroić w kostki o objętości cztery razy mniejszej niż arbuza, wtedy jest dobry balans chrupkości.
        • mikawi Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:23
          Oj tak, to jest pycha, ja dodaję jeszcze truskawki i surowego ogórka.
          A z majonezem to lubię taki mix: por, kukurydza, korniszony, papryka czerwona, kurczak pieczony najlepiej pierś, ananas, majonez z jogurtem, sól, pieprz. Ale fajny wątek - lubię sałatki smile
      • delauras Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 08:03
        tanebo001 napisał:

> Ma ktoś przepis na dobrą sałatkę?
        Sałatkę 😂😂😂 jakie panisko.
        Brukiew wchrzaniaj .
        • iwles Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 08:20

A prosze bardzo:
          1 brukiew, 2 marchewki, 1 jabłko - zetrzec na tarce. Skropic cytryną. Dodac łyżeczkę chrzanu, posolic, popieprzyc, troszke cukru, 4 łyżki oliwy z oliwek. Wymieszac.
          Opcjonalnie mozna dodac posiekany koperek. (dla mniej wytrawnych smakoszy skladnik X zamiast oliwy)
          I voila, bomba witaminowa na talerzu 😋
          • delauras Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 09:05
            To surówka jest.
            • iwles Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 09:20

Jak zamienisz oliwe na majonez, to bedzie sałatka ☺
      • sofia_87 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 08:21
        Zamiast sałatek polecam zielone koktajle
      • olena.s Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 09:38
        Ja czekam na tańsze i najdojrzalsze arbuzy. Przepadam za sałatką z arbuza, fety, mięty. Bez przypraw, jak dla mnie.
        • gaskama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:25
          Arbuz najlepszy jest sote.
          • olena.s Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 15:10
            Nie. On jest też najlepszy sote. Albo jako soczek. Lodowaty. O matko, ślina mi leci.
          • 7katipo Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 12:56
            To tak, jak truskawki IMO.
      • alpepe Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 12:16
        Bardzo prosta, ale nie wiem, czy surówka czy sałatka, dwie-cztery porcje: 2x czerwona papryka pokrojona na małe kawałeczki, jedna mała cebula pokrojona w kostkę, wymieszać, dodać oleju, balsamico i majeranku, odczekać, aż się przegryzie.
      • triismegistos Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:50
        Sezn na bób się zaczyna smile Bób, ogórki, kupa mięty, oliwa, cytryna. Można dać dumkę, świeżą albo duszona na oliwie, albo takiż czosnek.
        • daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:08
          Dumkę na dwa serca? 😀
      • hanusinamama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 11:48
        Chyba najlepszy zagłuszac Józka smile
      • paniusiapobuleczki Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:59
        ależ to guli guli wchodzi smile
    • pitupitt Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 09:16
      Czas wygasić łysego...
      • daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 09:20
        Nie wygaszaj, w wątkach józka są najlepsze przepisy 😀
        • doubledoublejoyandtrouble Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 11:47
          daniela34 napisała:

> Nie wygaszaj, w wątkach józka są najlepsze przepisy 😀

Hahaha, padłam big_grin Oraz - przepięknie go robicie, wściekły, a nic nie może big_grin
          • turzyca Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:20
            Niestety powoli się przyzwyczaja, jak się rozhula za bardzo, to trzeba zacząć mówić o krwi.
            Hmmm, w sumie pieluchy też byłyby niezłe. Tylko czy ematka pamięta jeszcze takie szczegóły?
            • lauren6 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 14:41
              Spod klawiatury mi to wyjęłaś.

Właśnie miałam spytać o czym może świadczyć zielona kupka u niemowlęcia karmionego piersią. Normalnie jest taka w kolorze i o konsystencji musztardy. Francuskiej, a nie sarebskiej czy dijon, bo jest z takimi grudkami. Teraz wpada w taką lekką zieleń.
              • manon.lescaut4 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 15:19
                Lauren urodziłaś niedawno dziecko? Gratuluje! (Ja tez, ale kupy co żółte żółciutkie, zielone były tylko przejściowe między smolka a właściwa musztarda)
                • lauren6 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 19:58
                  A dziękuję za gratulacje! Również gratuluję.
                  Smółka to taka bardziej zgniła zieleń, a mojemu czasem trafia się jaśniejszy odcień, taki trochę trawiasty.
                  Może jakaś inna mądra głowa coś wymyśli.
                  • mdro Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:11
                    Zdarza się. Moi tak miewali, też się za pierwszym razem trochę wystraszyłam. I wtedy z bardziej taką glutowatą konsystencją. Nic im nie dolegało, nie zauważyłam też żadnej prawidłowości.
                  • manon.lescaut4 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 12:28
                    W sumie powtórzę to co mówią mi położne i pielęgniarki dziecięce. Jeśli z dzieckiem wszystko ok, je bez problemu i moczy pieluchy (bo ze wyproznia się to już wiemy wink ) to wszystko z nim ok. Układ pokarmowy ma jeszcze niedojrzały wiec i jakieś dziwne rzeczy mogą się zdarzać. Moj znowu ma problemy skórne sad jakieś suche łuski i to nie na głowie (ciemieniucha) tylko na brwiach i pomiędzy nimi.
            • olena.s Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 15:09
              Mój pies ma biegunkę. A ja jestem porządny obywatel co sprząta. Może być?
            • doubledoublejoyandtrouble Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 15:21
              turzyca napisała:

> Niestety powoli się przyzwyczaja, jak się rozhula za bardzo, to trzeba zacząć m
              > ówić o krwi.
              > Hmmm, w sumie pieluchy też byłyby niezłe. Tylko czy ematka pamięta jeszcze taki
              > e szczegóły?

Niedawno czytałam dość naturallistyczny tekst o obfitym krwawieniu miesięcznym połączonym z ostrą niestrawnością, może znajdę, ale raczej nie zajrzę do niego, mogę podrzucić bez ponownego czytania wink
              • olena.s Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:17
                Ha! Przypomniało mi się! Jakiś czas temu czytałam o grupie dziewczyn w USA, w którymś ze stanów mocno antyaborcyjnych. Otóż grupa ta używała dość prostych narzędzi do ekstrakcji okresu. Żeby był krótszy, mniej obfity, a w dodatku jeżeli ktoś przypadkiem akurat zaskoczył a nie chciał, to też sprawę załatwiano we własnym zakresie.Otóż zgodnie z tym, co owe dziewczyny twierdziły, można pozbyć się szybciej tych krwawych smarków i skrzepów jeżeli wejdzie się z jakimś prostym próżniowym ssakiem przez szyjkę macicy i ją niejako od wewnątrz odessie z błony śluzowej. Gdyby przypadkiem w błonie zagnieździła się komórka jajowa, to również była tą metodą wyproszona.
                Przyznam, że zrobiło to na mnie takie wrażenie, że aż konsultowałam z kumplem-ginem. Który odradzał, uważając, że amerykańska grupa nie docenia ryzyka zakażeń i ewentualnego uszkodzenia szyjki. Więc nie zachęcam.
        • turzyca Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 11:50
          No ja mam odruch psa Pawłowa, widzę nick Józka i coś politycznego i zaczynam być głodna.

A on nawet gotować nie umie.
          • daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 12:08
            Ja też, a tam wyżej takie pyszne sałatki. Truskawki z balsamico, arbuz i feta- uwielbiam!
      • hanusinamama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 11:49
        Szkoda, jego wątku są super. Takie multitematyczne. Troche kuchni, troche ogrodu..jakiś film czasami.
      • doubledoublejoyandtrouble Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 11:52
        pitupitt napisał(a):

> Czas wygasić łysego...

Jezu, powiem Wam, że ja ich nie odróżniam. Riki, norwood, zaganiacz i hotelowy - to nie jest jedna osoba? Nieszczęśliwy, samotny rasista i prawak, kobiet i nienawidzi i chciałby popróbować?
        >
        • lauren6 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 14:36
          O dziwo nie.
          • doubledoublejoyandtrouble Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 15:22
            lauren6 napisała:

> O dziwo nie.

Hm, a mówią, że natura lubi różnorodność big_grin A tu panowie trochę jak spod sztancy big_grin
        • manon.lescaut4 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 15:09
          A to nie nie, musisz się podszkolić, oni wszyscy są bardzo charakterystyczni i różnią się od siebie. Zaganiacz jest najmniej rozpoznawalny, chyba ze tylko po tym, ze jest analfabeta.
          • doubledoublejoyandtrouble Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 15:20
            manon.lescaut4 napisał(a):

> A to nie nie, musisz się podszkolić, oni wszyscy są bardzo charakterystyczni i
            > różnią się od siebie. Zaganiacz jest najmniej rozpoznawalny, chyba ze tylko po
            > tym, ze jest analfabeta.

A, to się przyjrzę, bo głupio tak się krzywić i nie wiedzieć, na którego w sumie smile A zaganiacz to nie jest ten najbardziej obleśny? Co napisze, to mnie aż skręca, choć obiektywnie - bywa, że panie, ze mną włącznie, pozwalają sobie bardziej ryzykownie. Ale on jakoś tak... desperacko i widać, że niekoniecznie w żartach, o.
            • manon.lescaut4 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 17:25
              Naprawdę ciężko ocenić, który jest najbardziej obleśny uncertain Każdy z nich ma swoje momenty. Ale w sumie najczęściej widuje usunięte pozostałości po wpisach zaganiacza - nick zobowiązuje w końcu.
              • i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 18:39
                Co ja niby obleśnego piszę? Fakt, nicki typu Kongijczyk z Rimini były prowokacyjne, ale celowo miały obrzydzać relokację. Nie miały na celu pochwalić gwałtów.
                • manon.lescaut4 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 12:55
                  Nie Jozek wcale nie piszesz obleśnych rzeczy. Fantazje o asslicking w wykonaniu wiecznego frustrata, nienawidzącego kobiet, to nie jest coś co przyjemnie się czyta. Niestety ale nie dociera do Ciebie nic po dobroci, to czasem trzeba walnąc wprost.
                  • i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 23:20
                    Czy ja o tym pisałem? Nie jest to moja fantazja.
          • lauren6 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:06
            Zaganiacza jako jedynego z tej czwórki mam wygaszonego, bo jest autentycznie obleśny.
            Józka kiedyś wygaszałam, ale przestałam, bo w jego wątkach są najlepsze przepisy.
            Bywalca i rikiego moderacja sensownie ogarnia. Sama długo zastanawiałam się co forum ma przeciwko bywalcowi, bo po prostu najbardziej soczyste wypowiedzi szybko lecą w niebyt 😂
            • doubledoublejoyandtrouble Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:38
              lauren6 napisała:

> Józka kiedyś wygaszałam, ale przestałam, bo w jego wątkach są najlepsze przepis
              > y.
              > Bywalca i rikiego moderacja sensownie ogarnia. Sama długo zastanawiałam się co
              > forum ma przeciwko bywalcowi, bo po prostu najbardziej soczyste wypowiedzi szyb
              > ko lecą w niebyt 😂

No i tam właśnie powinny zostać. Ale przyznam, że po przeczytaniu paru opisów sałatek tu pognałam po warzywa jak zaprogramowana big_grin
            • bywalec.hoteli Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 22:31
              lauren6 napisała:

> Bywalca i rikiego moderacja sensownie ogarnia. Sama długo zastanawiałam się co
              > forum ma przeciwko bywalcowi, bo po prostu najbardziej soczyste wypowiedzi szyb
              > ko lecą w niebyt 😂

Moderatorka ma mi za złe niewłaściwe sympatie polityczne, dodatkowo jest w komitywie z morgęką, więc mnie tnie za niewinność.
              • i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 23:20
                Dokładnie, nas tu nienawidzą za bycie prawicowcami.
                • morekac Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 23:29
                  W tym tygodniu to jesteś za prawicą? A co z godnym życiem ludzi pracy, za czym gardłowałeś w zeszłym miesiącu?
                  • i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 23:41
                    W Polsce prawicowość oznacza bardziej strefę ideologiczną, niż poglądy gospodarcze.
          • hanusinamama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:55
            Józek jest moim zdaniem najbardziej rozpoznawalny. Ja tak nie wyłapuje nowych nicków innych forumek, tak jego pierwszy wpis z nowym nickiem i wiem na 100% ze to Józiu.
    • szafireczek Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 09:20
      Do sałatki, zamiast majonezu, nadaje się sos jogurtowy...

A w kwestii formalnej - logika twierdzi, że podwójne zaprzeczenie daje w efekcie brak zaprzeczeniasmilesmilesmile

fałszywy i farbowany lis... ktoś nie uważał na lekcjach...smilesmilesmile
      • gaskama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:22
        Jogurt zamiast majonezu😳. No co Ty??? Majonez jest zdecydowanie najlepszym składnikiem sałatek ... no może poza boczkiem.
        • szafireczek Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 19:50
          No doprze...przebiłaś boczusiemsmile
          • huexido Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:25
            Boczek i jajo takie z na wpół ściętym żółtkiem. Mniam.
    • kk345 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 10:11
      Ej, Józek, ale on ma włosy! Czy nie powinieneś na niego głosować? przeciez PAD ma już któregoś tam Norwooda, tak z Norwoodem u władzy??? No weź...
      • i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 19:24
        Ja tam wolę się z łysymi utożsamiać.
      • morekac Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:05
        Duda ma zaawansowanego norłuda.
        A Trzaskowski ma piękną czuprynę i Józek mu zazdrości.
        • i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:15
          Nadal mi bliżej do Trzaskowskiego niż Dudy. A Norwood Dudy jest nietypowo, bo ma nadal niezły przód jak na takie wielkie gniazdo wstrętne.
          • morekac Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:35
            Duda cię brzydzi?
            A Trzaskowskiemu zazdrościsz, że ma co farbować,😏
            • i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:35
              Sam mam. W zasadzie to bardziej jestem Norwood 2, niż Norwood 3 big_grin
    • angazetka Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 11:38
      Fałszywy farbowany lis, czyli że udaje, że kłamie? Skomplikowane...
      • livia.kalina Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:01
        Też zwróciłam uwagę na podwójne zaprzeczenie. Józek chciał pewnie skomplementować prawdomówność Trzaskowskiego. Choć przyznaję, że trudno uwierzyć, że można szczerze komplementować tak słabego polityka jak L. Kaczyński.
    • bib24 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 11:58
      wracając do tematu, kto ma dzis okres?
      • daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 12:06
        Jeszcze nie mam, ale będę mieć za chwilę. Będzie lecieć kreeew, kreeew, kreeew to zuo😀😀😀
      • cosmetic.wipes Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 12:13
        bib24 napisała:

> wracając do tematu, kto ma dzis okres?

Jozek. Nie tylko dziś, ale permanentnie.
        • bib24 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 12:28
          józek to ma permanentne zatwardzenie a nie okres.
          • cosmetic.wipes Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:41
            Teraz się nie mówi zatwardzenie, tylko obstrukcja 😂
            • bib24 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 14:11
              mentalna obstrukcja ilością partnerów każdej mijanej kobiety.
      • gaskama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:19
        Mnie się szykuje na przyszły tydzień. A wyjazd planuje 🤨.
      • szarsz Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 16:16
        Ja mam. I nauczyłam się w końcu obsługiwać kubeczek. Cudo, mówię Wam. Nic mi nie cieknie. Ale musialam zmienić rossmanowy na selenę.
        • daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 16:23
          Ja już też mam. Ledwie zdążyłam napisać, że nie mam i dostałam 😀😀😀
        • i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 19:25
          Fuj. Brzydzą mnie takie opisy. To jest obleśne i niesmaczne.
          • daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 19:31
            Wiemy, wiemy i dlatego tak piszemy 🙂🙂🙂
          • szarsz Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 00:13
            To jest naturalne, słyszałam też, że niektórzy faceci wręcz lubią
        • lauren6 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:09
          Ja właśnie najbardziej się obawiam, że przy nieumiejętnej wymianie wszystko można upaćkać krwią. Wszędzie krew, dużo krwi - to musi być straszne 😱😱😱
          • tairo Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 08.06.20, 12:47
            Na szczęście przy typowym okresie wystarczy wymiana dwa razy dziennie, więc można to robić pod prysznicem.
      • triismegistos Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:55
        Ja sad
      • anika772 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:55
        A dziś właśnie dostałam, hurrraaa i la la la🙃
    • alpepe Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 12:14
      Jak nawiązuje do patrona pedofilów i to w pozytywnym sensie, to jest dla mnie skreślony.
    • bigzaganiacz Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 12:16
      Duda sie nie udal
      Wypad
    • gaskama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:21
      Dziewczyny, czy któraś próbowała ten olejek Khadi stymulując porost włosów? Działa?
      • bib24 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:31
        na męską łysinę nic nie dziala.
        • gaskama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:39
          Ale ja pytam dla siebie! Jestem osobników płci żeńskiej.
          • bib24 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:42
            no to w takim razie zależy, czy masz kobiece łysienie typu męskiego, czy nie. na nie tj androgenowe w zasadzie nie działa nic. ono niestety występuje też u kobiet.

na inne wypadanie włosów pewnie ma szansę zadziałać. popatrz po chemii ludziom lecą włosy i odrastają bez niczego, bo to jest łysienie nie androgenowe.
          • anika772 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:48
            gaskama napisała:

> Ale ja pytam dla siebie! Jestem osobników płci żeńskiej.
            >

A jaką masz linię Norwooda? Bo słyszałam, że owszem działa, ale tylko przy stopniu I i II.
            • gaskama Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 13:55
              Nie mam żadnej linii. Z natury mam jasne, cienkie i delikatne włosy. Zawsze były bardzo gęste. Teraz (45++) przerzedziły się po całości. Tak delikatnie. I zastanawiam się, czy jakiekolwiek wcierki mają sens.
              • bib24 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 14:10
                u kobiet nie ma norwooda, u kobiet łysienie męskie to właśnie łysienie po całości, aczkolwiek gównie z przodu i na środku. dobry dermatolog rozpoznaje od razu, bo to w sumie widać po prostu.
                • i_m.norwood.3 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 18:42
                  U kobiet jest skala Ludwiga, czy tam Ludwiga. U mężczyzn też się to może zdarzyć, oprócz Norwooda jest też DPA i Norwood A (moim zdaniem gorszy od zwykłego Norwooda).
    • rexona_sport Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:21
      Co wy dziewczyny, przecież to prawda ze taki niby liberalny prezydent miasta Warszawy okazał się wydmuszka, jego dokonania w stolicy to betonoza i ochrona interesów poprzedników a teraz ten papież i Lechu... żenada. Czy już treść się nie liczy, ważne kto publikuje i na ślepo wszystko na nie?
      • olena.s Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:25
        Ale majonez czy bez jednak?
        • daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:28
          Sos czosnkowy na jogurcie z odrobiną majonezu
          • rexona_sport Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:16
            Ok dziwne to forum jednak
            • doubledoublejoyandtrouble Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 22:36
              Ale kroplę cytryny do tego też! Taki fajny posmaczek się robi.
    • milupaa Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:22
      I po co karmicie trolla? smile Przecież to od razu widać post jest po to, aby zasiać ferment.
      • daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:28
        Karmimy? Chyba sałatką 😃
        • milupaa Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:35
          Nie czytałam wszystkiego ale wątek wyszedł dosyć długi. Wszystko o salatkach? wink A tak w ogóle na Trzaskowskiego się taki hejt leje od pisuarów ze muszą nieźle się już bać.
          • daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:38
            To poczytaj, jest o sałatkach, o okresie, o Norwoodzie. Wątki Józka to kopalnia przydatnych porad 😀😀😀
            • asia_i_p Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:59
              Ale to by jednak się przydało uporządkować. Np. umówić się, że do Trzaskowskiego dajemy tylko sałatki, a porady urodowe do Unii Europejskiej albo jakoś tak. Ze względu na wyszukiwanie. Bo wyszukiwanie po autorze jakoś nawala ostatnio.
              • daniela34 Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:09
                A tu się zgodzę.
                • rexona_sport Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 21:41
                  A to nie wiedziałam ze jak się widzi hipokryzje nie pisowskiego kandydata to się jest pisuarem z automatu. Wstyd.

Żeby wymyślał na niego zarzuty z zadka ale przecież wskazał tylko fakt, ciężko zaprzeczyć.
              • doubledoublejoyandtrouble Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 22:33
                asia_i_p napisała:

> Ale to by jednak się przydało uporządkować. Np. umówić się, że do Trzaskowskieg
                > o dajemy tylko sałatki, a porady urodowe do Unii Europejskiej albo jakoś tak. Z
                > e względu na wyszukiwanie. Bo wyszukiwanie po autorze jakoś nawala ostatnio.
                >

Absolutnie tak, lecz wnoszę o przyporządkowanie tematów/autorów również innym, pożytecznym kategoriom, postuluję: ciasta, które zawsze się udają, obiady szybkie a efektowne, moje popisowe danie, przepisy babci... ależ to będzie pożyteczna pula big_grin
              • malgosiagosia Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 03.06.20, 00:25
                asia_i_p napisała:

> Ale to by jednak się przydało uporządkować. Np. umówić się, że do Trzaskowskieg
                > o dajemy tylko sałatki, a porady urodowe do Unii Europejskiej

No i wyszlo szydlo z worka. Tak jakos czulam, ze sztuczna lala z Ciebie.
    • asia.sthm Re: Fałszywy farbowany lis Trzaskowski 02.06.20, 20:30
      na temat

Ps. Przepis na renifera z borówkami w ramach rekompensaty podam pôźniej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka