beata985 12.06.20, 11:40 Kurka wodna... Złożyłam reklamacje po czym dostałam smsa z prośbą o kontakt...dodzwonić się do nich oczywiście graniczy z cudem.... Czy to ich polityka ze ty kliencie się staraj jak chcesz mieć sprawę zalatwioną??? Wrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mava Re: Ikea prosi o kontakt 12.06.20, 15:27 a kontakt tylko telefoniczny? meila wyslać nie można? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Ikea prosi o kontakt 12.06.20, 16:08 Chyba nie Z telefonu mają tylko infolinię Dzwonił żeby ustalić szczegóły odbioru...mieli mój telefon, czemu nie oddzwonili, czemu mailem się nie skontaktowali...Ty pajacu kliencie wiś na telefonie 20 min zanim odbiorą... Zła jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty_x Re: Ikea prosi o kontakt 12.06.20, 19:35 W takich sytuacjach ustawiam telefon na głośnik i się czymś zajmuję. Podchodzę dopiero, jak firma odbierze. Ale oczywiście masz rację, słabo to rozwiązane. Też ostatnio zalatwiakam reklamację i oni nawet dzwonili, tyle że nie zdążyłam odebrać i też miałam oddzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Ikea prosi o kontakt 12.06.20, 20:09 A no ja wiem, tylko że czas, czas...kto za to połączenie zapłaci ...taka rozmowa trwa con 10 min...na szczęście coś rozlaczyło i o dziwo dali radę oddzwonić Odpowiedz Link Zgłoś