majenkir Re: Widziałem analogowe dzieci. 27.06.20, 15:41 Raczej analogowego tate, bo ten pojazd domowej roboty . A dzieci to chyba normalne, ze sie bawia. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Widziałem analogowe dzieci. 27.06.20, 15:47 Nie wiem, czy takie normalne. Dzisiejsze dzieci zazwyczaj grają w jakieś łii, plejstejszyny albo oglądają jutuberów. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Widziałem analogowe dzieci. 27.06.20, 15:48 A chłopców było trzech. Jeden gdzieś właśnie polazł. Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: Widziałem analogowe dzieci. 27.06.20, 15:58 No wiesz, moje dzieci w domu tez najchetniej graja na czym popadnie i nie chodzi mi o planszowki, ale jak wziac je na wies, czy chocby nad Wisle, to moga godzinami bawic sie woda, piaskiem i patykami... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Widziałem analogowe dzieci. 27.06.20, 16:07 Na placu zabaw??? E tam dzieciaki normalnie sie bawia Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Widziałem analogowe dzieci. 27.06.20, 16:14 Na placu zabaw bawią się zazwyczaj malutkie dzieci, takie może do lat pięciu. Później, jeśli grają w coś innego, niż komputerowe strzelanki, to w klubach np. piłkarskich. Poprzebierani oczywiście, jak zawodowcy. Aczkolwiek na tym akurat osiedlu, jest ogrodzone boisko i dzieciaki kopią piłę w sposób całkiem niezorganizowany. Znaczy nie jest tak źle, jakby mogło się wydawać. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Widziałem analogowe dzieci. 27.06.20, 16:28 U nas duzo ludzi siedzi. Dzieciaki dorosli starsi ludzie. Glownie cudzoziemcy miejscowe dzieciaki pewnie w Hortach m.facebook.com/motorikpark.wien/posts Odpowiedz Link Zgłoś