pytajacakinga 27.07.20, 20:58 Poznajcie jakaś fajną dziewczynę kobietę lubicie ją a później okazuje się że jest prostytutka... Co robicie?zrywacie kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: Pytanie z nudów😉 27.07.20, 21:03 Miewasz prostytutki wśród znajomych?! Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Pytanie z nudów😉 27.07.20, 21:02 Kiedyś dawno temu miałam znajomą, która ewoluowała w kierunku bycia utrzymanką i nie kryła, że z ówczesnym facetem jest dla kasy, bo nie chce iść do pracy. Oczywiście, zerwałam kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pytanie z nudów😉 27.07.20, 21:04 Nie zerwałabym kontaktu, myślę, że sam by się urwał po jakimś czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Pytanie z nudów😉 27.07.20, 21:06 W wielu krajach prostytucja jest legalna. Te kobiety/ mężczyźni maja nie tylko znajomych ale i życiowych partnerów. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Pytanie z nudów😉 27.07.20, 21:08 W Polsce również jest legalna. Nielegalne jest bycie alfonsem i prowadzenie burdelu. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Pytanie z nudów😉 27.07.20, 21:04 Ale luksusowa czy z lupanaru? Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Pytanie z nudów😉 27.07.20, 21:06 To ja tez z nudow zapytam - jak to sie okazuje ? Ktos ze znajomych przyznal sie akurat tobie do korzystania z takich usług i zidentyfikowal pania ? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Pytanie z nudów😉 27.07.20, 21:26 Nie wiem jak u innych, u mnie w czasie rozmowy wyszlo. Rozmowa miala miejsce dawno temu, bylo o planach na przyszlosc i sposob uzyskania dochodu sam wyplynal. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Pytanie z nudów😉 27.07.20, 21:12 Na pewno nie. Mam głód kontaktu z sympatycznycznymi i ciekawymi osobami a trafić na takie to duża sztuka, więc akurat bym tam patrzyła na to czy prostytutka 😄. Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Pytanie z nudów😉 27.07.20, 21:12 XD najpierw to sprawdzam źródło informacji. Jakoś tak najczęściej wychodzi, ze te wszystkie ladacznice są nieosiągalnym obiektem westchnień rozglaszajacych ploty. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pytanie z nudów😉 27.07.20, 21:15 Haha, bo sama byłaś dotknięta plotą, to masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Pytanie z nudów😉 27.07.20, 21:31 A bo to ja jedna? 😶 Nie ma gorszego wroga niż odrzucony facet. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Pytanie z nudów😉 27.07.20, 21:27 Wiele lat mieliśmy sąsiadkę prostytutkę. Póki biznes szedł, była to miła, spokojna kobieta, dbająca o synów. Po czterdziestce się rozpiła, wpadła w długi, straciła dom. Nigdy nic złego nas z jej strony nie spotkało, a od „porządnych” sąsiadów, owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Pytanie z nudów😉 28.07.20, 07:14 Miałam kiedyś, dawno temu znajomą prostytutkę. Kontakt sam się urwał po jej wyjeździe do Niemiec w celu robienia kariery:p Odpowiedz Link Zgłoś