iberka 02.08.20, 16:04 na kanwie wątku o otyłości chociaż chciałam napisać już wcześniej, bo takie "fit" mnie dziś przeraziło na Instagramie. Oczywiście komentarze, to ochy i achy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuclearwinter Re: Fit - dla kontrastu 02.08.20, 16:06 Wygląda totalnie nierealistycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
piesiedwa Re: Fit - dla kontrastu 02.08.20, 16:12 Ona wyglada jak przed zawodami czyli bez wody w organizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Fit - dla kontrastu 02.08.20, 16:23 Nie wiem, ale Doda idzie w tym kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_s Re: Fit - dla kontrastu 02.08.20, 17:05 Doda? Dla mnie wygląda obecnie rewelacyjnie, przezadbane i wysportowane ciało, wygląda na 10 lat mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Fit - dla kontrastu 02.08.20, 16:27 Kobieta z tak wąską miednicą? Bardzo dziwne, wygląda jak poprzerabiane. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Fit - dla kontrastu 02.08.20, 17:46 Przede wszystkim na trzecim zdjęciu - fatalne majtki. I fotoshop. Przecież to anatomicznie nie jest możliwe. Śmieszne napompowane ramiona i uda, a w środku chudzina jak po wycięciu żeber i zmniejszeniu miednicy. Fitneski wyglądają raczej tak: Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Fit - dla kontrastu 02.08.20, 18:02 Pani ewidentnie omijała dzień brzucha Mąż popatrzył i stwierdził, że to chyba jakieś specyfiki były wstrzykiwane, bo to nie wygląda, jak wyćwiczone tylko na siłowni. Ogólem wygląda groteskowo, zwłaszcza z tymi napompowanymi cyckami. Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Fit - dla kontrastu 02.08.20, 18:15 Przepraszam za moje skojarzenie. Ale to wygląda jak jakiś odkubany ptak ze sklepu mięsnego typu indyk czy kogut obleczony w strój kąpielowy. Inna sprawa są wg mnie takie napuszone pozowania na tle suszarki z praniem itp😉 Odpowiedz Link Zgłoś