fil.lo 23.08.20, 14:33 Zapragnęłam fuksjowych albo szmaragdowych jeansowych rurek - nie widziałyście gdzieś może takiego cuda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Kolorowe jeansy 23.08.20, 14:46 Orsay ms czesto różne kolory dżinsów i całkiem niezłe są te spodnie od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kolorowe jeansy 23.08.20, 14:58 Tylko to chyba nie jest sezon na takie kolory. Raczej w kolekcjach letnich bywają. Teraz są żółte, fioletowe, pomarańczowe. Ale może wyprzedaż sprawdź. Dobrze leżą te spodnie od nich, o ile lubisz skinny Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Kolorowe jeansy 23.08.20, 15:20 fil.lo napisała: > Zapragnęłam fuksjowych albo szmaragdowych jeansowych rurek Jak szukam czegos tak konkretnego, pierwsze odwiedzane przeze mnie miejsce, to Amazon. Zawsze sie cos znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: Kolorowe jeansy 23.08.20, 16:05 Dzięki dziewczyny! Zalando sprawdziłam, same pojedyncze, raczej małe numery. Daniela chyba ma rację, może coś w jesiennych kolekcjach się znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Kolorowe jeansy 23.08.20, 18:36 Mój mąż kiedyś dawno temu potrafił dżinsy w takich, rzucających się w oczy, kolorach założyć do biura. Jego szef pewnego dnia wezwał go do gabinetu w innej sprawie i aż go zatchnęło. Poraziło oczy. Ale śmiał się, był pozytywnie nastawiony. Mnie się podobają różne kolory spodni dżinsowych, kurtek. Odpowiedz Link Zgłoś