Dodaj do ulubionych

Podręcznik do liceum/ technikum

23.08.20, 17:08
W jakiej księgarni internetowej kupujecie podręczniki do liceum/technikum ?
Obserwuj wątek
    • naturella Re: Podręcznik do liceum/ technikum 23.08.20, 17:22
      Kupiłam w trzech - w Empiku, Bonita i WSiP. W sumie 550 zł plus matematyka, której jeszcze nie mam surprised Odzwyczaiłam się od kupowania książek przez ostatnie lata, kupowałam ostatnio w 3 klasie tego samego dziecka, które teraz idzie do 1 klasy szkoły średniej uncertain
    • mae224 Re: Podręcznik do liceum/ technikum 23.08.20, 17:35
      Właśnie miałam zakładać ten sam wątek.
    • larix_decidua77 Re: Podręcznik do liceum/ technikum 23.08.20, 17:37
      Na allegro w 2-3 miejscach, przesyłka ze smartem gratis. Są duże różnice w cenie.
    • kurt.wallander Re: Podręcznik do liceum/ technikum 23.08.20, 18:07
      Część używanych sobie córka sama ogarnęła przez idziemygdzie. Resztę dokupimy pewnie na Allegro lub w tanich księgarniach typu czytam, aros itp.
      • grey_delphinum Re: Podręcznik do liceum/ technikum 23.08.20, 18:15
        W liceum.corka sama ogarniała temat, kupując używane podręczniki od starszych roczników za naprawdę niewielkie pieniądze. Nie przypominam sobie, by coś kupowała w normalnej cenie.
        • ewciaewcia34 Re: Podręcznik do liceum/ technikum 23.08.20, 18:24
          My musimy kupić nowe do drugiej klasy liceum jest nowa podstawa programowa
    • mika_p Re: Podręcznik do liceum/ technikum 23.08.20, 18:35
      Tam, gdzie było wszystko oprócz językowych - a to się z dnia na dzień zmieniało. Najtaniej wyszlo w czytam.pl.
      Językowe mieli mieć z kilkudniowym poślizgiem, więc zamówiłam w merlinie.

Zobaczymy, co z tego czytam.pl wyjdzie - wg strony, jeśli złożę zamówienie do g. 14, to wyjdzie tego samego dnia. Nie wyszło.
    • maniaczytania Re: Podręcznik do liceum/ technikum 23.08.20, 19:37
      W zeszłym roku kupiłam większość w sklepie wydawnictwa Nowa Era, trzy musiałam dokupić osobno. W tym roku wszystkich potrzebnych w Nowej Erze nie było, najtaniej i wszystko wyszło mi w Arosie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka