Dodaj do ulubionych

Oczy fiuuu..m przysłonięte

30.08.20, 12:20
czytam art.
kobieta.onet.pl/oszust-matrymonialny-milosc-slub-naciaganie-kredyty/pnl9xdq
i nie mogę uwierzyć, że dorosłe baby, samodzielne, nie jakieś zahukane z biednej wsi są tak durne, żadnej w najmniejszym nawet stopniu nie współczuję, nie jest mi ich żal
nie wiem czy ja jestem taka wyrachowana i wredna, ale bezrobotny facet (pomijając milionerów od pokoleń, a tych to znałabym z nazwiska) dla mnie nie istnieje
a cała sztuka uwodzenia przez tego oszusta, a opisana przez oszukane idiotki jest żałosna:

"podsyłał na komunikatorze gg zdjęcia swojego członka i nęcił: „Pozwolisz mi sprawić, żebyś go poczuła? I robić to każdego dnia? Nie chcę nawet myśleć, jak wyglądasz w bieliźnie"

Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 12:23
      Uroda egzotyczna to znaczy, że wygląda na Cygana lub Araba?
      • m_incubo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 12:24
        Może na Wietnamczyka?
      • iwoniaw Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 12:25
        No raczej nie Chińczyka 😂

Cytowane teksty są tak żenujące, że nie wiem, jak uroda byłaby to w stanie mi przyćmić...
        • nangaparbat3 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:16
          Dlaczego? NIektóre lecą na Chińczyków. Na mnie na przykłąd zdecydowanie działają skośne oczy i w ogóle taki z lekka mongolski wygląd. Nawet mam całą teorię na ten temat - jestem przeciwieństwem wzrokowca, a takich na azjatyckich stepach najwięcej big_grin
          • iwoniaw Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:24
            nangaparbat3 napisała:

> Dlaczego? NIektóre lecą na Chińczyków.

No zdaję sobie sprawę, zapewne jakieś pół miliarda Chinek i z kilkadziesiąt albo i kilkaset milionów innych Azjatek. Dla mnie mongoidalne typy urody są jeszcze bardziej odrzucające niż wspomniany już w wątku tzw. świński blondyn, który jest dla mnie zdecydowanie najbrzydszym typem rasy kaukazkiej.

Na mnie na przykłąd zdecydowanie działaj
            > ą skośne oczy i w ogóle taki z lekka mongolski wygląd. Nawet mam całą teorię na
            > ten temat - jestem przeciwieństwem wzrokowca, a takich na azjatyckich stepach
            > najwięcej big_grin

Mówisz? Ja jestem przeważająco wzrokowcem, zdecydowanie 😀
            • majenkir Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:40
              Mnie tez sie podobaja Azjaci smile.
              • kura17 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:42
                > Mnie tez sie podobaja Azjaci smile.

dolaczam smile
                a juz wszelkie mieszanki azjatow z innymi - miodzio ... moj maz mial kolege, ktorego nazywal "czarnym japonczykiem" - fiu fiu ...
                • wapaha Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 18:54
                  Nie cierpię Azjatów
                  Z jednym wyjatkiem
                  Byłabym w stanie pokochać Dr Ethana Choi
                  • pani_tau Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 19:54
                    Też go lubię smile. Czy ty słyszałaś może lektora, który czyta listę dialogową? Czegoś tak kuriozalnego w życiu nie spotkałam.
                    • wapaha Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 21:41
                      A o którym sezonie mówisz ?
                      • pani_tau Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 18:42
                        Pierwszy i drugi. Lektor czyta z bardzo, ale to bardzo irytująca łamane przez kuriozalną manierą, coś jak zblazowany bywalec baru bynajmniej nie mlecznego.
                        Zęby bolą już po trzeciej kwestii, dobrze, że na Foxie można go wyłączyć.
                        • wapaha Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 19:10
                          a to nie wiem, możliwe że nie zwróciłam uwagi- co w sumie dziwne bo ja jestem wyczulona na to ( słysze i widzę wady wymowy aktorów i wypowiadających sie ludzi, ułożenie języka, seplenienie itp ) wink
                          Ale film zacny- trochę mnie pomału zaczyna irytowac przewidywalnosć każdego dyżuru ( musi byc pacjent psychiatryczny) ale daję radę wink
            • nangaparbat3 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:41
              No widzisz big_grin
              Wszystko się zgadza.
              Dwie największe miłości mego życia to byli wzrokowcy - kartograf i architekt. I obie od pierwszego wejrzenia.
              • znowu.to.samo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 16:45
                Mam fajnego klienta azjatę, przystojny i wysportowany tylko że wyjątkowo wysoki jak na azjatę, ma z 180 cm wzrostu
            • asia.sthm Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 16:10
              > tzw. świński blondyn, który jest dla mnie zdecydowanie najbrzydszym typem rasy kaukazkiej.

Ten typ?

https://bi.gazeta.pl/im/52/fb/13/z20951378IH,memy.jpg
              • iwoniaw Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 16:34
                asia.sthm napisała:

>
                > Ten typ?
                >
                Nie do końca, chodziło mi o naturalnych świńskich blondynów, takich co uwłosienie mają włącznie z rzęsami i brwiami w kolorze świńskiej szczeciny, różowiutkich z karnacji, którzy jak tylko słońce na nich przyświeci, wyglądają jak zrumieniony bekon.

Ze znanych ludzi to coś jak Boris Becker, Boris Johnson.
                • asia.sthm Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:00
                  iwoniaw:

> Nie do końca, chodziło mi o naturalnych świńskich blondynów, ...

Wiem wiem, ten mem sam mi sie podsunal no i zazartowalam niesmacznie big_grin

> Ze znanych ludzi to coś jak Boris Becker, Boris Johnson.

Jakos przezyja, im akurat chetnych nie brakuje big_grin
                  • iwoniaw Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:23
                    Toż i nie twierdzę, że nie mają chętnych albo że sami pchaliby się w kolejkę akurat do mnie, pisałam wyłącznie o własnych odczuciach estetycznych 😉
                • fitfood1664 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 12:02
                  Świński blond, tłuste racice... ludzie co z wami? Wieprzowina wam na mózg padła?
                  Naprawdę nie przeszkadza wam mówić o innych w tak poniżający sposób?
                  • iwoniaw Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 18:43
                    Nie znasz związku frazeologicznego "świński blondyn"? To może za naukę języka się weź, zamiast czepiać się ludzi na forach? "Platynowa blondynka" też cię tak bulwersuje?
                    • fitfood1664 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 18:52
                      ty się natomiast weź za naukę SV, ciekawe czy ty byłabyś zachwycona gdyby ciebie tak określano, albo twoje dziecko,
                      platyna nie ma takiego wydźwięku jak świnia, nie zauważyłaś?
                      no chyba że porównanie do świni wzbudziłoby twój zachwyt, cóż, ludzie mają różne zboczenia
                      • iwoniaw Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 19:05
                        Za sv sama się weź, zanim znów komuś od czapy zasugerujesz zboczenia, bo jakoś mało uprawnione te twoje pouczenia 😂😂😂
                        I jednak czytaj więcej, bo braki w semantyce jak widać nie służą twoim nerwom.
                        • fitfood1664 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 21:53
                          szkoda na ciebie mojego cennego czasu
                        • 1matka-polka Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 02.09.20, 08:13
                          Jeśli kolezanka dzieciątko swoje różowe pokazuje, to schlebiasz jej mowiąc, o jaki piekny świnski blond? 🤭🤭🤭
            • mmoni Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 15:39
              iwoniaw napisała:

> nangaparbat3 napisała:
              >
              > > Dlaczego? NIektóre lecą na Chińczyków.
              >
              > No zdaję sobie sprawę, zapewne jakieś pół miliarda Chinek i z kilkadziesiąt alb
              > o i kilkaset milionów innych Azjatek.

Plus te tysiące k-poperek z całego świata.
      • lauren6 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 12:33
        Znaczy, że 40-50 letni otyły misiek lepiej się prezentuje jak ma egzotyczne korzenie, bo na buraczano-przaśnego Janusza te babki by nie spojrzały.
        • iwoniaw Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 12:39
          Może chodziło o to, że oprócz braku świńskiego kolorytu nie miał też ciąży spożywczej wywalonej w opiętym podkoszulku nad pasek spodni?
          • ms.piggy Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 12:44
            tongue_out
            • iwoniaw Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 12:45
              ms.piggy napisała:

> tongue_out

Ale że TO jest TEN gość z egoztyczną urodą? Matkobosko 😂😂😂
              • triss_merigold6 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 12:47
                Ten, ten.
              • lellapolella Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:35
                Rzeczywiście, ma cholernie egzotyczną urodę, już poza skalą.
              • dr.amy.farrah.fowler Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 12:29
                Późny Demis Roussos.
            • triss_merigold6 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 12:47
              Klopsik.

Skądinąd, urzeka mnie koncepcja prezentowania obcym kobietom fiuta na zachętę. Takie jakby mało romantyczne, co z kolei jest sprzeczne z poziomem przedawkowania komedii romantycznych przez owe uwiedzione.
            • ms.piggy Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 12:47
              "Te same zdjęcia oraz te nagie, w samym fartuszku, zrobione przez Ulę w jej kuchni, wysyłał innym kobietom"
            • anika772 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:07
              O mamuniu, Adonisbig_grin
            • 1matka-polka Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:11
              O, Wroclaw.
            • thea19 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 14:47
              cóż, nadzieja dla polskich Januszy - nawet łysy grubas może wyrwać każdą babkę, jak będzie umiał odpowiednio nawijać makaron na uszy
              • tanebo001 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 14:59
                Nie każdą. Ofiary miały cechy wspólne - starsze, średniej urody i powodzenia. On dawał im to co chciały usłyszeć.
                • nangaparbat3 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:21
                  Ta pani na zdjęciu poniżej wygląda na ładną.
              • anika772 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:12
                To jasne, mądrość ludowa mówi, kto ma dobry bajer, ten ru...sza za frajer.
                • mrs.solis Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:19
                  😆
            • majenkir Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 16:09
              Tak sie ubrał na randkę?? uncertain
              • tanebo001 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 16:19
                To jest chyba ta sportowa elegancja...
      • chicarica Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 12:38
        Inuitę.
      • premeda Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:19
        Jak nie mam nie wiadomo jakich wymagań, to tego gościa kijem bym nie tknęła. Brrr kompletnie niewyględny facet.
    • zbyfauch Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 12:37
      Znaczy na robaka łowił?
      • pani07 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 12:48
        Nigdy tego pojąć nie mogę, pomijam, że facet otyły i ten typ urody nigdy mi się nie podobał- raczej odrzuca niż przyciąga:
        • leanne_paul_piper Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:37
          Faktycznie oblech. Gruby i łysy. Ale niektóre lubia łysych, co poczać. Pewnie do tego rwał na bycie macho. Albo inaczej - wygladam jak macho ale jestem taki czuły i słodki, zaopiekuj się mna.
          Na niektóre baby to działa.
          Dla mnie to bylby 1000% repelent.
          • leanne_paul_piper Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:41
            OJP, doczytałam, że on ma 41 lat. Dla mnie wyglada na 55 co najmniej.
            • anika772 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:13
              41 !?
            • triismegistos Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 16:15
              O kurde.
          • bywalec.hoteli Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 19:44
            Leanne a twój mąż nie jest aby łysy? smile
          • fitfood1664 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 12:03
            facet jak facet i zauważ że to nie jego wygląd jest pod ogniem krytyki, gdyby ci to umknęło
      • heca7 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 12:51
        😂😂😂
    • mary_lu Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 12:55
      Dla jednej oblech, dla innej książę z bajki.

Nie mogę niestety rzucić kamieniem, sama dałam się nabrać na idealny związek, a ani bardzo głupia, ani bardzo naiwna nie jestem.
      • pani07 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:00
        mary_lu napisała:

> Dla jednej oblech, dla innej książę z bajki.
        >
        > Nie mogę niestety rzucić kamieniem, sama dałam się nabrać na idealny związek, a
        > ani bardzo głupia, ani bardzo naiwna nie jestem.

Ale zakładam, że mimo takiego nabrania- wyciągnęłaś wnioski na przyszłość? Bo mam znajomą z kolejnym mężem,gdzie wygląda to w podobny sposób- "wieeeelka miłość", Niiiigdy jeszcze tak nie było" - i powtórka z rozrywki i kasa znowu utopiona.
        • pani07 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:07
          Pomijam jak paskudne jest zachowanie matki tego skur...syna, to wyznanie byłej żony: brrr
          "Ula wspomina również o innym aspekcie zdrad męża: - Kiedy byliśmy razem, B. bez przerwy miał jakieś afty w jamie ustnej i wciąż biegał do apteki po maści. Teraz już domyślam się dlaczego. Po tylu pettingach z różnymi babami, które mu płaciły za seks, każdy by się rozchorował. Dobrze, że nie złapałam od niego jakiegoś choróbska. Dziś już tylko się z tego śmieję, bo jakoś uporałam się z traumą po byłym mężu."
          Brrr
          • mona-taran Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 18:48
            Od pettingów mu się te afty robiły??
            • mebloscianka_dziadka_franka Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 08:58
              Może oblizywał paluchy tongue_out
              • majenkir Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 16:15
                big_grinbig_grinbig_grin
              • sundace46 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 12:40
                mebloscianka_dziadka_franka napisała:

> Może oblizywał paluchy tongue_out

Weź, jem obiad , mdli mnie big_grin
        • mary_lu Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:08
          A to się okaże wink w każdym razie uważam, że na pewno jest w tym moja wina - jestem typem przyciągającym takich gagatkow i oni dokładnie wiedzą, w jakie struny uderzać. Miałam okres, w którym opędzać się musiałam od wszelkiej maści manipulantów, lecieli jak muchy do miodu.
          • ms.piggy Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:37
            to nie jest tak, że ty przyciągasz, tylko ty chwytasz przynętę smile takie śliskie oblechy próbują wszędzie, tylko jedne kobiety samym wzrokiem, od razu spuszczają ich na drzewo, a inne podchwytują rozmowę itd..
            • mary_lu Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:42
              Nie chwytam, żadnego z nich kijem od szczotki bym nie tknęła, nawet gdyby nie mieli odstręczających cech charakteru. Ten jedyny na jakiego w końcu się złapałam, łaził za mną 9 lat zanim się z nim umówiłam.
    • tanebo001 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:04
      No to już wiem co źle robię!
      • fitfood1664 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:57
        pewnie jesteś wzbyt powściągliwy i nie umiesz się sprzedać big_grin
        a tu jak widzisz im głupsze teksty i im bardziej infantylne zachowanie tym bardziej panie napalone,
        weź sobie do serca, poćwicz do lustra albo z misiem wink
        • tanebo001 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 16:01
          Ale nie będę klękał w restauracji!
          • fitfood1664 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 16:26
            no weź, klęknąć nie możesz? dla dobra sprawy? big_grin
            jakbyś przede mną klęknął to bym ci torebką przylała tongue_out
            • znowu.to.samo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 20:33
              Hue hue hue😆😆😆
    • bywalczyni.hosteli Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:05
      big_grin
      Pamiętam, jak Adam brylował w kuchni. Tańczył nago w samym fartuszku i smażył kotlety, a ja robiłam mu zdjęcia. Jego popisowe danie to był bigos. Adam zachowywał się jak szef kuchni, rozdzielał zadania. Kroiłam mięso i kiełbasę, a on doprawiał kapustę. Każde z nas przepychało się do gara z drewnianymi łyżkami, żeby spróbować tego dzieła. To były sceny jak z filmu „9 i pół tygodnia”, tyle że akcja nie działa się w Nowym Jorku, a w Gliwicach

Moje oczy krwawią od samego czytania
      • apallosa Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:24
        Pamietam z czasów, kiedy pracowałam w Londynie ( 2008 rok) to były wręcz gangi pseudo-zigolakow chociażby z Rumunii,którzy zakładali fałszywe konta i szulali pan chętnych wrażeń.
        Istniały wtedy kafejki internetowe i kiedyś obok mnie grupka takich odlotów komputer obok rozsiadla się i bez krepacji wypisywali bzdury.Słyszałam,Ci mówili a ze troszeczkę rumuński znam,to wiem co wygadywali...
        Przy czym,ten ,,adonis" z fotki powyżej to królewicz przy tamtej bandzie prostakow granatem od płuca oderwanych.Jeszcze gnojki zaczepili mnie,czybym im nie pomogła w pisaninie....aż mną zatrzeslo.
        Moja ex-szefowa,Brytyjka z dobrej rodziny i już dobrze po 50- tce,w takiego gnoja utopila grube tysiące funtow...rzecz się działa w Hiszpanii.Babsko samo w sobie szpetne i kochające krzywe akcje...wycyckal ja,a ta durnota durna do tej pory zgnilcowi na fejsie rzewne ametyst wypisuje...
        Są baby durne,to fakt...
        • alpepe Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:34
          ametyst mnie urzekł.
        • apallosa Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:41
          Rzewne smety-nie ametyst.
          Cholery mozna dostac ze słownikiem
          • lukrrecja Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 14:06
            "granatem od płuca oderwanych" też jest niezłe wink
            • apallosa Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 14:08
              Granatem od pługa....
              • znowu.to.samo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:01
                😆
                • mona-taran Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 18:50
                  Płaczę 😂😂😂
            • 12gram Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 10:40
              "granatem od płuca oderwanych"

big_grinDD cudne i jakie realistyczne! big_grin
      • chicarica Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:37
        Muszę powiedzieć że mnie też ujął ten opis. Seksy wśród garów bulgocącej kapuchy, mrrr...
        • homohominilupus Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 14:12
          chicarica napisała:

> Muszę powiedzieć że mnie też ujął ten opis. Seksy wśród garów bulgocącej kapuch
          > y, mrrr...
          >
          No co. Jaki kochanek takie 9 i pół tygodnia.
          • lauren6 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 14:23
            😆
          • manon.lescaut4 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:22
            To 9 i pół tygodnia z bigosem w Gliwicach mnie po prostu, no serio brak mi slow, zostawiło speechlessbig_grin
            • znowu.to.samo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:01
              Płaczę😆😆😆
        • boogiecat Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:25
          chicarica napisała:

>Seksy wśród garów bulgocącej kapuchy, mrrr...
          >

nie umniejszaj Bigosowi, prosze tongue_out

facet postawil na tzw. autentycznosc ^^
      • sumire Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:27
        OMG 😂
        Ten opis jest tak bardzo antykoncepcyjny...
        • waleria_s Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 21:39
          Masakra, ja mam zbyt bujną wyobraźnię i wyobraziłam sobie tego adonisa z grubym i gołym dupskiem przy garach, ten smród bigosu, fu.
          • homohominilupus Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 07:55
            waleria_s napisał(a):

> Masakra, ja mam zbyt bujną wyobraźnię i wyobraziłam sobie tego adonisa z grubym
            > i gołym dupskiem przy garach, ten smród bigosu, fu.

Na pewno ma owłosiony tyłek
      • lellapolella Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:40
        Podoba mi się ta koncepcjabig_grin Widzę oczami wyobraźni Mickeya Rourke z kiełbasą, boczkiem i kapuchą. A to nawet nie Mickey. Idealny polski remake.
        • mmoni Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 15:47
          W sumie to blisko mu do Mickeya, tylko nie tego z "9 i pół tygodnia", ale raczej z "Sin City".
    • 35wcieniu Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:15
      Mało to takich?
      Nawet tu na forum masz nadreprezentację tych co to misiowi wszystko wybaczą bo gacie w chałupie mogą być no i kto im żarówkę wkręci, jak one takie niezdatne do życia bez faceta...
      • ms.piggy Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:48
        te "oszukane" to raczej inny typ, coś w stylu "glamour z blokowiska" dla której ważny jest blichtr, dlatego łykają te żałosne komplementy, a te o których piszesz, byle by były gacie, to wybiorą zwykłego pijaka, przemocowca
        • znowu.to.samo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:02
          No i tak to się kręci. Psy szczekają karawana jedzie dalej😆
    • pani_tau Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:16
      Jakieś deficyty psychologiczne, które obrotny bootz potrafi wykorzystać.
      Bardzo to fajne, że nie wydatkujesz energii na współczucie oszukanym i w ogóle cię to nie obchodzi jak mniemam, powiedz mi jednak co cię tak bardzo oburza, bo nijak nie mogę tego wyłuskać.
      • ms.piggy Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:43
        to chyba do mnie...co mnie oburza? nic, raczej dziwi, chyba można tutaj pisać o własnym dziwieniu i chcąc również poznać opinie innych?
        • ursydia Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:19
          Z postu startowego wynika, że oburza cię głupota kobiet. Mnie na przykład też oburza ale nie naiwność kobiet tylko skurwysyństwo faceta, który wykorzystuje kobiety szukające partnera do związku.
          Taka subtelna różnica.
          Myślałam, że w tych czasach, w stosunku do ofiar już nie używamy idiotycznych stwierdzeń typu: "sama sobie winna".
        • boogiecat Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 18:34
          zachowanie oszukanych nie tylko dziwi cie, ale tez wzbudza pelno negatywnych odczuc- to jest zastanawiajace
        • pani_tau Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 19:43
          ms.piggy napisała:

> to chyba do mnie...co mnie oburza? nic, raczej dziwi, chyba można tutaj pisać
          > o własnym dziwieniu i chcąc również poznać opinie innych?
          Zdecydowanie do ciebie. Twoja reakcja obok zdziwienia nawet nie stała. Prawdę powiedziawszy pod oburzenie też nie podchodzi, raczej pod złośliwą satysfakcję. Nie wiem co próbujesz sobie tym załatwić, ale nawet ja nie nabieram się na tę pozę.
          • rexona_sport Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 17:21
            wow, bardzo trafnie. Znowu mamy walenie w ofiarę, takie niby z troska „co to trzeba mieć w głowie żeby dać się nabrać”, a naprawdę wyłazi jakaś chora satysfakcja czy napawanie się swoją lepszością, ciężko powiedzieć. Dzięki pani tau za wypunktowanie tego!
            • pani_tau Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 18:50
              Z tej samej "rodziny" są: "ojej, wyglądasz na bardzo zmęczoną" oraz "dlaczego jesteś taka smutna".
              Chociaż czasami napastniczka/napastnik może się przejechać. Kiedyś przy drukarce usłyszałam jak jedna drugą atakowała fałszywa troską w kontekście smutku i ta druga rzeczowo doradziła agresorce wizytę u psychiatry, bo skoro zamartwia się wyimaginowanym smutkiem obcej jej osoby to znaczy, że ma poważne problemy natury psychologicznej i powinna je skonsultować z lekarzem.

• wapaha Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 18:56
          bliska mi osoba była ofiarą takiego kogoś- kogoś kto de facto nie istniał- na komodzie miała zdjęcie przystojego aktora którego jej przesłano - po 3 mcach planowała ślub, chciała rzucać pracę, mieszkanie, - dla kogoś, pod kogo podszywali się oszuści..
          • znowu.to.samo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 19:54
            Masakra, ile z kobietą może zrobić kilka gładkich słówek...
            • wapaha Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 21:43
              to jest cała masa czynników- które wpływają, że kobiety wierzą : specyficzny typ charakterologiczny , sytuacja osobista, cechy charakteru ( to zazwyczaj są osoby dobre, aż naiwne). I to nie jest kilka gładkich słówek ale cały proces podchodzenia ofiary, jej oswajania- zbliżania się, zaciesniania więzi, przywiązywania do siebie, grania na skrajnych emocjach
          • fitfood1664 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 21:58
            bez cienia złośliwości, już widzę jak ktoś przesyła kobiecinie przystojnego aktora big_grin
            ciekawe jak zapakowany ;-P
            • wapaha Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 22:20
              zdjęcie przesłane zostało w mailu..bo pana na oczy nigdy nie widziała..

to jest najmniejszy kit, który jej wpuścił..(li)
    • bread_pita Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:20
      Ooo, pamiętacie mój wątek o grubym facecie, do którego nie mogę się przekonać? Prawie taki sam był. No kurcze nie kapnęłam się, ze to Adonis o egzotycznej urodzie, głupia ja wink))
      Ale żeby płacić w knajpie rachunek na pierwszej randce i się w ogole nie zaniepokoić? Co te baby...
      • apallosa Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:44
        A jakim ze to cudem owze cud wmówił kobitom,ze jest choreografem ? W dodatku współpracownikiem Jozefowicza?
        Żadna nie zorientowala sie,ze to sciema na resorach? No ludzie. ..
        • ms.piggy Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 14:04
          no przecież tańcował z nimi na rynku! 😂😂😂
          • apallosa Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 14:10
            No ale choreograf na ogół jest absolwentem szkoły baletowej i to się widzi i czuje od razu. To są specyficzne ruchy, gietkosc ciala-a ten tu to jakaś buła ciastowata...
            • ms.piggy Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 14:17
              nie wiesz jak się rusz(ch)ał nago przy bigosie tongue_out
            • thea19 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 14:51
              zachorował na tarczycę
              • nangaparbat3 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:29
                big_grin big_grin big_grin
            • nangaparbat3 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:28
              A skąd wiesz, jak się ta buła rusza? Nie trzeba być pięknym i szczupłym, żeby się pięknie ruszać, jedno z drugim nie ma nic wspólnego.
              • znowu.to.samo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:06
                Np ten latynos Augustin Egurolla też szczupaczkiem nie jest i gdybym nie znała, tobym w życiu go nie posądzała o to, że to w tancerz wysokiej klasy
            • mgla_jedwabna Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 11:01
              Ale do tego trzeba chociaż raz zobaczyć absolwenta szkoły baletowej na żywo i z bliska. Nasze gwiazdy osiedlowe to jednak inna grupa społeczna. Im wystarczyło, że facet potrafi prowadzić w tańcu i olaboga, nie tylko krok podstawowy, a jeszcze trzy figury. Podrywacz idealnie wpisał się w gusta ukształtowane oglądaniem "Tańca z Gwiazdami".
    • aerra Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 13:52
      O bogowie - dobra, ja jestem w stanie uwierzyć, że dorosłe samodzielne kobiety sie złapią na oszusta matrymonialnego. Oszuści _zazwyczaj_ potrafią mówić tak, żeby przekonać ofiarę. Ale do jasnej anielki, nie jestem w stanie sobie wyobrazić kogo mógłoby przekonać zdjęcie penisa? Przecież to odrzucające, a nie zachęcające...
      • asia.sthm Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 14:08
        > Ale do jasnej anielki, nie jestem w stanie sobie wyobrazić kogo mógłoby przekonać zdjęcie penisa?

Akurat te jedna pania nie tyle przekonalo a nie zniechecilo.
        W artykule wyraznie stoi, ze on dostosywywal podchody do kazdej pani indywidualnie. On potrafil wyczuc co ktorej jest potrzebne i mistrzowsko dawal wlasnie to czego pragnely. Nie on pierwszy i nie ostatni taki utalentowany Casanowa.
        • premeda Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:30
          Miałam takiego kolegę w byłej pracy . Był w stanie każdej kit wcisnąć, paskudny z wyglądu strasznie ale powodzenie miał niezłe.
          • znowu.to.samo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:08
            Tylko to.jest w sumie smutne, że kobiety tak nisko się cenią, obniżają standardy tylko dlatego że gacie...
            • maly_fiolek Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 18:26
              Syta głodnej nie zrozumie. Ja je rozumiem, na szczęście trafiłam nie na gnojka tylko wspaniałego mężczyznę życia.
              Jeśli jesteś samotną, spragnioną bliskości i intymności dziewczyną z wielką potrzebą bycia z kimś to ulegniesz. Bo dobry w te klocki facet rozśmieszy gotowaniem bigosu, przytuli, powie że jesteś najwspanialsza, najmądrzejsza, że wszystko będzie dobrze, że będziemy razem forever. I dziewczyna przy takim facecie czuje że życie jest piękniejsze i ma sens. I ulega.
              Ja dzieczyn nie obwiniam, ten facet to podły łajdak.
      • lauren6 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 14:29
        No przecież na dzień dobry jej tego penisa nie wysłał. Pewnie odpowiednio budował atmosferę przed.

Tak na marginesie, widać że część ematek już od dawna nie randkuje skoro tym penisem się tak oburzyła. Dzisiejszy sexting to są m.in. przesyłanie odważnych nagich zdjęć.

Mnie jedynie bawi w tej historii, że panie nie wnikały, kto panu robił odważne sesje zdjęciowe z penisem na wierzchu. A robila je żona 🤣
        • nangaparbat3 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:31
          panie nie wnikały, kto panu robił odważne sesje zdjęciowe z penisem na wierzchu. A robila je żona 🤣

Była zaangażowana w biznes? Taka Alfonsyna?
          • boogiecat Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:12
            nangaparbat3 napisała:

> Była zaangażowana w biznes? Taka Alfonsyna?

Plyniesz nanga big_grin
            • chatgris01 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:46
              Alfonsyna to była dama kameliowa... cool
              • aandzia43 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:52
                chatgris01 napisała:

> Alfonsyna to była dama kameliowa... cool
                >
                W dodatku, za przeproszeniem, Duplessis, fuj. Miała pecha dziewczyna ze wszystkich stron wink
        • aerra Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:33
          No nie da się ukryć, ja nie randkuję, wyjścia tylko z mężem to jednak nieco inne "randki" niż zwykłe randki wink
          I odważne, czy nawet rozbierane zdjęcia - spoko, ale bez jaj, że zbliżenie na członka. Czy wargi sromowe, bo w drugą stronę też tego nie widzę.
      • leanne_paul_piper Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 14:37
        aerra napisał(a):

. Ale do jasnej anielki, nie jestem w stanie sobie wyobraz
        > ić kogo mógłoby przekonać zdjęcie penisa? Przecież to odrzucające, a nie zachęc
        > ające...
        >

Jak ma być do ruch@nia, no to jest to w końcu jakaś prezentacja ofertywink. W takim wypadku pożadane, choć wciaż nie wiadomo, co umie z narzędziem zrobić. Ale ja wolę popatrzeć na oczy. Więcej mi powiedza. Ale oblech nawet wylacznie do bzykania jest nieakceptowalny.
      • cruella_demon Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 19:26
        Przecież penisa wysyłał tym, które szukały płatnego bzykacza. Jakoś zaprezentować się musiał tongue_out to był akurst czysty deal.

Te które okradał mamił wielką miłością, ślubem i związkiem aż po grób.
        • znowu.to.samo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 21:17
          Ja podejrzewam że na rynku można znaleźć znacznie bardziej atrakcyjnego płatnego bzykacza. No chyba że ten był tani 😆
          • cruella_demon Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 05:43
            No to niżej napisałam, że też ktoś chciał mu płacić.
            Choć w sumie różne są zboczenia, może to taka damska odmiana feedersów.
          • tanebo001 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 11:28
            No właśnie na odwrót. To że nie był idealny działało na jego korzyść. One też nie są. Mają fałdki tu i ówdzie. Nie muszą się więc wstydzić gdy się przed nim rozbierały.
            • lauren6 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 11:39
              Wymuskane jemateczki w rozmiarze 36, ponaciągane złotymi niciami z haczykami, musi niebywale dziwić, że grubi i brzydcy ludzie mają satysfakcjonujące życie seksualne. Jakiś sexting z wysyłaniem zdjęć genitaliów, seks w kuchni obok bigosu. Jeszcze większa perwersja niż anal za sukienkę.
              • kura17 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 11:59
                > Wymuskane jemateczkq [...] musi niebywale dziwić, że grubi i brzydcy ludzie mają
                > satysfakcjonujące życie seksualne. Jakiś sexting z wysyłaniem zdjęć genitaliów,
                > seks w kuchni obok bigosu. Jeszcze większa perwersja niż anal za sukienkę.

no mnie tez "troche ciekawi", jak to satysfakcjonujace zycie seksualne i flirt ematek wyglada, skoro takim niesmakiem napawaja je "techniki' tego faceta. gotowanie nago nie, sexting nie, bigos nie, taniec nie, dowartosciowanie slowne "ukochanje kobiety" nie ...
                co jest zlego w "tanim", czy nawet lekko tandentnym erotyzmie, jesli podkreca to skutecznie atmosfere?

jaki jest Wasz wyrafinowany erotyzm?
                ciekawa jestem "technik" Waszych facetow ...
                • m_incubo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 12:34
                  Ja absolutnie nie jestem ciekawa, mimo że sama niestety nawet bigosu nie robię, w fartuszku czy bez.
                • boogiecat Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 22:26
                  mialam nawet zakladac watek na dosc podobny temat

mnie by facet gotujacy na golasa zwyczajnie rozsmieszyl, niemniej nie uwazam metod naszego bigosowego oszusta za zalosne- taki styl, jest zabawa, niektorych to kreci i pasuje do ich osobowosci, a juz na pewno zabawniejsze to od proby odtwarzania filmowej sceny identyko

nie wiem jak jest u ematki, wielu ludzi robi w hard romantyzmie, wielu uwaza wszelkie techniki budowania nastroju za zbedne bo albo iskrzy albo nie iskrzy, jest tez pewnie grupa "wyrafinowanych" itp. itd.

tak czy inaczej, zycie erotyczne zazwyczaj inaczej sie rozgrywa w poczatkach znajomosci

mnie osobiscie takie gierki ze strony faceta zupelnie nie interesuja- wogole celowe widoczne uwodzenie to nie dla mnie (ale juz jak najbardziej zaakceptuje, ze mnie nakarmi i rozsmieszy tongue_out), a jedyna technika mojego faceta bylo ostatnio zalozenia roboczych dzinsow, podkoszulka i fizyczna robota w domu- idealnie wskoczyl tym w moje prymitywne gusta
        • mebloscianka_dziadka_franka Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 09:46
          No właśnie, pan był zwykłą męską prostytutką, poza tym, że był oszustem i złodziejem. Niezłe kombo.
    • mary_lu Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 14:22
      Niezdrowo tym się fascynujesz. Ekscytacja przyslania ci umiejetność czytania, przecież tam jest wyraźnie napisane ze te fiutki z adekwatnymi tekstami wysyłał do pań w otwarty sposób szukających pana do sponsorowania i bzykania, a nie do tych płaczących za miłościami i związkami, które łapał na romantyzm i opiekuńczość. Ciebie by pewnie łapał na wspólne naśmiewanie się z innych i mówienie ci jaka jesteś przenikliwa i inteligentna.
      • ms.piggy Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 14:30
        o, chyba razem gotowaliscie bigos big_grin big_grin ale konsumował go już z inną big_grin big_grin big_grin
        • mary_lu Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 14:47
          Nie wiem co ty z nim robiłaś, ale jedno jest pewne - taka potrzeba udowodnienia wszem i wobec, że ty to nigdy, wskazuje na dokładnie coś przeciwnego.
          • ursydia Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:28
            Absolutnie się z tobą zgadzam mary_lu.
        • ursydia Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:28
          Słabiutkie piggy, słabiutkie
      • boogiecat Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 14:45
        mnie by na ten bigos pewnie lapal? tongue_out
        • mary_lu Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:06
          Ja się uśmiałam czytając ten artykuł, bo mnie na bigos z kiełbasą właśnie by nie złapał big_grin
          • chicarica Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:23
            Bo ja wiem, jak dobry bigos to mnie by może przekonał.
            • boogiecat Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:16
              wez, ja od poludnia mysle o bigosie po lekturze watku, nie ma mi kto zrobic i nie jestem pewna, ze mialabym sile sie oprzec takiemu egzotycznemu adonisowi - ale to on by zostal wykiwany, bo ja bym ten bigos zjadla po czym przejrzala na oczy po chwilowym upojeniu

teraz mysle, ze jakbym szukala faceta z ogloszenia, to bym na pewno napisala, ze ma byc gotujacy
              • homohominilupus Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 08:00
                boogiecat napisała:

> wez, ja od poludnia mysle o bigosie po lekturze watku, nie ma mi kto zrobic i n

😆😆😆

Mój były mąż robił świetny bigos. Pierniczyl się z nim wiele godzin, dodawał wino, przyprawy w muslinowym woreczku, cuda wianki.
                Chcesz do niego nr telefonu?
                • boogiecat Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 13:10
                  okurde big_grin na ematce juz mozna nie tylko zaaplikowac o prace sprzatkaczki u sofii, lecz rowniez zlapac kontakt z dojezdzajacym mistrzem bigosu!
                  • chatgris01 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 14:07
                    I co z tego, skoro sam jego widok może odebrać apetyt cool

Szczęśliwie sama jestem mistrzem bigosu tongue_out
                    • boogiecat Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 14:32
                      chatgris01 napisała:

> I co z tego, skoro sam jego widok może odebrać apetyt cool

Ja tam nie wiem jak wyglada byly homohomini tongue_out

>
                      > Szczęśliwie sama jestem mistrzem bigosu tongue_out
                      >

czy to juz czas na przepisy w tym watku ? big_grin
                      • homohominilupus Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 17:34
                        boogiecat napisała:

> chatgris01 napisała:
                        >
                        > > I co z tego, skoro sam jego widok może odebrać apetyt cool
                        >
                        > Ja tam nie wiem jak wyglada byly homohomini tongue_out
                        >
                        > >
                        > > Szczęśliwie sama jestem mistrzem bigosu tongue_out
                        > >
                        >
                        > czy to juz czas na przepisy w tym watku ? big_grin

Yyyy, tak se... Ale nie chce o nim brzydko pisać, o eksmezach jak o zmarłych 😀
                        Za to ten obecny jest hmmm... Ale jego nie oddam. Na pocieszenie powiem, ze bigosu nie robi, tylko tortille, paelle i inne takie 😋
                        • chatgris01 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 17:55
                          Aaa, już sprostowywuję, bo źle zrozumiałam!-myślałam, że Boogie chodzi o głównego bohatera wątku, i to jego dotyczyła moja uwaga o odbieraniu apetytu (tak to jest, jak się czyta od najnowszego). Pardon!
                          • homohominilupus Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 18:12
                            chatgris01 napisała:

> Aaa, już sprostowywuję, bo źle zrozumiałam!-myślałam, że Boogie chodzi o główne
                            > go bohatera wątku, i to jego dotyczyła moja uwaga o odbieraniu apetytu (tak to
                            > jest, jak się czyta od najnowszego). Pardon!
                            >

Ależ nie szkodzi! Ja od razu myślałam,ze że to chodzi o Adonisa z Gliwic, nie o mojego ex 😁
                            No no skad bys mogla wiedzieć jak.on wygląda. A poza tym znam Twój styl pisania, jesteś przecież bardzo kulturalną forumka.
                            • chatgris01 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 18:15
                              Dziękuję smile <płoni się>
          • boogiecat Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:13
            to moze na wegetarianski? big_grin
          • szmytka1 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 19:55
            czytam o tym bigosie i strasznie bym zjadła, ale nie chce mi się gotować...
            • bywalczyni.hosteli Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 19:57
              Zadzwoń po Adama
            • mary_lu Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 20:04
              Bigos z kiełbasą? Nie szanujesz się, więc nawet mi Cię nie żal.
              • znowu.to.samo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 20:38
                Łkam 😆😆😆
              • tanebo001 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 20:48
                Ja robię z dziczyzną i grzybami.
                • mary_lu Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 20:50
                  Jak robisz taki bigos jak projekty domów, to odradzam, nawet jeśli jest tam dziczyzna, a zwłaszcza grzyby.
                  • tanebo001 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 20:53
                    To ciekawe bo architekt nie mógł się go nachwalić...
                    • mary_lu Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 20:55
                      Rzeczywiście ciekawe 🤣
                      • znowu.to.samo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 21:01
                        bosze😆😆😆
                    • rosapulchra-0 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 11:40
                      tanebo001 napisał:

> To ciekawe bo architekt nie mógł się go nachwalić...

Bigosu?
                      • tanebo001 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 11:42
                        Też
                    • aerra Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 19:18
                      tanebo001 napisał:

> To ciekawe bo architekt nie mógł się go nachwalić...

Łkam.
                      Weź ostrzegaj zanim coś takiego napiszesz!
                      • chatgris01 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 19:28
                        big_grinbig_grinbig_grin

Mnie się przypomniała scenka ze studiów Chmielewskiej, z profesorem architektury i studentem dumnym ze swojego planu z holem na bodajże 80 m² big_grin
      • lily_evans11 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 08:12
        Mnie by złapał na dobry bigosik,przyznaję wink.
        • tanebo001 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 08:14
          Jak widać przez żołądek do serca. Tylko jak z garem chodzić na randki?
          • znowu.to.samo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 20:00
            Jak tobie trzeba wszystko łopatologicznie, jak dziecku!!! Kto ci każe z garem na randki chodzić???
            • lily_evans11 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 22:21
              No właśnie wink.
    • zamyslona_ona02 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 14:24
      Znam kobietę, która uwierzyła, że "jej facet" jest wziętym prawnikiem z krakowskiej kancelarii, chociaż jego udawane rozmowy telefoniczne były w stylu: "ten papiór trzeba sędzinie pokazać, sprawa będzie wygrana", a błędy ortograficzne robił takie, że trzeba było tekst na głos przeczytać żeby zrozumieć. Jak ktoś bardzo samotny i ma niską samoocenę to pewnie nie chce widzieć pewnych rzeczy. Inaczej się na to patrzy jak niczego w życiu nie brakuje.
      • apallosa Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:00
        No to cudny tekst---już nie pisząc o tym,ze żaden prawnik chociazby po pierwszym semestrze nie powie ,,sedzina" na sędziego płci żeńskiej. Chyba że owa jest przy okazji także żona sędziego.
        Ano wlasnie--poznana na wywczasach pani sędzia tez miala w życiorysie zawodowym oszusta matrymonialnego.Miał to być jakoby Wloch-arystokrata ,któremu rodzina zabronila zenic się z panną bez posagu.Owaz panna przepisala na fałszywego księcia nieruchomości, a cud owze okazał się Rumunem czy Jugoslowianinem na lewych papierach.Po włosku zaś ani me,ani be..
        • bread_pita Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 16:01
          Z tą sędziną nie jest aż tak zero-jedynkowo. Cytuję Radę Języka Polskiego

Emancypacja kobiet zostawiła swoje ślady w języku. Dawniej kobiety były identyfikowane jako czyjeś żony − sędziego, wojewody czy aptekarza. Mówiło się o nich sędzina, wojewodzina, aptekarzowa. Dziś mniej istotne jest to, jaki zawód wykonuje lub jaką funkcję pełni mąż jakiejś pani; ważniejsze jest to, czym ona się zajmuje. Dlatego sędziną zaczęto nazywać nie żonę sędziego, lecz kobietę sędzię. Postąpiono tak wbrew regułom języka polskiego (przyrostek -ina/-yna powinien wskazywać przecież na to, że mowa o czyjejś żonie, a nie o kobiecie wykonującej jakiś zawód), lecz zgodnie z potrzebą wypełniania nowych elementów rzeczywistości nowymi słowami. Istniał (i istnieje do dziś) co prawda żeński rzeczownik (ta sędzia), jednak widocznie został on uznany przez użytkowników języka za mało wygodny, ponieważ jest tożsamy graficznie z rzeczownikiem rodzaju męskiego (ten sędzia). Dawnemu słowu sędzina przypisano więc nowe znaczenie.

Współcześnie na określenie kobiety wykonującej zawód sędziego używa się dwóch nazw − sędzia i sędzina, przy czym ta druga ma charakter potoczny. Nie jest błędem również używanie słowa sędzina w tradycyjnym znaczeniu − jako żony sędziego.

Prof. Walery Pisarek zauważył, że nowe znaczenie przypisano także wyrazowi królowa − obecnie znaczy ona zarówno ‘żona króla’, jak i ‘władczyni; kobieta król’.
      • wapaha Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 21:45
        Zamyślona - heh- w znanym mi przypadku też był pan adwokat, który miał swoją kancelarię ( inne miasto)
    • ciszej.tam Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:27
      Cóż, kobiety są straszone zegarem biologicznym, wychowane na przekonaniu, że uwaga mężczyzny jest ważniejsza niż np przyjaciółek, więc obniżają standardy i przestają widzieć czerwone flagi.

A gość, mimo że nieładny, ewidentnie dawał każdej uwagę i potrafił zbudować w miarę składną historyjkę.

BTW sama nabrałam się na opowieści o wielkiej miłości ojcowskiej której czynniki zewnętrzne nie pozwalały panu realizować. To jest bardzo łatwe rozpoznać kobietę z "daddy issues" I jechać na tym, a mała dziewczynka z torbą brudnych szmat to przekonywujący artefakt.

Dzielne te kobiety że nie milczały i że nawiązały ze sobą kontakt.
    • nangaparbat3 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:37
      Te panie zostały oszukane i wykorzystane.
      Ty ogłaszasz światu, ze Ci ich nie żal, że nie współczujesz, że one są głupie, a Ty mądra i nigdy być w takie coś coś nie wdepnęła.
      Ja nawet rozumiem emocje, Schadenfreude absolutnie nie jest mi obca, ale jednak dziwię się, jak ktoś głośno krzyczy: patrzcie, jaka ze mnie .......... .
      • ciszej.tam Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 15:45
        Na tym zresztą tacy goście opierają swoje plany , na tym że pozostaną bezkarni bo to ich ofiary będą się wstydzić lub zostaną zawstydzone i źle ocenione przez społeczeństwo.
      • ms.piggy Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 16:29
        nie były to młode, naiwne, nastoltenie panny, ani też bezbronne staruszki, ale kobiety w kwiecie wieku, z własnymi biznesami, z dobrymi zarobkami ( do czego jest jednak przydatny rozum), pewnie też po przejściach (z których nie wyciągnęły żadnych wniosków) a ten żałosny typek dawał jasne sygnały, że coś nie tak, a one dalej w to brnęły, to wybacz, ale nie potrafię im współczuć, ich bliskim za to bardzo, bo przez chętną cip kę matki cierpią dzieci: mają matkę w depresji z długami (a może i z chorobą weneryczną)
        • mary_lu Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 16:35
          To sobie je obejrzyj, co prawda od tylu, ale komuś tak przenikliwemu to plus rozmowa z nimi da cały obraz. Jest trochę zdjęć w internecie, ja tam żadnych rzutkich i bogatych bizneslumen nie widzę. Facet działał w swojej lidze, na panie z wyższej ligi są lepszej klasy oszuści.
          • mary_lu Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 16:36
            pytanienasniadanie.tvp.pl/38655211/oszust-matrymonialny-z-gliwic
        • boogiecat Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:21
          ms.piggy napisała:

> bo przez chętną cip kę matki cierpią dzieci

aha, "chetna cipka"
          tego typu sformulowania jakos poddaja w watpliwosc twoje jakze szlachetne wspolczucie dla dzieci tych kobiet
        • nangaparbat3 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 18:59
          To im nie współczuj, ale się od nich odczep.
        • wapaha Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 21:46
          Dokładnie, w kwiecie wieku. W takim wieku w którym silne emocje (przejścia jak to nazwałaś ) często własnie przyjmują dwa kierunku : mani religijnej lub..nadmiernej emfazy uczuciowej..
          • lily_evans11 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 22:25
            Ooo, właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka, lat 45, przebywa, gada tylko z księżmi, i wszystkich poucza, jak mają żyć big_grin.
            Przedtem taka nie była, oj nie.
      • lily_evans11 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 22:23
        Dobrze gadacie, kobieto!
    • smillla Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 16:16
      Na bezrybiu i rak ryba.
      Gdyby wokół było pełno porządnych, ogarnietych, wolnych mężczyzn 40+, nie byłoby tylu kobiecych decyzji powodowanych desperacją. Takiego samooklamywania, ignorowania sygnałów. Głód emocjonalny i seksualny zaćmiewa umysł.
      Perfidny jest gość, który dla wlasnych korzysci wyglodzonemu podsuwa jedzonko za środkiem nasennym, żeby go bez problemu okraść.
      Ale.
      Może czasem kobieta woli drogo zapłacić za miłe złudzenia i niż żyć rozważenie i strzec swoich kont.
    • kermicia Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 16:34
      Te tłuste racice na desce rozdzielczej nie wzbudzają we mnie ani grama współczucia.
      Wiadomo, że victim shaming jest z gruntu zły i krzywdzący. Tylko te baby naprawdę mogły się obronić przed krzywdą, która je spotkała, odrobiną rozumu, dystansu i logiki. Co nie zmienia faktu, że chłop powinien siedzieć za oszustwa.
      • ms.piggy Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 16:57
        haha, tak samo zareagowałam na to zdjęcie, KLULOWE życia
        nawet sposób mówienia w tym materiale z TV, to takie glamour z blokowiska z podróbką lv i modnym pieskiem z pseudohodowli
        • ms.piggy Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:00
          aha..dla biednego misia marcinkiewicza którego opętała bankierka isabell też nie potrafię wykrzesać współczucia, raczej kupę smiechu
          • kermicia Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:07
            To racice tej pani z prawej (w materiale tvp). Łatwo się domyślić, bo na szyi też ma dziarę i rozmiar szyi pasuje do rozmiaru racic. Hejtujemy tu grubego pana amanta, ale trzeba przyznać, że panie z tej samej półki. To na pewno łatwiejszy cel, niż jakieś piękności.
            • ms.piggy Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:13
              zobacz sobie fb tej pani - jest publiczny, wrzuca tam filmiki z tik-toku i swoje fotki smile
              • kermicia Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:19
                Jak ją znaleźć?
                • astrologiiia333 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:24
                  Jp, co za żenada. Grażyny w natarciu. Zaraz się posrają ze szczęścia z cudzego nieszczęścia.
                  • kermicia Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:28
                    Nie przesadzasz z tym nieszczęściem? Pani blond w tvp powiedziała, że nie straciła ani złotówki. Mało to związków ludziom nie wychodzi, z winy którejkolwiek ze stron?
                    • rosapulchra-0 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 21:01
                      Bo oszust nie zdążył. Tego nie usłyszałaś?
                      • fitfood1664 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 22:18
                        mógł zdążyć ale pani wstyd, może duma ważniejsza niż krzywda
            • aandzia43 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:42
              kermicia napisała:

> To racice tej pani z prawej (w materiale tvp). Łatwo się domyślić, bo na szyi t
              > eż ma dziarę i rozmiar szyi pasuje do rozmiaru racic. Hejtujemy tu grubego pana
              > amanta, ale trzeba przyznać, że panie z tej samej półki. To na pewno łatwiejsz
              > y cel, niż jakieś piękności.

A co cię tak dziwi, ludzie poruszają się w swoich bańkach, polują i dobierają sie w pary wewnątrz kręgów kulturowych i mentalnych. Takie zaskakujące? Nie widze powodu by tu hejtować kogokolwiek za jego wygląd czy pozycję społeczną,
              • kermicia Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:59
                Cały ten wątek to hejt na Adama B. i to głównie z powodu jego wyglądu, a nie cwaniackich metod.
                • 1matka-polka Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 18:02
                  A wszystko dlatego, ze Adam nie jest kokosem wyglądu😔
                  • m_incubo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 11:36
                    I jak widać nie musi, z tym wyglądem, który ma, był wystarczająco skuteczny.
                    • m_incubo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 11:41
                      Zresztą dopiero co powstał po sąsiedzku wątek, jak to wygląd jest nieważny i nikt rozsądny nie kieruje się wyglądem, ludzie dobierają się na podobnym poziomie atrakcyjności i ematki prześcigały się w zapewnieniach, że w życiu nie byłyby tak płytkie i ograniczone, by kierować się w wyborze faceta wyglądem.
                      No to o co chodzi? Facet nie jest specjalnie wyględny, ale i nie straszy, na ulicy nie zwróciłabym uwagi, bo wcale się jakoś niekorzystnie nie wyróżnia. Panie na podobnym poziomie atrakcyjności, wszystko gra. Ematka wiadomo, zjawiskowa piękność. Jakoś tylko we wstawianych fotkach tego nigdy nie widać.
                      • lauren6 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 11:48
                        Ja czasami odnoszę wrażenie, że na tym forum pisuje gimbaza, która uważa, że ludzie 45+ powinni kłaść się do grobu, a nie uprawiać seks.
                      • fitfood1664 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 22:20
                        ja zawsze kieruję się wyglądem danej osoby, jestem jak Miss Marple, myślę że pewne rzeczy są widoczne na twarzy i podobieństwo do innych osób nie jest przypadkowe...
      • fitfood1664 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 09:05
        Jakim pustakiem trzeba byc by współczucie uzależniać od wyglądu ofiary?
        • kura17 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 09:07
          > Jakim pustakiem trzeba byc by współczucie uzależniać od wyglądu ofiary?

albo od wygladu osoby, ktora skrzywdzila ofiare ...
          • mgla_jedwabna Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 12:25
            Gdyby facet był naprawdę przystojny, to można by mieć jeszcze trochę zrozumienia dla pań naiwnych. Że uwierzyły, że trafił im się książę z bajki, drugiego takiego nie będzie.

Co do wyglądu, to mniej hejtu jest na cechy wrodzone, a bardziej na te będące wynikiem świadomego wyboru. Dziary i różowe pazury wywalone na deskę rozdzielczą to komunikat "jestem prymitywna, infantylna i bezmyślna". Takim osobom raczej trudno współczuć. To jest świadoma decyzja, że dla kogoś możliwość pokazania się pod blokiem z facetem o urodzie arabskiego szejka jest ważniejsza od zabezpieczenia przyszłości dzieci.
            • aandzia43 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 13:07
              Ten mężczyzna JEST PRZYSTOJNY - dla kobiet które na niego poleciały jest wystarczająco przystojny. A dla niektórych może być nawet księciem z bajki i spełnieniem marzeń. Naprawdę tak trudno zrozumieć, że gusta są różne? Stare baby a piszą pierdoły jak gimbaza.
              Obiektywnie patrząc gość jest zadbany, nie otyły choć z nadwagą, ma zęby i ładną cerę, sylwetka męska i wzrost godziwy, poprawne rysy twarzy. Sylówa pod gust targetu. I miodzio. Dawać tu zdjęcia mężów, porównamy towar.
              • sumire Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 14:15
                This.
                (Chociaż ten bigos to jednak nadal antykoncepcyjny).
                Facet wygląda na takiego, który może się podobać - zresztą umówmy się, prawie każdy komuś się podoba. A poza tym dawał tym kobietom to, czego zapewne im brakowało, mianowicie uwagę. Oczywiście wiadomo, że przeciętna ematka nie może opędzić się od męskiej atencji, ale dla bardzo wielu kobiet w realu to nie jest rzecz ani częsta, ani oczywista. Jeśli sprawiał, że czuły się atrakcyjne i pożądane, to nic dziwnego, że leciały jak ćmy.
                • tt-tka Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 18:04
                  sumire napisała:

> Facet wygląda na takiego, który może się podobać - zresztą umówmy się, prawie k
                  > ażdy komuś się podoba.

A otoz. Juz starozytni mawiali, ze kazda potwora znajdzie swego amatora. A satyryk slicznie obiecywal "wiec ja kiedys znajde ciebie, a ty znajdziesz mnie" smile

>A poza tym dawał tym kobietom to, czego zapewne im brako
                  > wało, mianowicie uwagę.

I tyle w temacie. On nie wytwarzal towaru, ktory potem trzeba wcisnac nabywcom przemoca, on odpowiadal na istniejace zapotrzebowanie.
                  • aandzia43 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 18:25
                    Jest jeszcze kwestia seksapilu i uroku, a tych na zdjęciu nie zobaczysz. Niejeden brzydal kosi towar bo feromony rozsiewa jakieś czy inne uroki rzuca smile
                    • chatgris01 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 18:35
                      No, wręcz sztandarowy przykład to Serge Gainsbourg (dla mnie niepojęte, ale nie widziałam go "na żywo", a jego charyzma nie była widoczna na taśmie filmowej, jak u wielu gwiazdorów, też niekoniecznie klasycznie pięknych).
            • fitfood1664 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 19:21
              czyli jak dziary i różowe paznokcie to można krzywdzić? dobrze byłoby to zapisać w jakiejś ustawie czy coś, o, i dorzucić "jak była w mini, szła przez park, tzn że głupia i infantylna, sama się prosiła by ją zgwałcić", tak, przydałby się jakis ogólny tekst o kobietach, coby zdjąć trochę odpowiedzialności z biednych misiów, bo oni przecież nie wiedzieli że nie można, wyglądała jakby sama się prosiła

najsmutniejsze jest to że to kobiety wobec kobiet nie wykazują krzty zrozumienia. po co? dlaczego, żeby się samcom przypodobać?
              • ciszej.tam Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 19:20
                Tak, żeby być "inne niż wszystkie". One takie naiwne a ona taka inteligentna, bystra jak strumień. Takie osoby się znowuż łapie na taką czy inną formę " you are not like other girls" nie na tańce na rynku.
                To zinternalizowana mizoginia i tyle.
                • fitfood1664 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 22:01
                  najśmieszniejsze jest to, że one naprawdę myślą że są wyjątkowe, a kto to może o sobie powiedzieć w tłumie paru miliardów ludzkich istnień...? no, może ta "calineczka"...
        • kermicia Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 12:20
          Nie od wyglądu, tylko od sposobu jego ekspozycji. Poza tym weszłam w zalinkowany wyżej profil tej osoby. Gdyby wystawić ją na żer ematce bez tej otoczki z Adama B., suchej nitki byście na niej nie zostawiły. Kobieta ma gigantyczne ego, codziennie (czasem parę razy) wrzuca filmiki na swój temat na Fb, a na każdym jest jej totalnie napompowana w każdym możliwym miejscu twarz. Śpiewa, gada jakieś głupoty, wykrzywia się na tych filmikach. Ulubienica ematek. Co innego współczucie dla spokojnej, niewinnej szarej myszki oszukanej na kasę, a co innego baba z wielkim parciem na szkło, będąca w związku z debilem i latająca po śniadaniówkach, żeby o tym opowiedzieć. Choć podobno nie straciła na tym ani złotówki.
          • m_incubo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 12:24
            Aha, czyli podwójne standardy. Gdyby była szarą myszą, zasługiwałaby na współczucie, a tak to ma prostaczka co chciała.
            Gdy zgwałcą zakonnicę, to też jej współczujesz, a gdy babkę z kwasem w ustach, to już niekoniecznie?
            To trochę jak ten popularny swego czasu trend na forum. Przepuszczanie w kolejce faceta z jednym jogurtem, ale z jednym piwem już nie smile
            • kermicia Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 13:59
              Fakt, typa z piwem bym nie przepuściła w kolejce.
              • fitfood1664 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 19:22
                a ja tak, kobietę z jednym bananem tudzież
                • kermicia Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 20:00
                  A pana menela z małpką?
                  • fitfood1664 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 22:05
                    nie analizuję zawartości koszyka tych których przepuszczam pod względem moralnym, bo kimże jestem by to robić, tylko pod względem ilości artykułów
                    ty dokonujesz oceny moralnej?
                    big_grin big_grin big_grin
                    • kermicia Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 11:57
                      Menel z małpką w garści z moralnością lub jej brakiem mi się nie kojarzy. Raczej po prostu śmierdzi i może np. heftnąć znienacka, więc trzymam się od takich z daleka i nie konwersuję z nimi uprzejmie przy kasie.
                      • fitfood1664 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 12:06
                        ja też nie konwersuję z kimś kto prosi żeby przepuścić, "proszę" to jeszcze nie konwersacja
                        a bezpieczniej takiego jak opisujesz przepuścić, przynajmniej nie zhefci mi się na plecy, tobie też dobrze radzę

a pani w mini z trzema paczkami gumek, przepuścić? big_grin
              • m_incubo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 22:29
                Taa, właśnie o tym mówię...
      • nangaparbat3 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 21:55
        MIałam ochotę napisać, że lepiej mieć racice, nawet tłuste, niż świński móżdżek, ale dla świni byłby to despekt.
        • fitfood1664 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 22:07
          ocenianie osoby na podstawie wyglądu łydek to psychologia wyższych lotów, dla mnie nieosiągalna, pozostawiam to zajęcie "natchnionym" big_grin
          • thank_you Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 11:28
            Moze to był Piotrek? wink

m.youtube.com/watch?v=U_1JvhG5NcE;;U_1JvhG5NcE;;https://i.ytimg.com/vi/U_1JvhG5NcE/default.jpg;;Taco Hemingway - "Wszystko jedno" (Trójkąt warszawski)
    • znowu.to.samo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 16:42
      Patrz moja sygnaturka

Facet wie, co której powiedzieć, wyczuwa w mig czy trafił na podatny grunt.

A że mnóstwo kobiet ma jakieś deficyty wyniesione chociażby z domu rodzinnego, dlatego się na takie taniochy nabiera. Bo ogtomna potrzeba miłości i bliskości zasłania takiej kobiecie oczy i to co inni widzą, ona nie przyjmuje do wiadomości
      • ciszej.tam Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:00
        Wiesz, można się śmiać z bigosu i innych kaset Roxette ale generalnie nawet na tym forum widać że większość panów nie jest w stanie wspiąć się nawet na taki poziom "inwencji" więc oskarżanie tych kobiet że nabrały się na tandetę jest śmieszne w świecie z tombaku.

• tanebo001 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 16:56
      Tu są jego rozbierane fotki tubagliwic.pl/aktualnosci/czytaj/4948-oszust-matrymonialny-z-gliwic-zatrzymany uwaga!!! Tego nie da się odzobaczyć! A tu wywiad w tv z ofiarami pytanienasniadanie.tvp.pl/38655211/oszust-matrymonialny-z-gliwic
      • kermicia Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:08
        Na jego miejscu ogarnęłabym fotoszopa wink
      • ms.piggy Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:11
        pod tym pierwszym linkiem jest odnosnik na FB jednej z oszukanych...po obejrzeniu kilku filmików tej pani, jeszcze bardziej przyznaję sobie rację, prawdziwa klulowa estera
        • kermicia Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:17
          Gdzie to widzisz? Ślepa chyba jestem.
          • tanebo001 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:40
            www.facebook.com/groups/142469343285019/
        • triismegistos Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:27
          Trzeba mieć straszne deficyty żeby sobie tak masować ego ofiarą oszusta.
          • kermicia Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:30
            Ta blond jest tak średnio ofiarą, po prostu jej związek nie wyszedł. Mówi otwartym tekstem, że nie straciła żadnej kasy. Po prostu ją chłop zdradzał i zostawił, pewnie większość z nas ma podobne przygody na koncie. Do oszustwa matrymonialnego jeszcze daleka droga.
          • lellapolella Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:50
            Dokładnie, niesmaczne to jest. Racice i szyja z dziarą pasująca do rozmiaru racic. Fuj.
            • kermicia Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:56
              A zdjęcie racic wywalonych w aucie jest smaczne? Bo że to pozycja skrajnie niebezpieczna i głupia to każdy wie. Kto się tym zdjęciem chwali w mediach? Przecież nie Adam B.
              • lellapolella Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 19:58
                Widzę tam pulchne damskie nogi nie pierwszej młodości i tyle. Zresztą marginalne wobec historii, którą ilustrują.
              • znowu.to.samo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 20:22
                W tej rozmowie padło że Adam B działa UWAGA: 20 lat

I dopiero teraz mu się powinęła noga...
                • znowu.to.samo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 20:29
                  A swoją drogą ciekawe co go skłoniło, by się z jedną z nich ożenić???
                  • cruella_demon Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 20:36
                    znowu.to.samo napisała:

> A swoją drogą ciekawe co go skłoniło, by się z jedną z nich ożenić???
                    >

Pewnie zwykła wygoda.
                    Dobrze jest mieć jakieś lokum na stałe, zwłaszcza na czyjś koszt. Pani nieupierdliwa, raczej zamożna, utrzymywała go, pod nos podstawiała, nie wnikała za bardzo.
                    • znowu.to.samo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 21:13
                      To może być prawda
                      W wywiadzie ta żona powiedziała że mąż miał mieć sieć sklepów i wychodził codziennie tam do pracy....tylko że ona w żadnym z tych slepów być nie mogła, bo to była ściema
                      Ale już nowy bus do przewożenia towarów mu.kupiła, bo stary sie zepsuł....
              • m_incubo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 11:47
                W niezłym chlewie musisz się obracać, skoro stopy, nieważne czyje, nazywasz racicami.
      • cruella_demon Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 19:37
        Ale knur. Fuj.
      • szpil1 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 01.09.20, 18:13
        tanebo001 napisał:

> A tu wywiad w tv z ofiarami pytanienasniadanie.tvp.pl/38655211/oszust-matrymonialny-z-gliwic

Nie pokazywanie twarzy tych pań jest co najmniej dziwaczne, przecież przez Fejsbuka można je łatwo namierzyć i obejrzeć profile, zdjęcia itd.
    • palacinka2020 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:13
      O wszyscy swieci..
      ". Umówiłam się z nim po tygodniu. Jestem nieufna, więc wyznaczyłam spotkanie w miejscu publicznym, w myjni samochodowej – wspomina. Zajechał autem. Wysiadł facet moich marzeń. Zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Wysoki, postawny, łysy, smagły, "

"Okazało się, że oboje mieliśmy niełatwe dzieciństwo. On płakał, gdy mówił, że ojciec znęcał się nad rodziną, bił go. Zwierzaliśmy się sobie z najtrudniejszych chwil, wzruszaliśmy do łez "

"On jest jak mimikra – analizuje Ula. – Ode mnie nauczył się rozpoznawania dobrych gatunków wędlin"

" Od ojca jednej z nich nauczył się wyrabiać domowe kiełbasy i chciał z nią zakładać firmę wędliniarską."

"Kiedy byliśmy razem, B. bez przerwy miał jakieś afty w jamie ustnej i wciąż biegał do apteki po maści. Teraz już domyślam się dlaczego. Po tylu pettingach z różnymi babami, które mu płaciły za seks, każdy by się rozchorował."
    • astrologiiia333 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:21
      Taaa, ileż dorosłych bab [ jak to ujęłaś] własny mąż zdradza latami albo robi w bambuko na kilka frontów lub raz a porządnie i jest "dobrze". Morze współczucia. Ale jak już spotyka coś samotną kobietę, która zapewne jest spragniona uczucia i ten ktoś, kogo spotyka to nie Wiesiek bez zęba, żonaty adonis czy inny odpad atomowy to się daje wkręcić to już śmiech, szydera i ogólnie kretynizm.
      Powinna każda jak leci założyć, że to oszust i najpierw sprawdzić przez agencję detektywistyczną a następnie sama dla pewnosci śledzić. Wtedy w sumie nadal byłaby żałosna ale przynajmniej nie oszukana.
      Emateczka jak zwykle orzech sprytu, intelektu, bystrości - istny szerlok w spódnicy. A potem: "witajcie. Znalazłam to forum przez przypadek. Mąż mnie oszukał, zdradził nawet zdradzał latami."
      • 1matka-polka Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:44
        "orzech sprytu, intelektu, bystrości"

Co to znaczy?
        • aandzia43 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:47
          No orzech, nie obczajasz? Jeden na kokosa, drugi fistaszka.
          • 1matka-polka Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:57
            To powinna napisac, ze ematka to kokos sprytu, intelektu, bystrosci...
        • chatgris01 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 18:04
          1matka-polka napisała:

> "orzech sprytu, intelektu, bystrości"
          >
          > Co to znaczy?
          >

Telefon przerobił orła na orzecha.
          • mona-taran Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 19:32
            😂 zabawny się zrobił ten wątek dzięki słownikowi!
            Orzech sprytu od płuca oderwany! 😂😂
            • chatgris01 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 19:36
              Granatem!
              • lellapolella Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 20:10
                ametystem!
                • znowu.to.samo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 20:24
                  😆😆😆
                  • tanebo001 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 20:49
                    ametystowym granatem
      • jolie Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 17:46
        Prawda. Ja uważam się za dosyć ogarniętą i bystrą, a też dałam się nabrać jednemu manipulantowi. Tak się we mnie "zakochał", że aż o narzeczonej w ciąży zapomniał mi powiedzieć. Naprawdę wolałabym, żeby powiedział wprost, że chce mnie do łóżka dla rozrywki (wtedy mogłabym podjąć decyzję, co ja na to).
        • fitfood1664 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 22:22
          ale wtedy było ryzyko że byś odmówiła
      • pani_tau Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 19:58
        Stały motyw: oszukał cię mąż = morze współczucia i wsparcia, oszukał cię kochanek= zmasowany atak. Na dobrą sprawę to nie wiem jaki konkretny mechanizm tu działa. Jestem mężatką i się solidaryzuję? A potępiam tę drugą bo?
        • znowu.to.samo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 20:26
          Ten Adam B to gruby kaliber, ale jest cała masa "drobnych" oszustów co kłamią że kochają aby zaliczyć a potem zniknąć...
    • chatgris01 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 18:16
      ms.piggy napisała:

> czytam art.
      > kobieta.onet.pl/oszust-matrymonialny-milosc-slub-naciaganie-kredyty/pnl9xdq
      > i nie mogę uwierzyć, że dorosłe baby, samodzielne, nie jakieś zahukane z biedne
      > j wsi są tak durne, żadnej w najmniejszym nawet stopniu nie współczuję, nie jes
      > t mi ich żal
      > nie wiem czy ja jestem taka wyrachowana i wredna, ale bezrobotny facet (pomijaj
      > ąc milionerów od pokoleń, a tych to znałabym z nazwiska) dla mnie nie istnieje
      > a cała sztuka uwodzenia przez tego oszusta, a opisana przez oszukane idiotki
      > jest żałosna:
      >
      > "podsyłał na komunikatorze gg zdjęcia swojego członka i nęcił: „Pozwolisz mi
      > sprawić, żebyś go poczuła? I robić to każdego dnia? Nie chcę nawet myśleć, jak
      > wyglądasz w bieliźnie"

>

Na tego byś się nie nabrała, bo nie jest w twoim typie, ale to nie wyklucza, że jakiemuś w twoim typie i sprawiającemu dobre wrażenie nie udałoby się cię w sobie rozkochać i nabrać, miłość bywa ślepa, zwłaszcza jak ktoś samotny i zdesperowany. Mnie tam ich żal, wykorzystywanie czyichś słabych punktów i łatwowierności to świństwo.

BTW, co do bezrobocia, to przecież większość oszustów matrymonialnych się do niej nie przyznaje i udają wielkich biznesmenów, dyrektorów czy prezesów (albo emerytowanych oficerów z US Army), niejedna się nabrała.
    • bei Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 18:26
      Pamiętacie Czarownice z Eastwick? W filmie Daryl Van Horne zjawia się znikąd uwodzi trzy kobiety, wykorzystując to, ze dla każdej coś jest b ważne- sztuka, praca, rodzina. Dla każdej ważne było tez uczucie. Wystarczy, ze zaczyna o tym mówić (czyli wpierw musiał się wsłuchać) i są wkręcone. Ten oszust z artykułu nie musi wsłuchiwać się, bo jest pewny, ze kobiety z tindera, w średnim wieku- są spragnione uczucia i stabilizacji, i raczej już nie szukają przygody a spokojnego stadła. Nawet tam, gdzie kobiecie chodziło tylko o seks-wolał grać choćby po to, by rezerwować sobie stałe miejsce zarobkowe.
      Każda potwora spotka amatora mawiają😉.

Oszukanych bardzo mi szkoda.

Czy on swoje dziecko przywoził na randki? Okropność☹️☹️☹️
      • tanebo001 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 18:32
        O ile to było jego dziecko...
    • rosapulchra-0 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 19:39
      Powiem tylko tyle - sama jesteś żałosna. Nie wyrachowana i wredna. Jesteś żałosna.
    • cruella_demon Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 19:40
      Po obejrzeniu zdjęć tego typa, to ja się dopiero dziwię, że znajdował takie, które chciały płacić za seks z nim.
      Fuj, tłustawy oblech.
      • chatgris01 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 19:49
        Dla mnie też straszny, ale jak pisała Gurua: nie to ładne co ładne, tylko to, co się komu podoba...
      • mrs.solis Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 30.08.20, 23:29
        A wiesz jak wygladaly te, ktore placily?
        • cruella_demon Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 05:46
          A jak wyglądają ci którzy płacą prostytutkom? W tym zawodzie się klienta nie wybiera. Płaci -dostaje.
          • m_incubo Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 12:53
            Zdziwiłabyś się, jacy faceci płacą prostytutkom.
            • tanebo001 Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 13:05
              Mężowie ematek?
    • waleria_s Re: Oczy fiuuu..m przysłonięte 31.08.20, 02:16
      Nie jest mi ich żal. Rozumiem zakochanie, motylki, rozumiem, że panią zaślepi, da sobie wcisnąć wszelkiej maści kit. Jednak pożyczanie pieniędzy obcej osobie na początku znajomości to jest koszmarna głupota, naiwność, brak instynktu i nie potrafię żałować. Ochotniczki, jakby forum napisało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka