Dodaj do ulubionych

Kłamczucha Pawłowicz :D

• mdro Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 23.10.20, 23:43
      Pawłowicz aż milicję musiała wzywać (tak, właśnie tak się skarżyła, że musiała zadzwonić na milicję)
    • mary_lu Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 23.10.20, 23:53
      No i załatwił babie limuzynę i całodobową ochronę.

Nie łazi się za kobietą po ciemku i nie napastuje się jej pytaniami, nawet jak jest to Pawlowicz. Tez bym czuła się zagrożona i dzwoniła po policję, niejeden oszołom polityczny kogoś zadźgał przed domem.
      • profes79 Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 23.10.20, 23:55
        Dziwnym trafem to tylko Pawłowicz czy Kaczyński czują się tak zagrożeni przez suwerena, że jakby mogli to by wojsko wezwali do pilnowania swoich dup. Jakoś w normalnych państwach władzuchna nie musi zasieków milicyjnych przed domem stawiać.
      • mdro Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 23.10.20, 23:57
        Po jakim "ciemku"? To ulica była, oświetlona. I operator z kamerą. I dziennikarz, który się przedstawił.
        • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 09:33
          a czemuz to ten dziennikarz nie mogl czekac pod jej praca skoro chcial pilnie porozmawiac tylko czail sie w krzakach?
          • myfaith Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:00
            P.Pawlowicz na terenie ogrodzonym wsiadła do limuzyny z kierowca ( czekała zapewne tuż przed wyjściem) która to limuzyna odwiozła ja wprost pod klatkę schodowa - tak zeby broń Boże nie musiała stykać sie z plebsem tfu znaczy sie suwerenem

Ot takie standarty wschodnie władzy - limuzyny ; kierowcy ; odgradzanie od ludzi .....

Dlatego zadawanie pytań pod TK było niemożliwe
            • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:05
              No dobra, ale z czego wynika przymus, ze ona na te pytania musi odpowiadac w ciemnosci

Bo na razie tylko sie kompromitujecie, walczac o prawa kobiet poprzez molestowanie kobiet
              • myfaith Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:16
                Kazda władza której mandat do rządzenia dają ludzie odpowiada przed ludźmi. To znaczy ze kazdy obywatel ma prawo zadawać pytania i władza ma obowiązek na nie odpowiadać.
                Niestety PiS ( bo teraz akurat ta partia rządzi) zapomina o tym ze to nie tylko przywileje ale odpowiedzialność , ponoszenie konsekewncji. Łatwo sie zapomina jak sie jest odgrodzonym od ludzi i kisi sie w sosie z ludźmi o tych samych poglądach.....bez kontaktu z innymi.
                P. Pawłowicz zaliczyła dysonans poznawczy i nagle do niej dotarło ze ktos ot tak moze do niej podejść i zadać pytania .

Btw nie nazywaj ciemnościami oświetlona ulice o godz 18:25 bo to naginanie faktów.
                • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:23
                  podejsc i zadac pytanie jest ok, ale gonic przez pol miasta w srodku nocy juz mniej

• iwles Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:32

A cóż to za miasto, ze 100 metrów, to jest połowa? 😃
                  • mia_mia Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 11:43
                    O której w twoim świecie zaczyna się noc?
                    • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 12:33
                      Na waszym filmie nie wiadomo czy jest godzina czwarta w dzień czy czwarta w noc ....
                      • la_mujer75 Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 18:08
                        A co to za różnica, która jest godzina?
                        Ta władza uwielbia środek nocy!
                        Ilez oni rzeczy uchwalili w środku nocy?
                        Nasza władza to stwory/potwory nocy smile
                        • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 18:39
                          Zamiast naśladować władze I publikować filmiki Będące jak Ekranizacje Remigiusza Mrożą garnijcie się.....
                          Olena jako przywódca lepsza niż Mateusz ale musicie przestać popełniać ciagle te same błędy i wizerunkowo sue pogrążać
      • myfaith Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 23.10.20, 23:59
        A zauważyłaś że : światła/latarnie na ulicy były; ludzie też poruszali się po chodniku - ba nawet przystawiali patrzyli jak p.Pawłowicz krzyczy żeby wezwać Policję .
      • gogologog Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 00:39
        > Nie łazi się za kobietą po ciemku i nie napastuje się jej pytaniami,

okopress moze!
        To jest zupelnie co innego!
        okopress to prawda 24h/dobe
      • morgen_stern Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 06:38
        mary_lu napisała:

> No i załatwił babie limuzynę i całodobową ochronę.
        >
        > Nie łazi się za kobietą po ciemku i nie napastuje się jej pytaniami, nawet jak
        > jest to Pawlowicz. Tez bym czuła się zagrożona i dzwoniła po policję, niejeden
        > oszołom polityczny kogoś zadźgał przed domem.

Czyli mówisz, że kiedy ja, zwykła obywatelka, zadzwonię na Policję i powiem, że czuję się zagrożona, bo ktoś do mnie podszedł i zadał mi pytanie, to też tak szybko przyjadą i podwiozą pod dom? Dobrze wiedzieć!
        • mary_lu Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 07:44
          Zdarzali się, że i do mnie szybko na interwencje przyjeżdżali.

Tak, ja tez nie trawie tej baby, ale pewnych granic się nie przekracza. Żaden dziad nie powinien łazić za samotnie idąca kobietą, bo ta ma prawo poczuć się zagrożona. A już szczególnie jeśli jest znanym politykiem i jej partia właśnie coś kontrowersyjnego przepchnęła. Kryska kryską, ale tutaj zagrożenie jest prawdopodobne.
          • ggrruu Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 12:28
            Ojej, biedactwo. No cóż, powinna z pokorą przyjąć wyroki boskie, może boski plan dla niej to zostać męczennicą? Blatuje się z panami, którzy mówią, że gwałt ostatecznie może być przyjemny to nie wiem, czego się boi na tej ciemnej ulicy.
            • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 12:31
              Aha przyznajecie sami ze ulica była ciemna
              ?
              Może twojego głosu rozsądku posłucha nasza Olena , samozwańcza przywódczyni protestów
          • mava Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 25.10.20, 22:24
            > Żaden dziad nie powinien łazić za samotnie idąca kobietą, bo ta ma prawo poczuć się zagrożona. +

no przepraszam ale nie pitol...widzisz faceta + operatora z kamera, ktory mówi, że jest dziennikarzem i zdaje przekupie pytanie związane z jej praca, tytułujac ja sędzią..I tak zachował sie bardzo grzecznie wobec tej chamicy...
            I przypomnij sobie tych kundli z tvp, którzy wpychają mikrofon do gardła opozycji i prowokują
            A za prace policji placimy my, z naszych podatkow i wolałabym, żeby zajęła sie ochroną obywateli napadanych chocby w komunikacji miejskiej, kiedy zwróca uwagę bezmaseczkowcom.
            Ale nie ...natychmiast przyjeżdżaja jak tylko chamica na nich szczeknie..
            To juz nie jest normalny kraj tylko kaczolandia i wszystkie służby działaja wyłącznie na rzecz kurdupla.
            W dudzie mam taki kraj
        • pani_tau Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 07:45
          Właśnie ostatnio mnie gość na ulicy zapytał czy w pobliżu jest pizzeria. Zdenerwowałam się, bo ostatnio zjadłam dość tłustą pizzę i mi watroba dała znać, żebym uważała na to co rzucam na talerz.
          Następnym razem wezwę policję.
          Znaczy milicję...
          • mary_lu Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 07:51
            Durno gadacie. Może by do Was dotarło, gdyby łaził za Wami pod domem jakiś stary dureń i wypytywał namolnie o kontrowersyjne aspekty Waszej pracy.
            • morgen_stern Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 08:00
              Z kamerą? Przecież nie przemykał się samotnie w czarnym prochowcu, tylko wszystko jest nagrywane!
            • fornita111 Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 25.10.20, 17:57
              Moja praca nie ma tak kontrowersyjnych aspektow, zebym az musiala milicje wzywac, bo ktos o nia zapytal big_grin Bylo zignorowac dziennikarza jak reszta pisiorstwa a nie klamliwy cyrk urzadzac. Nie do obrony, dajcie juz spokoj.
          • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 09:32
            Na ulicy po ciemku urzadzasz sobie pogaduszki z obcymi samotnymi facetami?

No niedlugo moze bez glowy skonczysz, wiesz
            • livia.kalina Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 11:18
              Bez głowy, powiadasz? To tylko w kalifacie, w katolickiej Polsce co najwyżej można zostać zadźgany nożem przez świra napuszczonego przez tvpis.
      • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 09:31
        No dokladnie, sorry ale te wasze "protesty" i " dzialania" nawet przedszkolaki by skrytykowaly.

Sledzenie pod oslona nocy, noz kurde powinna mu sie rzucic w ramiona przeciez i ucalowac trzy razy.
      • milupaa Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 09:34
        No chyba żartujesz, to byli dziennikarze którzy zachowywali się spokojnie. Nikt jej nie napastowal trzymali się od niej w dużej odległości A pytać mają prawo. Jak to babsko ma prawo głosować w sprawie która jej nigdy nie dotyczyła i nie dotyczy. Dziwnym trafem do decydowania o kobietach i ciąży najwięcej do powiedzenia mają stare dziady i stara baba której nikt końcem buta nie tknie.
        • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 09:39
          ale serio mozna zaczajac sie pod czyims prywantym domem po ciemku i nie ma na to zadnego paragrafu ?
          • milupaa Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:14
            Nie smile Przecież nikt na jej prywatną posesję, której nie ma, nie wtargnął. Po ulicy każdy może chodzić póki co. Zawsze może sobie zgłosić ze czuje się zagrożona co zrobiła, a policjanci stwierdzili że nie widzą zagrożenia.
            • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:19
              Jeszcze rozumiem filmik ze oni sobie tam stoja, no ona nie chce rozmawiac - co bylo do przewidzenia- i odchodzi od nich. Taki filmik bylby ok.
              Ale filmik ze banda facetow goni staruszke po ciemku, to jakas scena z jak z horroru, sorry ale nie nadaje sie do publikacji !!!
              • la_mujer75 Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:23
                Biedna staruszka....
                HAHAAAHAAAAA
              • iwles Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:30

Banda facetów goni staruszkę 🤣🤣🤣

Ani to banda, ani nie goni, ani ona staruszka.
                Aj ptaszyno, gdzie ty nauczyłaś się tej manipulacji?
                • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:32
                  Probuje wam otworzyc oczy bo niestety zblazniacie sie od 2015 roku w kolko. Na filmie osoba niezorientowana widzi starsza pania goniona po ciemnych ulicach, ktora chowa sie w sklepie.

To jest wybor czy przymus?

Jak dla mnie to mozecie ja ganiac nawet cala noc ale nie nagrywajcie z tego filmikow bo one osmieszaja tylko was
                  • iwles Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:40

Starsza pani! Powiedz to jej w twarz, a usłyszysz, że jesteś szmatą.
                    Powtórzę, ani nie jest goniona (gonic- inaczej szybko biec), ani po ciemku, latarnie swieca. Pora - poźnopopoludniowa.
                    A prawda taka, że chowa się w sklepie, żeby nie musieć odpowiadać na niewygodne dla niej pytania.
                    • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:55
                      Dlatego wystarczylo nagrac powazny filmik jak ona odchodzi od stojacych w miejscu dziennikarzy zadajacych pytania a nie kolejny odcinek serialu "Szadz".

Mam nadzieje ze Olena wyniesie cos z moich uwag i zacznie dzialac z glowa, po 6 latach juz najwyzszy czas
                      • iwles Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 11:01

Och, odezwała się pani rezyser polskiej rzeczywistości...
                      • olena.s Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 18:35
                        A nie. Nagrano ślicznie, obnazono bezczelne łgarstwa pięknie, Krysia wyszła na wała jak złoto, i dlatego właśnie pełno cię w tym wątku. big_grin
                        • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 18:40
                          Jak wyszła jak ona biegnie w panice ?
                          • olena.s Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 18:51
                            Twoim zdaniem wał nie może biegać? big_grin
                          • iwles Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 19:22
                            zlota.ptaszyna napisała:

> Jak wyszła jak ona biegnie w panice ?

W której minucie filmu ona biegnie w panice?
                            • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 19:35
                              Nie, w ogole się nie przejęła napaścią
          • ggrruu Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 12:30
            A 13 grudnia pod domem Jaruzela można?
            • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 12:32
              Czy on czasem nie umarł w międzyczasie ?
              • ggrruu Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 12:34
                W końcu umarł
        • black_halo Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 11:44
          milupaa napisała:

> No chyba żartujesz, to byli dziennikarze którzy zachowywali się spokojnie. Nikt
          > jej nie napastowal trzymali się od niej w dużej odległości A pytać mają prawo.
          > Jak to babsko ma prawo głosować w sprawie która jej nigdy nie dotyczyła i nie
          > dotyczy. Dziwnym trafem do decydowania o kobietach i ciąży najwięcej do powied
          > zenia mają stare dziady i stara baba której nikt końcem buta nie tknie.

Niestety ale dziennikarze w pogodni za sensacja potrafia sie zachowywac jak zwykle gnidy. Potem to i tamto sie zwyczajnie wytnie i czlowiek i zobaczy w tv tylko kawelek gdzie ta czy inna osoba publiczna krzyczy do kamery "wez sie odczep". A sensacja jest.

Naprawde nie lubie Pawlowicz ale na jej miejscu tez bym nie czula sie bezpiecznie. W tym kraju jakims cudem uchodzi, zeby kobiecie powidziec publicznie, ze jest niedopchana albo latac za nia z srodu nocy w kamera. Wyobrazcie sobie co by za jazgot sie zrobil, gdyby to byla Hubner, Lubnauer czy Lichocka.
          • olena.s Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 18:40
            Ja ci to uproszczę.
            Tak, bywają nieporozumienia, kiedy ktoś weźmie człowieka za kogoś innego i nieodpowiednio emocjonalnie zareaguje. Wtedy byłoby to po prostu zabawne.
            Ale nasza pożeraczka sałatek nadała potem cały załgany serial o tym, jak to była napadnięta przez meneli.
            I to właśnie to kłamstwo ujawniło nagranie.
            • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 18:46
              A nie była napadnięta?
              Sorry ale czy agresor dobrze się czuje wstawiając w sieci filmik na którym kogoś gania po mieście ?
              Życie i wolność mu niemiła ? Przecież to jest karalne
              • olena.s Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 18:50
                Nie, nie jest karalne. Za to samośmieszenie sałatkowej "sędzi" - słodkie. Dziennikarz zapewne czuje się doskonale. W przeciwieństwie do pisoidów.
                • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 18:53
                  Ale co się nie zgadza bo ja nie rozumiem ( podobnie jak pewnie większość Polaków )
                  Musiała dzwonić na policję czy nie ?
                  Policjanci wspierali agresora czy nie ?
                  • olena.s Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 19:01
                    Ja cię bardzo przepraszam, ale jeżeli nie rozumiesz, to raczej jesteś dużo poniżej średniej intelektualnej większości Polaków, a w takim przypadku szkoda mojego czasu, złotko.
                    • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 19:40
                      No nie wypadasz zbyt błyskotliwie mimo wszystko , a to czemu
            • black_halo Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 21:47
              olena.s napisała:

> Ja ci to uproszczę.
              > Tak, bywają nieporozumienia, kiedy ktoś weźmie człowieka za kogoś innego i nieo
              > dpowiednio emocjonalnie zareaguje. Wtedy byłoby to po prostu zabawne.
              > Ale nasza pożeraczka sałatek nadała potem cały załgany serial o tym, jak to był
              > a napadnięta przez meneli.
              > I to właśnie to kłamstwo ujawniło nagranie.

To ja Ci uproszcze. Kimkolwiek pawlowicz by nie byla i czegokolwiek nie zrobila, zachowanie dziennikarzy stwarza niebezpieczny precendes. Ida za nia w srodku nocy kolesie z kamera, niby nic ale kiedy mowi, zeby odeszli to oni namolnie ida i filmuja, ida i zadaja pytania. Normalnie cisnienie mi sie podnioslo i nie z powodu Pawlowicz a z powodu sytuacji w ktorej wiele z nas bylo. Nie, nie ma na to zgody.

Natomiast wkurza mnie przypominanie tej salatki. Inni poslowie i poslanki tez wpieprzaja na sali sejmowej a nie robi sie z tego sensacji na cala Polske celem przykrycia tego, ze sejm w srodku nocy chcial przepchnac zmiane konstytucji.

I tak, wkur..wia mnie niemozebnie obecna sytuacja ale nadal nie jest to powod, zeby lazic za samotna kobieta w srodku nocy i pisac, ze nic sie nie stalo bo to Pawlowicz wiec mozna. Jaki to jest przyklad dla milionow polskich kobiet, ktore i tak sie nie czuja juz bezpiecznie? Ze jednak mozna jak pomykasz za nimi z kamera i mowisz, ze wcale nie chcesz im zrobic krzywdy. Ilu swirusow obejrzy ten material i uzna, ze w sumie lazenie za kobieta w srodku nocy jest OK i moze nawet pokusi sie o udawanie dziennikarza?
              • mdro Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 21:54
                Myślisz, że już nikt tutaj nie pamięta o twoich politycznych sympatiach? Mało jesteś wiarygodna w tych swoich "wyważonych" wpisach. I nic nie wiesz (albo nie chcesz wiedzieć) o tym, jak od dawna już zachowują się "dziennikarze" z TVPiS. Więc nie pleć o jakichś "niebezpiecznych precedensach", bo jesteś śmieszna.
              • mizantropka Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 25.10.20, 17:45
                Pawłowicz podobnie jak Kopernik nie jest kobietą
              • olena.s Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 25.10.20, 17:59
                Przepraszam, ale to jest tak śmieszne, że nawet nie skomentuję. big_grin
          • milupaa Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 20:54
            Ale ona jest osoba publiczna i musi się z takimi rzeczami liczyć. A cała scena była wyreżyserowana po to aby nie odpowiadać na niewygodne pytania. Sorry ale nie mam dla niej ani zrozumienia ani mi jej nie szkoda smile

black_halo napisała:

> Niestety ale dziennikarze w pogodni za sensacja potrafia sie zachowywac jak zwy
            > kle gnidy. Potem to i tamto sie zwyczajnie wytnie i czlowiek i zobaczy w tv tyl
            > ko kawelek gdzie ta czy inna osoba publiczna krzyczy do kamery "wez sie odczep"
            > . A sensacja jest.
            >
            > Naprawde nie lubie Pawlowicz ale na jej miejscu tez bym nie czula sie bezpieczn
            > ie. W tym kraju jakims cudem uchodzi, zeby kobiecie powidziec publicznie, ze je
            > st niedopchana albo latac za nia z srodu nocy w kamera. Wyobrazcie sobie co by
            > za jazgot sie zrobil, gdyby to byla Hubner, Lubnauer czy Lichocka.
            >
      • semihora Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 25.10.20, 18:10
        Nie, błagam, nie masz czasem jakiegoś zaburzonego poczucia bezpieczeństwa?
    • myfaith Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 23.10.20, 23:56
      Taki to właśnie "sędzia" który po poparciu takiego a nie innego postanowienia TK w którym czynnie uczestniczył broni własną piersią swoich przekonań ...wróć .....a może jednak ucieka pod osłoną nocy ?🤫

• szalona-matematyczka Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 00:45
      P. Pawlowicz nie ma maseczki. Czy dostala mandat?
    • la_mujer75 Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 00:46
      Kłamliwa, pisowska szmata!
    • areyoubetter Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 07:25
      Co za kłamliwy babsztyl #!!@&^%$####!!!
    • chococaffe Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 09:23
      big_grin
    • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 09:38
      To ja moze wyluszcze bledy Oleny popelnione w organizacji "protestow"do tego czasu, zeby wam otworzyc oczy bo od 5 lat tylko sie zblazniacie zamiast cos zmienic w Polsce:

- watek o protestach- chyba nawet przedszkolak by wiedzial ze PRZED nawolywaniem do protestu pod domem Kaczynskiego wypadalo by sprawdzic czy on jest w tym domu, bo na pewno go nie ma.
      Sprawdzenie nie jest chyba czyms przekraczajacym wasze mozliwosci- WTOPA NA CALEGO!

- filmik zamieszczony tu niestety tylko was pograza, no sorry- kobiety przyklaskujace temu zeby jacys faceci napastowali samotna kobiete po ciemku ( abtrahujuac od jej roli) to dno!!!!!!!!!!, boje sie was po prostu! SZOK!

• olena.s Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:09
        Postaraj się bardziej, asma
        • szalona-matematyczka Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:14
          Nie odpowiadaj trollowi. Czy ktos zglosil Pawlowicz, ze nie nosi maski? Toc to ona wszystkich pozaraza. Juz Duppppa zarazony!!!!! Jesli nie, to ja moge to zrobic,.tylko nie wiem jak to zrobic nie bedac w Polsce?
          • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:26
            to ty nie jestes jescze na protestach w warszawie tylko sobie siedzisz w kalifacie na lasce u bylego agresora Polski?????????
            • livia.kalina Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 11:19
              A ty bronisz Pawłowicz własna piersią przez mężczyznami w ciemnościach czy zasuwasz w kalifacie na zmywaku?
        • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:16
          Wlasnie ty sie olenko postaraj i rob te protesty z glowa bo na razie wszyscy mysla ze to jakis happening blondynek a nie powazne demonstracje
          • szalona-matematyczka Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:22
            Prosze o zgloszenie Pawlowicz nie trzymajacej sie przepisow prawa. Ona nie nosi maski!!!
            • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:27
              Zamiast sie rzucac tutaj to wyslij ten filmik do odpowiedniego organu i zglos brak maseczki
              • szalona-matematyczka Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 18:06
                Zglosilam.
      • la_mujer75 Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:22
        Tu jesteś głupsza niż każda pisowska ustawa.
        Nic dziwnego, że piżdzielce na takich, jak ty opierają swoją władzę!
        Protesty mają głównie wymiar symboliczny!
        To nie miało znaczenia, gdzie się ukrył, w której jamie siedział, ten podły konus.
        • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:30
          Protest pod pusym domet to troche jak pusta glowa....

Serio tak trudno sie zorganizowac i nadac temu symboliczny wymiar stojac tam gdzie on akurat siedzi czyli najprawdopodobniej na nowogrodzkiej?
          Nawet logistycznie lepiej dla wszystkich protestujacych zeby dojechac
        • olena.s Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:33
          Oczywiście, ona jest kretynka, ale to rozumie, tak sobie pierniczy w irytacji. big_grin
          • la_mujer75 Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 18:12
            Oczywiście. Ich to musi niezły wkurw zalewać cały czas.
            Tak naprawdę wiedzą, że sa kretynami, którzy dali się nabrać małemu knurowi. I dlatego teraz udają, że białe nie jest białe, a czarne nie jest czarne.
            CO innego im pozostało?
            • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 18:41
              Ale macie coś do zaproponowania w końcu ?
              • olena.s Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 18:48
                Tobie? Nie.
                • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 18:54
                  No i dlatego przewalacie 10 z kolei wybory
                  Żeby rządzić trzeba mieć PROGRAM !
                  • la_mujer75 Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 19:21
                    Nie, nie trzeba mieć programu. Wystarczy zmanipulować takich głuptasków jak ty, którzy mają kompleksy i są sfrustrowani. Naopowiadać im bajek, wiedząc, że biedne istotki nawet nie zorientują się, że są dupczone przez nich bez wazeliny i jeszcze dziękują im za to.
                    Fakt- jest to mistrzostwo! Ale żeby ten poziom osiągnąć trzeba być wyrachowaną gnidą. Nie każdy się do tego nadaje.
                    • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 19:36
                      Opisujesz mechanizm KOD? Jak was Mateusz zmanipulował ? Składki na iphony , tak ?

Wypadałoby wyciągnąć wnioski z tego nie ?
                      • la_mujer75 Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 19:44
                        Ach, ty. Ty jak tisza, cały czas o tym Kijowskim...
                        Ludzie dali się nabrać, ale jak wyszło, że oszust, to przestali się nawet przyznawać, że cokolwiek mieli z nim wspólnego.
                        A wy nadal bijecie pokłony przed tymi złodziejami, łamaczami demokracji, oszustami, i po prostu ludzkimi odpadami.
                        ZERO refleksji. Zero myślenia.
                      • livia.kalina Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 25.10.20, 17:46
                        A ty jakie wyciągnęłaś wnioski z gadania pawłowicz, ze jej protestujący niepełnosprawni w Sejmie śmierdzą?

twitter.com/KrystPawlowicz/status/999225152993980416?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E999225152993980416%7Ctwgr%5Eshare_3%2Ccontainerclick_0&ref_url=https%3A%2F%2Fwiadomosci.wp.pl%2Fpawlowicz-napisala-o-smrodzie-w-sejmie-sugeruje-ze-to-od-protestujacych-niepelnosprawnych-6254874720077953a
    • lauren6 Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 10:39
      😅
    • livia.kalina Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 11:21
      Pawłowicz, specjalistka od przedsiębiorstw rolnych w ZSRR, całe życiu wysługujące się jakiejś partii, nauczyła się wyłącznie łgać. Nie jest w stanie powiedzieć już prawdy, nawet w zupełnie neutralnym temacie.
    • irma223 Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 19:15
      Nie rozumiem oburzenia na dziennikarzy. Pani sędzia z racji swojej funkcji jest osobą publiczną, dziennikarze usiłowali zadac jej pytanie związane z jej publiczną funkcją. Mogła odpowiedzieć "nie udzielam wywiadów" i odejść, ale wolała złożyć fałszywe zawiadomienie na policji o zagrażaniu jej. Dziennikarz chyba używał mikrofonu, nie kastetu.
      Gdyby zwykłą kobietę zaczepiali na ulicy menele, to na policję można by się było dodzwonić po 20 minutach, a policja przyjechałaby za 2 godziny. O ile w ig
      • zlota.ptaszyna Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 19:39
        Usiłowali zadać?
        Pytanie zostało zadane na początku
        Potem była rzeź niewiniątek
        Serio on chciał emitować w tv jakiś materiał nagrany w zupełnej ciemności czy bawił się w nękanie słabszych ?
        • irma223 Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 21:55
          Owszem, zadał, ale nie dostał żadnej odpowiedzi, więc pytanie powtarzał.
          Od kiedy to pani sędzia Trybunału Konstytucyjnego jest "osobą słabszą"?
        • mdro Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 24.10.20, 21:55
          Eee, Pawłowicz kogoś rzezała? No ja za nią nie przepadam (bardzo delikatnie mówiąc), ale niczego takiego nie zauważyłam.
    • mizantropka Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 25.10.20, 17:42
      Tchórzliwa sucz... To naprawdę ta sama, która w sejmie i komisjach (bez żadnego trybu) ujadała na przeciwników politycznych? No tak, tam byli koledzy, prezes i straż marszałkowska.
      • mava Re: Kłamczucha Pawłowicz :D 25.10.20, 22:27
        tchórzliwa sucz??? a co tak delikatnie? przebrzydłe chamskie babsko, leniwa nieduoczona przekupa, zyjąca z naszej pracy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka