Dodaj do ulubionych

Samoobrona - gaz itp.

04.11.20, 12:23
Wykrusza mi się towarzystwo biegające i co chwila zostaję w domu, bo nie chcę truchtać sama po ciemku. Dojrzałam chyba do zakupu czegoś, dzięki czemu spokojniej przebiegnę obok ogródków działkowych (bezdomni, bezdomne psy). Macie coś sprawdzonego?
Obserwuj wątek
    • anika772 Re: Samoobrona - gaz itp. 04.11.20, 12:29
      Mam Anti- Hund, na szczęście jeszcze nie musiałam sprawdzać. Psiknęłam testowo na zewnątrz, bardzo drażniące.
      • geez_louise Re: Samoobrona - gaz itp. 04.11.20, 12:35
        Na człowiekow też potrzebuję. W okolicy mam stocznie, noclegownie, jakieś szemrane hotele dla Ukraińców, nie czuję się bezpiecznie.
    • lajtova Re: Samoobrona - gaz itp. 04.11.20, 12:35
      Siekiera.
    • wtop.ek Re: Samoobrona - gaz itp. 04.11.20, 12:36
      Dlaczego spokojniej?
    • asdfg2018 Re: Samoobrona - gaz itp. 04.11.20, 12:39
      może do kieszeni taką malutką lampkę rowerową która po naciśnięciu miga na czerwono , przechodząc w takim miejscu trzymać palcem na przycisku , można w razie zagrożenia rzucić w bok 5-10 metrów , efekt dezorientacji i strachu napastnika murowany a to może być decydujące dla naszego bezpieczeństwa i wtedy dajemy nogę z tego miejsca , takie lampki z przezroczystego czerwonego gumiastego plastiku razem z bateryjką są po 5 zł w sklepach m.in. z chińszczyzną

..... ...
      www.facebook.com/RacjonalnaPL/
    • berdebul Re: Samoobrona - gaz itp. 04.11.20, 14:04
      Mace. Ma wygodny uchwyt, znacznik uv i działa bdb. Mam hot pink, żeby było widać.
    • mrs.solis Re: Samoobrona - gaz itp. 04.11.20, 14:19
      Mam gaz , ale jeszcze nie mialam okazji go sprawdzic 😀

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka