Dodaj do ulubionych

Zapuściłam się

• piesiedwa Re: Zapuściłam się 06.11.20, 17:16
      Polecam diete Dabrowskiej. Zdrowotna mocno a jako efekt uboczny utrata wagi. Ja robie krotkie posty co kilka tyg bo jestem za szczupla. Polecam
    • znowu.to.samo Re: Zapuściłam się 06.11.20, 19:21
      Ja poczytam co radzicie na włosy, bo ja na swoje siano już patrzeć nie mogę. Byłam u fryzjerki i zrobiła mi fajne fale, bo właśnie w falowanych włosach wyglądam najlepiej Tylko że takich fal sama sobie raczej nie zrobię
      I znowu spinam włosy buuuuuuu. A marzyłam o o rozpuszczonych.
      • doubledoublejoyandtrouble Re: Zapuściłam się 06.11.20, 19:58
        znowu.to.samo napisała:

> Ja poczytam co radzicie na włosy, bo ja na swoje siano już patrzeć nie mogę. By
        > łam u fryzjerki i zrobiła mi fajne fale, bo właśnie w falowanych włosach wygląd
        > am najlepiej Tylko że takich fal sama sobie raczej nie zrobię
        > I znowu spinam włosy buuuuuuu. A marzyłam o o rozpuszczonych.
        >

A jakie masz wlosy? Proste, suche, twarde? Trzeba wiecej detali smile
        • znowu.to.samo Re: Zapuściłam się 08.11.20, 17:26
          Ano: suche proste, cienkie i ogólnie nędzne z tendencją do lekkiego falowania, dzięki czemu wyglądam ni pies, ni wydra.
          Fryzjerka odradziła mi krótkią fryzure, że nie będzie korzystna i już lepiej zostawić dlugość do brody i w razie czego spinać😏🙄
          • doubledoublejoyandtrouble Re: Zapuściłam się 08.11.20, 18:18
            znowu.to.samo napisała:

> Ano: suche proste, cienkie i ogólnie nędzne z tendencją do lekkiego falowania,
            > dzięki czemu wyglądam ni pies, ni wydra.
            > Fryzjerka odradziła mi krótkią fryzure, że nie będzie korzystna i już lepiej zo
            > stawić dlugość do brody i w razie czego spinać😏🙄

I bardzo dobrze, wydaje mi się, że w naszym wieku krótkie włosy okropnie postarzają. A do brody - prawie każdemu jest ładnie. Może pobaw się w olejowanie włosów? Pracochłonne, ale podobno fajne efekty. I bardzo Ci polecam preparaty z biotyną - to dłuższa inwestycja, ale swietne efekty.
            >
    • znowu.to.samo Re: Zapuściłam się 07.11.20, 10:52
      Ja do tego wszystkiego dorzuciłabym zakup jakiejś nowej fajnej biżuterii. Nie musi być nic drogiego, jakiś komplecik ze srebra, bransoletka, nie rzucające się zbytnio w oczy kolczyki.
      Niby nic a jednak dodaje troche do ogólnego wyglądu
      • anika772 Re: Zapuściłam się 07.11.20, 18:32
        O, a ja uwielbiam rzucające się w oczy, duże, przyciągające wzrok.
        Te małe na wkrętki noszę zimą, przy tych wszystkich szalach, kominach, półgolfach...
        • magdallenac Re: Zapuściłam się 07.11.20, 18:48
          Ja też lubię takie spektakularne, nie noszę ostatnio, bo nie są kompatybilne z maskami sad
    • eliksir_czarodziejski Re: Zapuściłam się 07.11.20, 13:57
      Siostro! Ja też tak mam bom utyła znacznie. Włosy akurat mam spektakularne bo długie jak nigdy i umyte i rozpuszczone robią robotę. Cera też w miarę ok bo lubię raz w tygodniu zrobić sobie peeling mechaniczny lub enzymatyczny i położyć na twarz dwie maski pod rząd, łagodzące i kojące. Używam w tym celu kosmetyków Nacomi i efekt jest naprawdę wyraźny. Raz zrobiłam sobie taki rytuał, nałożyłam krem po czym mój mąż pyta mnie czy coś robiłam z twarzą bo tak skóra ładnie wygląda. Utwierdziło mnie to w przekonaniu że warto🙂.
      Na wtorek jestem umówiona do trenerki personalnej i być może da mi to jakaś motywację. Tak szczerze ten rok był na tyle ciężki że dowalanie sobie z powodu tuszy przy całej otoczce dzieciowo-pracowej jest no właśnie, dowalaniem sobie. Grunt to na razie pilnować się w miarę żeby już nie tyc więcej. Przyjdą lżejsze czasy to może na wadze też zrobi się lżej🙂.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka