moze_sprobowac_inaczej 06.11.20, 11:00 Mam parę rzeczy do oddania, które kupiłam tydzień temu. Jie bardzo chce mi się dzisiaj biegać po centrum handlowym. Czy wiecie, jakie są możliwości zwrotu jak zamkną sklepy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasquda77 Re: Zwroty Reserved 06.11.20, 11:31 Jeśli zamówienie on line to masz 30 dni na zwrot Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Zwroty Reserved 06.11.20, 12:29 pasquda77 napisała: > Jeśli zamówienie on line to masz 30 dni na zwrot To wiem. Zakupy stacjonarne Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama