Dodaj do ulubionych

Co czują?

19.11.20, 19:52
Co czują żony, matki, córki, siostry policjantów widząc jak ich mężowie, synowie, ojcowie, bracia gazują i biją kobiety walczące o swoje prawa.
Dumne są?

Obserwuj wątek
    • lajtova Re: Co czują? 19.11.20, 19:54
      ...
      • taniarada Re: Co czują? 19.11.20, 20:44
        lajtova napisał(a):

> ...
        > sam /a trolujesz i jeszcze innych wyzywasz.Masz coś z głową.🤗
    • mashcaron Re: Co czują? 19.11.20, 19:54
      Nie mam pojęcia.
    • ariathedevil Re: Co czują? 19.11.20, 20:02
      Taka praca .Nie ma co szczuć, przecież profesja jak każda inna, oni tylko wykonują rozkazy. Nie mówię o tych którzy ten czas spędzają na l4 z dziećmi i żonami, a mundur wisi na kołku. Mówię o bijącym sercu partii- pierd#$%%ne miękkie wacki które brandzlują się ,gdy w 3 dziewczynę 1.50 poszarpią, albo zastraszą 14 latka. Wstyd dla całej rodziny.
      • alicia033 Re: Co czują? 19.11.20, 20:22
        ariathedevil napisała:

> Taka praca .Nie ma co szczuć, przecież profesja jak każda inna, oni tylko wykonują rozkazy.

słyszałoś kiedyś o procesach norymberskich?
        "Tylko wykonują rozkazy" jako linia obrony nieodwracalnie zdechło w 1945.
        • ariathedevil Re: Co czują? 19.11.20, 20:34
          A Ty słyszałoś o ironii i sarkazmie ?
          • alicia033 Re: Co czują? 19.11.20, 20:46
            mea culpa!!!
            Czytałam i odpisywałam na smartfonie, gdzie mi kawałek Twojego postu zeżarło.
            Najszczerzej Cię przepraszam za ten mój błąd.
            • ariathedevil Re: Co czują? 19.11.20, 20:57
              Spoko, zdarza się.
    • lellapolella Re: Co czują? 19.11.20, 20:15
      Akurat dziś się dowiedziałam, więc mogę odpowiedzieć. Właśnie zrozumiałam, jak to się stało, że po wojnie okazało się, że większość Niemców służyła w orkiestrze lub w kantynie. Otóż rodzinny milicjant jest wożony do Wawy, żeby ochraniać budynki, bo miejscowa milicja nie ma dość sił przerobowych. Stoi chłopaczyna gdzieś na peryferiach, marznie, trzeba mu rosołu nagotować, jak wróci, bo się przeziębi.
      Cycki opadajosad
      • mandziola Re: Co czują? 20.11.20, 00:21
        No to macie zdjęcie hotelu pod Warszawą po 11.11.20
    • alicia033 Re: Co czują? 19.11.20, 20:20
      pytanie ostatnio było wczoraj (i parę razy od X 2015 wcześniej), moderacja poczuła się w obowiązku skasować wątek:
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,170819247,170819247,A_gdzie_czy_to_wstyd_miec_w_rodzine_milicjanta_.html
    • przepyszny_jagielnik Re: Co czują? 19.11.20, 20:21
      lajtova napisał(a):
      > Co czują żony, matki, córki, siostry policjantów widząc jak ich mężowie, synowi
      > e, ojcowie, bracia gazują i biją kobiety walczące o swoje prawa.
      > Dumne są?
      >

A co czują mężowie policjantek?
      Dumni są?
    • janja11 Re: Co czują? 19.11.20, 20:25
      Współczuję żonom, matkom, których mężowie, czy dzieci są siłą na rozkaz wysyłani do obrony PiSiego koryta. Jakoś nie mam wątpliwości, że znakomita większość z nich rzyga piSią patologią jak każdy normalny człowiek.
      • taniarada Re: Co czują? 19.11.20, 20:45
        janja11 napisał(a):

> Współczuję żonom, matkom, których mężowie, czy dzieci są siłą na rozkaz wysyłan
        > i do obrony PiSiego koryta. Jakoś nie mam wątpliwości, że znakomita większość
        > z nich rzyga piSią patologią jak każdy normalny człowiek.
        Serio Hołownia?
      • alicia033 Re: Co czują? 20.11.20, 08:37
        janja11 napisał(a):

> Współczuję żonom, matkom, których mężowie, czy dzieci są siłą na rozkaz

ale łapiesz, że siłą do policji nikogo (jeszcze) nie wcielają, tylko idzie się tam dobrowolnie? I w każdej chwili można złożyć wypowiedzenie i rozstać się z tą formacją?
        Nie ma komu współczuć - robią to, tylko dlatego, że chcą to robić. Po X 2015 przyzwoici ludzie z tej pracy odeszli. Zostały kulsony.
    • olsy Re: Co czują? 19.11.20, 20:34
      one maja wytłumaczone że te laski teleskopowe to nie w oddziale ich syna/męża/chłopaka
      albo same uważają, ze należy bić protestantów (też takie osoby są przecież)

• fornita111 Re: Co czują? 19.11.20, 20:36
      Witaja z otwartymi ramionami.
      • ariathedevil Re: Co czują? 19.11.20, 20:38
        Mocne sad
    • folivora Re: Co czują? 19.11.20, 20:38
      Któregoś dnia podczas protestów w Warszawie tłum zaczął skandować w stronę policjantów "Powiedz córce gdzie dziś byłeś". Bardzo mi się spodobało to hasło.
      • przepyszny_jagielnik Re: Co czują? 19.11.20, 20:43
        folivora napisała:
        > Któregoś dnia podczas protestów w Warszawie tłum zaczął skandować w stronę poli
        > cjantów "Powiedz córce gdzie dziś byłeś". Bardzo mi się spodobało to hasło.
        >

A jeśli któryś ma synka?
        • alicia033 Re: Co czują? 19.11.20, 20:52
          przepyszny_jagielnik napisał(a):

> A jeśli któryś ma synka?

tak samo - synek tak samo nie chce oglądać i płacić na bezczaszkowca. Albo innego, posługując się nominacją naczelnej zwolenniczki braku wyboru: muminka. Więc dalej handluj z tym razem z kają g. zamiast zasmradzać to forum.
    • vre-sna Re: Co czują? 19.11.20, 20:44
      Ty lubisz byc
      Dziwna.
      No nic nie czuja, bo nie sa tymi, ktorym przypisujesz role.
    • fornita111 Re: Co czują? 19.11.20, 21:08
      To tez pasuje. To juz jest ten moment, kiedy "dobrzy policjanci" powinni cos zrobic (protest/odejscie ze sluzby) jesli nie chca byc w jednym worku z pisowskimi smieciami. Potem bedzie za pozno, z tonacego statku to i szczury kulsonskie beda zwiewac. I mowic, ze oni wcale nie chcieli. Zony policjantow, uswiadomcie im to tongue_out
      • alicia033 Re: Co czują? 20.11.20, 08:40
        fornita111 napisała:

> To juz jest ten moment, kiedy "dobrzy policjanci" powinni cos zrobic (protest/odejscie ze sluzby) jesli nie chca byc w jednym worku z pisowskimi smieciami.

ten moment to był już dawno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka