manala 20.11.20, 11:34 Czy 2-klasista ogarnie teamsy na tablecie? Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii? Może możecie polecić jakiś tablet do 1000? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela.dzi Re: Tablet do Teamsów 20.11.20, 11:56 Mój pierwszoklasista spokojnie ogarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
fibi00 Re: Tablet do Teamsów 20.11.20, 12:21 Mój 3-klasista cały czas używa telefonu do teamsa. Myślę że na tablecie będzie to samo z tym że będzie większy ekran. Z tego co mi mówił starszy syn na telefonie (więc i na tablecie też) nie ma jakiejś funkcji notatek (nie wiem za bardzo o co chodzi). I starszy syn na jednej lekcji przechodzi z telefonu na komputer żeby właśnie była ta funkcja notatek. Aha,no i informatykę obaj robią na komputerze bo na telefonie nie idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jehanette Re: Tablet do Teamsów 20.11.20, 12:46 Nie sensowniej kupić prosty, nawet używany laptop? Jak będą mieli jakiś test czy inne zadanie z wykorzystaniem Office'a na tablecie będzie mało wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: Tablet do Teamsów 20.11.20, 19:19 Mam 2 laptopy w domu, a teraz kolejny to 2500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Tablet do Teamsów 20.11.20, 20:54 Poszukaj mu takiego z klawiaturą i systemem windows zamiast androida. Na pewno znajdziesz coś poniżej tysiąca. Odpowiedz Link Zgłoś