Dodaj do ulubionych

metody na stres

• iuscogens Re: metody na stres 21.11.20, 20:34
      Aż wstyd się przyznać, ale ostatnio oglądam Świnkę Peppę po włosku na Netflixie big_grin ogólnie włoski mnie relaksuje, więc puszczamy sobie z mężem różne rzeczy na Netflixie po włosku, ale Peppa jest taka krótka, że wystarczy 10-15 minut po ciężkim dniu i poprawia mi się nastrój momentalnie wink a poza tym one tak uroczo chrumkają big_grin
      • nie-mama Re: metody na stres 21.11.20, 21:14
        Cudowne! Ja ogladam po polsku z corka, bo staram sie dbac o jej polski, tak sobie mowie, ale to oczywiscie tylko pretekst. Jak mala ucieka przed koncem odcinka, to mi szkoda i sama sobie koncze smile
    • wapaha Re: metody na stres 21.11.20, 20:42
      Nie wiem
      Nie odczuwam stresu. Nie mam czasu.
    • klaramara33 Re: metody na stres 22.11.20, 08:58
      Sport czyli rower, pływanie, łyżwy. Spotkanie się z wesołą koleżanką, z którą się nasmieje z tego co martwi - polecam. Seks z mężem przy pięknej muzyce czyli ballady rockowe.
    • anorektycznazdzira Re: metody na stres 22.11.20, 20:47
      Seks uprawiaj. Dobry seks pomaga na stresy lepiej niż prozac.
    • ludzikmichelin4245 Re: metody na stres 22.11.20, 21:44
      Polecam kursy - takie z intensywnym tempem, projektami i zadaniami domowymi.
    • danka88 Re: metody na stres 22.11.20, 23:08
      Zrób faworki , ciasto trzeba solidnie wyrobić i obić wałkiem , po prostu stoisz i nawalasz wałkiem w ciasto do zmęczenia , odstresuje cie to na pewno , a później wystarczy usmażyć i zjeść pyszniutkie cieplutkie chrusty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka