iuscogens Re: metody na stres 21.11.20, 20:34 Aż wstyd się przyznać, ale ostatnio oglądam Świnkę Peppę po włosku na Netflixie ogólnie włoski mnie relaksuje, więc puszczamy sobie z mężem różne rzeczy na Netflixie po włosku, ale Peppa jest taka krótka, że wystarczy 10-15 minut po ciężkim dniu i poprawia mi się nastrój momentalnie a poza tym one tak uroczo chrumkają Odpowiedz Link Zgłoś
nie-mama Re: metody na stres 21.11.20, 21:14 Cudowne! Ja ogladam po polsku z corka, bo staram sie dbac o jej polski, tak sobie mowie, ale to oczywiscie tylko pretekst. Jak mala ucieka przed koncem odcinka, to mi szkoda i sama sobie koncze Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: metody na stres 21.11.20, 20:42 Nie wiem Nie odczuwam stresu. Nie mam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: metody na stres 22.11.20, 08:58 Sport czyli rower, pływanie, łyżwy. Spotkanie się z wesołą koleżanką, z którą się nasmieje z tego co martwi - polecam. Seks z mężem przy pięknej muzyce czyli ballady rockowe. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: metody na stres 22.11.20, 20:47 Seks uprawiaj. Dobry seks pomaga na stresy lepiej niż prozac. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: metody na stres 22.11.20, 21:44 Polecam kursy - takie z intensywnym tempem, projektami i zadaniami domowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
danka88 Re: metody na stres 22.11.20, 23:08 Zrób faworki , ciasto trzeba solidnie wyrobić i obić wałkiem , po prostu stoisz i nawalasz wałkiem w ciasto do zmęczenia , odstresuje cie to na pewno , a później wystarczy usmażyć i zjeść pyszniutkie cieplutkie chrusty Odpowiedz Link Zgłoś