01.12.20, 23:02
Lubie, macie? Ile zarabia na ogol tatuazystka ktory nie ma swojego salonu?
Obserwuj wątek
    • bywalec.hoteli Re: Tatuaze 01.12.20, 23:09
      Lubimy jak są estetyczne i minimalistyczne, nie mamy. Tysiąc pińcet sto dziewińcet i HPV w gratisie?
    • przepyszny_jagielnik Re: Tatuaze 01.12.20, 23:14
      czerwonylucjan napisał(a):
      > Lubie

Czerwonych się chyba trudno tatuuje, bo się kolory mieszają.
      • rosapulchra-0 Re: Tatuaze 02.12.20, 03:50
        Jagielnik - ukryty rasista?
        • przepyszny_jagielnik Re: Tatuaze 02.12.20, 04:09
          rosapulchra-0 napisała:
          > Jagielnik - ukryty rasista?
          >

Jeśli ktoś wspomni o kolorze skóry, to od razu rasista?
          • rosapulchra-0 Re: Tatuaze 02.12.20, 04:36
            W tym kontekście tak.
    • kkalipso Re: Tatuaze 01.12.20, 23:20
      U innych niektóre mi się podobają, sama nie mam i cieszę się z tego...znając siebie pewnie bym bardzo żałowała. Nie lubię doczepianych włosów, sztucznych paznokci, piersi, rzęs itd. podejrzewam, żebym sobie wydrapała ten tatuaż...
      • pytajacakinga Re: Tatuaze 02.12.20, 01:57
        kkalipso napisała:

>. podejrzewam, żebym sobie wydrapała ten tatuaż...

Mam podobne odczucia,że uczucie że czegoś nie mogę ,,zdjąć,, była by nie do zniesienia.
      • bywalec.hoteli Re: Tatuaze 02.12.20, 08:39
        kkalipso napisała:

> U innych niektóre mi się podobają, sama nie mam i cieszę się z tego...znając si
        > ebie pewnie bym bardzo żałowała. Nie lubię doczepianych włosów, sztucznych pazn
        > okci, piersi, rzęs itd. podejrzewam, żebym sobie wydrapała ten tatuaż...

To pozytywne. Czyli już Ci się nie podoba Natalia Siwiec? smile
    • tokyocat Re: Tatuaze 02.12.20, 00:06
      Mam, 2.
    • taki-sobie-nick Re: Tatuaze 02.12.20, 00:12
      Nie lubimy, nie mamy, guzik nas to obchodzi.
    • pytajacakinga Re: Tatuaze 02.12.20, 01:55
      Podobają mi się u mężczyzn jak są duże i ładne u kobiet raczej nie.
      Sama nie mam gdyż wiem że nie ma obrazka który podobał by mi się całe życie.
    • cichadziewuszka Re: Tatuaze 02.12.20, 02:43
      U innych, jedne się podobają, inne nie. Swojego ciała w ten sposób nie ozdobiłam, chociaż był czas, że mnie kusiło. Teraz cieszę się, że zrezygnowałam.
    • bulzemba Re: Tatuaze 02.12.20, 06:48
      Nie mam zaufania do rzemieślników (którymi tatuatorzy są) że wykonają usługę na tip top. Za często słuchałam najpierw że będzie ideał a po robocie partacz śmiał mi się w nos że głupią jestem że przecież zrobił tak jak obiecał.
    • semihora Re: Tatuaze 02.12.20, 07:17
      Nie mam, bo szybko by mi się znudził, więc robienie go nie ma sensu. U innych spoko, lubię popatrzeć, pozachwycać albo powyśmiewać "janusza" w duchu (nigdy komuś w twarz!). A kwestia zarobków jak zawsze jest zależna od wielu czynników.
    • anika772 Re: Tatuaze 02.12.20, 07:22
      Nie mam i nie planuję. Nigdy dotąd nie odczułam potrzeby.
      Czy mi się podobają, hmm. To zależy, ale bardziej w kierunki: nie bardzo.
    • maliniak665 Re: Tatuaze 02.12.20, 07:27
      mam dwa, zrobiłam po 40tce i jestem z nich dumna. smile

ps, jak nie ma swojego salonu, tylko robi "po domach" czy u siebie...to już chyba nie te czasy, że ktoś sobie robił tatoo nie w salonie. No, ale jeśli się ktoś zdecyduje, to tanio. I cena zależy od wielkości i ilości sesji na dany tatuaż. Ciężko jednoznacznie wskazać cenę. Poczytaj fora dla tatuażystów, tam nie ma cena=tatuaż. Wszystko zależy od wielu czynników.
    • lukrecja46 Re: Tatuaze 02.12.20, 07:41
      Mam 3. Uwielbiam je, zawsze chciałam mieć tatuaże, nigdy nie żałowałam wyboru.
      U innych jedne mi się podobają a inne nie. Lubię wzory oryginalne, nietypowe, nie oklepane.
      • znowu.to.samo Re: Tatuaze 02.12.20, 10:35
        Ja lubię proste wyraziste wzory, moga byc nawet linie jak ma ten mąż Wojciechowskiej. Ale te inne z daleka wyglądają jak rozmazany brud
    • mja-15 Re: Tatuaze 02.12.20, 09:02
      Nie mam i nigdy mieć nie będę. W mojej prywatnej opinii, szkoda szpecić ciało w ten sposób.
    • znowu.to.samo Re: Tatuaze 02.12.20, 10:33
      Bardzo rzadko podobają mi się czyjeś tatuaże, sama bym sobie nie zrobiła
    • koronka2012 Re: Tatuaze 02.12.20, 10:40
      czerwonylucjan napisał(a):

>Ile zarabia na ogol tatuazystka ktory nie ma swojego salonu?

We więźniu znaczy ? Tam to się chyba na fajki przelicza, widziałam kiedyś na filmie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka