cichadziewuszka Re: ozdoby świąteczne 14.12.20, 22:02 W tym roku kupiłam tylko 1 krótki łańcuch led i sznur korali. Teraz głównie robimy ozdoby z dziećmi, kiedyś kupowalam 1-2 rzeczy co roku, a pustki wypełnialiśmy piernikami, cukrowymi laskami itd. Dla leniuchów podsuwam patent na zewnetrzną choinkę w 10 min. Potrzebujecie kij od miotły, do którego gałązki iglaków piętrami przymocujecie za pomocą opasek zaciskowych Jedna osoba trzyma, druga zaciska i gotowe, a 150zł zaoszczędzone (tyle kosztują w pobliskiej w kwiaciarni). Zdjęcie dla Was, klocek drewna będzie owinięty, może jutą? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: ozdoby świąteczne 19.12.20, 17:35 U mnie rok temu życzyli sobie na "bazarku" jakichś strasznych pieniędzy za same swierkowe gałązki... W punkcie sprzedaży choinek też nie chcieli oddać luźnych gałązek za uśmiech bombelka. Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: ozdoby świąteczne 19.12.20, 18:18 Z gałązek cyprysika... chyba jest to cyprysik Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: ozdoby świąteczne 14.12.20, 23:09 Jak masz odpowiedni żyrandol albo innych uchwyt na suficie to zrób sobie podłaźniczkę Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: ozdoby świąteczne 19.12.20, 17:38 U mnie w tym roku taka dekoracja - koszt zerowy, bo kijek zdobyczny, a białą farbę, piórka i dekoracje już miałam, gwiazdki wydziergane z kordonka. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: ozdoby świąteczne 19.12.20, 18:08 Fajne! Widze ze na przyklejalne haczyki montujesz w pomyslowy sposob Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: ozdoby świąteczne 19.12.20, 18:15 Latem wisiały na nich kapelusze slomkowe Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: ozdoby świąteczne 16.12.25, 14:48 „Ukochane pociechy ukochanej modelki wzięły udział we wzruszającej ceremonii pożegnania, a później odprowadziły urnę z prochami ukochanej zmarłej na cmentarz. Agnieszka dla nich nie była gwiazdą, była najbliższą osobą.” Dobrze, że wytłuścili ostatnie, bo się od tygodnia zastanawiam jak dzieci modelki widzą taką modelkę… Myślicie, że byłą ukochana czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: ozdoby świąteczne 16.12.25, 14:49 Wtf…? Jakim cudem wywiało mnie z wątku pogrzebowego do jakiegoś zupełnie obcego wątku??? 🤔🤔🤔 Odpowiedz Link Zgłoś