anna.light 19.12.20, 16:04 Jakie macie doświadczenia związane ze słuchaniem radia internetowego w samochodzie, czy jest problem z odbiorem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lot_w_kosmos Re: Radio internetowe w samochodzie 19.12.20, 19:17 Ja zapuszczam z telefonu na BT i wszystko działa. Łącznie z podcastami, youtubem i radiem internetowym. A ty pytaszz o co? Jakieś radio zaciągające prosto z internetu wszystko? Są takie? Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Radio internetowe w samochodzie 19.12.20, 22:07 Ja też się nad tym zastanawiałam ostatnio. Tzn czy kupić android radio czy radio z BT. Ostatecznie zdecydowałam się na radio z BT, które jakoś współgra z androidem... Podobno radio android raz działa raz nie - tak mi powiedział sprzedawca w salonie Samsunga, ktory sam takie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Radio internetowe w samochodzie 19.12.20, 23:59 Nie mialam nigdy problemow z odbiorem, choc ja akurat rzadko z niego korzystam (ale maz owszem ijest zadowolony bo lubi radio w wersji angielskojezycznej). Odpowiedz Link Zgłoś
konkurentka-pewnej-pani Re: Radio internetowe w samochodzie 20.12.20, 00:10 Dlaczego pytasz o radio internetowe, skoro według ciebie radio to przeżytek? Odpowiedz Link Zgłoś