pkt4a 22.12.20, 18:08 znaczy na chodnik smarkanie za takie coś niech stójkowy wlepia mandaty i niech pałuje nawet czy to robią jacyś burako-wieśniacy ze wschodu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pkt4a Re: smarkanie na trotuar 22.12.20, 18:19 nadmieniam że dzisiaj taki jeden obsmarkał mój but to jakaś dzicz z kresów wschodnich chyba Odpowiedz Link Zgłoś
szkarlatna_swinia Re: smarkanie na trotuar 22.12.20, 19:41 oj nieeee tez mnie wkurza to i nie sprzątanie po psach.Eee trolujesz co stał i Ci charknal ma buta?😂tak mi się nie zdążyli ale czasem widuje takie blllehh ale tego co zauważyłam przynajmniej u siebie w mieście przodują w tym faceci ok 50 oraz hmm młodzież czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: smarkanie na trotuar 22.12.20, 20:00 Żaden chłop miastowy w mojej rodzinie nie charchał ani smarkał na chodnik,wśród biegaczy parkowych to zwyczaj nagminny😖😖 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: smarkanie na trotuar 22.12.20, 20:05 W Niemczech widzę cyklistów dokonujących tego obrzydlistwa. Zapewne wydaje im się, że to świadczy o ich profesjonalizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: smarkanie na trotuar 22.12.20, 20:19 Jak słyszę ten obrzydliwy odgłos smarkania na chodnik to mnie wrrr.. Trzeba tym wieśniakom zwracać uwagę i ewentualnie wyjąć chusteczkę higieniczną i spytać czy nie potrzebuje , tak zawstydzić Ostatnio jeden taki na leśnej ścieżce młody na rowerze też tak smarkał oblech jeden , biegacze też to robią . Chyba potrzebna w tej sprawie jakaś ogólnopolska akcja w mediach . ........... www.edziecko.pl/rodzice/7,79361,26628650,polacy-rezygnuja-z-chrztow-komunii-i-slubow-koscielnych-wzrosla.html#s=BoxLSImg4 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: smarkanie na trotuar 22.12.20, 20:39 Biegacze, jak cykliści, boją się przerwać misterium. Bo trzeba by się zatrzymać i wysmarkać w chusteczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
qwirkle Re: smarkanie na trotuar 22.12.20, 22:41 Piłkarze tak charchają na boiskach w czasie meczy 🤮🤮🤮 Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: smarkanie na trotuar 23.12.20, 13:38 Gdzie piłkarz ma nosić smarkatkę??😟😟 Odpowiedz Link Zgłoś
qwirkle Re: smarkanie na trotuar 23.12.20, 17:16 ajaksiowa napisała: > Gdzie piłkarz ma nosić smarkatkę??😟😟 > W kieszonce. Tak, jak piłkarki. 👍🏐 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: smarkanie na trotuar 23.12.20, 18:14 I have a dream ... Wszystkim znika ból dupy sportowej, zawodowej ... i na takich superważnych zawodach pan woła "zaczekajcie, muszę się wysmarkać!" ... i kopacze przerywają bieganie za kulką, czekając życzliwie. Nie byłoby fajniej? Tak, jak na podwórku? Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: smarkanie na trotuar 23.12.20, 20:23 Chamstwo jak nie wiem co. Of dawna jak to widzę mam odruch wymiotny. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: smarkanie na trotuar 23.12.20, 20:36 Moja małżonka podzieliła się dzisiaj ze mną impresją za spaceru po okolicy, kiedy dziad na łące wysmarkał się w dłoń, i obejrzywszy wdzielinę wytarł kończynę o trawę. Smacznego życzę. Smacznego życzę wszystkim troglodytom, głównie męskim, upojonym swoim wyimaginowanym, prymitywnym ymydżem usmarkanego pana stworzenia. Odpowiedz Link Zgłoś