Dodaj do ulubionych

fb nie dał świątecznego tła dla postów

24.12.20, 21:01
Od początku grudnia można było zaobserwować na fb tła z motywem hanuki. Czasem było śmiesznie gdy na jakiejś grupie, ktoś pytał np jak zrobić ciasto na świeta a tlo było ze świecznikiem albo gwiazdą. Dziś chciałam wybrać z zaproponowanych i noe ma nic z tematyką świąt. Jakiś sweterek albo rodzina na nartach. Żadnej choinki, świerkowej gałązki, nic, zero....????
Obserwuj wątek
    • lellapolella Re: fb nie dał świątecznego tła dla postów 24.12.20, 21:10
      Od początku grudnia menora albo gwiazda, a ty się jeszcze nie nauczyłaś, że Chanuka przez"ch"?
      • naszastruga Re: fb nie dał świątecznego tła dla postów 24.12.20, 21:15
        en.m.wikipedia.org/wiki/Hanukkah
        • lellapolella Re: fb nie dał świątecznego tła dla postów 24.12.20, 21:18
          pl.wikipedia.org/wiki/Chanuka
        • 35wcieniu Re: fb nie dał świątecznego tła dla postów 24.12.20, 21:20
          pl.wikipedia.org/wiki/Chanuka
          • naszastruga Re: fb nie dał świątecznego tła dla postów 24.12.20, 23:01
            Dziwię się, że na forum gdzie jest tyle emigrantek i anglojęzycznych wtrętów, angielska wersja pisowni święta żydowskiego jest nagle poprawiana na polską pisownię.

• 35wcieniu Re: fb nie dał świątecznego tła dla postów 25.12.20, 08:44
              I Twoje święte prawo, dziw się do oporu.
    • mid.week Re: fb nie dał świątecznego tła dla postów 24.12.20, 21:23
      Znów bijo chrzescijanow?
      • semihora Re: fb nie dał świątecznego tła dla postów 24.12.20, 22:10
        I to jeszcze jak bezczelnie - na fb!
        • livia.kalina Re: fb nie dał świątecznego tła dla postów 24.12.20, 23:35
          No przecież to Pejsbook. Tak dowcipnie go zdemaskował pisowski kandydat na Rzecznika Praw Obywatelskich. Niestety nazwiska nie pomne bo pan więcej zasług nie posiada.
          • lellapolella Re: fb nie dał świątecznego tła dla postów 24.12.20, 23:40
            Założyliby sobie w końcu ten Polfejs i skończyłyby się nieustające żale.
    • angazetka Re: fb nie dał świątecznego tła dla postów 24.12.20, 22:12
      Mój straszny laicki mózg te śniegi i sweterki interpretuje jako motywy światęczne...
    • bywalec.hoteli Re: fb nie dał świątecznego tła dla postów 25.12.20, 02:45
      oj to nieładnie
    • triismegistos Re: fb nie dał świątecznego tła dla postów 25.12.20, 08:39
      Mnie też prześladujo na Facebooku
      Właśnie wyświetliło mi reklamę artdecowskiego shakera do drinków na który mnie nie stać. Szkandał!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka