yennefer.00 26.12.20, 20:33 Czy Was też przygnębia ta wiosenna pogoda w grudniu, w dodatku w święta? Niby słońce, dużo osób to cieszy, a mi jakoś się to poplątanie nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Wiosna zimą blee 26.12.20, 20:37 U mnie dziś śnieg walił, wprawdzie od razu siè topił, bo temperatura plusowa, ale wiosennie nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Wiosna zimą blee 26.12.20, 20:42 U mnie też. Kor na balkonie dziwił się płatkom 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Wiosna zimą blee 26.12.20, 20:46 pamiętam pierwszy śnieg w zyciu mojego psa. On się dziwił, a my pękaliśmy ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Wiosna zimą blee 26.12.20, 20:47 U mnie dzisiaj wiało, rano padał śnieg Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Wiosna zimą blee 26.12.20, 20:48 W nocy padał śnieg, aż się zdziwiłam jak zobaczyłam bialy samochód na podjeździe. Rano śladu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
slodka.niczym.liczi Re: Wiosna zimą blee 26.12.20, 21:15 To nie jest wiosenna pogoda. Wiosna to 16 - 19 stopni i kwitnące drzewa. Teraz jest coś co najchętniej bym przespala. Odpowiedz Link Zgłoś
yennefer.00 Re: Wiosna zimą blee 26.12.20, 23:05 Może bardziej takie przedwiośnie Odpowiedz Link Zgłoś
tomato.soup Re: Wiosna zimą blee 26.12.20, 21:22 +22, bezchmurne niebo. Lada moment zakwitną mi hiacynty. 🤷🏼♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
redwineiswhatilike Re: Wiosna zimą blee 26.12.20, 21:55 Czy ja wiem czy to wiosenna pogoda? Plus 2 stopnie i trochę śniegu, niewiele i stopniał już ale jednak chwilowo był. Słońca może 15 minut dziś było, poza tym chmury. Odpowiedz Link Zgłoś
alessa28 Re: Wiosna zimą blee 26.12.20, 22:20 yennefer.00 napisała: > Czy Was też przygnębia ta wiosenna pogoda w grudniu, w dodatku w święta? Niby s > łońce, dużo osób to cieszy, a mi jakoś się to poplątanie nie podoba... Nienawidzę takiej aury zimą. Temp na plusie, deszcz, słońce. Choinka i cała magia bożonarodzeniowa potrzebują odpowiedniej oprawy-śniegu, mrozu, kominka i zapachowych świec. Nie cierpię wiosny zimą, jesieni latem etc. Ale niestety zdaje się, że już tak będzie - od ładnych paru lat w moim mieście nie ma śniegu-ostatni pamiętam w 2012, właśnie na Boże Narodzenie, byłam wtedy w 6 miesiącu ciąży i mogłam używać życia 😀bo w 2 trymestrze skończyły mi się nudności XD. Gdyby nie pandemia, spędzałabym sylwestra w ośnieżonych gorach 😒😒 Odpowiedz Link Zgłoś
yennefer.00 Re: Wiosna zimą blee 26.12.20, 23:04 No, to smutne, że teraz takie rozmemłane nie wiadomo co się porobiło z pogoda. Nie ma klimatu Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Wiosna zimą blee 26.12.20, 23:15 Uwielbiam taką pogodę w grudniu. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Wiosna zimą blee 27.12.20, 06:46 Też nie cierpię takiej pogody zimą. W tym roku jednak pogoda sprawiła nam super prezent i w wigilijną noc napadało śniegu, więc mamy białe święta! Pierwszy raz od... w sumie, to nawet nie pamiętam od kiedy! Dzieciaki szaleją do upadłego, a ja idąc po chrupiącym od mrozu śniegu mam banana na twarzy 😁. Szkoda tylko, że przez tego cholernego covida na narty pojechać nie możemy, bo wszystko nam zamknęli 😤 Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Wiosna zimą blee 27.12.20, 08:32 Żeby to była wiosna, u mnie jest brzydki, ciemny, mokry listopad. Odpowiedz Link Zgłoś
tokyocat Re: Wiosna zimą blee 27.12.20, 09:14 U mnie -2, a sniegnu jak nie bylo tak nie ma. To po co ten mroz, zeby tylko samochod sobie rano skrobac ? No dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
leia33 Re: Wiosna zimą blee 27.12.20, 09:16 Przyzwyczajaj się, tak już będzie. Wiosna zimą, potem takie niby przedwiośnie z suszą i przymrozkami do czerwca - znowu szlag trafi czereśnie, brzoskwinie i nektarynki, potem upał do końca października. W zeszłym roku w moim regionie zimą nie było ani jednego dnia ze śniegiem. A jeszcze pięć, sześć lat temu w święta chodziliśmy do znajomych na przydomową ślizgawkę, na sanki, w drugi dzień świąt był kulig w nadleśnictwie połączony z ogniskiem, pieczeniem kiełbasek. No i herbatka z prądem. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama