ajaksiowa 31.12.20, 07:15 Dziennikarzy,z gazetą do łóżka😄 a Wy gdzie się udajecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: Idę na bal ;) 31.12.20, 08:01 O przepraszam...z netflixem to ja idę...coś Ci się pozajaczkowało Odpowiedz Link Zgłoś
tokyocat Re: Idę na bal ;) 31.12.20, 10:15 O, to tak jak ja. Ja mam caly tydzien a netfliksem. Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: Idę na bal ;) 31.12.20, 07:32 Ja będę pływać w ciepłych wodach... mojej wanny Odpowiedz Link Zgłoś
anvalley Re: Idę na bal ;) 31.12.20, 07:38 Na górską wycieczkę, świętowanie Nowego Roku wg. czasu australiskiego z całkiem sporą grupką innych góromaniaków - oczywiście w grupach podzielonych po 5 osób i zachowaniem odstępów no i zejście pewnie grubo przed 19-stą, bo i tak trzeba będzie mieć czołówki a nikomu się nie chce przez kilka godzin schodzić po ciemku. Potem jakaś drzemka w domu i o północy Sylwester na bis w bardziej kameralnym gronie domowników. W sumie niczym się nie będzie różnił ten Sylwester od poprzedniego. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Idę na bal ;) 31.12.20, 08:02 Z mężem do łóżka, bardzo się cieszymy na tę perspektywę, bo bardzo nam brakowało czasu dla siebie w tym poyebanym czasie Przyjaciele, z którymi mielismy spedzac Sylwestra maja bezobjawowe ale niestety potwierdzone formalnie kowidozy A od innych propozycji grzecznie się wymigalismy Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Idę na bal ;) 31.12.20, 09:39 Mielismy spedzic sylwestra ze znajomymi ale sie przeziebilismy i znajomi nie chca ryzykowac, co zrozumiale w dzisiejszych czasach... Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: Idę na bal ;) 31.12.20, 10:06 My u siebie 🙃 Wczoraj nam sie wprosil gosc, wiec bedzie nasza czworka + on. Mieszka w bloksie obok i mam nadzieje, ze nie zostanie do szostej rano, tylko tak kolo drugiej sie ewakuuje. Dam mu smycz, jakby co kaze mu mowic, ze szuka psa, bo gdzies sie zgubil... Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Idę na bal ;) 31.12.20, 10:18 mnie się dziś na fejsie wyświetliło zaproszenie na pool party nie napisali, czy podgrzewany, więc się raczej nie wybiorę, niepodgrzewany to mam na podwórku zostajemy rodzinnie w domu, 2+2, z mężem mam tylko wyskoczyć na drinka do clubu dla expatów(nie ma party, bo rząd zakazał), potem film z dysku(nie mamy internetu bez limitu, więc żadnych netflixów nie będzie) i po północy do spania jutro ruszamy na tygodniowy pobyt w all inclusive, pierwszy raz w życiu wirusa u nas podobno nie ma, hotele czynne, więc luzzz Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Idę na bal ;) 31.12.20, 12:23 Oooo, to ja idę na bal aktorów (maraton serialowy sobie szykujemy).... Odpowiedz Link Zgłoś
bardzodlugiipieknynick Re: Idę na bal ;) 31.12.20, 15:58 A może by tak wykorzystać to, że i tak trzeba siedzieć w domu i pobawić się w niecodzienny sposób? Elfy i dżiny, sylwester marzeń – pełen planszówek i innych wrażeń Ja na pewno wyciągnę coś na stół z bliskimi Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Idę na bal ;) 31.12.20, 16:09 Tez chcialam potanczyc na balu, ale tartak dzis zamkniety. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Idę na bal ;) 31.12.20, 17:04 Nie wiem, nie wiem, sama nie wiem, tyle zaproszeń, że nie wiem co wybrać: -tradycyjny polski bal w białej sali (stroje wieczorowe obowiązkowe)-trochę mi się już znudził, bo co roku go wybieram -bal hiszpański z winem musującym i chorizo -angielski bal detektywów - gdyby kogoś mi dzis zatrzymali to jeszcze jest opcja Balu Palestry na komisariacie Odpowiedz Link Zgłoś